-
@antonakis said in Peugeot 208:
Σήμερα στα καλά καθούμενα σταμάτησε να δουλεύει το Android Auto . Η οθόνη ζεματαγε. Βάλε βγάλε καλώδια. Άναψε σβήσε τίποτα. Ραδιόφωνο και άλλες λειτουργίες κανονικά .
Ξανά δούλεψε, όταν άνοιξα παράθυρα και κρύωσε λίγο η οθόνη. Καλή φάση.
Oυοου...εχει ξανασυμβει?
Ευτυχως δεν το ειδε ο gatoz... -
Σήμερα στα καλά καθούμενα σταμάτησε να δουλεύει το Android Auto . Η οθόνη ζεματαγε. Βάλε βγάλε καλώδια. Άναψε σβήσε τίποτα. Ραδιόφωνο και άλλες λειτουργίες κανονικά .
Ξανά δούλεψε, όταν άνοιξα παράθυρα και κρύωσε λίγο η οθόνη. Καλή φάση.
γνωστο το θεματακι....
στο 3008 https://forum.4troxoi.gr/post/11000122074
#chrepia
#gia_petama
#pote_xana#mono_vitara
-
Και στα suzuki το έχει κάνει. Αλλά με 40 υπό σκιά και το αυτοκίνητο παρκάρισμενο στον ήλιο, δηλαδή 55 βαθμούς κελσίου
-
@lap said in Peugeot 208:
Και στα suzuki το έχει κάνει. Αλλά με 40 υπό σκιά και το αυτοκίνητο παρκάρισμενο στον ήλιο, δηλαδή 55 βαθμούς κελσίου
σε κανενα βιταρα
μα σε κανενα -
Αφού δεν έχουν οθόνη...
-
@gatoz said in Peugeot 208:
σε κανενα βιταρα
μα σε κανεναΒασικά κόλλησε το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης. Ρε συ λογικά θα κόλλησε η καρτουλα. Ξεκόλλησε μόνο του μετά από λίγο. Λογικα θα έπεσε η θερμοκρασία με το κλίμα
-
@gatoz said in Peugeot 208:
σε κανενα βιταρα
μα σε κανεναγκουχ γκουχ
-
Και ένα τελευταίο παράπονο.
Το lane keep assist δεν διαβάζει λωρίδες σε στροφές (ακόμα και στον περιφερειακό υμηττού για παράδειγμα), ενώ αρκετές φορές δεν δουλεύει και στην ευθεία... (αττική οδός πάλι)Ε περίμενα να παίζει καλύτερα από του σουζούκι να πω την αλήθεια, αλλά ούτε κοντά δε φτάνει.
-
Μετά από 10000 χιλιόμετρα και 8 μήνες χρήσης, σίγουρα το μεγαλύτερο μειονέκτημα του αυτοκινήτου είναι οι νεκρές γωνίες ορατότητας. Φταίνε οι κολώνες, τα καθίσματα, το σχέδιο. Παρκαρισμένος πχ. αν θέλεις να βγεις και έρχεται αμάξι από το αντίθετο ρεύμα από πίσω παίζεις κορώνα γράμματα κάθε φορά. Το ίδιο και αν γυρίσεις κεφάλι ενώ οδηγάς. Πολύ κακή οπτική.
Κατά τα άλλα εξαιρετικό και σβέλτο. Θα ήθελα την νέα έκδοση του κινητήρα με τα 130hp αλλά οκ και πάλι λόγω ροπής/κιλών είναι σβέλτο. -
@babisstinson said in Peugeot 208:
Παρκαρισμένος πχ. αν θέλεις να βγεις και έρχεται αμάξι από το αντίθετο ρεύμα από πίσω παίζεις κορώνα γράμματα κάθε φορά. Το ίδιο και αν γυρίσεις κεφάλι ενώ οδηγάς. Πολύ κακή οπτική.
Ισχύει. Είναι λίγο τα γαλλικά.
Κι εγώ παραλίγο να θερισω ένα μηχανάκι σε διαγώνιο στοπ μια φορά με το c3. Τον έκρυβε τελείως η μπροστινή κολώνα. Πάλι καλά που κορναρε ο άνθρωπος.
Χοντρές κολώνες γύρω γύρω. -
Καλή Ανάσταση και χρόνια πολλά!
Ήθελα να ρωτήσω τι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ασύρματο Apple CarPlay. Μέσω Bluetooth έχει πρόσβαση στα τηλέφωνο/μουσική αλλά θα ήθελα και την πλοήγηση χωρίς να το έχω όλη την ώρα στην πρίζα. Κάποια πρόταση λοιπόν;
-
Το νέο αμαξάκι της γυναίκας. Εταιρικό leasing βενζινη 100hp
ακολουθούν πρώτες εντυπώσεις
-
όμορφο πολύ και μέσα και έξω που είναι και αυτό που πουλάει η peugeot
μέσα σκληρή πλαστικούρα όπως όλα τα τις κατηγορίας αλλά με όμορφες πινελιές και υφές τα πλαστικά τύπου carbon κτλ
χώρος αποσκευών μικρός αλλά όχι χάλια
τα piano style κουμπιά με αρέσουν πάρα πολύ!!!
infortainment μάπα αλλά εχει android auto οπότε αδιάφορα τα υπόλοιπα. νταξει είναι μια έκδοση μετα την βασική οπότε καλό βαθμό παίρνει με δεδομένο αυτό
ωραία καθίσματα
το τιμόνι τόσο μικρό δεν μαρέσει καθόλου
ο λεβιές ταχυτήτων κάκιστος και σε εμφάνιση και σε πιάσιμο (πολύ ογκώδης)
έλλειψη τεμπέλη σε αυτή την εκδοσή (με χαλάει)
ωραίες θήκες για αντικείμενα
χάλια ντουλαπάκι
ωραίος πίνακας οργάνων και ας μην εχει το i-cockpit. όταν βάζω όμως το τιμόνι χαμηλά για να τον βλέπω από πάνω βρισκει το τιμόνι στα πόδια. Όταν το βάζω εκεί που βολεύει δεν βλέπω καλά τον πίνακα οργάνων
οδήγηση μέχρι τώρα:
πολύ άνετη ανάρτηση που καταπίνει ανωμαλίες πολύ ωραία. πάρα πολύ καλό βαθμό εδώ. τυπικοί Γάλλοι
πολύ καλό βαθμό στην ηχομόνωση για την κατηγορία του. Αν δεν το πιέζεις δεν ακούγεται καθόλου ο κινητήρας μέχρι τα 80
οχι πολύ σαφές κιβώτιο αλλά όχι και χάλια. ωραίο που είναι 6τάχυτο.
δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά έχει δύναμη και είναι πολύ καλό σε μικρές ταχύτητες μέχρι και 100. Δεν το έχω πάει ακόμα εθνική
πολύ πολύ μαλακό τιμόνι. εμένα δεν μαρέσουν έτσι τα τιμόνια αλλά οκ για την γυναίκα είναι τέλειο. μέσα στην κίνηση είναι πανεύκολο για μανούβρες και πάρκινγκ
αυτά προς το παρόν
Δεν θα ήταν ΠΟΤΕ η επιλογή μου στην κατηγορία αλλά γενικά μαρέσει. είναι ένα όμορφο αυτοκινητάκι που τα κάνει όλα καλά μέσα στην πόλη που το οδήγησα
όταν το έχω οδηγήσει και περισσότερο και πιο γρήγορα θα γράψω και άλλα.
Ρωτησα την γυναίκα πως της φαίνεται και μου είπε, ωραίο μαρέσει αλλά και εκείνη δεν θα το διαλεγε και αγόραζε ποτέ. Την ρώτησα πιο είναι το ιδανικό για εκείνη στην κατηγορία και μου είπε mini couper
-
@cirus said in Peugeot 208:
όταν βάζω όμως το τιμόνι χαμηλά για να τον βλέπω από πάνω βρισκει το τιμόνι στα πόδια. Όταν το βάζω εκεί που βολεύει δεν βλέπω καλά τον πίνακα οργάνων
....
δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά έχει δύναμη και είναι πολύ καλό σε μικρές ταχύτητες μέχρι και 100. Δεν το έχω πάει ακόμα εθνικήΌταν τα λεγα κάποιοι δε με πιστεύανε....
Άμα θες να γελάσεις να σου δώσω το δικό μου με τα 75 ατμόσφαιρα να γελάσεις. -
Αυτό το τιμονακι, μόλις κανείς αρκετά χλμ, θα αναρωτηθείς γιατί δεν το βάζουν και οι υπόλοιποι….για το κούμπωμα του λεβιέ άλλαξε βαλβολίνες και θα δεις αρκετή διαφορά. Με το δικό μου πετρέλαιο 100αρι κάνω αρκετά χλμ εθνική καθημερινά όποτε μόλις το μάθεις θα δεις ότι έχει αρκετή δύναμη για ασφαλείς προσπεράσεις. Απλά μην κανείς ούτε στο μυαλό σου τη σύγκριση με το Πούμα….
-
όταν βάζω όμως το τιμόνι χαμηλά για να τον βλέπω από πάνω βρισκει το τιμόνι στα πόδια. Όταν το βάζω εκεί που βολεύει δεν βλέπω καλά τον πίνακα οργάνων
....
δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο αλλά έχει δύναμη και είναι πολύ καλό σε μικρές ταχύτητες μέχρι και 100. Δεν το έχω πάει ακόμα εθνικήΌταν τα λεγα κάποιοι δε με πιστεύανε....
Άμα θες να γελάσεις να σου δώσω το δικό μου με τα 75 ατμόσφαιρα να γελάσεις.κοιτα όλοι είμαστε διαφορετικοί, δεν αμφιβάλω ότι κάποιους τους βολεύει. Την γυναίκα μου πχ την βολεύει. Εμένα όμως όχι
νταξει και το 75 για μεσα στην πόλη καλό θα είναι μωρέ, πόσα χρειάζεσαι, αρκεί να τραβαει χαμηλά όπως κάνουν τα turbo. εδώ είχα ποσα χρονια με 65 το corsa b ατμοσφαιρικό (πού εκανες τάμα στην παναγία να τραβήξει) και γυριζαμε όλη την Ελλάδα χαχαχαχαχα
-
@kkostask said in Peugeot 208:
Αυτό το τιμονακι, μόλις κανείς αρκετά χλμ, θα αναρωτηθείς γιατί δεν το βάζουν και οι υπόλοιποι….για το κούμπωμα του λεβιέ άλλαξε βαλβολίνες και θα δεις αρκετή διαφορά. Με το δικό μου πετρέλαιο 100αρι κάνω αρκετά χλμ εθνική καθημερινά όποτε μόλις το μάθεις θα δεις ότι έχει αρκετή δύναμη για ασφαλείς προσπεράσεις. Απλά μην κανείς ούτε στο μυαλό σου τη σύγκριση με το Πούμα….
προς θεού δεν κάνω καμία σύγκριση με το puma.
το συγκρίνω με αντιστοιχα μικρά (που έχω οδηγήσει πολλά) και ανάλογης δύναμης φυσικά. Δεν μαρέσει να συγκρίνω πορτοκάλια με μήλα
τωρα το τιμόνι αδερφέ δεν θα συμφωνήσω, δεν μαρέσουν τα μικρά τιμόνια ούτε τα τόσο μαλακά, είναι πολύ μακριά από τις προτιμήσεις μου. ακόμα και στην γυναίκα μου δεν άρεσε καθόλου το τιμόνι (σε μέγεθος κυρίως). οδηγικά πχ το fiesta και το polo που είχε κάνει test drive της άρεσαν πολύ περισσότερο. αλλά της αρέσει περισσότερο αυτό σε άνεση και ησυχία και εμφάνιση. Και συμφωνώ μαζί της και εγώ
-
νταξει και το 75 για μεσα στην πόλη καλό θα είναι μωρέ, πόσα χρειάζεσαι, αρκεί να τραβαει χαμηλά όπως κάνουν τα turbo.
Συμφωνώ. Είναι μια χαρά μέχρι τις 2.000 στην κίνηση. Απλά μετά διαπιστώνεις ότι αυτό το "μια χαρά" το κάνεις με τέρμα γκάζι. Άσε που έχουμε κακομαθει με τα turbo και εκεί που περιμένεις να τουρμπισει απλά ανεβάζει γραμμικά και βασανιστικά από κει και πέρα.
Αν έχεις και αρκετή υπομονή (όπως ένας συνάδελφος) μπορεί να πάρεις και κλήση Αττική οδό πλέον.
-
Δύο άνθρωποι που δεν θα το αγόραζατε ποτέ αλλα τελικα το πήρατε λόγω φθηνού leasing.
Καλοταξιδο εύχομαι.
-
Δύο άνθρωποι που δεν θα το αγόραζατε ποτέ αλλα τελικα το πήρατε λόγω φθηνού leasing.
Καλοταξιδο εύχομαι.
δεν είχε επιλογή. Η εταιρία της μόνο αυτό παίρνει σε εργαζομένους στην μικρή κατηγορία που δικαιούται η γυναίκα. Η αυτό ή πεζο 2.
μονο οι διευθυντες δικαιούνται merc και audi (MONO αυτα, τιποτα άλλο σε μάρκα, εχουν συμβάσεις)
οταν είναι δωρεαν το αμάξι και οι βενζίνες είναι όλα τελεια όποιο και να της έδιναν.
Peugeot 208