-
Μόλις μίλησα με τον ιδιοκτήτη και έγινε ήδη η κράτηση, δίπλα στο τζάκι.
-
Όποιος φτάσει 1ος να ζητήσει το τραπέζι της παρέας του Άλεξ.
-
Το πάρκινγκ προσφέρεται για χάζι στα αυτοκίνητα μας , περιμένω με αγωνία το κορυφαίο εξοπλιστικά (περιορισμένης παραγωγής) yaris hybrid που εχει βελτιώσει ακόμη παραπάνω ο dekouk. Φίλε να εχεις το τηλ του ηλεκτρολόγου σου ... εχω απλή έκδοση και εχω πολλά να κάνω!
-
Με χαρά κ test drive!
-
Γιαπωνέζοι Προδότες.
-
@dekouk said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Με χαρά κ test drive!
ΟΚ θα έρθω νωρίτερα
-
Λείπουν δύο(διορθώνω, τρία) αυτοκίνητα
Όπως βλέπετε δεν φάγαμε(πολύ)! -
Από τις πλέον πολυσυλλεκτικές αυτοκινητιστικές μαζώξεις: πισωκίνητα, 4κίνητα, κάμπριο, hardtop, station, crossover, υβριδικά, ντίζελ, βενζίνης, …
-
@famas said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Λείπουν δύο αυτοκίνητα!
3! -
Θα ήθελα να οδηγήσω ολα τα αυτοκίνητα εκτός από το ματιζ!!!
Θα ήθελα να γνωρίσω όλους τους ιδιοκτήτες!!!
Σχόλια για την μάζωξη θα θέλαμε
Θέματα συζήτησης, πιάτα, αν όντως μείνατε ικανοποιημένοι κλπ κλπ -
@nickthetrib said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Θέματα συζήτησης, πιάτα, αν όντως μείνατε ικανοποιημένοι κλπ κλπ
Βασικά, όσοι συμφορουμίτες από άλλα μέρη ήρθαν Θεσσαλονίκη, τους έχου(ν)με πάει σε αυτό το μαγαζί. Μην το βλέπετε άδειο. Όσοι έμπαιναν και μας έβλεπαν έκαναν μεταβολή και πήγαιναν σε άλλη αίθουσα. Στα θέματα συζήτησης ένας gatoz θα είχε να πει πολλά μια και λέγαμε για κολλήματα σε άμμο πχ
-
ο @gatoz δεν έχει κολλήσει ποτέ
-
Δεν κατάφερα να έρθω δυστυχώς. Οικογενειακές υποχρεώσεις... Και τις Παρασκευές κρατάω την μικρή.
Αλλά θα χαρώ πολύ να έρθω να σας γνωρίσω και από κοντά -
Θα ήταν ωραίο στο ποστ με τις φωτογραφίες να γραψεις και τα αντίστοιχα ονόματα στο φόρουμ.
Έτσι για να ξέρουμε τους παρόντες -
@gtsartsal said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
Θα ήταν ωραίο στο ποστ με τις φωτογραφίες να γραψεις και τα αντίστοιχα ονόματα στο φόρουμ.
Έτσι για να ξέρουμε τους παρόντεςΑπό αριστερά και με την φορά των δεικτών του ρολογιού: Realzeus, Lemon, Panos2171, Monman2, Elvet, Vice246, Famas, Dekouk, Tsardas.
Αν εξαιρέσεις το τρολλάρισμα του Famas προς το πρόσωπό μου, με την Ferrari ( ), είναι εντυπωσιακό ότι είχαμε 2 Mazda (ΜΧ5 και τα δύο, δεν είμαστε τίποτα παππούδια), 2 Toyota και 2 Ford. Το Βόρειο Forum αγαπάει συγκεκριμένες μάρκες. Ούτε ένα VAG, κρατάμε ποιότητα εδώ πάνω!
Δυστυχώς δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν οι αγαπητοί rocsta, jtblaster και kyr80. Και χτυπάω το κεφάλι μου που ξέχασα να προσκαλέσω τον φίλο μου τον iant, ελπίζω να με συγχωρέσει.
ΥΓ: Όπως και κάθε χρόνο, η σκέψη μας πάει στον μακαρίτη Leonp, ο οποίος τιμούσε την Χριστουγεννιάτικη συνάντηση μας ανελλιπώς.
-
Τωρα το ειδα , και χαρηκα και λυπηθηκα .Χαρηκα που η παρεα υπαρχει ακομη , λυπηθηκα που λειπουν πολλοι που θα μπορουσαν να ειναι εκτος του Λεωνιδα που ηταν σιγουρα και θα το χαιροταν αλλά εφυγε νωρις .
Οσο για μενα το πηρα αποφαση , δεν με παει να βρεθουμε , αφου περυσι ειχα κλεισει για τετραημερο , με τα παιδια να μην πανε 2 μερες σχολειο για να μπορω να ειμαι εκει την παρασκευη , ηρθαν τα πανω κατω και ανατραπηκαν ολα .
Αλεξανδρε αγορασες την φεραρι του φιλου σου η πηγες με το εσκορτ ;
Και για τον lemon χαρηκα που ηταν μαζι σας μιας και καιρο ειχα να ακουσω νεα του ασε που μου εχει μεινει η απορια ποια τελικα διαλεξε . Βεβαια μου ανεβασε την πιεση που με αναγκασε να φαω ενα βαρελι ελιες (ρε φιλε στελνει ο κοσμος ενα βαζακι ελιες ) οχι 30 κιλα , να τις μοιρασω σε αλλους δεν ηθελα οποτε τις εφαγα μονος μου. ναναι καλα .
Ο Πανος ο μονος που εχουμε βρεθει , βεβαια τωρα κανει παρεα με πλουσιους αγροτες .
Ο Μonman προσκυναει αυτοκρατορτα τωρα καιπινει μονο σακε ,πως τον καταφερατε να πιει ρετσινα κονιορδου , πρεπει ναναι πλουσιος και καλος ανθρωπος για να δινει το νεο του παιχνιδι να το δοκιμαζουν σιδεροφαγοι.
ΟΜανωλης ο τελευταιος των ρομαντικων , αφου κυκλοφορει με το τελευταιο αλφα ρομεο καραβαν στην ελλαδα θα πρεπει να εχει πολυ καλο μηχανικο , ο μονος που μπορει να κοιμαται υσηχος οτι δεν θα του το κλεψουν για ληστεια .
Ο Vice απο τα παλια κι αυτος ακομα μου λειπει στο πρωινο ξυπνημα που παντα το πρωτο σχολιο της μερας ηταν δικο του ,φανταζομαι δεν θα κοιμοταν ποτε με τα προβληματα που ειχε τοτε , ελπιζω ολα αυτα να του ειναι μια αναμνηση πια .
Για τον Βασιλη τι να πω , ημεγαλυτερη γκαρνταρομπα καρω πουκαμισων της ελλαδας , παντα ειχα απορια με τι γραβατες τα συνδυαζει και τι δεν θαδινα να δω την συλλογη γραβατων του Βασιλη ευχαριστω που με θυμασαι.
Ο δε γιατρος που επρεπε να ειχε γινει βελτιωτης αυτοκινητων μιας και του αρεσει να πειραζει καινουργια αυτοκινητα ο ιδιος μαλιστα καθως δεν εμπιστευεται ειδικους , μεεχει βαλει σε πειρασμο απλα δεν εχω χρονο και ορεξη για diy να του ζητησω οδηγιες .Βεβαια του χρωσταω για τις οδηγιες και συμβουλες που μου εδωσε για τον Ολυμπο.
Οσο για τον Tsardas ειναι ο μονος για τον οποιο δεν γνωριζω τιποτα ουτε καν αν ειναι Βορειος η Χαμουτζης αυτο σημαινει οτι ειναι χαμηλων τονων που ειναι και προτερημα.
Παιδια και του χρονου και καθε χρονο με υγεια να χαιρεστε την ζωη και την φιλια σας , κι ας σας ζηλευουμε εμεις . -
@otso said in Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι):
....
H (κάθε) ομαδική φωτογραφία ανεβαίνει με την υποσυνείδητη σκέψη στον otso, που πάντα μας τιμά.
Για το αυτοκίνητό μου, δεν το πέτυχες, τί να πρωτοπρολάβει ένα καλός μηχανικός, έχω 3 μηχανικούς, έναν για κάθε διαφορικό. -
Λοιπόν φίλε polioan, θα έχουμε σύντομα την κοπή της πίτας του Βόρειου Φόρουμ των 4Τ. Είσαι καλεσμένος!
-
@realzeus said in Toyota Yaris Cross:
Λοιπόν φίλε polioan, θα έχουμε σύντομα την κοπή της πίτας του Βόρειου Φόουμ των 4Τ. Είσαι καλεσμένος!
Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Ελπίζω λόγω δουλειάς να είμαι παρών, γιατί θα χαρώ πολύ!
Όπως επίσης ξανανεφερα, μου είναι δύσκολο να έρχομαι τις Παρασκευές στην καφετέρια Φράουλα, είμαι και κάτοικος Τούμπας, επειδή κάνω babysitting -
Έχεις προσωπικό μήνυμα.
Συναντήσεις Θεσσαλονίκης-Εμείς και τα παϊδάκια (από ψάρι)