-
@gatoz said in Dacia Duster:
και ακομη 2 νιβια ντηζελ. μανιουαλ και αυτοματο.
μην το λησμονουμε ε?Δεν είναι δικά σου...είναι λήζια, δεν τα μετράω! Είναι και μαζούτια = για τον καιάδα, άλλο εαν υπάρχουν ευκολόπιστοι που τα αγοράζουν!!
-
@fanis75 said in Dacia Duster:
και ακομη 2 νιβια ντηζελ. μανιουαλ και αυτοματο.
μην το λησμονουμε ε?Δεν είναι δικά σου...είναι λήζια, δεν τα μετράω! Είναι και μαζούτια = για τον καιάδα, άλλο εαν υπάρχουν ευκολόπιστοι που τα αγοράζουν!!
οχι, δεν θα παρεις το αυτοματο ΕΣΥ.
χαχαχ -
οχι, δεν θα παρεις το αυτοματο ΕΣΥ.
χαχαχΔΕΝ το θέλω...μαζουτ και διπλοσυμπλεκτη παπαρια....δεν είμαι για να πετάω χιλιάρικα σε dpf & dct. Εκτός εαν μου το δώσεις σε καλή τιμή...αχαχαχα!!
-
#mono_vitara
#peta_thn_corolla_sthn_apoxeteush
(ψύχραιμη τοποθέτηση )
-
@mastoras78 said in Dacia Duster:
#mono_vitara
#peta_thn_corolla_sthn_apoxeteush
(ψύχραιμη τοποθέτηση )
#parei puma vgalei gousta
#peta vitara skoupidia
#corolla vgalei mpataria prota. meta petaxei apoxeteush -
Οι νταστεραδες ειμαστε καλα παιδια. Οπου και να χωθειτε καποιος νταστερας θα υπαρχει εκει κοντα να σας βοηθησει στα οφ ροδ σας.
-
-
Στην 5η θέση των γενικών πωλήσεων του Ιανουαρίου το Duster με 199 ταξινομήσεις. Όχι κι άσχημα. Κάτι η συμφέρουσα έκδοση υγραερίου, κάτι που οι υπόλοιποι έχουν περισσότερες καθυστερήσεις γιατί έχουν πιο πολύπλοκα ηλεκτρονικά, να τη η Ρουμάνα.
https://cartalk.gr/ianouarios-2022-minas-rekor-gia-dacia-ellados/
-
Καλησπέρα σε ολους και απο εμένα σκέφτομαι την αγορά δεύτερο χέρι σε ντίζελ χρονιάς 2014-2016 εχω διαβάσει το παρόν νήμα μεχρι την 170 σελίδα και συνεχίζω, βλέπω στο car με ταβάνι 12.000-13000 ευρώ υπάρχουν αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία με πάνω απο 110.000 χιλ. Υπάρχουν μέλη με τόσα χιλιόμετρα εδω; παραμένει αξιόπιστο το αυτοκίνητο; γιατι τα λεφτόδεντρα στέρεψαν. Ευχαριστώ.
-
Έδωσα το Ντάστερ του 2014 μετά από 4 χρόνια. Είχε 205.000 χλμ. Είχε βγάλει μια βλάβη στην αντλία πετρελαίου στα 55.000 χλμ. και γενικά όλα όσα έχουμε στην εταιρεία αυτής της γενιάς είχαν βγάλει αυτή τη βλάβη από τα 35 και έως τα 60.000 χλμ.
Τίποτε άλλο, ούτε λαμπάκι καμένο. Σέρβις όποτε έπρεπε. -
@dstou said in Dacia Duster:
Έδωσα το Ντάστερ του 2014 μετά από 4 χρόνια. Είχε 205.000 χλμ. Είχε βγάλει μια βλάβη στην αντλία πετρελαίου στα 55.000 χλμ. και γενικά όλα όσα έχουμε στην εταιρεία αυτής της γενιάς είχαν βγάλει αυτή τη βλάβη από τα 35 και έως τα 60.000 χλμ.
Τίποτε άλλο, ούτε λαμπάκι καμένο. Σέρβις όποτε έπρεπε.Πόσο κόστιζε η επισκευή; Καλυπτόταν από εγγύηση;
-
Ήταν λήζινγκ, δεν γνωρίζω. Δεν θα ήταν φθηνή γιατί την άκουσε και το μικρότερο απ' ότι μάθαμε. Τίποτε άλλο.
-
@dstou said in Dacia Duster:
Ήταν λήζινγκ, δεν γνωρίζω. Δεν θα ήταν φθηνή γιατί την άκουσε και το μικρότερο απ' ότι μάθαμε. Τίποτε άλλο.
Μικρότερο;;;
-
Μικροφίλτρο !
-
Καλημέρα σε ολους βρήκα σήμερα αυτή την αγγελεία μου φάνηκε πολύ τέλεια για να ειναι αληθινή,μίλησα με τον ανθρωπο ειπε οτι ειναι εισαγωγή απο Ισπανία και ειναι δεξιοτίμονο και μπορώ να το ελένξω οπου θέλω,πως σας φαίνεται υπάρχει καποια παγίδα; ευχαριστώ.https://www.car.gr/classifieds/cars/view/316608345-dacia-duster
-
Ισπανία έχει δεξιοτίμονα?
-
Μόνο από Γιβραλτάρ αν το έχει πάρει ο έμπορος….
-
Μπα... το βιβλίο service δείχνει ότι ήταν Αγγλία μέχρι τα 10k μίλια μάλλον 06/20... μετά μάλλον μετακόμισε Ισπανία ο άθρωπος.
Τέσπα, εγώ δε θα έπαιρνα δεξιοτίμονο στην Ελλάδα, εκτός αν το έκανα μετατροπή σε αριστερό ή αν το ήθελα ανταλλακτικά.
-
Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις,το κοίταξα γιατί αντίστοιχα μοντέλα χρονιάς και χιλιομέτρων ειναι 3.500-4500 ευρώ παραπάνω,η αναζήτηση συνεχίζεται και πάλι ευχαριστω.
-
@κώστας-1958 said in Dacia Duster:
Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις,το κοίταξα γιατί αντίστοιχα μοντέλα χρονιάς και χιλιομέτρων ειναι 3.500-4500 ευρώ παραπάνω,η αναζήτηση συνεχίζεται και πάλι ευχαριστω.
Λογικά να είναι πιο ακριβά αφού είναι και χρηστικά ενώ αυτό σαν δεξιοτιμονο στην καλύτερη δύσχρηστο (άχρηστο θα έλεγα). Πάμε για άλλα
Dacia Duster