-
Μπράβο ρε φίλε. Άριστη επιλογή έκανες και το χρώμα τα σπάει.
-
Κούκλα το i30. Εγώ είχε λευκό στην αντιπροσωπεία το είδα μου άρεσε πολύ και το παρήγγειλα λευκό. Το είχα και απωθημένο μετά από μαύρο.
-
Ισχύει ότι ακόμα και στα N-line δεν έχει μπουτόν εκκίνησης, ηλεκτρικό χειρόφρενο και auto-hold;
-
Μπουτόν εκκίνησης δεν έχω και δε ξέρω αν μπαίνει και ως εξτρά.
Το ηλεκτρικό χειρόφρενο πάει πακέτο με auto hold με κουμπί και τα συρταράκια στην κονσόλα και τις ποτηροθήκες, ανεβάζει πολύ όμως τον χρόνο αναμονής.
Το δικό μου έχει κλασικό χειρόφρενο και έχει και autohold χωρίς κουμπί όμως, σε κρατάει στο ξεκίνημα από μόνο του.
-
Αυτό λέγεται hill assist.
Ίδια δουλειά ακριβώς κάνουν; -
Το hill assist σε κρατάει λίγο πριν ξεκινήσεις,σε έδαφος με μικρή ανηφορική κλίση, λίγα sec 1-2 με το που αφήνεις το φρένο,για να μην τσουλήσεις πίσω.
Το auto hold, ανεξαρτήτως κλίσης,με το που σταματάς εντελώς φρενάροντας, σηκώνεις το πόδι σου και κρατάει το φρένο πατημένο,ως να ξαναπατήσεις γκάζι. Κυρίως είναι για αυτόματα. -
@cybernaut said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ίδια δουλειά ακριβώς κάνουν;Το hill assist βοηθάει σε απότομες κατοφέρειες. Κατεβαίνεις με σταθερή ταχύτητα, με απαίτηση χειρισμού μόνο στο τιμόνι. Το ενεργοποιείς εσύ.
Το auto hold ενεργοποιήτε αυτόματα και αποτρέπει να σε πάρει η κατηφόρα πισω, στο ξεκινημα, αν δεν ξέρεις να δουλέψεις το συμπλέχτη. -
Πιο ωραίο από όσο μπορούσα να φανταστώ @georgemit εύγε! Ήσουν και σε ωραία διαδρομή.. φυσιολογικές οι μυρωδιές αν το πάτησες
-
@manast said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@cybernaut said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ίδια δουλειά ακριβώς κάνουν;Το hill assist βοηθάει σε απότομες κατοφέρειες. Κατεβαίνεις με σταθερή ταχύτητα, με απαίτηση χειρισμού μόνο στο τιμόνι. Το ενεργοποιείς εσύ.
Το auto hold ενεργοποιήτε αυτόματα και αποτρέπει να σε πάρει η κατηφόρα πισω, στο ξεκινημα, αν δεν ξέρεις να δουλέψεις το συμπλέχτη.Edit. Λαθος μου. Μπέρδεψα το hill assist με το HDC.
Eχει δικιο ο panormus772 -
@panormus772 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το hill assist σε κρατάει λίγο πριν ξεκινήσεις,σε έδαφος με μικρή ανηφορική κλίση, λίγα sec 1-2 με το που αφήνεις το φρένο,για να μην τσουλήσεις πίσω.
Το auto hold, ανεξαρτήτως κλίσης,με το που σταματάς εντελώς φρενάροντας, σηκώνεις το πόδι σου και κρατάει το φρένο πατημένο,ως να ξαναπατήσεις γκάζι. Κυρίως είναι για αυτόματα.Σωστός! Hill assist έχω.
-
@georgemit said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μεσαία Τρίκαλα
Καθώς ανέβαινα Τρίκαλα στις ανηφόρες το πλάκωσα λίγο και μόλις σταμάτησα μύριζε καμένο, θέλω να πιστεύω πως είναι λόγω καινουργίλας, καίγονταν τίποτα κεριά.
κουκλί το ι30 να το χαίρεσαι και πάντα όμορφες διαδρομές
-
Μιας και εγώ τελευταια δεν οδηγάω μιας και δεν έχω δίπλωμα για εδώ και βλέπω τα δικά σας μόνο, λέω να σας ταξιδέψω εδώ που είμαι εγώ. Αν και δεν έχει fredoespressaρα να πιω να γουσταρω έχει ωραία θέα
-
-
-
Που εισαι;
-
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που εισαι;
προς το παρόν Περού, Λιμα από όπου και οι φωτογραφίες.
Αυριο Βράδυ θα πάω Μεξικό για 1-1,5βδομάδα και μετά θα δείξει, δεν ξέρω ακόμα, όπου μου πουν απο την δουλειά.
-
-
@cirus said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@wantone said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Που εισαι;
προς το παρόν Περού, Λιμα από όπου και οι φωτογραφίες.
Αυριο Βράδυ θα πάω Μεξικό για 1-1,5βδομάδα και μετά θα δείξει, δεν ξέρω ακόμα, όπου μου πουν απο την δουλειά.
Κάποιος πρόεδρος, περιμένει πεσκέσι.....
-
@lap για σένα. Το α3 μου είναι 17 ετών. Αλλά...
'Οτι πληρώνεις παίρνεις και ότι φροντίζεις σε φροντίζει. -
@andya3 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
'Οτι πληρώνεις παίρνεις και ότι φροντίζεις σε φροντίζει.
δεν είναι στάνταρ αυτό ειδικά για VAG
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!