-
@alexandros-k said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Γιατι δεν το αφηνει εκτος περιφραξης, για να ζευγαρωσει?
Το σκέφτηκε ....
Αλλά , δε θέλει ούτε ο ίδιος να τα αυξήσει , και υπάρχει ένα θέμα του δε ξέρουμε πως θα αντιδράσει η ζαρκαδούλα όταν είναι ετοιμόγεννη. Ξέρω ότι ψάχνουν συγκεκριμένα μέρη για να γεννήσουν και ακολουθούν συγκεκριμένες τακτικές με τα μικρά , (αλλά άσε μη μας διαβάζει και κανένας κυνηγός....), τα οποία το κτήμα δε τα παρέχει.Το βασικό είναι ότι είναι συνειδητοποιημένος ότι είναι άγριο το ζωάκι και δε θέλει να κάνει κοπάδι.
Άσε που μπορεί να μας φύγει η ζαρκαδούλα , πάνω στη χαρά του έρωτα και μετά το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξει εύκολα σε κυνηγό....
-
@civil357 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το σκέφτηκε ....
Αλλά , δε θέλει ούτε ο ίδιος να τα αυξήσει , και υπάρχει ένα θέμα του δε ξέρουμε πως θα αντιδράσει η ζαρκαδούλα όταν είναι ετοιμόγεννη. Ξέρω ότι ψάχνουν συγκεκριμένα μέρη για να γεννήσουν και ακολουθούν συγκεκριμένες τακτικές με τα μικρά , (αλλά άσε μη μας διαβάζει και κανένας κυνηγός....), τα οποία το κτήμα δε τα παρέχει.Το βασικό είναι ότι είναι συνειδητοποιημένος ότι είναι άγριο το ζωάκι και δε θέλει να κάνει κοπάδι.
Άσε που μπορεί να μας φύγει η ζαρκαδούλα , πάνω στη χαρά του έρωτα και μετά το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξει εύκολα σε κυνηγό....
Οι σκυλοι και οι γατες οταν εχουν οιστρο για πολλες φορες και δεν ζευγαρωσουν, παθαινουν πυομητρα
Πρεπει να ρωτησει αν το παθαινει αυτο και το ζαρκαδι -
Δε μπορεί να τη δώσει σε κάποιο καταφύγιο που να τη βοηθήσουν;
-
Εκτος περιφραξης Αλεξ θα την κοπανησει για να ζευγαρωσει αλλα μετα δεν θα ξερει τι να κανει και πως να προφυλαχθει.Ας ρωτησει ενα κτηνιατρο νομιζω υπαρχουν κατι ενεσεις για τα σκυλια που τους σταματαει την περιοδο αυτη ισως να υπαρχει και για τα ζαρκαδια
-
@civil357 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το σκέφτηκε ....
Οι σκυλοι και οι γατες οταν εχουν οιστρο για πολλες φορες και δεν ζευγαρωσουν, παθαινουν πυομητρα
Πρεπει να ρωτησει αν το παθαινει αυτο και το ζαρκαδιθα ρωτήσουμε , ευχαριστώ, φοβάμαι τη θετική απάντηση....
Μία φορά το χρόνο έχει οίστρο, τέτοια περίοδο.
Το καταφύγιο , γνωστή οργάνωση ,μας ενημέρωσε ότι δε μπορεί να επανενταχθεί , θα ρωτήσω για περισσότερα. Πάντως το ζωάκι δεν είναι βάρος, χαρά του είναι , απλά το μήνα αυτό βρωμάει ο τόπος. Αν δεν υπάρχει θέμα με το μη ζευγάρωμα, τότε δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα , ακόμα και έτσι βέβαια , θα το κρατήσει.
-
@alex-mix said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Εκτος περιφραξης Αλεξ θα την κοπανησει για να ζευγαρωσει αλλα μετα δεν θα ξερει τι να κανει και πως να προφυλαχθει.Ας ρωτησει ενα κτηνιατρο νομιζω υπαρχουν κατι ενεσεις για τα σκυλια που τους σταματαει την περιοδο αυτη ισως να υπαρχει και για τα ζαρκαδια
Yπαρχουν Αλεξ , αλλά δεν κανουν καλο. Στο τελος παθαινει καρκινο το ζωο
-
Yπαρχουν Αλεξ , αλλά δεν κανουν καλο. Στο τελος παθαινει καρκινο το ζωο
Ναι δεν τα πολυξερω γιατι εγω εχω 3 σκυλακια 2θηλυκα 1 αρσενικο,στειρωσα το αρσενικο και δεν αφηνει αλλο να ερθει ,ασε που ειναι περιφραγμενα.
-
Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού το ότι με το 1ο σας post μετά από ποινή, καταφέρνετε να πάρετε ξανά ποινή, για τον ίδιο λόγο... {Admin}
-
@piliourits said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
ούτε μπαν να φας.
και ο Μάστορας έφαγε ban όπως εσύ από ότι είδα
Γενικα κουράζουν οι προσωπικές διαμάχες. καλό είναι ΚΑΙ οι 2 να το σταματήσετε
εξυπνοι ανθρωποι είστε και οι 2. Μπορείτε να διαφωνείτε πολιτισμένα
το να εξαπολύετε βρισιές εκατέρωθεν μόνο να σας μειώνει μπορεί
-
@cirus said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Όχι φίλε Τσίρο δεν γίνεται, κάποιοι έχουμε και κάποια στάνταρντς ! Καταλαβαίνω το πνεύμα της δημοσίευσης σου και είναι γενικά ορθό, όμως δεν γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει και δεν σε αδικώ, καλά κάνεις όμως γιατί σε κάποιες περιπτώσεις η άγνοια είναι χρυσός.
Είχα ετοιμάσει και ένα ωραίο post που διαβάσανε δύο(2) ντουζίνες θαμώνες (από τους οποίους μόνο το 41% ήταν νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί ΝεοΔημοκράτες) ως απάντηση στις φανταστικές και αβάσιμες στρεψοδικίες - και ψεύδεσαι και τρώς - προσβολές κτλ, με το όποιο κλασσικά γελάσαμε.
Όμως! Τα επιφανή φορουμικά στελέχη (που όσο με βρίζει εδώ στο φόρουμ τόσο αυξάνεται η λαοφιλία μου σταθερά και τολμηρά δίνοντας μου ποσοστά αυτοδυναμίας Κούλη) μου ζήτησαν -προς αρχική μου έκπληξη- να μην το δημοσιεύσω. Γιατί αφενός ορθά δεν φταίει σε τίποτα το άλλο μισό φόρουμ να διαβάζει προστριβές, από την άλλη τους.. "λείπει" για ευννόητους λόγους ο υβριστής μου! Σεβόμενος το παραπάνω αίτημα και επειδή δε θέλω να παρουσιάσουν στερητικό σύνδρομο θα το αφήσω.. έτσι !! Άλλωστε όλα έχουν ειπωθεί καιρό τώρα και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από μεριάς μου, μέχρι τελείας που λένε και οι άεργοι μορφωμένοι.
-
@mastoras78 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Όχι φίλε Τσίρο δεν γίνεται, κάποιοι έχουμε και κάποια στάνταρντς ! Καταλαβαίνω το πνεύμα της δημοσίευσης σου και είναι γενικά ορθό, όμως δεν γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει και δεν σε αδικώ, καλά κάνεις όμως γιατί σε κάποιες περιπτώσεις η άγνοια είναι χρυσός.
Είχα ετοιμάσει και ένα ωραίο post που διαβάσανε δύο(2) ντουζίνες θαμώνες (από τους οποίους μόνο το 41% ήταν νεοφιλελεύθεροι ακροδεξιοί ΝεοΔημοκράτες) ως απάντηση στις φανταστικές και αβάσιμες στρεψοδικίες - και ψεύδεσαι και τρώς - προσβολές κτλ, με το όποιο κλασσικά γελάσαμε.
Όμως! Τα επιφανή φορουμικά στελέχη (που όσο με βρίζει εδώ στο φόρουμ τόσο αυξάνεται η λαοφιλία μου σταθερά και τολμηρά δίνοντας μου ποσοστά αυτοδυναμίας Κούλη) μου ζήτησαν -προς αρχική μου έκπληξη- να μην το δημοσιεύσω. Γιατί αφενός δεν φταίει σε τίποτα το άλλο μισό φόρουμ να διαβάζει προστριβές, από την άλλη τους.. "λείπει" ο υβριστής μου! Σεβόμενος το παραπάνω αίτημα και επειδή δε θέλω να παρουσιάσουν στερητικό σύνδρομο θα το αφήσω.. έτσι !! Άλλωστε όλα έχουν ειπωθεί καιρό τώρα και δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα από μεριάς μου, μέχρι τελείας που λένε και οι άεργοι μορφωμένοι.
δεν ξέρω και δεν θελω να μάθω.
εγώ είμαι για παρείστικους λόγους και χαβαλε εδώ.
δεν εχω πρόβλημα με κανέναν και μπορώ να κάτσω να πιω μπύρα και να τα πω με όλους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων
ο πιλιουρης δεν είναι κακός απλά είναι πνεύμα αντιλογίας και μερικές φορές παρεκτρέπεται. Και εσύ παρεκτρέπεσαι αν και δεν είσαι πνεύμα αντιλογίας. Κάποιες φορές δικαίως αλλά οταν αντιδρούμε σε κάτι λάθος χάνουμε και το δίκιο μας. Εγω το εχω πάθει αυτό στην προσωπική μου ζωη γιαυτο είμαι ηρεμος πια, τις έκανα τις μαλακίες μου και έμαθα. Εδω δεν θα χάσετε τίποτα απλά χαλιέστε για το τιποτα.
οταν τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς γινεται της Κορέας
στην Ελλάδα ζείτε, όλοι με δανεικά είμαστε κάντε το ίδιο και σταματήστε το τοις μετρητοίς
το παραπάνω απλά σαν συμβουλή. τα εχω ξαναπει αλλά η επανάληψη μητηρ μαθήσεως. Τα λέω και ας πέφτουν χάμω
-
Και εσύ παρεκτρέπεσαι αν και δεν είσαι πνεύμα αντιλογίας
Ο μάστορας δεν είναι πνεύμα αντιλογίας;;;;;
Του λες ωραίο το baleno και σου λέει είναι κουβάς. Έλεος!
Cirus μας έχεις πρήξει στο ζεν. Πάνε να γίνεις μοναχός
-
@lap said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Και εσύ παρεκτρέπεσαι αν και δεν είσαι πνεύμα αντιλογίας
Ο μάστορας δεν είναι πνεύμα αντιλογίας;;;;;
Του λες ωραίο το baleno και σου λέει είναι κουβάς. Έλεος!
εύχομαι ολόψυχα το γούστο σου στις γυναίκες να είναι καλυτερο από ότι στα αυτοκίνητα!!!!
γιατι
-
@cirus όπως σου είπα και πρίν είμαστε της ίδιας ιδιοσυγκρασίας και συμφωνώ μαζί σου απόλυτα αρκεί να υπάρχουν καλές και ανιδιοτελείς προθέσεις από όλα τα μέρη. Ουδέποτε οι πολιτικές πεποιθήσεις κάποιου άλλωστε ήταν για εμένα εμπόδιο/κριτήριο. Δεν είναι όμως όλοι έτσι και για αυτόν ακριβώς το λόγο είμαι επιλεκτικός και όχι μόνο εγώ.
@lap Ποιο baleno και μόνο που το σκέφτηκα με έπιασε πονοκέφαλος σαν σύζυγος που θέλει να αποφύγει το σεξ
-
δεν εχω πρόβλημα με κανέναν και μπορώ να κάτσω να πιω μπύρα και να τα πω με όλους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων
Ναι αλλά δεν ήρθες τη προηγούμενη φορά, ελπίζω στο μέλλον.
Εγώ δε μπαίνω στο 4ΤΦ να χαλαστώ, άσε που δε θα βγάλω άκρη, πιο πολύ για να διαβάσω τεχνικές απόψεις και ο χαβαλές καλός είναι.
Με την ιστορία του γατακίου δε κατάλαβα τι ήθελε να πει -
@a65 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Εγώ δε μπαίνω στο 4ΤΦ να χαλαστώ, άσε που δε θα βγάλω άκρη, πιο πολύ για να διαβάσω τεχνικές απόψεις και ο χαβαλές καλός είναι.
Με την ιστορία του γατακίου δε κατάλαβα τι ήθελε να πειΤην προηγούμενη φορά δεν μπορούσα (είχα μια υποχρέωση όταν κανονίσατε) αλλιώς θα ερχόμουν. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος.
Υγεία να έχουμε και σε μελλοντική συνάντηση ελπίζω να μπορώ
-
@a65 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Με την ιστορία του γατακίου δε κατάλαβα τι ήθελε να πειΤην προηγούμενη φορά δεν μπορούσα (είχα μια υποχρέωση όταν κανονίσατε) αλλιώς θα ερχόμουν. Δεν υπήρχε κάποιος άλλος λόγος.
Υγεία να έχουμε και σε μελλοντική συνάντηση ελπίζω να μπορώ
Και γω
-
@mastoras78 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
@lap Ποιο baleno και μόνο που το σκέφτηκα με έπιασε πονοκέφαλος σαν σύζυγος που θέλει να αποφύγει το σεξ
Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Το baleno γ...ει
-
Δυστυχώς ο σκύλος μου ( στο χωριό ) , "πήγε" από φόλα.....
Το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε.
Φόλες εδώ, σε ορεινά χωριά ρίχνουν , σπανίως οι κλασσικοί σκα@τοψυχοι , και συνήθως ( έτσι λέει ο μύθος ) κυνηγοί για να εξολοθρεύσουν τα σκυλιά των άλλων . Τώρα πως τα δικά τους σκυλιά δε τις τρώνε δε το ξέρω , μπορεί και απλά να μη φτάνει ο νους τους των πανηλίθιων ότι κινδυνεύουν και τα δικά τους σκυλιά. Άλλοι πάλι λένε ότι οι κυνηγοί τις πετάνε μετά το τέλος του κυνηγιού καθώς τα σκυλιά των κατοίκων ενοχλούν τα δικά τους στο κυνήγι.
Τέλος πάντων , ο ένοχος δε θα βρεθεί ποτέ και οι εικασίες δε βγάζουν πουθενά.
Από ένα "παρεάκι" τριών σκύλων , δεν επιβίωσε κανένα , τα δύο μεγαλύτερα ( το ένα ήταν δικό μου ) , πήγαν από φόλα , και το μικρό πιθανότατα το έφαγε ο λύκος (απουσία προστασίας), δε βρήκαμε ούτε κοκκαλάκι ....
Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε σκυλιά από φόλες και δυστυχώς δε θα είναι και η τελευταία.
Μου έμειναν η γάτα πια ( το πρόβλημα με την ανεξήγητη θνησιμότητα των νεογέννητων της παραμένει βέβαια...) , σε αναζήτηση νέου κουταβιού πλέον , αλλά τέτοιο καλόψυχο "φίλο" άντε να ξαναβρείς. Γεροντάκι ήταν ο κακομοίρης , αλλά κρίμα και αυτός να πάει έτσι... -
Κρίμα ρε γαμώτο....σκατόψυχοι με φόλες, εύχομαι να πάνε με τον ίδιο τρόπο.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]