-
@spi_duster said in Dacia Duster:
Λογω της δουλειας εχω βρεθει πριν λιγα χρονια στην Β. Ελλαδα σε μεγαλες εταιρειες με λατομεια κλπ. Τα νταστερ ηταν κανονας.
ε. φθηνο και ασχημο.
οτι πρεπει για τα νταμαρια, κανενας δεν θα κλαψει. -
@gatoz said in Dacia Duster:
Λογω της δουλειας εχω βρεθει πριν λιγα χρονια στην Β. Ελλαδα σε μεγαλες εταιρειες με λατομεια κλπ. Τα νταστερ ηταν κανονας.
ε. φθηνο και ασχημο.
οτι πρεπει για τα νταμαρια, κανενας δεν θα κλαψει.Δεν ηθελα να σε στενοχωρησω. Μου εδειξσν ενα λακο με κουφαρια βιτ. Τα ντουστ αυτων τη θεση πηραν.
-
@dublin said in Dacia Duster:
Πάντα προτιμούν κάποιο άλλο. Καλό για αγροτικό το Duster, αλλά για την καθημερινότητα και τα ταξίδια τους θέλουν κάτι καλύτερο για αυτούς και την οικογένειά τους.
Να υποθεσω πως οσοι εχουν ντουστ εινσι αγροτες?....
-
Ποιος παιρνει ιδιο αυτοκινητο με αυτο που εχει ή ειχε και ως εταιρικο?
Αυτός που θέλει φθηνά ανταλλακτικά.
-
@antonakis said in Dacia Duster:
Ποιος παιρνει ιδιο αυτοκινητο με αυτο που εχει ή ειχε και ως εταιρικο?
Αυτός που θέλει φθηνά ανταλλακτικά.
Κορυφαιο! Σωστη παρατηρηση!
-
Πάντως από Vitara ξέρω μόνο γυναίκες που το αγόρασαν για πάρε/δώθε στη δουλειά και για τα παιδιά στο σχολείο. Μάλιστα και οι δύο γυναίκες που ξέρω έχουν κοριτσάκια (πιάνο, μπαλέτο και Γαλλικά).
Duster μόνο άντρες ξέρω που το έχουν αγοράσει. Αμφιβάλλω αν υπάρχει γυναίκα που να πήρε Duster για να πηγαινοέρχεται στην εργασία και να πηγαίνει τα παιδιά στο μπαλέτο.
-
@storm said in Dacia Duster:
Πάντως από Vitara ξέρω μόνο γυναίκες που το αγόρασαν για πάρε/δώθε στη δουλειά και για τα παιδιά στο σχολείο. Μάλιστα και οι δύο γυναίκες που ξέρω έχουν κοριτσάκια (πιάνο, μπαλέτο και Γαλλικά).
Duster μόνο άντρες ξέρω που το έχουν αγοράσει. Αμφιβάλλω αν υπάρχει γυναίκα που να πήρε Duster για να πηγαινοέρχεται στην εργασία και να πηγαίνει τα παιδιά στο μπαλέτο.
Πολλοί φίλοι/γνωστοί έχουν/είχαν Vitara, Duster δεν έχω δει γυναίκα, όντως, αν και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό.
Πάντως έχει πλάκα που ο @spi_duster έχει μία Mercedes κάτω από τις ελιές! Ούτε εκεί δεν το παίρνει το Duster..
-
Λαθος κανεις φιλε μου. Εκτιμω το καθετι που εχω, γιατι τα επιλεγω με πολυ συγκεκριμενα κριτηρια.
Εχω και φωτο ομως με τα δυο μαζι. Πειραζει που δε την εβαλα? Παντως σημερα ημουν με το sei στο κεντρο. -
-
Λαθος κανεις φιλε μου. Εκτιμω το καθετι που εχω, γιατι τα επιλεγω με πολυ συγκεκριμενα κριτηρια.
Εχω και φωτο ομως με τα δυο μαζι. Πειραζει που δε την εβαλα? Παντως σημερα ημουν με το sei στο κεντρο.Ναι μωρέ, για την σημειολογία του πράγματος το ανέφερα! Και εγώ θα το έπαιρνα το Duster για ειδικούς σκοπούς, σου είχα πει ότι το κοίταγα σοβαρά για αγορά για το "οικογενειακό" μας. Έχει πάρει πολύ τώρα όμως και δεν είναι value for money, καλό για σένα, ουσιαστικά σαν "επένδυση" λειτούργησε, θα το πουλήσεις όσο το πήρες σχεδόν!
-
Duster μόνο άντρες ξέρω που το έχουν αγοράσει.
Storm τα πες ολα!
χαχαχ...
και μετα πηρες μερκεντε....
σε εχει πληγωσει πολυ ως φαινεται, σου εχει αφησει τραυμα...
να ξερεις οτι το νικνέιμ αλλαζει παντως -
@gatoz said in Dacia Duster:
Duster μόνο άντρες ξέρω που το έχουν αγοράσει.
Storm τα πες ολα!
χαχαχ...
και μετα πηρες μερκεντε....
σε εχει πληγωσει πολυ ως φαινεται, σου εχει αφησει τραυμα...
να ξερεις οτι το νικνέιμ αλλαζει παντωςΓατουλη πονας? Η μερκ ειναι καλο αμαξακι μα το ντουστ ουσια#μονο
-
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής.
Ο gatoz δεν πούλησε το Vitara για να πάρει ένα 3008 σούπερ σπέσιαλ εξτρά;
Δεν είχε βάλει και αγγελία εδώ;Aγόρασε ξανά Vitara; Το έδωσε το 3008;
Δεν καταλαβαίνω ο δύσμοιρος.
-
Εδωσε το New Vitara που ειχε ληζινγκ. Εχει ομως Grand Vitara ιδιωτικο για τα κεφια του. Και φυσικα κρυφος του ποθος ειναι να παρει παλι Βιταρα (νεο) γιατι ειναι λεει το καλυτερο αυτοκινητο μεχρι €50.000!!
-
Καλή φάση. Δεν το γνώριζα. Νόμιζα ότι έχει ένα αυτοκίνητο, το 3008.
-
Οντως ενα αυτοκινητο εχει. Το 3008. Το βιτ ειναι για την ανακυκλωση#μονο
-
@fanis75 said in Dacia Duster:
Εδωσε το New Vitara που ειχε ληζινγκ. Εχει ομως Grand Vitara ιδιωτικο για τα κεφια του. Και φυσικα κρυφος του ποθος ειναι να παρει παλι Βιταρα (νεο) γιατι ειναι λεει το καλυτερο αυτοκινητο μεχρι €50.000!!
Να παράδειγμα κάποιου που έχει το ίδιο σε εταιρικό και ιδιωτικό λολλλ
Σαν και εμένα που ήθελα να πάρω πιο καλά εξοπλισμένο Γιαρις υβριδικό για εμένα και να έχουμε δυο γιαρις στο σπίτι.
Το τελεσίγραφο όμως ήταν αυστηρό από το έτερο ήμισυ και έκοψα την παραγγελία στο παρα 1, κάνοντας βέβαια μια ακόμα μαλακια επειδή άκουσα τη γυναίκα. -
@iceman7 said in Dacia Duster:
Δεν έχει το ίδιο!! Εϊχε NV leasing και GV ιδιωτικό.
-
@fanis75 said in Dacia Duster:
@iceman7 said in Dacia Duster:
Δεν έχει το ίδιο!! Εϊχε NV leasing και GV ιδιωτικό.
και ακομη 2 νιβια ντηζελ. μανιουαλ και αυτοματο.
μην το λησμονουμε ε? -
Οντως ενα αυτοκινητο εχει. Το 3008. Το βιτ ειναι για την ανακυκλωση#μονο
περνας απο πολλα ψηλα σημεια, δεν θα σε δει κανενας. ριχτο...
.
.
.
.
.
.
.
.
χαχαχ
Dacia Duster