-
Δεν χάνει κάτι γιατί η σύνδεση δεν είναι Bluetooth, αλλά μέσω WiFi.
-
@mastoras78 said in SUZUKI FORUM:
Για όποιον τον ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου, από ΑΑ γενικότερα συν καλώδιο είναι η καλύτερη επιλογή.
Λογικά με το wireless κάτι θα χάνει σε αυτόν τον τομέα
εγώ παίζω μουσική μέσω Bluetooth από Spotify και δεν χάνει τπτ.
-
@groover1972 said in SUZUKI FORUM:
Για όποιον τον ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου, από ΑΑ γενικότερα συν καλώδιο είναι η καλύτερη επιλογή.
εχεις συνδρομη? αν ναι, τοτε αρκετες φορες χανει, αν οχι, τοτε η πιγιοτητα ειναι χαμηλη ουτως ή αλλως. βεβαια τωρα να μιλαμε για πιγιοτητα σε αμαξι με τοσους θορυβους αποξω ειναι και αστειο.
-
Μου λένε ότι το συνδρομητικό poustify έχει εξαιρετική ποιότητα, μέσω AA βέβαια. Σε bt νομίζω εξαρτάται από τα πρωτόκολλα που υποστηρίζει
-
@gatoz said in SUZUKI FORUM:
@groover1972 said in SUZUKI FORUM:
εχεις συνδρομη? αν ναι, τοτε αρκετες φορες χανει, αν οχι, τοτε η πιγιοτητα ειναι χαμηλη ουτως ή αλλως. βεβαια τωρα να μιλαμε για πιγιοτητα σε αμαξι με τοσους θορυβους αποξω ειναι και αστειο.
Είναι premium λογαριασμός και δεν με νοιάζει η ποιότητα αν δεν είναι και τοπ. Έχω συστήματα για μουσική στο σπίτι και ακούω. Στο αυτοκίνητο θέλεις άνεση και ποικιλία αλλά αυτό που χρειάζεται να έχεις είναι ότι πρέπει να ακούς κινητήρα, λάστιχα, περιβάλλον...
-
#soon
-
Μου θυμίζει το τελευταίο όχημα στο οποίο θα μπούμε στον μάταιο τούτο κόσμο….
-
Επειδή θα καλύπτει όλες τις ανάγκες μας και θα κλείσουμε οδηγικά.
-
Έχουμε εικόνα για το αυτόματο swift 2004-2010?CVT δεν είναι? Θα χρειαστεί η σύζυγος ενα μικρό αυτόματο στην Κύπρο και έχω βρει μερικά...Βγάζει θέματα το CVT?
-
@araxnis said in SUZUKI FORUM:
Έχουμε εικόνα για το αυτόματο swift 2004-2010?CVT δεν είναι? Θα χρειαστεί η σύζυγος ενα μικρό αυτόματο στην Κύπρο και έχω βρει μερικά...Βγάζει θέματα το CVT?
Eφόσον μιλάς για το παρακάτω, τότε έβγαινε με CVT (αλλά όχι Ελλάδα, δεν ξέρω στν Κύπρο) και το 1.3 έβγαινε με ένα άθλιο ΜΜΤ. Το 1.500 (που δεν ερχόταν Ελλάδα) είναι ένα αλεξίσφαιρο 4αρι Aisin, εξαιρετικό!
-
@fanis75 said in SUZUKI FORUM:
Eφόσον μιλάς για το παρακάτω, τότε έβγαινε με CVT (αλλά όχι Ελλάδα, δεν ξέρω στν Κύπρο) και το 1.3 έβγαινε με ένα άθλιο ΜΜΤ. Το 1.500 (που δεν ερχόταν Ελλάδα) είναι ένα αλεξίσφαιρο 4αρι Aisin, εξαιρετικό!
Αυτό εννοώ και βρίσκω τοσο 1500κ.εκ οσο και 1300κεκ, χωρίς να λένε πληροφορίες για το αυτόματο κιβώτιο ...
-
Αυτό εννοώ και βρίσκω τοσο 1500κ.εκ οσο και 1300κεκ, χωρίς να λένε πληροφορίες για το αυτόματο κιβώτιο ...
Το 1.3 στην Ελλάδα ερχόταν με την βλακεία το ΜΜΤ - στην Κύπρο δεν γνωρίζω. Το 1.5 είναι με το 4αρι Aisin...λίγο αργό στις αλλαγές αλλά εξαιρετικό και άσπαστο κιβώτιο.
-
Και βλέπει η γυναίκα που λες φίλε lap ένα baleno στο δρόμο και μου λέει, ωραίο αυτό Suzuki είναι ...
-
Respect.....
Πες της "έχεις απόλυτο δίκιο".....αλλά οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι γενικότερα δεν κατάλαβαν την αξία του.
Να θυμίσω glx έκδοση με ΟΛΑ μέσα 90 άλογα, χειροκίνητο αλά Μάζντα που χαίρεσαι να αλλάζεις, 12.500 ευρώ!
-
Το γράφω εδώ γιατί αφορά μεν τη Σουζουκι αλλά είναι γενική η αναφορά μου.Θα πουληθεί και το 2ο από τα 3 Swift της ευρύτερης οικογενειας(πεθερα)Δυο ίδια αυτοκίνητα (το πρωτο ήταν της συζύγου),με μικρή διαφορά στα χλμ,ελληνικά προφανώς,αγορασμένα από καινούργια,οδηγοί και στα δυο γυναίκες,σέρβις κτλ.Η μονη διαφορά ήταν στις εκδόσεις το ένα ήταν η μεσαία το άλλο απλή.Το πρώτο δεν προλάβαινα τα τηλέφωνα και έφυγε επιλεκτικά σε λιγότερο από βδομάδα .Η απλή έκδοση έχει σαφώς πιο μειωμένο ενδιαφέρον παρόλο που έχει ανεβεί και άλλο η τιμή Καινούργιου.
Η επιλογή λοιπον όσο πιο καλά εξοπλιστικές έκδοσης μπορούμε θα κάνει και την συμβίωση με το αυτοκίνητο καλύτερη και θα έχουμε καλύτερη μεταπώληση. -
Δώσε δώρο και ένα σπρέι σιλικόνης.
Με σπρέι σιλικόνης δεν τρίζει τίποτα απολύτως.
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Δεν τρίζει τίποτα!Εχω βγάλει τα πλαστικά!
-
Σωστός!
-
@lap said in SUZUKI FORUM:
Που το βάζεις @lap;
-
Με το πιεστικό σε όλο το αμάξι….
SUZUKI FORUM