-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ελα και τελειωνουμε.
Υ. Γ εχω βαλει φωτο με κλαρκ και αυτοκινητα οποτε ειμαι μεσα στο τοπικΑυτό το κόκκινο, είναι το νέο Swift;
-
Ναι το sport
-
@teo-mak said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Ελα και τελειωνουμε.
Υ. Γ εχω βαλει φωτο με κλαρκ και αυτοκινητα οποτε ειμαι μεσα στο τοπικΑυτό το κόκκινο, είναι το νέο Swift;
Αχαχαχαχαχα
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Τι εξομοιωτής είναι αυτός;
Need for speed "minus one"
-
This post is deleted! -
@georgekn said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Μια ανάσα πριν τα 100000χλμ....για τον κακομουτσουνο Κορεάτη.
Εμενα μ αρεσει δεν το θεωρω ασχημο. Σ αυτο το χρωμα παντα
-
Μια ανάσα πριν τα 100000χλμ....για τον κακομουτσουνο Κορεάτη.
οχι κακομούτσουνο . Ομορφούλι είναι!! ενταξει υπάρχουν και πιο ομορφα θεωρω προσωπικά αλλά σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση κακομούτσουνο!!!
δηλαδη τα yaris cross και BAYON πως θα τα ονομάσουμε αν πουμε αυτο κακομούτσουνο????
-
@monman2 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
και μετά τα περιβόλια μια φωτο από ένα ρεαλιστικό εξομοιωτή
YC με ζάντες Rial Astorga 16αρες
Αν τις εύρισκα θα τις έβαζα κατευθείαν... από την έκθεση στο βουλκανιζατερ...
Οντως πολύ ωραίες ζάντες!!
-
-
@alex-mix
@cirus
Καλά και εμένα μου αρέσει η ιδιαίτερη αίσθητικη του γι'αυτό και 3 μισή χρόνια ακόμη το κοιτάζω ακόμη πριν απομακρύνθω από το πάρκινγκ... απλά ορισμένοι εδώ μέσα του έχουν κολλήσει τη ρετσινια του άσχημου...στην πρώτη γενια να συμφωνήσω λίγο αν και πάλι δεν το έλεγα άσχημο αλλά ιδιαίτερο. Σε αυτή το βρίσκω ομορφο σχετικά με τα λεπτα φανάρια και τον σχεδιασμό
Μονο πράγμα που δεν μου αρέσει πολύ είναι τα μεγαλα φανάρια πιο κάτω όχι τα λεπτα τα οποία βρίσκω καλαίσθητα.
είναι και υποκειμενικό το όλο θέμα. ο καθένας με τις προτιμήσεις του. Εγώ ομορφο το βρίσκω πάντως γενικά.
-
Οταν πρωτοβγήκε ο κάκτος με τα λεπτά φώτα ημέρας πάνω και τα φώτα χαμηλά πριν 8 χρόνια, κάποιοι έλεγαν για τις ιδιοτροπίες της σιτροέν.
Μετά ως συνήθως τα αντέγραψαν οι κορεάτες αρχικά και οι υπόλοιποι αργότερα και βλέπεις την νύχτα τα λεπτά φώτα πάνω και είναι διάφορες μάρκες....
-
Πάντως στο Κόνα αυτός που σχεδίασε όχι τόσο τα μπροστινά αλλά κυρίως τα πίσω φανάρια, ήταν μάλλον αλκοολικός που ξέχασε τα γυαλιά του, και χαντάκωσε ένα αμάξι με ωραία φόρμα και τεχνικά χαρακτηριστικά, που σε κάποιες αγορές θα είχε κάνει διπλάσιες και τριπλάσιες πωλήσεις χωρίς αυτές τις εκτρωματικές λεπτομέρειες...
-
@alex-mix
@cirus
Καλά και εμένα μου αρέσει η ιδιαίτερη αίσθητικη του γι'αυτό και 3 μισή χρόνια ακόμη το κοιτάζω ακόμη πριν απομακρύνθω από το πάρκινγκ... απλά ορισμένοι εδώ μέσα του έχουν κολλήσει τη ρετσινια του άσχημου...Μια χαρά είναι το αυτοκίνητο, πολύ άνω το μέσου όρου αισθητικά, κατά τη γνώμη μου πάντα, πολύ πιο αυτοκίνητο από τα περισσότερα περίπτερα που κυκλοφορούν και κατέχουν κάποιοι που κράζουν.
Το πίσω μέρος το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει πολύ και η νεα έκδοση Ν line.
Φοράς και πολύ όμορφες ζάντες.
Αφού αρέσει σε σένα μη σε νοιάζει η γνώμη των άλλων. -
@georgemit
Σιγά μη σκάσω κιόλας για τις γνώμες των άλλων...
Αλλά μου αρέσει ότι οι μοναδικοί που σχολιάζουν αρνητικά το Kona εδώ μέσα... είναι ιδιοκτήτες C3 aircross...
Οπότε τι να συζητάμε εδώ μέσα...για αντικειμενικές απόψεις??? -
Και να φανταστείς ότι η φώτο του c3 που έβαλες το κολακεύει
-
This post is deleted! -
@georgemit
Σιγά μη σκάσω κιόλας για τις γνώμες των άλλων...
Αλλά μου αρέσει ότι οι μοναδικοί που σχολιάζουν αρνητικά το Kona εδώ μέσα... είναι ιδιοκτήτες C3 aircross...Οπότε τι να συζητάμε εδώ μέσα...για αντικειμενικές απόψεις???
κοιτα και το citroen δεν το λεω ασχημο επισης. ουτε και αυτό σουπερ αλλά όχι ασχημο.
εδώ αλλες μάρκες εχουν σχεδιαστές που δεν κανουν τίποτα . καθε μοντέλο αλλάζει μια πινελιά στο σχεδιο, βλέπε vw
ή αλλες που εχουν σχεδιαστές τρολ. δεν θα βαλω από το τμημα αυτοκινήτων γιατι είναι πολλοί οι λάτρεις της μάρκας εδω:
-
@criuser said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Οταν πρωτοβγήκε ο κάκτος με τα λεπτά φώτα ημέρας πάνω και τα φώτα χαμηλά πριν 8 χρόνια, κάποιοι έλεγαν για τις ιδιοτροπίες της σιτροέν.
Μετά ως συνήθως τα αντέγραψαν οι κορεάτες αρχικά και οι υπόλοιποι αργότερα και βλέπεις την νύχτα τα λεπτά φώτα πάνω και είναι διάφορες μάρκες....
Μη συγκρίνεις αυτό το πράμα με αυτοκίνητα!
-
@cirus ούτε εγώ το λέω άσχημο το aircross απλά είναι ιδιαίτερη η αισθητική τού , όπως καί στο Kona...δεν κάθεται σε όλους...
Ήταν υποψήφιο για αγορά και το aircross πάντως όταν έψαχνα για bsuv....και ενα Kona που δείχνει macho για το μέγεθος του
-
Εύκολα αγόραζα και Κάκτο και C3 και Captur.
Τα χαζεύω στην spotawheel (έχει μπόλικα) και με το ζόρι κρατιέμαι. Έχω ξεχωρίσει κάποια και συνέχεια τα σκέφτομαι.Και τα τρία αυτά Γαλλικά τα θεωρώ πολύ καλά εργαλεία για αστική επαγγελματική μετακίνηση.
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!