-
πιλιε αγαπητε, τη ρεζερβα την κανουν ολοι δωρο με την αγορα. τα ψηλωματολαστιχα που προτεινω δεν ειναι παρα μονο για παιδικες αηδιες, γουρουνιες σε λασπουριες, σκαρφαλωματα στο βουνο ψηλα εκει ειν' εκκλησια ερημικη, στον συν του μανιουαλ, που οκ, τι να λεμε τωρα, το αυτοματο ειναι καλυτερο, ειναι οτι ειναι ιαπωνικο σασμαν με ολα τα υπερ του και τραβαει και πολυ κακοποιηση χωρις γκρινιες.
-
Είναι καλό το αυτόματο Vitara; Δεν ξέρω κανέναν να το έχει!
-
Αρα, δεν είναι καλό. Αφού δεν ξέρεις κανέναν και δεν πουλάει. Οχι, δεν είναι.
Ωραία που ναι η ζωή με κουτάκια.
-
Κάποτε είχε 19 χιλιάρικα το χειροκίνητο 4x4, 24 το δικινητο αυτόματο και κάπου 26-28 για τα δύο μαζί, χωρίς mild hybrid...
Τώρα είναι κρίμα να επιλέξει το ένα ή το άλλο, να το πάρει ολοκληρωμένο και αυτόματο και τετρακίνητο. Η διαφορά είναι όση ένα ακριβό κινητό, αξίζει να κόψει από αλλού.
-
@Georgemit Στα 22κ ταβάνι αν θές τέτρα πάρε Vitara. Αν θές πιο πολύ το αυτόματο υπάρχουν καλύτερες επιλογές σε 2wd από το vitara. Ανέβα στα 25 και πάρε το με όλα.
Ένα άλλο αρνητικό της 4κίνησης είναι οι επιπλέον ρύποι κάτι πολύ σημαντικό πχιά για τους κατασκευαστές..
-
Dublin wrote:
Αρα, δεν είναι καλό. Αφού δεν ξέρεις κανέναν και δεν πουλάει. Οχι, δεν είναι.
Ωραία που ναι η ζωή με κουτάκια.
Μην λες βλακείες ρε συ, βγάζεις συνέχεια εσφαλμένα συμπεράσματα από πράγματα που έχεις στο μυαλό σου μόνο και δεν ισχύουν.
Δεν ξέρω κανέναν να το έχει για να μου πει αν είναι καλό ή όχι.
Ρωτάω εδώ τους γνώστες, γιατί μπορεί να βρεθώ με Vitara 4X4 κάποια στιγμή, και θέλω να ξέρω.
Οπότε ξαναρωτάω, είναι καλό το αυτόματό του; Πώς το βλέπουν όσοι ξέρουν, και τι προτείνουν;
-
Φανη, μη το κουράζουμε. Τετρακίνητο και αυτόματο. Πάρε δάνειο, ζήτα δανεικά, πουλά κάτι απο το σπίτι, δεν ξέρω τι θα κάνεις , αλλά μια είναι η λύση. Αλλιώς θα ψηφίσουμε να καθαιρεθείς από mod.
Πλεον όλα τα suzuki είναι mhev, θα δεις αν το μαθεις θα έχεις πολύ καλή καταναλωση, έχουν full led, acc και lane assist. Τα ΕΧΕΙΣ ΌΛΑ.
-
Οχι δεν ειναι καλο. Δνε πουλάει. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Ειναι καλο στα psa που φορούν ακριβώς το ίδιο αλλά τα αγοραζουν. Στα suzuki δεν το αγοραζουν. Άρα δεν είναι καλό.
Απόλυτα λογική η εξήγηση μου! διαφωνείς;
-
Μια σημείωση μόνο μιας που αναφέρεστε στο Vitara. Το έχει ο κουμπάρος μου 1,4 GL+ hybrid 48v 2WD M/T και μου εκφράζει πολλά παραπάνω για την έλλειψη δύναμής του. Πρώην κάτοχος 1,5Tdci C-max M/T και το αμάξι του φαίνεται τόσο αδύναμο που σπάνια επιχειρεί προσπεράσεις! Τώρα που καλοκαίριασε δε και παίζει clima τον έχει ξενερώσει. Είναι πατέρας 3 παιδιών και συχνά ταξιδεύει Πιερία Θεσσαλονίκη. Το αμάξι το δουλευει αρκετά εθνική οδό. Το πολύ περίεργο είναι (και σας το μεταφέρω αυτολεξεί από εκείνον γιατί δεν έχω οδηγήσει ποτέ εγώ το συγκεκριμένο) που μου λέει πως το αμάξι δίνει παραπάνω όταν αντιδράει ένεκα ACC παρά όταν το χειρίζεται κανονικά αυτός. Δεν μπόρεσα να δώσω κάποια εξήγηση. Αν κάποιος μπορεί ευπρόσδεκτη η συμβουλή του
ΥΓ: Τον είχα προειδοποιήσει ότι κάνει έγκλημα που δεν πάει σε κάτι πιο δυνατό και κυρίως diesel αλλά αυτά παθαίνει όποιος ακούει την γυναίκα του σε κάτι με το οποίο έχει μακρινή συγγένεια. Η τελική αντιπρότασή μου ήταν Sportage Diesel αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκα...
-
Το πιο δυνατό βενζινοκινητήρα έχει το Vitara. Δεν μπορεί να το οδηγεί σαν ντηζελ. Το ντηζελ μέχρι τις 2000 στροφές έχει όλο το ζουμί, στο Βιτάρα ΑΠΟ τις 2000 στροφές ξεκινάει το ζουμί. Κατέβασμα σχέσης στο χειροκίνητο, βύθισμα του γκαζιού να κάνει kick down στο αυτόματο βενζινης (ή Κατέβασμα από τα αυτάκια στο τιμόνι)
-
Μια σημείωση μόνο μιας που αναφέρεστε στο Vitara. Το έχει ο κουμπάρος μου 1,4 GL+ hybrid 48v 2WD M/T και μου εκφράζει πολλά παραπάνω για την έλλειψη δύναμής του. Πρώην κάτοχος 1,5Tdci C-max M/T και το αμάξι του φαίνεται τόσο αδύναμο που σπάνια επιχειρεί προσπεράσεις! Τώρα που καλοκαίριασε δε και παίζει clima τον έχει ξενερώσει. Είναι πατέρας 3 παιδιών και συχνά ταξιδεύει Πιερία Θεσσαλονίκη. Το αμάξι το δουλευει αρκετά εθνική οδό. Το πολύ περίεργο είναι (και σας το μεταφέρω αυτολεξεί από εκείνον γιατί δεν έχω οδηγήσει ποτέ εγώ το συγκεκριμένο) που μου λέει πως το αμάξι δίνει παραπάνω όταν αντιδράει ένεκα ACC παρά όταν το χειρίζεται κανονικά αυτός. Δεν μπόρεσα να δώσω κάποια εξήγηση. Αν κάποιος μπορεί ευπρόσδεκτη η συμβουλή του
ΥΓ: Τον είχα προειδοποιήσει ότι κάνει έγκλημα που δεν πάει σε κάτι πιο δυνατό και κυρίως diesel αλλά αυτά παθαίνει όποιος ακούει την γυναίκα του σε κάτι με το οποίο έχει μακρινή συγγένεια. Η τελική αντιπρότασή μου ήταν Sportage Diesel αλλά δυστυχώς δεν εισακούστηκα...
Μα καλά πήρε Βιτάρα ενω κυρίως θα το χρησιμοποιούσε Εθνική??????
Οχι οτι δεν παει αλλά τελειως λάθος επιλογη αν το αυτοκίνητο το θες κυρίως για αυτοκινητόδρομο και ταξίδια.
-
Saba στο acc δεν δίνει παραπάνω αλλά δίνει απότομα και σοως για αυτό. Και εγω το ιδιο έχω διαπιστώσει, ισχυει.
Κατά τα άλλα. Ναι ρε συ μια σχέση κατ και τέλος η φοβια. Αλλά χαρακτηριστικά λειτουργίας.
Γενικα ο κόσμος οδηγεί με πολύ χαμηλές στροφες ακόμα και σε προσπέραση. Οι κινητήρες είναι φτιαγμένοι να γυριζουν μέχρι τις κόκκινες γραμμές.
Το c max είχε 6 σχέσεις;
-
Sabas_Thess wrote:
Μα καλά πήρε Βιτάρα ενω κυρίως θα το χρησιμοποιούσε Εθνική??????
Οχι οτι δεν παει αλλά τελειως λάθος επιλογη αν το αυτοκίνητο το θες κυρίως για αυτοκινητόδρομο και ταξίδια.
Νόμιζα ότι το βιταρα είναι πολύ καλή επιλογή και για ταξίδια λόγω κινητήρα.
Για προτείνετε άλλο σουβ - κροσοβερ ταξιδιάρικο για στυλ Ευτυχη Μπλετσα.
Επειδη έχω καλομάθει με το αέριο θέλω οικονομία στην κίνηση, εχω στη λίστα yaris cross και captur lpg.
Ανυπομονώ να περάσει λίγος καιρός ακόμα να ξεχυθω αντιπροσωπείες.
-
-
Παντως μου κάνει εντύπωση που δνε διαμαρτυρεται για την διαφορά στο κόστος μετακίνησης. Άρα το vitara είναι κοντά στο Diesel c max;
-
Mάλλον είχε μάθει να μην ασχολείται με το λεβιέ των ταχυτήτων λόγω σαφώς μεγάλης ροπής του diesel σε χαμηλότερες στροφές,οπότε ακολουθώντας την ίδια τακτική και στη βενζίνα του δίνει την αίσθηση ότι δεν έχει δύναμη. Ιδίως σε ταξίδια,που βάζεις μια 5η,6η και 'αράζεις', γίνεται πιο έντονη η διαφορά.
Το αντίθετο βέβαια μπορεί να συμβαίνει για έναν βενζινοκίνητο που έχει μάθει να ανεβάζει στροφές,να αλλάζει ταχύτητες και γενικά να κινείται πιο κοντά στα 'κόκκινα'.Αν οδηγήσεις diesel -ιδίως σε μια μικτή διαδρομή- αισθάνεσαι ότι στις μεσαίες στροφές έχει τελειώσει η δύναμη και 'κρεμάει' (υποθέτω,γιατί ενώ έχω οδηγήσει παλιά υβριδικό,δεν έχω οδηγήσει ακόμη diesel,εκτός από ένα ερείπιο VW ασθενοφόρο στο στρατό πριν 20 χρόνια ).
-
Ε όχι κι αργό το υβριδικό Vit. Στις χαμηλές αναλάμβανε η μπαταρία και μετά η τουρμπίνα. Εντάξ, δοκιμή στην Αλίμου και στην Παραλιακή έκανα, δε βγήκα στην Εθνική με 120+.
Η διαφορά αυτόματου με χειροκίνητο είναι δυόμιση χιλιάρικα, δεν την λες και λίγα χρήματα.
-
Μαζί με το c-max είχε και βενζινοκίνητα δεν νομίζω ότι το θέμα του είναι ότι δεν ξέρει να δουλέψει μηχανικό κιβώτιο. Έκανε λάθος επιλογή οχήματος ξεκάθαρα, ας πρόσεχε.
-
Φανη, μη το κουράζουμε. Τετρακίνητο και αυτόματο. Πάρε δάνειο, ζήτα δανεικά, πουλά κάτι απο το σπίτι, δεν ξέρω τι θα κάνεις , αλλά μια είναι η λύση. Αλλιώς θα ψηφίσουμε να καθαιρεθείς από mod.
Εμένα τι μου το λές όμως? Άλλος ρωτάει σε αυτό το νήμα. Εγώ τους προβληματισμούς μου τους έχω γράψει σε άλλο νήμα και σε λίγο καιρό θα γράψω και για την απόφασή μου, στα τελειώματα είμαι...αχαχα!!
-
Ε τοτε να το παρεις χρυσαφί με μαύρη οροφή. Μη ρωτήσεις ποιο. Ξέρεις συ.
SUV/Crossovers Forum