-
Οι κατσίκες καλές είναι γιατί να ψοφήσουν; Άσε που βγάζουν ωραίες κραυγές στα καλά καθούμενα
Μίλησε κανείς για κατσίκες;
Τα παλιά diesel και ιδιαίτερα όσοι βγάζουν και τα φίλτρα τους επειδή είναι πανάκριβα θέλουμε να σταματήσουν να μολύνουν.
Τα euro6D την γλυτώνουν, μην αγχώνεσαι -
-
Κάτσε να πλύνω τα μάτια μου με χλωρίνη......
-
Δε θα μας μείνει νεφρό στη μάσκα από το γέλιο.
-
Κουκλίτσα, γουρουνίτσα!
-
Ωραία είναι
-
Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν αποτυχημένη πλαστική μύτης η παραπάνω bmw;
-
Έχεις δει τη μύτη σου λίγο πριν φταρνιστεις; Αυτό!
-
Είπαμε πλέον οι BMW δεν βλέπονται - και κάποτε κράζαμε τον Κρις -....χτες είδα την ηλεκτρική iX...από τα ασχημότερα αυτοκίνητα που έχω δει ποτέ μου, ειδικά πισω δεν βλέπεται! Δεν πίστευα ότι μπορεί αυτό το όχημα να πήρε έκγριση να βγει από την BMW....κάτι πάει στραβά με το μαγαζί!
-
ρε φίλε δεν ξέρω τι πέρνουν εκει στην BMW πάντα ήταν όμορφα πολύ τα αμάξια τους και διαχρονικά...
αυτό το μεγάλωμα της μασκας είναι ασχημο ποτε στο δια... θα το καταλάβουν, ελεος
-
Πριν 20 έτη ξεκίνησε αυτή η σχεδιαστική προσέγγιση. Του στυλ θα εγκρίνουμε ως μέτοχοι ότι μας σχεδιάσει σε λευκό χαρτι ένα παιδάκι που θέλει όταν μεγαλώσει να γίνει γυναικολόγος.
-
Χα, χα. Εσείς κράξτε όσο θέλετε. Διάβασα όμως ότι η bmw έχει υιοθετήσει τη μεγάλη μάσκα επειδή η έρευνα αγοράς έδειξε ότι αρέσει στους ... Κινέζους και εκτιμά προφανώς ότι έτσι θα πουλήσει παραπάνω.
Σα να έχει αρχίσει να έρχεται 2η η Ευρωπαική αγορά, ή εντύπωσή μου είναι? -
Εμ καλά κάνει η VW που έχει το ίδιο σχέδιο 50 χρόνια και μοσχοπουλάει.
-
Ε μα όλα εκεί καταλήγουν....# mono_Vitara
-
Βρείτε τις διαφορές.
-
@teo-mak said in SUV/Crossovers Forum:
Βρείτε τις διαφορές.
Ότι αυτό είναι το πίσω μέρος και σου ρχεται η γκαζιά στη μούρη...
-
-
@fanis75 said in SUV/Crossovers Forum:
Αυτά είναι σοβαρά αμάξια...αλλά στην μπανανία ασχολούμαστε με κουβάδες δυστυχώς!!
Έτσι είναι Φάνη.
-
Το βάζω εδώ γιατί είναι γενικότερο το θέμα των τιμών.
Τα σουβ έχουν ακριβύνει.
Το γκράντλαντ έχει ως μπίζνες 36000 σε έκδοση ως αυτόματο πετρέλαιο..
Εδώ όμως με 23000 το παίρνεις για 4 χρόνια και δεν σε νοιάζει τίποτα παρά μόνο η επιδότηση του ντίζελ και οι κουβέντες του Λαπ.
Το θεωρώ ευκαιρία...
https://www.leaseplan.com/el-gr/leasing/prosfores-leasing-ta-autokinhta-mas/67071/opel-grandland/
Είναι και ετοιμοπαράδοτο...
-
Αμαξαρα το grandland.
SUV/Crossovers Forum