-
Αθάνατα ως προς τι; Εγώ όσα βλέπω είναι σκισμένα εντελώς και στο εσωτερικό τους μαύρο χάλι.
Κανιβαλισμένα. -
@storm said in SUV/Crossovers Forum:
Αποτυχημένο θεωρητικά, αλλά ωστόσο κυκλοφορεί έκδοση 2022 και υπάρχει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.
Καλό το Ecosport, όμορφο στο δρόμο...αλλά και αυτό πολύ αυτοκίνητο για μένα.
Δεν γουστάρω να κυκλοφορώ με τόσο καινούριο αυτοκίνητο στο Αθηνιστάν. Πεταμένα χρήματα. Εγώ θέλω τρακτέρ που να απωθεί τους περίεργους.
Αν βρω αυτό που σκέφτομαι στα χρήματα που θέλω, θα το αγοράσω και μετά θα διώξω το LEON με την ησυχία μου.
αποτυχημενο σε πωλήσεις είναι για την ford.
για σένα και για πολλούς μια χαρά αμάξι είναι. αδιαφορη η αποτυχία του, δεν είμαστε μέτοχοι της ford.
μονο μεγαλο φαουλ η πίσω πορτα ειναι. αν δεν σε χαλάει που είναι τοσο βαριά και δεν ανοιγει σε πολλες περιπτώσεις δεν νομίζω ότι έχει κάτι άλλο κακό.
οπως πολύ σωστα είπες αν το βρίσκεις σε καλή τιμή και δεν το θέλουν μια χαρά
εγώ ήθελα το fiat 500 πχ για 2ο αμάξι. Ο λόγος που πήρα το ka ήταν ακριβώς ο ίδιος. Δεν τα προτιμούσαν και το έβρισκα πιο φτηνά από το 500 ενώ στην πραγματικότητα ήταν το ίδιο αμάξι. αποτυχία και αυτό της ford. Νταξει το 500 πιο όμορφο λιγάκι αλλά προτιμούσα την καλύτερη τιμή
-
Εγώ θέλω τρακτέρ που να απωθεί τους περίεργους.
#mono vitara τοτε
-
Και κανένα jimny μπορείς να κοιτάξεις...
-
Το 2019 που ήμουν μεταξύ Aircross και Ecosport κατέληξα στο Aircross για δύο λόγους:
(1) Οι χώροι του, η μπρούταλ αίσθηση αμαξώματος και η κορυφαία αντιμετώπιση της CITROEN ΩΜΕΓΑ.
(2) Η κάκιστη αντιμετώπιση της Ford Βελμάρ στα Γλυκά Νερά που ακόμη και το τεστ ντράιβ ήταν μία ταλαιπωρία. Ούτε 10 λεπτά δεν με άφησαν να οδηγήσω το Ecosport και ο πωλητής μου τα έκανε καρπούζια. Βασικά δεν με άφησε να δω το αυτοκίνητο. -
@gtsartsal said in SUV/Crossovers Forum:
Δεν έχουν εταζέρα φίλε @gtsartsal.
Ψάχνω αυτοκίνητο με εταζέρα.
-
Ούτε μπαίνει; Κάπως κάπου;
-
Αθάνατα ως προς τι; Εγώ όσα βλέπω είναι σκισμένα εντελώς και στο εσωτερικό τους μαύρο χάλι.
Κανιβαλισμένα.ρε συ στορμ, μιλαμε για 20 χρονων αυτοκινητα που πανε και βουνο.
εχουν σασι και δεν παθαινουν τιποτε.
και αθανατα χειριστηρια κλπ.
οκ, καθισματα θα ειναι λερωμενα και αν τα εχει λεχριτης σκισμενα.
αυτο δεν λεει κατι ως προς την αντοχη τους στο χρονο,.
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327259266-suzuki-grand-vitara
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/326733129-suzuki-grand-vitara
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327327875-suzuki-grand-vitara -
Όχι δεν μπαίνει, όπως δεν έμπαινε και στο 3θυρο Pajero Pinin που είχα.
Και όπως κατάλαβες στο πορτμπαγκάζ δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα.Εσύ δεν είχες δώσει ένα 3θυρο GV σε κάποιο παλικάρι στην Θεσσαλονίκη;
-
-
Και όπως κατάλαβες στο πορτμπαγκάζ δεν μπορείς να αφήσεις τίποτα.Εσύ δεν είχες δώσει ένα 3θυρο GV σε κάποιο παλικάρι στην Θεσσαλονίκη;
Παρών....εγώ ήμουν αυτός...
Και βλέποντας τις προτάσεις του @gatoz, παίζει να το έδωσα και φθηνά τελικά...
-
@cirus said in SUV/Crossovers Forum:
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
Ρε μαστόρια, επειδή εγώ δεν έχω χρόνο να τρέχω σε εμπορίες, υπάρχει κανένα μικρό SUV/Crossover που η θέση οδήγησης να είναι "πάνω στο αυτοκίνητο" και όχι "μέσα στο αυτοκίνητο".
Μικρό αμάξωμα, μεγάλες τζαμαρίες, αλλά και πραγματικά ψηλή θέση οδήγησης.
Στυλ δηλαδή Mitsubishi Pajero Pinin.Προφανώς δεν ρωτώ για τα Aircross και Ecosport που τα έχω οδηγήσει, ούτε και σε κουπέ σπορ αυτοκίνητο που νομίζει ότι είναι suv.
Aircross/EcoSport!
Γούσταρα ένα Eco 4X4 diesel, αλλά είναι τόσο σπάνια που κοστίζουν περισσότερο από όσο στοχιζαν τότε.
Λοιπόν, να αναφέρω ένα θετικό του Ecosport που για τους περισσότερους είναι αρνητικό;
Ο τρόπος που ανοίγει η πίσω πόρτα. Προφανώς αρνητικό και μάλιστα πολύ αρνητικό αφού στην ουσία ακυρώνει το άνοιγμα της πίσω πόρτας όταν πίσω από το αυτοκίνητο υπάρχει ένα εμπόδιο π.χ. τοίχος, άλλο αυτοκίνητο κλπ...Αλλά αυτό το αρνητικό...είναι θετικό γιατί οι τιμές των μεταχειρισμένων κρατιούνται χαμηλά και συχνά/πυκνά βγαίνουν αγγελίες. Μάλλον το έχουν αγοράσει αρκετοί και τρώνε την φόλα με την πίσω πόρτα και σύντομα το αλλάζουν.
Εννοείται ότι εμένα δεν με ενοχλεί ο τρόπος που ανοίγει το πορτμπαγκάζ. Το αντίθετο.Το Aircross καλό, αλλά πολύ αυτοκίνητο για μένα. Πάρα πολύ...
Αυτό είναι για ταξιδιάρικες οικογένειες και για όσους κάνουν πολλά χιλιόμετρα.
Εγώ ποιο πολύ ψάχνω για "αγροτικό στυλ".
Και επειδή δεν θέλω πάλι να καταλήξω με δύο αυτοκίνητα σκέφτομαι μπας και μήπως πάω σε μικρό suv τύπου Ecosport.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν την παλεύω άλλο να αλωνίζω με την μηχανή μέσα στα κρύα, στις βροχές και στα χιόνια. Αργά ή γρήγορα πρέπει να σταματήσω να οδηγώ δίκυκλο.δεν το γουσταρω το συγκεκριμένο.
αλλα αν το βρίσκεις φτηνα και σου κάνει go for it.
αποτυχημένο μοντέλο της ford. πάτωσε σε πωλήσεις. δεν ξέρω αν είναι λόγω της πόρτας
αξιολογο πάντως γενικά
Η πρώτη έκδοση ήταν ποιότητας Brazil, στο FL ανέλαβε η Ford Europe και διόρθωσε πολλά μια διάφορα. Η πόρτα τέρμα άβολη αλλά είναι καθαρόαιμο Ford, έστριβε πολύ κοντά στο Fiesta/B Max της εποχής παρά το αυξημένο ύψος και είχε μορφή και θέση οδήγησης καθαρόαιμου SUV.
Ενδιαφέρουσα επιλογή. Το είχε ένας γείτονας που έχουμε και φιλικές σχέσεις και είναι τρελός Ford-ακιας. Τώρα φυσικά πήρε Puma!
Το AWD diesel θα ήταν ότι πρέπει για την φάση μου (θα πούλαγα το 50% του B Max και το C3) αλλά δεν βρίσκεις, και αν βρεις τα δίνουν όσο σχεδόν τα είχαν αγοράσει καινούργια..
-
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327327875-suzuki-grand-vitaraΚαταραμενε! Σταμάτα να δελεάζεις! Το 1ο το δίνει κανας γνωστός σου (Περιστέρι).. πολύ δελεαστική.
-
@dublin said in SUV/Crossovers Forum:
@gatoz said in SUV/Crossovers Forum:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/327327875-suzuki-grand-vitaraΚαταραμενε! Σταμάτα να δελεάζεις! Το 1ο το δίνει κανας γνωστός σου (Περιστέρι).. πολύ δελεαστική.
το 1o δεν το ξερω, ειναι λάιτ σιαγμενο, χρειαζεται μπλοκε, εργατη και μαντεμι μπροστα.
αν ομως καποιος θελει να το παρει, θα του βρω τι και πως....
σε φιλαρακι μου το σερβιρει και το περιποιειται
αθανατα ειναι ετουτα.
το μονο προβλημα που βρισκω στο 1.6, ειναι οτι με το αεριο χανεται σχεδον ολο το μπαγκαζ. βεβαια αντεχει μα αεριο 500k.... -
@antoniokon said in SUV/Crossovers Forum:
Ναι ρε φίλε. Εσύ ήσουν. Τσάμπα το έδωσες.
Δες τιμές στις αγγελίες του gatoz.
Αν είχες σήμερα το δικό σου αγγελία, θα το είχες 3 χιλιάρικα πάνω τιμή.Για πες και κάτι άλλο, το δικό σου είχε εταζέρα;
Στον Παπαδημητρίου το είχες δώσει;
https://papadimitriou-cars.car.gr/cars/view/324138045 -
@antoniokon said in SUV/Crossovers Forum:
Ναι ρε φίλε. Εσύ ήσουν. Τσάμπα το έδωσες.
Δες τιμές στις αγγελίες του gatoz.
Αν είχες σήμερα το δικό σου αγγελία, θα το είχες 3 χιλιάρικα πάνω τιμή.Για πες και κάτι άλλο, το δικό σου είχε εταζέρα;
Στον Παπαδημητρίου το είχες δώσει;
https://papadimitriou-cars.car.gr/cars/view/324138045Εταζέρα νομίζω δεν είχε το μοντέλο...αλλά με πιο σκούρα πίσω τζάμια, δεν φαινόταν τίποτε, από όσο θυμάμαι...
Στον Παπαδημητρίου το είχα δώσει αλλά δεν είναι αυτό της αγγελίας...
Το δικό μου ήταν σκούρο πράσινο- κυπαρισσί...
-
Το θυμάμαι ότι το δικό σου ήταν το πράσινο. Είδες όμως τιμή ο Παπαδημητρίου στο μπεζ του 2004;;;;
10.300euro... Αυτοκίνητο 18 ετών με κοτσαδόρο που μάλλον κάτι τράβαγε.
Οι τιμές ανέβηκαν κατακόρυφα. Όταν όμως έγραψα εδώ μέσα να πουλήσω το LEON στα χρήματα που το αγόρασα (αφού στην ουσία είναι καινούριο αυτοκίνητο) έπεσαν να με φάνε ορισμένα μέλη.
-
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι φίλος μου, πηγαίνουμε για καμιά μπύρα που και που. Όμως είναι ακριβός, οπότε μην τον βλέπετε ως κανόνα.
-
Το θυμάμαι ότι το δικό σου ήταν το πράσινο. Είδες όμως τιμή ο Παπαδημητρίου στο μπεζ του 2004;;;;
10.300euro... Αυτοκίνητο 18 ετών με κοτσαδόρο που μάλλον κάτι τράβαγε.
Οι τιμές ανέβηκαν κατακόρυφα. Όταν όμως έγραψα εδώ μέσα να πουλήσω το LEON στα χρήματα που το αγόρασα (αφού στην ουσία είναι καινούριο αυτοκίνητο) έπεσαν να με φάνε ορισμένα μέλη.
και γιατί να μην το κάνεις , αν έχεις δίκιο θα το κρίνει το αποτέλεσμα και όχι κάποια μέλη σε ένα φόρουμ ...
πληροφοριακά την προηγούμενη εβδομάδα πούλησα το iQ ακριβότερα από ότι το αγόρασα πριν 4,5 σχεδόν χρόνια. -
@realzeus said in SUV/Crossovers Forum:
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι φίλος μου, πηγαίνουμε για καμιά μπύρα που και που. Όμως είναι ακριβός, οπότε μην τον βλέπετε ως κανόνα.
Ακριβός μεν, αλλά τα μεταχειρισμένα που επιλέγει να βάλει στην έκθεσή του είναι σε άριστη κατάσταση όλα. Τουλάχιστον αυτό βλέπω και από το κανάλι που έχει στο youtube και δοκιμάζει τα αυτοκίνητα που έχει.
SUV/Crossovers Forum