-
@bassstarlet said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Σιγά το ενδιαφέρον που έχει, για να βάλω και φωτογραφία.
Αλλού είναι το ενδιαφέρον:
χαρ χαρ χαρ!
Υβριδικό;
Φέρνει λίγο σε megabox puma, με τη διαφορά ότι εσύ εχεις και θέσεις για γλάστρες. -
Αντρική φώτο αλήθειας καγκουροπαραδοχής. Άξιος! Έχεις όλο μου τον σεβασμό
-
Το λιονταράκι μας. 11500 χιλ απροβλημάτιστα χιλιόμετρα...κλείνουμε χρόνο σε 1 μήνα .
Απόλαυση το αυτοκίνητο. Άριστη τελικά η επιλογή μας. -
-
Πςςς αγριομούτσονο καπτούρ με ανεμόμυλους background.. Καλημέρα ΔονΚιχώστη μου
-
-
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το γυάλισμα σου αντέχει στο χρόνο και στις κακουχίες ! Σήμερα θα πάει για TLC
-
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@mastoras78 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Το γυάλισμα σου αντέχει στο χρόνο και στις κακουχίες ! Σήμερα θα πάει για TLC
Παιδιά συγχωρέστε με άλλα αν μπορείτε γράψτε καμμια φορά και τι σημαίνουν αυτά που γράφετε... TLC, JCB, CNN, BBC μπλα μπλα μπλα, μπλα μπλα μπλα. Μέχρι στιγμής το Apc ξέρω.
-
-
-
@alex-mix said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@antonakis said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Χαχα απ αυτό θέλουμε ολοι
5 και σήμερα που θα πάει
-
-
Καλώς το....
-
Δυστηχώς οι διακοπές στην Σκυρο τελιώνουν. Ωρα να γυρίσουμε. Πάρτ ολιγη από Σκυρο με PUMA
-
Εντυπωσιακό, πρέπει να το χαζευαν πολλοί
-
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Εντυπωσιακό, πρέπει να το χαζευαν πολλοί
ευχαριστώ πολύ lap.
ναι τραβάει την προσοχή γενικά ακόμα και όταν είναι δίπλα σε πολύ καλύτερα αυτοκίνητα από αυτό.
-
εκει κρυβεσαι?
-
Πωπω μαμαει και δέρνει, πανέμορφο!
Και άλλη φάση το μαύρο σε αυτή την έκδοση, λέτε για τα χρυσομυγι και κόκκινα και μπλε , αλλά το μαύρο χρώμα πάντα θα δίνει άλλο κύρος και ανωτερη αίσθηση ειδικά σε τέτοιες κορυφαίες εκδόσεις εμφανισιακά.Είδα προχθές ένα ...αδιάφορο focus mk3 , το είχε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, σε ένα υπέροχο χρυσαφί χρώμα που το κολάκευε το φως που έπεφτε στις 8 το βράδυ, με υπέροχες 18αρες ζάντες της Ford , κάτι πρέπει να είχε παραπάνω σε σποιλερ και αεροτομή, (St line ίσως) αναμμένα τα Led φώτα του , ηλιοροφή, εσωτερικά δερμάτινα , φαινόταν η μεγάλη οθόνη στο κέντρο με ωραία γραφικά , το χαζεψα πραγματικά, πανέμορφο.
( Και η Corolla αποτελεί ένα αντίστοιχο παράδειγμα , στις καλές εκδόσεις της είναι φανταστική ειδικά η sedan και ακόμη περισσότερο η SW , είδα μια τέτοια αυστριακή wagon παρκαρισμένη στο Ναύπλιο μπροστά από μια Macan και χαζευα το Toyota αντί για την Porsche)Θέλω δηλαδή να πω πως τα περισσότερα αυτοκίνητα στις κορυφαίες εκδόσεις τους είναι πολύ ξεχωριστά και ίσως αξίζει η υπέρβαση οικονομικά για αυτές με την έννοια πως θα το χαίρεσαι και μετά από χρόνια οπτικά, άσε που νομίζω πως και σε ενδεχόμενη μεταπώληση κάποιος που ξέρει να το εκτιμήσει αυτό όπως εγώ θα το έβαζε πιο ψηλά στις προτιμήσεις του.
-
Ωραίες οι φορτωμένες εκδόσεις.
Τις χαίρεσαι οπτικά - όσο σε αφήνουν οι καφροι που ζουν ανάμεσα μας - αλλά δεν κάνουν και τόσο αίσθηση στη μεταπώληση. -
@vagkirk said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Πωπω μαμαει και δέρνει, πανέμορφο!
Και άλλη φάση το μαύρο σε αυτή την έκδοση, λέτε για τα χρυσομυγι και κόκκινα και μπλε , αλλά το μαύρο χρώμα πάντα θα δίνει άλλο κύρος και ανωτερη αίσθηση ειδικά σε τέτοιες κορυφαίες εκδόσεις εμφανισιακά.Είδα προχθές ένα ...αδιάφορο focus mk3 , το είχε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, σε ένα υπέροχο χρυσαφί χρώμα που το κολάκευε το φως που έπεφτε στις 8 το βράδυ, με υπέροχες 18αρες ζάντες της Ford , κάτι πρέπει να είχε παραπάνω σε σποιλερ και αεροτομή, (St line ίσως) αναμμένα τα Led φώτα του , ηλιοροφή, εσωτερικά δερμάτινα , φαινόταν η μεγάλη οθόνη στο κέντρο με ωραία γραφικά , το χαζεψα πραγματικά, πανέμορφο.
( Και η Corolla αποτελεί ένα αντίστοιχο παράδειγμα , στις καλές εκδόσεις της είναι φανταστική ειδικά η sedan και ακόμη περισσότερο η SW , είδα μια τέτοια αυστριακή wagon παρκαρισμένη στο Ναύπλιο μπροστά από μια Macan και χαζευα το Toyota αντί για την Porsche)Θέλω δηλαδή να πω πως τα περισσότερα αυτοκίνητα στις κορυφαίες εκδόσεις τους είναι πολύ ξεχωριστά και ίσως αξίζει η υπέρβαση οικονομικά για αυτές με την έννοια πως θα το χαίρεσαι και μετά από χρόνια οπτικά, άσε που νομίζω πως και σε ενδεχόμενη μεταπώληση κάποιος που ξέρει να το εκτιμήσει αυτό όπως εγώ θα το έβαζε πιο ψηλά στις προτιμήσεις του.
Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Αντε να γινομαστε πολλοι. Το μαυρο οταν ειναι καθαρο ειναι το πιο ωραιο χρωμα. Θα συμφωνησω για toyota corolla και το sedan και το hatcback που εχω δει πανεμορφα, μονο το chr που λατρευω σε σχεδιαση δεν μου αρεσε σε μαυρο
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!