@realzeus said in Μονόλογοι ...:
Με έβαλε κι εμένα σε τέτοια διάθεση ο φίλος storm, να μοιραστώ τα εσώψυχά μου και να βγάλω την στεναχώρια μου προς τα έξω.
Τελευταία φορά που πήγα πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές ήταν το 2008, με την τότε σχέση μου, στην Λευκάδα (επικό ταξίδι, ξεκίνησα το πρωί από Θεσσαλονίκη, πήγα χωρίς στάση στο σπίτι της στην Αθήνα-Μετς, φάγαμε, και φύγαμε για Λευκάδα, χωρίς στάση πάλι (ψέματα, μια στάση για σεξ πίσω από κάτι πουρνάρια ) - 1000κάτι χλμ σε 11 ώρες). Και μετά σκέφτομαι ότι λέτε για ηλεκτρικές μαλακίες και γελάω... Από τότε δεν πήγα πουθενά πέραν από 2-3 μέρες, κυρίως για προσωπικούς λόγους, ενώ λεφτά υπήρχαν. Τώρα δεν υπάρχουν ούτε λεφτά... Τώρα απλά πληρώνω ένα μεγάλο σπίτι και βασικά όσα έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς να μπορώ να τα ευχαριστηθώ.
Τώρα άρχισα να πουλάω, ώστε να ζήσω τουλάχιστον τα επόμενα χρόνια που μου μένουν χωρίς άγχος. Άγχος πάντα θα υπάρχει, απλά λέμε τώρα καμιά μαλακία περάσει η ώρα...
Ευτυχώς δεν έχω παιδιά για να αγχώνομαι και για αυτά...
Αντέχεις να κάνεις τρεις φορές σεξ μέχρι την Λευκάδα (τόσες είναι οι φορτίσεις).