-
Χιλιόχρονος Σπύρο, πάντα με υγεία και να χαίρεσαι την οικογένεια σου και τα αυτοκίνητά σου!!
-
Φίλε Φάνη ευχαριστώ και ανταποδίδω.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σας ευχαριστώ και τους δύο . Βρε παλιόπαιδο Βασίλη ποια 28;;;; Γιατί να το κρύψω, στα 45 μπήκα σήμερα! Μην κοιτάς που δείχνω για 30χαχα!
Να είσαι πάντα γερός και δυνατός! Η ηλικία φαίνεται στην 'καρδιά'
Περίμενε, 'έρχομαι'...σε ένα μήνα θα 'πατάμε' την ίδια δεκαετία! -
Ευχαριστώ μικρέ! Εκει που είσαι ήμουν και εδώ που είμαι θα 'ρθεις.
-
Σας ευχαριστώ και τους δύο . Βρε παλιόπαιδο Βασίλη ποια 28;;;; Γιατί να το κρύψω, στα 45 μπήκα σήμερα! Μην κοιτάς που δείχνω για 30 [emoji38]Σπύρο πολύχρονος, ότι επιθυμείς.
Sent from my Coolpad 8675-A using Tapatalk
-
Τελικά όντως είμαστε 'γέροι' .....ευτυχώς που είμαστε ακόμα και γεροί
-
Πολύχρονος Σπύρο κι ότι επιθυμείς! Της θρυλικής χρονιάς του 72' κι εσύ; Σε περίπου ένα 2μηνο,σε φθάνω..
-
Φίλοι Αντώνη και panormus αν και παλιοί είμαστε γεροί και αυτό έχει σημασία. Τι να μας πουν τα γατάκια; Προλάβαμε να δούμε yugo mirafiori renault 5 alpin lancia stratus και ότι βάζει του ανθρώπου ο νους. Είδαμε διαφημίσεις αυτοκινήτων με δώρο το aircondition τα abs σαν δυνατότητα επιλογής με αρκετά συν στην τελική τιμή, μάθαμε να οδηγούμε σε αυτοκίνητα που οι προδιαγραφές τους είναι παρωχημένες ακόμη και στην Ινδία. Φάγαμε λαχανικά από την φάρμα Τσέρνομπιλ ζήσαμε εκδρομές στη θάλασσα με σαμουράι, φάγαμε σκόνη στους βοξίτες από τα quattro και τα celica στο θρυλικό Ακρόπολις, βγήκαμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για τον Άρη αλλά και το πρώτο Ευρωπαϊκό της εθνικής αλλά και πόσα άλλα! Μια χαρά φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε! Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους και ζητώ συγνώμη για το νήμα που σήμερα έχει βγει πέρα για πέρα off topic.
-
βγήκαμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για τον Άρη -
Πολύχρονος ρε σπύρε. Τέκνον και τεκνόν ακόμη.
Στα 45 still νοιωθεις οτι μπορεί και να μπει μιλφάτο στη νταστερούκλα, να ψάξει ρε φιλε πως ρυθμιζονται οι καθρέπται...
Από τα 50 δεν μπαίνει ούτε γάτα.R.S.
Εκείνη η ψυχή ο γουίλτζερ τι να γίνεται? -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Στα 45 still νοιωθεις οτι μπορεί και να μπει μιλφάτο...Εδώ γελάμε ?
Εκείνη η ψυχή ο γουίλτζερ τι να γίνεται?
-
Χρονια σου πολλα, γερα και γεματα ομορφες στιγμες spi..
-
Χρόνια πολλά με υγεία SPI!
-
Φίλοι Αντώνη και panormus αν και παλιοί είμαστε γεροί και αυτό έχει σημασία. Τι να μας πουν τα γατάκια; Προλάβαμε να δούμε yugo mirafiori renault 5 alpin lancia stratus και ότι βάζει του ανθρώπου ο νους. Είδαμε διαφημίσεις αυτοκινήτων με δώρο το aircondition τα abs σαν δυνατότητα επιλογής με αρκετά συν στην τελική τιμή, μάθαμε να οδηγούμε σε αυτοκίνητα που οι προδιαγραφές τους είναι παρωχημένες ακόμη και στην Ινδία. Φάγαμε λαχανικά από την φάρμα Τσέρνομπιλ ζήσαμε εκδρομές στη θάλασσα με σαμουράι, φάγαμε σκόνη στους βοξίτες από τα quattro και τα celica στο θρυλικό Ακρόπολις, βγήκαμε στους δρόμους να πανηγυρίσουμε για τον Άρη αλλά και το πρώτο Ευρωπαϊκό της εθνικής αλλά και πόσα άλλα! Μια χαρά φτάσαμε ως εδώ και συνεχίζουμε! Ευχαριστώ και πάλι όλους τους φίλους και ζητώ συγνώμη για το νήμα που σήμερα έχει βγει πέρα για πέρα off topic.Πολύχρονος συνονόματε με υγεία πάντα ! Όντως εμείς αυτής της γενιάς έχουμε αυτές τις όμορφες αναμνήσεις και εμπειρίες που μας μεγάλωσαν και μας έμαθαν να εκτιμούμε κάθε τι αληθινό και όχι δήθεν, κάθε τι με ψυχή! Να σαι πάντα γερός και να τα λέμε στις όμορφες συνάξεις μας! Και μιας και είμαστε στους 4 τροχούς να θυμηθώ και γω τη λαχτάρα μου κάθε 1-2 του μήνα να πάω στο περίπτερο να αγοράσω το αγαπημένο μου περιοδικό και να χαθώ μέσα στα τεστ, τις παρουσιάσεις, τον αντίλογο, τα κείμενα του Καββαθά, του Δήμου, του Ζουράρη του Λάσκαρη και όλα αυτά που χτίσανε μέσα μου τη νοοτροπία του ευσυνείδητου οδηγού !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Και πάλι παιδιά να σας ευχαριστήσω όλους από καρδιάς. Συνονόματε εύχομαι τα καλύτερα για όλους μας να είναι μπροστά!
-
Πολυχρονος και απο μενα Σπυρο. Υγεια ευχομαι και ολα τα αλλα ερχονται(τα λεω να τα ακουω και γω!!!)
-
Ο χρήστης jhn έγραψε:
καλημέρα, εμένα μου το κάνει πάντα σε υπόγεια πάρκινγ. φρονώ δεν είναι κάτι. σχεδόν 3 χρόνια με το duster 1.5 diesel 4X4 και 60000Km και μου έκανε προχτές ένα κόμπιασμα ο κινητήρας κατα τη διάρκεια προσπέρασης με 4η ταχύτυτα.αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τη φούσκα εξαέρωσης ενώ έχει ένα σωληνάκι για να βλέπεις τη ροή του πετρελαίου, εγώ βλέπω ότι στο ρελαντί περνάνε και φυσαλίδες. να πώ ότι άλλαξα φίλτρο πετρελαίου πρίν 2000 Κm περίπου.καμία γνώμη ρε παιδιά!καλημέρα στην ομάδα. εχθές, τρέμουλο ο κινητήρας και θόρυβος (κροτάλισμα), για 50 μέτρα με 4 ταχύτητα και 40 Km/h. άναψε και το λαμπάκι (καρδιογράφημα πορτκαλί, ΟΧΙ κόκκινο). μετά τα 50 μέτρα σβήνει το λαμπάκι, εξαφανίζεται και ο θόρυβος και όλα κανονικά. έπειτα οδήγησα 45 Km. σήμερα θα το πάω στο συνεργείο. για να ειδούμε τι καμπαέτι θα είναι δαύτο!
-
Ταξίδι 500 χιλιομέτρων χτες Γρεβενά-Αθήνα μέσω Ιονίας οδού και Πατρών-Αθηνών. Μετα απο συνεχόμενη χρήση του ac προς το τέλος δεν έβγαζε εντονα κρύο αέρα ακόμα και στο 4 έβγαζε με χαμηλή ενταση. Το έκλεισα για λιγα λεπτα και μετα δούλευε παλι σωστα. Το έχω ξανά πάθει παλιά σε μεγαλο ταξίδι. Ίσως 'κουράζεται' απο την πολύωρη χρηση.
-
Ο χρήστης jhn έγραψε:
καλημέρα, εμένα μου το κάνει πάντα σε υπόγεια πάρκινγ. φρονώ δεν είναι κάτι. σχεδόν 3 χρόνια με το duster 1.5 diesel 4X4 και 60000Km και μου έκανε προχτές ένα κόμπιασμα ο κινητήρας κατα τη διάρκεια προσπέρασης με 4η ταχύτυτα.αυτό που παρατήρησα είναι ότι μετά τη φούσκα εξαέρωσης ενώ έχει ένα σωληνάκι για να βλέπεις τη ροή του πετρελαίου, εγώ βλέπω ότι στο ρελαντί περνάνε και φυσαλίδες. να πώ ότι άλλαξα φίλτρο πετρελαίου πρίν 2000 Κm περίπου.καμία γνώμη ρε παιδιά!
καλημέρα στην ομάδα. εχθές, τρέμουλο ο κινητήρας και θόρυβος (κροτάλισμα), για 50 μέτρα με 4 ταχύτητα και 40 Km/h. άναψε και το λαμπάκι (καρδιογράφημα πορτκαλί, ΟΧΙ κόκκινο). μετά τα 50 μέτρα σβήνει το λαμπάκι, εξαφανίζεται και ο θόρυβος και όλα κανονικά. έπειτα οδήγησα 45 Km. σήμερα θα το πάω στο συνεργείο. για να ειδούμε τι καμπαέτι θα είναι δαύτο!
Επιστροφή από συνεργείο και το διαγνωστικό είχε καταγράψει 'δυσλειτουργία βαλβίδας EGR', βόλτα με το μάστορα, παρακολούθηση θερμοκρασία πίεση της παραπάνω βαλβίδας και όλα φισιολογικα. Με συμβούλεψε, που και που ένα γερό ματσουκομα, γκάζι, και στο μεγάλο σέρβις (120000) καθαρισμό της βαλβίδας! Μακάρι να είναι έτσι.
-
Λίγο αργοπορημένα να ευχηθώ κι εγώ χρόνια πολλά στο Σπύρο. Με υγεία, ό,τι επιθυμείς!
Dacia Duster