-
Συνήθως οι οδηγάρες θα περάσουν με την πρώτη ευκαιρία. Δυστυχώς αυτός, αν και είχε πολλές ευκαιρίες, δε με περνούσε. Το να τον έχω από πίσω μου, σε απόσταση λίγων εκατοστών, ήταν πιο επικίνδυνο από το να πήγαινα δεξιά. Δεν το έκανα από ευγένεια, αλλά για δική μου ασφάλεια.
-
Καλα του εκανες... πολύ ωραίος.
Πειραγμενα χωριατοπαιδα με πληγωμενο εγωισμό...
Πληγωμενοι πιθανοτατα απο την ανυπαρξια τους στο αντιθετο φυλλο....ετσι τους ερμηνευω εγω.
Τους χτυπά η α@@μία στο κεφάλι.
Τις περισσοτερες φορες ειναι τρισαθλιοι και ανυπαρκτοι σε πολλους τομεις.... για λυπηση ειναι...
-
Καλα ειναι γνωστο οτι οποιος θελει να παει πιο γρηγορα απο εμας ειναι τρελος σκατοπουστας που θα μας σκοτωσει ολους
-
Δεν έχω πρόβλημα με αυτόν που θέλει να πάει πιο γρήγορα από εμένα, αρκεί να με προσπεράσει!
-
Εθνική οδός από Μεταμόρφωση μέχρι Καλυφτάκη (Κηφισιά) σήμερα το πρωί. Ζώο με την ίδια νοοτροπία που περιγράφατε προ μηνός. Πυκνή κυκλοφορία σε στοίχους σε όλες τις λωρίδες. Η μεσαία να πηγαίνει με 80 και η εξωτερική με 100. Αυτοκίνητα μπροστά μου με διάκενο το πολύ 10 m μεταξύ τους (κακώς) στην αριστερή μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, ακόμη πιο κοντά λόγω της μικρότερης ταχύτητας στη μεσαία.
Είμαι λοιπόν στην αριστερή, αφήνω τουλάχιστον 30 m εμπρός μου για να έχω άνετο χρόνο αντίδρασης (δε θέλει και πολύ εκεί πέρα να γίνει η στραβή) κι έρχεται το ζώο με το Golf να μου κολλάει σε απόσταση εκατοστών παίζοντας και τα φώτα για να κάνω στην άκρη... Φυσικά έμεινα στη θέση μου, γιατί αν ψαχνόμουν να χωθώ στη μεσαία για να τον αφήσω θα έπρεπε, για να αλλάξω λωρίδα, να επιβραδύνω ψάχνοντας το κενό στη μεσαία με αυτόν εκατοστά πίσω μου με άγνωστη κατάληξη. Τιμωρητικά τσιμπήματα φρένων κλπ φαιδρά δεν ανήκουν στην παλέτα των αντιδράσεών μου.
Τι πίνουν πρωί-πρωί ρε παιδιά; Θα αλλάξει κάτι αν φτάσουν στη δουλειά τους, ή όπου στο καλό θέλουν να πάνε τέλος πάντων, 20' νωρίτερα; Μάλλον πρέπει να αρχίσω εγώ να χρησιμοποιώ τη μεσαία με τους easygoing... Καλύτερα βουλωμένο dpf πάρα καραμπόλα στην αριστερή...
-
Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Πειραιά - Το τραμ... «κόλλησε» σε παράνομα σταθμευμένα οχήματα
-
Η αστυνομία έχει κολλήσει ή όσοι ηγούνται αυτής....
-
Το τραμ δεν κολλάει. Συνεχίζει και αμφιβάλλω αν θα βρεθεί ασφαλιστική για να πληρώσει τη ζημιά στο παράνομα σταθμευμένο.
-
Επειδή την τύχη μας πάντα την προκαλούμε μόνοι το ΖΩΟ με την άσπρη Mercedes με πινακίδες από Αθηνα που σήμερα το απόγευμα στην δυτική Θεσσαλονίκη έκανε σφήνες στην οδό Ωραιοκάστρου περνουσε με κόκκινο τα φανάρια και καμιά 10αρια αυτοκίνητα που περίμεναν το πράσινο εύχομαι να μην έπεσε πάνω σε κανέναν αθώο αλλά να πάρει ότι του αξίζει....
-
Ενώ το ΖΩΟ ταρίφας που μας προσπέρασε 2 από τη ΛΕΑ στη Μουδανίων,τι πρέπει να πάρει? Και με πάνω από 130 στο κοντέρ...
-
Ενώ το ΖΩΟ ταρίφας που μας προσπέρασε 2 από τη ΛΕΑ στη Μουδανίων,τι πρέπει να πάρει? Και με πάνω από 130 στο κοντέρ...
Αυτοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους καλέ μου φίλε.Εχουν δικό τους ΚΟΚ.Καλη Χρόνια.....
-
Απλά να γράψω ότι μου κάνει εντύπωση που καταφέραμε να κοπεί το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους και δυσκολευόμαστε να βάλουμε όρια στο πως πρέπει να κάθεται ένα παιδί μέσα στο αυτοκίνητο. Βλέπω συνεχώς μικρά παιδιά χωρίς ζώνη, κάποιες φορές ακόμα και όρθια στα καθίσματα.
-
Ασθενοφόρο κόλλησε στην Αθηνών-Λαμίας: Οδηγοί έκλεισαν τη ΛΕΑ
Με αυτούς τους υπάνθρωπους στη ΛΕΑ θα γίνει ποτέ τίποτα; Καμιά στείρωση π.χ. γιατί και τα παιδιά τους έτσι θα βγούν;
-
Μήπως τα νέα audi έχουν όργανα πλοήγησης χωρίς ορατότητα, όπως τα αεροσκάφη ; Αν κρίνω από το πως πήγαινε χθες με ομίχλη πριν τη Λάρισα ένας, μάλλον ναι...
Η μεσαία λωρίδα, όπου υπάρχει, φαίνεται ότι είναι για τα φορτηγά (στον Κηφισό, στην Εγνατία, στην Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης). Έχει κάτι η δεξιά και δεν το ξέρω ; Και δεν μιλάμε για προσπεράσεις.
-
Χτες το βράδυ ένα μλκσμνο ζευγαράκι είχε παρκάρει το αμάξι του , με κλειστά τα φώτα, πάνω στο πεζοδρόμιο και είχε κλείσει την κοινή ράμπα εξόδου των δύο γκαράζ , για τα δύο κτίρια που έχουμε στο οικόπεδο και η οποία έχει πλάτος 5 μ. Οπως βγήκα με την όπισθεν λόγω του σκοταδιού δεν το είδα το αμάξι και ο αισθητήρας το έπιασε στα τελευταία εκατοστά αφού λόγω της κλίσης 'κοίταγε' πάνω από το αμάξι .
Ηταν παλιό και του έκανα ένα βαθούλωμα μεγάλο στο πλάι . Εμένα δεν έπαθε τίποτα , αφού προφανώς με όπισθεν και σε ανηφόρα ήταν σαν να ανέβαινα με 15 χαω . Βασικά ήταν σαν το είχε κλωτσήσει κάποιος .
Τα ηλίθια ήταν δίπλα ακούνητα και μου έκαναν λέει μέσα στο σκοτάδι με τα μαύρα μπουφάν που φορούσαν χειρονομίες να τους δω εγώ μέσα από του καθρέπτες ...
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι επειδή λέει ήταν παρκαρισμένοι έστω και παράνομα , φταίω εγώ που τους τράκαρα , έκανα την δήλωση , έστω και αν δεν ανταλλάξαμε στοιχεία γιατί ήταν προκλητικοί και εριστικοί και μάλιστα ο μλκακος για να πουλήσει μούρη στο γκομενάκι του, επειδή ήταν μεν 25 εκ χαμηλότερος από μένα , αλλά 30 χρόνια νεώτερος , πήγε να μου το παίξει και τσαμπουκάς .
Η νομοθεσία λέει λοιπόν όπως μου είπε η ασφαλιστική ότι φταίω εγώ που τον τράκαρα , αλλά το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να καλέσω την αστυνομία να του δώσει κλήση .
Αυτά προς γνώση όλων μας ...
-
Ζωα , ειδικα αν ηταν απ εξω και δεν φωναξαν να σταματησεις, παρα εκαναν χειρονομιες μονο
Αλλά κι εσυ επρεπε να κοιταξεις πριν βγεις
-
Χειμώνας και βράδυ με κλειστά παράθυρα , το μόνο που κάνεις είναι όταν ανοίγει η πόρτα και βγαίνει ένα μεγάλο και φωτισμένο αμάξι με την όπισθεν , τότε κατεβαίνεις τρέχοντας τα 15 μ της ράμπας , δεν έχει και μεγάλη κλίση και μου χτυπάς το τζάμι .
Το να φωνάζεις για να μην κουνήσεις το ράθυμο κορμί σου 30 χρονών μλκας , απλά δείχνει γιατί αυτή η γενιά την έχει φάει το πλέι στέισον και η καρέκλα .
Εγώ βγαίνω πάντα αργά και προσεκτικά και μόλις φτάσω στην άκρη της ράμπας σταματάω , αλλά στην άκρη της ράμπας ήταν οι μλκες...
Η ράμπα επειδή είναι μεγάλη και άνετη και έχει να ανέβει μόλις 2 μ υψομετρική διαφορά , όταν βγαίνει το αμάξι στα πρώτα 4 μ είναι ίσιωμα επειδή είναι οι δύο είσοδοι . Μετά αρχίζει η κλίση που είναι περίπου 15 % . Δηλαδή από την ώρα που άνοιξε η πόρτα μέχρι να βγώ να ισιώσω και να ανέβω πέρασαν τουλάχιστον 1-2 λεπτά , χρόνος που τα μαλακισμένα δεν κούνησαν τα ποδαράκια τους .
-
Αν ειχε και πορτα που ανοιξε και σε εβλεπαν να βγαινεις σιγα σιγα, τι περιμεναν, να σταματησεις με το μπαμ?
Σου φωναξαν παντως? Γιατι ειπες εκαναν κινήσεις με τα χερια μονο
-
Δεν άκουσα με κλειστά παράθυρα και να φώναξαν . Χειμώνας με 6 βαθμούς θερμοκρασία είχε και βασικά δεν φανταζόμουν ότι κάποιος θα είχε αφήσει ένα σκοτεινό πράγμα πάνω σε μια ράμπα . Είχαν άπειρο χρόνο να με ειδοποιήσουν .
-
Πάνω σε πεζοδρόμιο και πάνω σε ράμπα; Αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να φταίνε εκείνοι;
υ.γ. έχει γεμίσει η χώρα με ψευτόμαγκες gαμίκουλες...
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]