Ως σύμβουλος πωλήσεων και έχοντας τακτικούς πελάτες συμβαίνει το εξής.. τα επαγγελματικά μου ραντεβού περιλαμβάνουν 90% συζήτηση επι προσωπικών θεμάτων και 10% για.. δουλειά!
Κάθε μέρα λοιπόν ως ακατάρτιστος συνομιλητής ακούω αυτά που μου λένε οι άνθρωποι που τους θεωρώ κάτι παραπάνω από συνεργάτες και τους πονώ. Με θεωρώ ακατάλληλο να δώσω συμβουλές σε τόσο λεπτά ζητήματα αλλά νομίζω ότι είναι καλό κάποιος να εκφράζει τα σώψυχα του και να τα βγάζει από μέσα του. Οι περισσότεροι λοιπόν έχουν-έχουμε τέτοια ζητήματα που μας απασχολούν και με το να τα κουβεντιάζουμε μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.
Φιλοσοφία μου είναι να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο..
Εγώ θα σου πώ στην λογική του criuser ότι είναι δύσκολο να πάμε κόντρα στην φύση των πραγμάτων. Δύσκολο να συμβιώνεις με μια γυναίκα 12 ολόκληρα χρόνια και να την λαχταράς όπως ήσασταν στην αρχή ακόμα και να μην είχε πάρει ούτε μισό γραμμάριο.
Εσύ γνωρίζεις τον άνθρωπο σου καλύτερα από όλους.. ξέρεις τα κουμπιά του. Μπορεί να κάνεις κάτι απλό όπως να αλλάξετε συνήθειες διατροφής ή και να γυμνάζεστε παρέα. Ακόμα και να τα ξεκινήσεις μόνος σου αυτά και δια του παραδείγματος σου εκείνη να σε ακολουθήσει και ας δείχνει αρνητική στην αρχή. Κάποια πράγματα γίνονται με πράξεις χωρίς πίεση αντί με διάλογο φθοράς που είναι και λογικό μετά από τόσα χρόνια συμβίωσης.
Χωρίς αλλαγές στην καθημερινότητα σας μη περιμένεις και αλλαγές σε οτιδήποτε άλλο επιθυμείς. Θέλει δουλίτσα! Ένα ταξίδι έκπληξη, στοργή, να την κάνεις να νιώθει καλά με τον εαυτό της και να έχει αυτοπεποίθηση.. Τότε και η ίδια αντί να αποφεύγει ή να νιώθει άβολα ακόμα και να μιλήσει για αυτό στο τέλος να θελήσει να αλλάξει αυτό που σε ενοχλεί.
Τις δύο παραπάνω παραγράφους αγνόησε τες αν δε σου κάνουνε. Γράφω απλά τι θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση σου.. Ειλικρινά μόνο εσύ ξέρεις, έχω όμως το προαίσθημα ότι όλα καλά θα πάνε και θα την βρείς την άκρη
ΥΓ Αυτά λέγονται πολύ καλύτερα παρέα με Jack..