-
@pgp737ng said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Το πλαστικό κατουράνε και όχι την ψησταριά.
Έφτιαξα πριν από λίγο ένα turbo μείγμα με τσίλι, πιπέρι καγιέν, κανέλα με λίγο νερό και το έχυσα στην σκάλα. Με μια σκούπα το άπλωσα και περιμένω.Αρκούντος σατανικό...
-
Το πλαστικό κατουράνε και όχι την ψησταριά.
Έφτιαξα πριν από λίγο ένα turbo μείγμα με τσίλι, πιπέρι καγιέν, κανέλα με λίγο νερό και το έχυσα στην σκάλα. Με μια σκούπα το άπλωσα και περιμένω.Πορτοκάλι & λεμόνι επίσης (τρίψε τη φλούδα) και ξίδι.
-
Γάτες που μπαίνουν κάτω από αυτοκίνητα ή μέσα στη μηχανή, και κάνουν βουτιές μέσα σε σκουπιδοντενεκέδες που δεν μπορείς να πλησιάσεις στα 2 μέτρα, θα τις απωθήσουν τα λεμόνια και τα πορτοκάλια και τα ξύδια; (το έχω δοκιμάσει και αυτό)
-
-
χαχα τι κρύο....
Και οι γάτες θα κάνουν κάτι σαν...
-
Παρε ενα φλομπερ και ανοιξε νεο νημα για τους ιδιοκτητες τους "τι κατοικίδιο συντηρουσατε".
-
Για τα μικρά civil, δοκίμασε αφού γεννηθούν να τα μεταφέρεις σε ένα φελιζολ κουτί σε προφυλαγμενο (ψηλά καλύτερα ή σε προφυλαγμενη αυλή) μέχρι να γίνουν 2-3 μηνών.
Επίσης αν είναι η γάτα μεγάλη σε ηλικία, πολλές φορές βγάζει γατιά πολύ αδύναμα γατάκια που δε μπορούν να επιβιώσουν. Άσε που πολλές γάτες δεν τα φροντίζουν.Τέλος για το διώξιμο, δεν υπάρχει κανένα μαντζούνι να τις κρατάει μακρυά. Οποίος το βρει, θα γίνει πολύ απλά πλούσιος!
-
Γέννησε η "σερενάτα", αυτό είναι σίγουρο, καταρχάς , ξεφούσκωσε. Χθές λοιπόν αφού την έψαξα για ώρα μέσα στο χιονιά , εμφανίστηκε καθυστερημένη και εμφανώς ξεφούσκωτη. Μετά το τάισμα, είχαμε ένα θέατρο του παραλόγου. Εγώ να την ακολουθώ μπας και με πάει στα γατιά, αυτή όποτε με καταλάβαινε, επέστρεφε πίσω μου για χάδι. Μετά από ταλαιπωρία , μες στο λασπόχιονο, αποκαλύφθηκε ότι γέννησε σε αποθήκη με μπάλες τριφύλλι, ψηλά σε σημείο μη προσβάσιμο από εμένα και από οποιοδήποτε σκύλο.
Άρα υπομονή , μήπως μεγαλώσουν και τα φέρει στην αυλή τώρα. Σίγουρα , δεν προσεγγίζονται από σκύλο , στην παρούσα φάση.
Η γάτα είναι μικρή ηλικιακά , σίγουρα, η δεύτερη που δε μου γεννάει είναι λίγο μεγαλύτερη , αλλά όχι και γριά....
-
-
-
@harisma23 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Η κολογάτα επέστρεψε…
Εγώ την έστειλα!
Σουβλισμενη θα στην επιστρέψω.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
-
Λατρευω τα ζωα. Τα δικα μας εχουν αναπτυξει μια πληρη ομερτά. Η γατα κοιμαται κατω απο το κλουβι του χαμστερ την μερα. Το βραδυ κυνηγα τρωκτικα. Το λυκοσκυλο κυνηγα τις περαστικες γατες μα συχνα κοιμαται τη μερα με αγκαλια τη γατα. Αυτη τρωει το φαγητο του αλλου σκυλου, ενα ποιντερ που τη μερα κυνηγα τα πουλια. Τη νυχτα κοιμαται αγκαλια με το λυκοσκυλο. Οταν με βλεπουν, ερχονται τα 3 να με προυπαντησουν ενω το χαμστερ κρεμιεται στα καγκελα του κλουβιου να του χαιδεψω την πλατη. Ανισορροπο. Τη μερα κανει ροδα και την νυχτα κοιμαται. Δε τρωει σπορους και βλακειες αλλα αμυγδαλα και τυρι μιλνερ ή μοτσαρελα. Μια παπια βρισκεται στο προγραμμα ή χηνα. Ειμαι σιγουρος πως θα την προστατευει το ποιντερ.
-
Τα πουλερικά, κότες , χήνες και λοιπά, είναι ζώα αγέλης, αν είσαι αποφασισμένος να πάρεις, καλύτερα να πάρεις δύο τρείς του είδους για να κάνουν παρεάκι. Έχουν βρωμιά όμως....
Άντε ανεβάστε και καμία φωτογραφία, μόνο τους τετρατροχους φίλους θα βλέπουμε;
-
Οι χηνες εχουν την ταση να προστατευουν το χωρο. Σα σκυλια με πουπουλα ειναι. Καποτε λενε εσωσαν μια πολη που επειτα εξελιχθηκε σε αυτοκρατορια.
-
-
Σαν να τα ακούω....
"Πως ρε φίλε, τι μηχανημα είναι αυτό νιάου; Από πού παίρνει μπροστά, νιάου ;;"
-
-
@spi_duster said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Λατρευω τα ζωα. Τα δικα μας εχουν αναπτυξει μια πληρη ομερτά. Η γατα κοιμαται κατω απο το κλουβι του χαμστερ την μερα. Το βραδυ κυνηγα τρωκτικα. Το λυκοσκυλο κυνηγα τις περαστικες γατες μα συχνα κοιμαται τη μερα με αγκαλια τη γατα. Αυτη τρωει το φαγητο του αλλου σκυλου, ενα ποιντερ που τη μερα κυνηγα τα πουλια. Τη νυχτα κοιμαται αγκαλια με το λυκοσκυλο. Οταν με βλεπουν, ερχονται τα 3 να με προυπαντησουν ενω το χαμστερ κρεμιεται στα καγκελα του κλουβιου να του χαιδεψω την πλατη. Ανισορροπο. Τη μερα κανει ροδα και την νυχτα κοιμαται. Δε τρωει σπορους και βλακειες αλλα αμυγδαλα και τυρι μιλνερ ή μοτσαρελα. Μια παπια βρισκεται στο προγραμμα ή χηνα. Ειμαι σιγουρος πως θα την προστατευει το ποιντερ.
Video link or it didn't happen
-
@civil357 said in Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]:
Άντε ανεβάστε και καμία φωτογραφία, μόνο τους τετρατροχους φίλους θα βλέπουμε;
Δύο αρσενικές και μια θηλυκή (αριστερά) είναι τακτικοί επισκέπτες στη δουλειά -
Καινούργια μαυρόγατα, αυτή έχρηζε διάσωσης, αυτή σπιτώσαμε, και παρά τις προλήψεις, όλα ακόμα μας πηγαίνουν δεξιά...
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2]