-
Χθεσινοβραδινή όταν βγάλαμε τα αυτοκίνητα από το στέγαστρο από φόβο μήπως πέσει.
Και μια της delta
-
Να χαρούμε λίγο το χιονάκι με τα παιδιά!
-
Και εσύ βιταρα;;;;
Ζουν ανάμεσα μας. -
@lap said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Και εσύ βιταρα;;;;
Ζουν ανάμεσα μας.Έχω κι εγώ ένα παλιό, αλλά το μόνο που κάνω είναι να το παρατάω έξω (ή μέσα) στις αντιπροσωπείες για να πάρω τα δημοσιογραφικά. Τώρα με το χιόνι, δεν το είχα.
-
Μετά από 2 μήνες αναμονής... Τον Μάιο το περίμενα, ήρθε πιο γρήγορα.
-
@liakoni Καλόταξίδος ο Κορεάτης!!! Ωραίο χρώμα...γράψε εντυπώσεις αφού πρώτα κάνεις κάνα χιλιόμετρο.
-
Να το χαρείς με Υγεία!! Το χρώμα πολύ καλό.
-
@liakoni καλοτάξιδο , νομίζω απο τα χρώματα που του πάνε πολύ , με τι μοτέρ το πήρες?
-
Καλοτάξιδο!
Με υγεία να το χαρείς! -
Καλοτάξιδο με πολλά χλμ. Παααρααα πολύ ωραίο το χρώμα του πάει απίστευτα.
-
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@liakoni καλοτάξιδο , νομίζω απο τα χρώματα που του πάνε πολύ , με τι μοτέρ το πήρες?
Με το 1.0Τ. Premium χωρίς υβριδικό σύστημα.
Θα γράψω στο δικό του topic όταν κάνω μερικά χιλιόμετρα. -
Καλοτάξιδο!
-
Πολύ ωραίο χρώμα! Καλοτάξιδο!
-
Τελικά ωραίο είναι. Θυμίζει υβριδικό το σχέδιο του. Σαν prius κτλ
-
@liakoni said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@yem said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Με το 1.0Τ. Premium χωρίς υβριδικό σύστημα.
Θα γράψω στο δικό του topic όταν κάνω μερικά χιλιόμετρα.Καλορίζικο! Καλύτερα που πήρες το non hybrid, με το υβριδικό νομίζω έχανες χώρο στο πορτ παγκάζ και από κατανάλωση κέρδιζες μόνο κάτι ψιλά.
-
γουελνταν - νάις κολορ μαν!
-
Τα βιταρα πανε παντου ρε, παντου. και τα καινουργια
αλλα καποιοι ανωριμοι χωνονται σε λιιιιιιιιιιγο παραπανω χιονι και για να βγουνε θελουνε σκαψιμο, πεδιλα και 2 εργατες μετα απο ερπην πανω στο χιονι μεχρι να βρεθει δεντρο να δεσω....
ολα εχουνε ομως χαπι εντινγκ
οι αλλοι ΜΗΝ παρετε βιταρα, ΔΕΝ εχει ωραιες οθονες.
χαχαχ -
Στην πείνα την βγάλατε βλέπω ...κάντε και ένα διάλλειμα να τσιμπήσετε κάτι . Ωραία περνάτε μπράβο σας
-
- Ωραίες φώτο.
- Πολύ ταλαιπωρία χωρίς λόγο
- Στην 1η φώτο το NV έχει λάστιχα εκτός και αλυσίδες παντού...εεε έτσι οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάει, ακόμα και η Κορόλα μου!!
-
@fanis75 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
- Ωραίες φώτο.
- Πολύ ταλαιπωρία χωρίς λόγο
- Στην 1η φώτο το NV έχει λάστιχα εκτός και αλυσίδες παντού...εεε έτσι οποιοδήποτε αυτοκίνητο πάει, ακόμα και η Κορόλα μου!!
- και σεξ δεν κανεις για καποιο λογο. αλλα το φχαριστιεσαι
- το γαλαζιο οχι, δεν εχει τιποτε απο αυτα. το αλλο ειναι εξοπλισμενο για αγρια πραγματα. βασικα ηταν ευκαιρια για δοκιμη καποιων αλυσιδων ιδιοκατασκευης για μαντολαστιχα, οπως και οι δικες μου.
τη κορολα σου ευχαριστως θα την επαιρνα μαζι δεμενη στον κοτσαδορο. ειναι γνωστη εκει η περιοχη για την μεγαλη καταβοθρα....
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!