-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@n-k-9 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν εδώ πάντως, το άτυχο παιδί βρέθηκε εκτός οχήματος μαζί με το κάθισμά του.
Εχμ.. ποιός ειδικός έβγαλε το πόρισμα;
Άνθρωπος (σοβαρός) που βρέθηκε στο σημείο.
Δεν έχω ίδια αντίληψη. -
Καλά, θα ήταν ο ίδιος που έλεγε, πως η πόρσε έκανε κόντρα με R8...
-
Απο τις φωτο κ μονο εγω θεωρω πως αν υπηρχε καθισματακι κανονικο για την ηλικια του παιδιου μπορει αυτη την στιγμη να ηταν ζωντανο.
Δεν δειχνει το αμαξι στο 2ο μισο να εχει παθει τοσο μεγαλη ζημια. Κ απ οσο ξερω δεν τουμπαρισε. Παλγιομετωπικα εγινε η συγκρουση απο την πλευρα του οδηγου. -
Δεν αφορά ατύχημα αλλά καθαρά νεοελληνική ωχαδερφίστικη συμπεριφορά….
Η οδηγός μάλιστα είπε ότι είναι πλημμυροπαθής….με mercedes σειράς S….
-
Τρατζικ
-
Αν δεν ήταν η αστυνομία εκεί θα ξεκίναγε στα ξέρεις ποια είμαι εγώ κτλ κτλ , τέτοια σκατόφατσα είχε .
Αλλά δεν φταίει κανένας άλλος παρά ο αστυνομικός/νόμος , γερανός να πάρει το αμάξι και στο καλό .
Δεν είμαι από εδώ λέει , δεν ήξερα . Στην Κοζάνη μάλλον θα έχουν άλλο Κ.Ο.Κ. απότι στην υπόλοιπη Ελλάδα!
-
Η σωστή αντιμετώπιση είναι να περάσει το λεωφορείο.
— Ωχ, συγγνώμη, νόμιζα ότι χωρούσε. Να το τηλέφωνο της ασφάλειας να τα κανονίσεις. -
Η νοοτροπία τούς είναι να παρκάρουν και μέσα στο κατάστημα που πάνε αν μπορούν...να μήν περπατήσουν κάνα μέτρο και τους πέσει ο κ@@@ος...
Το βλέπω και εδώ στην πόλη μου...15000 κατοίκων...θες δεν θες ένα χιλιόμετρο να τη διασχίσεις με μεγάλους χώρους στάθμευσης περιμετρικά και τα νεύρα σού χτυπούν κόκκινο από τα πρώτα δευτερόλεπτα που μπαίνεις στο αυτοκίνητο.
Αναισθησία για τους άλλους διπλόπαρκάρισμα παρκάρισμα σε γωνίες πεζόδρομους...και άγιος ο Θεός.Τα ΣΚ πλακώνουν και οι εκδρομείς... γιατί είμαστε και "τουριστική" πόλη...και δένει το γλυκό...
Η δημοτική αρχή απούσα εδώ και χρόνια (ασχολούνται με αλλά θέματα)... έχει αφήσει το 99% των δρόμων να είναι διπλής κατεύθυνσης με παρκαρισμένα και στις δύο πλευρές...τα οχήματα έχουν μεγαλώσει με αποτέλεσμα σε κανένα δρόμο να μην χωρούν 2 όταν συναντηθείς με άλλον...
Η τροχαία απούσα εδώ και αιώνες (κρύβονται στις σκιές μέχρι να τελειώσει η βάρδια) και η ήσυχη ζωή στην επαρχία συνεχίζεται...
-
@tgd said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
— Ωχ, συγγνώμη, νόμιζα ότι χωρούσε. Να το τηλέφωνο της ασφάλειας να τα κανονίσεις.Κανονικά εκεί θέλει ένα Leopard να περάσει από πάνω….problem solved.
-
Δεν πάει καλά ο κοσμος ... οδηγάει σαν να πέφτει για ύπνο δίχως ευθύνη τρώει κολλήματα.. δν ξέρω τι έχουν πάθει...
Χτες καθώς οδηγώ μια χαρα στα 70χλμ , βγαίνει ένας με μοτοσυκλέτα κοιτάει μόνο δεξιά το δρόμο που θα διέσχιζε λες κ ειναι μονόδρομος ή εχει απαιτησει να τον δουμε ετσι μοντέλο στη πασαρελα κ να σταματήσουμε να περάσει...κ βουρ έφυγε 10μ. Πριν τον σκοτώσω.
Ανευθυνότητα κ παντελως έλλειψη βασικών καθηκόντων.
Τραγελαφικα πράγματα!!! -
@kkostask said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@tgd said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
— Ωχ, συγγνώμη, νόμιζα ότι χωρούσε. Να το τηλέφωνο της ασφάλειας να τα κανονίσεις.Κανονικά εκεί θέλει ένα Leopard να περάσει από πάνω….problem solved.
Α, μάλιστα, μόνο εγώ καταλαβαίνω ότι κάποιοι χαροποιουνται με το στρατό στους δρόμους αλλά τα συσχετίζω περίεργα
-
-
@georgekn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Η νοοτροπία τούς είναι να παρκάρουν και μέσα στο κατάστημα που πάνε αν μπορούν...να μήν περπατήσουν κάνα μέτρο και τους πέσει ο κ@@@ος...
Άσε τους ανθρώπους να ανεβάσουν χοληστερίνη,σάκχαρο! Κι οι γιατροί κλέφτες θα γίνουν;
-
@panormus772 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@georgekn said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Άσε τους ανθρώπους να ανεβάσουν χοληστερίνη,σάκχαρο! Κι οι γιατροί κλέφτες θα γίνουν;
Δεν φτάνουν τα μπικικίνια από τις φαρμακευτικές?
-
Ωχ ωχ!
Youtube Video -
Μπορεί και να είναι οφ τοπικ...
Το πρωι νωρις στον Κηφισο, κλασικό μικροτρκαρισμα (φιλησαν προφυλακτηρες)..είχε ερθει η αστυνομια (αυτοι οι επιλεκτοι ραμπο βρε) και ειχαν μεταφερθει ....σε μια λωριδα επιταχυνσης (εισοδου της Εθνικης), ΟΧΙ στην ΛΕΑ, με αποτελεσμα οσοι ηθελαν να μπουν στην Εθνικη να πρεπει να κοψουν τη δεξια λωρίδα κυκλοφορίας.
genius τα παλικάρια! -
-
Τι επιτέλους μπράβο, μωρέ;
Επειδή(ς) κάνουν κανά-δυό γιουρούσια στα στέκια;
Ενώ μέσα στις γειτονιές, συνεχίζεται η συναυλία των Sebring & Akrapovic? -
Επιτέλους μπράβο θα ήταν αν γινόταν το παρακάτω...
https://www.carvibz.com/news/e36-bmw-crushed-in-france-for-illegal-drifting-looks-like-sad-art/
Τα υπόλοιπα είναι φρουφρού για τα ΜΜΕ.
-
Και με τον οδηγό μέσα όμως, σωστές δουλειές
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#