-
Ο χρήστης Vasilis Type R έγραψε:
Με δωρεαν μυνημα στο 100 οπου να αναφερει οδο αριθμο κ παραβαση για παρκαρισμα σε αμεα πχ, ενημερωνετε η αστυνομια κ κοβει κληση,ισχυει απο αρχες αυγουστου.
Σε αλλη σελιδα διαβασα για ρουφιανους κτλ,δηλαδη υπαρχουν καποιοι πολιτες που θεωρουν αυτον που θα ενημερωσει για την παραβαση οτι δεν κανει καλα κτλ,τα συμπερασματα δικα σας.Θα εφαρμοσθεί;.... Έχουμε ένα θέμα στην Ελλάδα με την εφαρμογή των νόμων....Είναι πάντως κάτι καλό η ψήφισή του.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κάποιος με τη νοοτροπία του Tiger πήγε να με σκοτώσει σήμερα το πρωί.
Στενό στη Βουλιαγμένη, παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο άλλο ρεύμα, δηλαδή αυτός που έρχεται απέναντι μου οφείλει να περιμένει να περάσω.
Πηγαίνω κανονικά στην πορεία μου, έρχεται ασημί Civic 15ετίας από απέναντι. Με βλέπει (δεν μπορούσε κι αλλιώς, αφού φοράω high visibility μπλούζα και παλλόμενο μπροστινό φως 700 lumens), κοντοστέκεται για μια στιγμή, λέω να κι ένας σωστός οδηγός. Στο επόμενο δευτερόλεπτο έχει συλλογιστεί ότι είναι δικό μου πρόβλημα που βρίσκομαι εκεί, ότι δε θα χαλαλίσει 3-4' από τη ζωή του για χάρη μου και ρισκάρει τη σωματική μου ακεραιότητα, ερχόμενος κατά πάνω μου. Με εγκλωβίζει σε ελάχιστο χώρο ανάμεσα στον καθρέπτη του και στο πεζοδρόμιο. Μιλάμε για στενό περιορισμένου πλάτους.
Όταν έφτασε δίπλα μου, φώναξα ένα αυθόρμητο αγανακτισμένο 'κοίτα ρε, κοίτα ρε'. Δεν τον έβρισα. Σταμάτησε παρακάτω και κάτι ούρλιαζε από το ανοιχτό παράθυρο, δεν μπόρεσα να καταλάβω.Λοιπόν, αφήστε στην άκρη του τσουβαλιάσματα και τις προσωπικές γνώμες. Κοιτάξτε να είστε όσο ασφαλέστεροι οδηγοί μπορείτε για τον εαυτό σας και για τους γύρω σας. Η οδήγηση ΔΕΝ είναι παιχνίδι, ούτε πεδίο αντιπαράθεσης εγωισμών.
Οι ποδηλάτες κάνουν πολλά λάθη και πολλοί είναι κάφροι. Λογικό, αφού έχουν την ίδια παιδεία με όλους τους υπόλοιπους πολίτες αυτής της έρμης χώρας. Επίσης, το 99% αυτών οδηγούν κι αυτοκίνητο.
Όμως, τα λάθη τους δε σας δίνουν το δικαίωμα να τους αντιμετωπίζετε σαν κατσαρίδες. Δε θα ρισκάρετε τη ζωή τους και τη σωματική τους ακεραιότητα. Όσο σκέφτομαι ότι θα μπορούσα ΑΝΕΤΑ να μείνω ανάπηρος για μια ζωή γιατί ο άλλος δε δέχτηκε να περιμένει 3-4' ως όφειλε, με τρελαίνει. Μετά βέβαια διαβάζω ότι κακώς ήμουν εκεί, γιατί έτσι πιστεύει ένα σεβαστό μέλος σε φόρουμ, αδιαφορώντας για το τι ορίζει ο ΚΟΚ, οπότε μάλλον δικό μου είναι το λάθος.
Συνέλθετε, η ανθρώπινη ζωή είναι εξαιρετικά πολύτιμη, το μεγαλύτερο δώρο του Θεού. Το τιμόνι δεν είναι για να εκτονώνετε τα κόμπλεξ σας.+1000!
Και θα πρόσθετα ότι κανένας οδηγός δεν θα πάθει τίποτα αν δώσει προτεραιότητα σε ποδηλάτες κάποιες ελάχιστες φορές που μπορεί να χρειαστεί.
Και σε μένα έχει τύχει ποδηλάτες να εμφανισθούν ξαφνικά μπροστά μου ή να έρχονται ανάποδα ή να πετάγονται ξαφνικά από πεζοδρόμια και παραλίγο να έχουμε και άσχημα γεγονότα.
Ακόμη και παιδάκια και έφηβοι που πετάγονται από το πουθενά, δεν δίνουν σημασία στις πινακίδες STOP, παίζουν, τρέχουν ανέμελα κλπ...Για μένα σημασία έχει ότι οι οδηγοί των αυτοκινήτων δεν θα πρέπει να οδηγούν ανέμελοι και θα πρέπει διαρκώς να είναι σε αφύπνιση και τα μάτια ορθάνοιχτα. Και επιπλέον να μην τρέχουν σαν τους τρελούς επειδή μπορεί ένας δρόμος να δείχνει άδειος.
Γιατί μπορεί σε κάποια άλλη περίπτωση να μην είναι κάποιος ποδηλάτης, αλλά κάποιος ΑΜΕΑ ή κάποιος υπερήλικας που έχει βγει στο δρόμο για να σύρει το καροτσάκι της λαϊκής ή ακόμη και του σούπερ μάρκετ ή κάποια μητέρα που αναζητά τρόπο για να σύρει το καρότσι με το μωρό στο σπίτι.
-
+1000 @ Storm
και επειδή μάλλον εχω εξαντλήσει πλεον τις πιθανότητες (30 χρόνια + δίπλωμα) και κάποιον θα πατήσω στο τελος φροντίζω τα αυτοκίνητα μου να εχουν τουλάχιστον καλά φρένα -αμορτισέρ -λάστιχα και το επόμενο αυτόματο φρενάρισμα ανάγκης, φρένα πρώτα και ευγενικές συστάσεις ιδίως στους πιτσιρικάδες ίσως πιάσουν και τόπο...
Πάντως προχθές είδα και περιπολικό να κάνει στο πλάι να περάσει ο ντελιβεράς που πήγαινε ανάποδα σε μονόδρομο τι να κάνω πάτησα και εγω το κουμπί να μαζέψουν οι καθρέπτες απο το Iq ,(καλά που εχει αναδιπλούμενους απο μέσα ) πήρα και απο τον ντελιβερά -
Όσα γράφετε είναι πολύ σωστά, αλλά διαφαίνεται μια δικαιολόγηση των 'απρόσεκτων' ποδηλατών, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να διεκδικήσω την αρμονική συνύπαρξη όλων. Ο καθένας με σεβασμό στους υπόλοιπους, όχι οι ποδηλάτες να πετάγονται από το υπερπέραν κι οι οδηγοί να παθαίνουν εγκεφαλικό για να τους αποφύγουν.
Θα επιθυμούσα να εκλείψουν προβληματικές νοοτροπίες (όπως του Tiger, τα ποδήλατα δεν ανήκουν στο δρόμο επειδή έτσι μου αρέσει), γιατί οδηγούν σε δολοφονικές πράξεις. Πολλάκις έχω βιώσει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ περάσματα απελπιστικά κοντά σε ΑΔΕΙΟ δρόμο, με πολύ υψηλή επικινδυνότητα, που εξηγούνται μόνο με τη λογική 'σου περνάω το μήνυμα ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ, αυτό το κομμάτι ασφάλτου μού ανήκει'.
Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά περιστατικά που δείχνουν αυτό ακριβώς. Αποκορύφωμα 70άρης με Mercedes 30ετιας στα Λιμανάκια, Σάββατο πρωί, πριν τις 8, σε τελείως άδειο δρόμο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι ερχόταν κατά πάνω μας με σαρδόνειο χαμόγελο, κοιτώντας μας στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή μάς περνούσε το μήνυμα: 'αν ήθελα, σας πάταγα, σας σκότωνα αυτή τη στιγμή'.Το ξαναγράφω γιατί πριν δεν καταλάβατε καθόλου τι έγραψα κι αρχίσατε τις βλακείες περί κάφρων ποδηλάτων: ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! Ο δρόμος ΔΕ σας ανήκει. Οφείλουμε να συνυπάρξουμε όλοι ειρηνικά κι είναι πολύ εύκολο, αν όλοι επιδείξουμε στοιχειώδη σεβασμό. Επειδή έχετε ενάμιση τόνο σίδερο γύρω σας, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε με τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων.
-
Με δωρεαν μυνημα στο 100 οπου να αναφερει οδο αριθμο κ παραβαση για παρκαρισμα σε αμεα πχ, ενημερωνετε η αστυνομια κ κοβει κληση,ισχυει απο αρχες αυγουστου.
Σε αλλη σελιδα διαβασα για ρουφιανους κτλ,δηλαδη υπαρχουν καποιοι πολιτες που θεωρουν αυτον που θα ενημερωσει για την παραβαση οτι δεν κανει καλα κτλ,τα συμπερασματα δικα σας.Επιτέλους! Καιρό ονειρεύομαι τέτοια 'εφαρμογή'. !!! Εχουν παρεξηγηθεί οι οροι 'ρουφιανος' 'σταφρυδιας' 'πολίτης' 'σεβασμος' 'μακακας'. Ολα στο μπλεντερ.
Κανενα πρόβλημα να τη φαω και εγω τη κλήση αν κάνω πατάτα. Απλά συνήθως, σα το όργιο κανω γυρους κανα 15λεπτο να βρω νομιμη θέση και φυσικά ο άλλος/αλλη εχει παρκάρει πανω σε γωνιά και έχει και φιμε τζάμια (καραπαράνομα). -
Ειναι οι μερα των ποδηλατων.
Σημερα ποδηλατο μπροστα μου παραβιασε το κοκκινο φαναρι που ειχε στη πορεια του σε κεντρικο δρομο πολης και οταν καταλαβε οτι ερχεται αυτοκινητο, δηλαδη εγω, φρεναρε και εν τελη σταματησε στην μεση του δρομου, εγω εκανα ελιγμο, αλλα απο την τρομαρα μου εψαχνα να βρω την κορνα, τελικα δεν κορναρα.
Ο ποδηλατης εδειχνε σαν να μην συμβαινει τιποτα,σαν να τον καθυστερουσα που τον κοιταγα αγριεμενα, με το που περασα, χιλιοστα απο τον πισω προφυλακτηρα ξεκινησε να φυγει.
Ουτε κρανος, ουτε φωτα. Ειχε ενα ωραιο αγωνιαρικο ποδηλατο παντως με τις λεπτες ροδες. -
φτιαχνω νεα γραφεια
εχουν μεγαλο παρκιν υπαιθριο - ιδιωτικο
εχει βαλει ο μηχανικος πινακιδα με την αδεια και μη παρκαρετε-εργασιες σε εξελιξη, δεν εχει πορτα
ποσο μαλακας ειναι γειτονας που εχωσε ρυμουλκα, τη ξεκοτσαρισε και εφυγε ταξιδι βορεια και εκατσαν μια μερα τα συνεργεια αφου δεν εμπαινε ο καδος?
φταίω που θα το σπασω? -
Παρεμπιπτόντως, οι ποδηλάτες δεν υποχρεουνται να φορούν κράνος.
-
Οντως τωρα που το εψαξα εχεις δικιο, η λογικη μου ομως μου λεει πως ειναι λαθος.
Απο την στιγμη που βγουν σε δημοσιους δρομους και κινουνται διπλα σε αυτοκινητα χρειαζονται κρανος.
Δηλαδη γιατι το παπακι των 50 κ.εκ να χρειαζεται κρανος και το ποδηλατο οχι;
ποια η λογικη του νομοθετη; -
Υποθέτω επειδή το παπάκι μπορεί να πιάσει καμία 80άρα στην ευθεία, ενώ το ποδήλατο πάει πολύ πιο αργά.
-
Ε αντε το ποδηλατο να παει με 25 -30αρια χλμ/ωρα.
Το πενηνταρακι μεχρι 60 παει νορμαλ, πιο πανω ειναι στα κοκκινα του.
Το κρανος προσφερει προστασια για τον αναβατη και στην περιπτωση που αν τυχον τον χτυπησει αλλο οχημα, εφοσον ο κοκ λεει να βγει το ποδηλατο σε δρομους με ταχυτητες εως 90 χλμ/ωρα, χωρις κρανος ειναι καπως ακυρο κατ εμε
Ενω το μηχανακι διπλα του ακομα και αν πηγαινει και αυτο με 30χλμ/ωρα υποχρεουται κρανους.Δυο μετρα και δυο σταθμα δηλαδη.
Υπαρχει καποια χαλαρωση στις υποχρεωσεις του ποδηλατου εναντι ολων των αλλων τροχοφορων
Ουτε διακριτικα εχει, εμενα με εχει χτυπησει ποδηλατο και με σακατεψε με το μασιφ σιδερενιο του τιμονι. Με εριξε κατω με δυναμη που θα μπορουσα να χτυπησω και το κεφαλι, μιλαμε επεσε πανω μου μασιφ σιδερο συν την μαζα του αναβατη και του ποδηλατου με 30 χλμ/ωρα, ξερετε που εκσφενδονιζεσαι με τετοιο χτυπημα; αλλα διακριτικα δενεχει συμφωνα με τον κοκ γιατι ειναι ποδηλατο και αν κανω μηνυση εγω, πως να ξερω ποιος ηταν;Στα μηχανακια ακομα και τα ηλεκτρικα πρεπει να εχουν πλαστικη ποδια για να μην σακατεψουν κανεναν με τις σιδεριες τους, αλλα τα ποδηλατα οχι.
Φωτα φρενων γιατι δεν εχουν; αφου κυκλοφορουν στους δρομους και απο πισω ερχονται αυτοκινητα.
Φλας; αφου στριβουν γιατι δεν εχουν σε δημοαιους δρομους;
Καθρεπτες; πως αλλαζουν κατευθυνση χωρις να δουν αν ερχεται οχημα απο πισω τους αφου κυκλοφορουν σε δημοσιους δρομουςΤωρα ειδα πως ουτε και κρανος εχουν. Μια χαρα.
-
Πες τα Δημήτρη. Έχουμε φάει πολύ μπουλινκ και απίστευτη επίδειξη εξουσίας στην παραλιακή, μετά την Βάρκιζα, δηλαδή σε δρόμο που έχει πολύ αραιή κίνηση!!!
Εκεί που έχει δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση δεν επιτρέπεται να σε περνούν επιδεικτικά στο μισό μέτρο.....Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όσα γράφετε είναι πολύ σωστά, αλλά διαφαίνεται μια δικαιολόγηση των 'απρόσεκτων' ποδηλατών, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να διεκδικήσω την αρμονική συνύπαρξη όλων. Ο καθένας με σεβασμό στους υπόλοιπους, όχι οι ποδηλάτες να πετάγονται από το υπερπέραν κι οι οδηγοί να παθαίνουν εγκεφαλικό για να τους αποφύγουν.Θα επιθυμούσα να εκλείψουν προβληματικές νοοτροπίες (όπως του Tiger, τα ποδήλατα δεν ανήκουν στο δρόμο επειδή έτσι μου αρέσει), γιατί οδηγούν σε δολοφονικές πράξεις. Πολλάκις έχω βιώσει ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ περάσματα απελπιστικά κοντά σε ΑΔΕΙΟ δρόμο, με πολύ υψηλή επικινδυνότητα, που εξηγούνται μόνο με τη λογική 'σου περνάω το μήνυμα ότι δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ, αυτό το κομμάτι ασφάλτου μού ανήκει'.
Μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά περιστατικά που δείχνουν αυτό ακριβώς. Αποκορύφωμα 70άρης με Mercedes 30ετιας στα Λιμανάκια, Σάββατο πρωί, πριν τις 8, σε τελείως άδειο δρόμο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κι ερχόταν κατά πάνω μας με σαρδόνειο χαμόγελο, κοιτώντας μας στα μάτια. Εκείνη τη στιγμή μάς περνούσε το μήνυμα: 'αν ήθελα, σας πάταγα, σας σκότωνα αυτή τη στιγμή'.Το ξαναγράφω γιατί πριν δεν καταλάβατε καθόλου τι έγραψα κι αρχίσατε τις βλακείες περί κάφρων ποδηλάτων: ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! Ο δρόμος ΔΕ σας ανήκει. Οφείλουμε να συνυπάρξουμε όλοι ειρηνικά κι είναι πολύ εύκολο, αν όλοι επιδείξουμε στοιχειώδη σεβασμό. Επειδή έχετε ενάμιση τόνο σίδερο γύρω σας, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζετε με τη σωματική ακεραιότητα των υπολοίπων.
-
Ο χρήστης sarantism έγραψε:
Σε αλλη σελιδα διαβασα για ρουφιανους κτλ,δηλαδη υπαρχουν καποιοι πολιτες που θεωρουν αυτον που θα ενημερωσει για την παραβαση οτι δεν κανει καλα κτλ,τα συμπερασματα δικα σας.Θα εφαρμοσθεί;.... Έχουμε ένα θέμα στην Ελλάδα με την εφαρμογή των νόμων....Είναι πάντως κάτι καλό η ψήφισή του.
Απο οτι εμαθα ισχυει ηδη κανονικα,εγω οταν παω Σαλονικα επειδη σιγουρα θα τυχω σε παραβασεις με παρανομα παρκαρισματα θα το δοκιμασω.
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
φτιαχνω νεα γραφεια
εχουν μεγαλο παρκιν υπαιθριο - ιδιωτικο
εχει βαλει ο μηχανικος πινακιδα με την αδεια και μη παρκαρετε-εργασιες σε εξελιξη, δεν εχει πορτα
ποσο μαλακας ειναι γειτονας που εχωσε ρυμουλκα, τη ξεκοτσαρισε και εφυγε ταξιδι βορεια και εκατσαν μια μερα τα συνεργεια αφου δεν εμπαινε ο καδος?
φταίω που θα το σπασω?Εγώ στη θέση σου θα έβαζα πόρτα για να μην μπορεί να το βγαλει..
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Απο οτι εμαθα ισχυει ηδη κανονικα,εγω οταν παω Σαλονικα επειδη σιγουρα θα τυχω σε παραβασεις με παρανομα παρκαρισματα θα το δοκιμασω.
Όταν λες κόβει κλήση φαντάζομαι πάει μέχρι εκεί περιπολικό. Σε τι ακριβώς διαφέρει από ένα τηλεφώνημα;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Όσα γράφετε είναι πολύ σωστά, αλλά διαφαίνεται μια δικαιολόγηση των 'απρόσεκτων' ποδηλατών, θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου και να διεκδικήσω την αρμονική συνύπαρξη όλων. Ο καθένας με σεβασμό στους υπόλοιπους, όχι οι ποδηλάτες να πετάγονται από το υπερπέραν κι οι οδηγοί να παθαίνουν εγκεφαλικό για να τους αποφύγουν.Μία κάποια αρμονική συνύπαρξη θα μπορούσε να υπάρχει αν έμπαιναν όροι και όρια στην ποδηλασία για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Από την στιγμή όμως που στην Ελλάδα το ποδήλατο θεωρείται ακόμη 'παιχνίδι' και χόμπι, τότε εκ' των πραγμάτων είναι άσκοπο οι οδηγοί των αυτοκινήτων να επιθυμούν οι ποδηλάτες να συμπεριφέρονται με ώριμη οδηγική παιδεία.Οπότε με βάση αυτό και επειδή τα μηχανικά τροχοφόρα είναι οι 'ισχυροί' των δρόμων, οφείλουν να γνωρίζουν το τι συμβαίνει στους Ελληνικούς δρόμους και ποιοι μετακινούνται πάνω στα οδοστρώματα.
-
Επειδή έγινε αρκετή συζήτηση για τους ποδηλάτες...χθες το βράδυ 3 νεαροί στη Χαριλάου,χωρίς κανένα φωτάκια ή έστω ανακλαστικό έκαναν ότι ήθελαν στον δρόμο...οδηγούσαν δίπλα δίπλα κλείνοντας τον δρόμο,έσφαξαν στοπ και κόντεψαν να χτυπηθούν από διερχόμενο,έκαναν σλάλομ,πήγαιναν στο αντίθετο ρευμα κλπ. Από την στιγμή που δεν σέβονται τίποτα,εγώ γιατί να τους σεβαστώ? Κόντεψα να τους χτυπήσω 2-3 φορές....για την χαζομάρα τους θα έβρισκα εγώ τον μπελά μου? Από την στιγμή πού δεν υπάρχουν οι υποδομές (ποδηλατόδρομοι κλπ) θα συμφωνήσω ότι πρέπει να τους δίνουμε τον απαραίτητο χώρο αλλά όχι εις βάρος της ασφάλειας όλων των υπολοίπων.
-
Καλώς ή κακώς πρέπει να συνυπάρξουμε στους δρόμους όλοι μαζί (ποδήλατα, μηχανάκια, αυτοκίνητα, φορτηγά, ταξί κλπ). Επομένως ας μην κάνουμε στους άλλους αυτά που δε θέλουμε να κάνουν και σε εμάς. Υποτίθεται ότι πρέπει να τηρούμε τον Κ.Ο.Κ. (αλήθεια πόσοι έχουμε διαβάσει την τελευταία έκδοσή του).
Προσωπικά στο ποδήλατο, πάντα φως μπροστά-πίσω σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού, κράνος, αριστερό καθρέπτη (για εμένα απαραίτητος). Για φλας χρησιμοποιείς τα χέρια, το μόνο πρόβλημα είναι το φρένο (στοπ φρένου) σε φρενάρισμα πανικού κυρίως. Επομένως οι λοιποί χρήστες της οδού (καλώς ή κακώς) οφείλουν να κρατούν ικανή απόσταση ασφαλείας.
Θεωρώ το ποδήλατο ένα 'ευγενές' μεταφορικό μέσο και έτσι θεωρώ ότι πρέπει να είναι και οι αναβάτες του.
Με ποδήλατο στο δρόμο μπορούν να κυκλοφορήσουν από παιδιά 10 ετών - 100 ετών, οδηγοί ή όχι, έμπειροι ή όχι με ανάλογα αποτελέσματα. Είναι σαν του πεζούς (ιδίως εκείνοι που δεν οδηγούν), οι οποίοι δεν χρειάζεται να πληρώσουν όυτε 100 ευρώ για να κυκλοφορήσουν στους δρόμους, βράδυ που βλέπουν το αυτοκίνητο με τα φώτα και νομίζουν ότι φαίνονται και εκείνοι το ίδιο στον οδηγό του αυτοκινήτου.
Επίσης προσοχή σε κάποιες ιδιαιτερότητες κάποιων περιοχών. Για παράδειγμα όσο πλησιάζει ο Μαραθώνιος, αρκετοί δρομείς κάνουν το βράδυ προπόνηση πάνω στη Μαραθώνος. Οι πιο έμπειροι έχουν φωτάκι και ανακλαστικά, αλλά κάποιοι...
Σύνεση και προσοχή λοιπόν από όλους -
Ο χρήστης nik16v έγραψε:
το μόνο πρόβλημα είναι το φρένο (στοπ φρένου) σε φρενάρισμα πανικού κυρίως.Δεν είναι καθόλου πρόβλημα. Βάζεις ένα δυνατό (πλέον LED) φως ώστε μόλις πατάς φρένο να ανάβει πολύ έντονα.
-
Χθες στο κυκλικό κόμβο δίπλα στον Κωτσόβολο, στη περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, ε36 σε άθλια κατάσταση είχε κόψει τη κυκλοφορία πηγαίνοντας με τις μπάντες γύρω γυρω από τον κόμβο. Η κίνηση κι ο κόσμος ήταν αρκετος αλλά ευτυχώς κανένας δεν προχώρησε να του κόψει τον δρόμο. Ο τύπος που συνοδευόταν από ανάλογου IQ θυληκο παρτάλι, επανέλαβε την επίδειξη του λίγο αργοτερα, σταματώντας την κυκλοφορία εκ νεου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ζώα,ζώα,ζώα....... [#5]