-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ευκαιρία να εμβολιαστείς, ένας παραπάνω λόγος.
Αφού καταργούνται από 1η Μαίου, τότε θα τα πούμε για τα χαλασμένα που μου έδωσαν.
Αφού είπαμε δεν κολλάει από Μάϊο μέχρι το Σεπτέμβρη, μετά ξανακολλάει!!!
Ξεκίνα να εμβολιάζεσαι μήπως την γλιτώσεις τότε! -
Πως τον λένε αυτόν το γιατρό που βγαίνει συνέχεια στα «παράθυρα», και είπε έδωσε τα εύσημα στην Κίνα για αυτή την αντιμετώπιση;
-
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Πως τον λένε αυτόν το γιατρό που βγαίνει συνέχεια στα «παράθυρα», και είπε έδωσε τα εύσημα στην Κίνα για αυτή την αντιμετώπιση;
Γραβάνης αλλά δεν πολυβγαίνει στα κανάλια όπως άλλοι παράδειγμα Βασιλακόπουλος.
-
Να πω μια προσωπική εμπειρία, την προηγούμενη μέρα πριν απαγορευτούν οι ανεμβολίαστοι στο λιανεμπόριο
Νομίζω πως μια χαρά μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι με rapid ή pcr.
-
Ε ρε κόλλημα με τα εμβόλια...εδώ κοντεύει να αλλάξει ο κόσμος μας, να μην έχουμε σταθερό μέλλον να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας και αυτός ακόμα ασχολείται με το εμβόλιο
-
Αυτά παθαίνεις αν η μόνη πηγή ενημέρωσης σου είναι το Facebook και το ψεκ.gr….rolling_on_the_floor_laughing:
-
Δηλαδή και έχεις κολλήσει με το εμβόλιο αλλά ταυτόχρονα θέλεις να γίνεις και όμορφος;;;;
Πόσα να αντέξει ο μέσος συμφορουμιτης;
Χαχαχα
Υ.γ πάτα να δεις την διεύθυνση
Edit:το έφτιαξες.....χαχαχα
-
Ευτυχώς το τσέκαρα αμέσως μετά το ποστ…..
-
@nasos said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Να πω μια προσωπική εμπειρία, την προηγούμενη μέρα πριν απαγορευτούν οι ανεμβολίαστοι στο λιανεμπόριο
Νομίζω πως μια χαρά μπαίνουν οι ανεμβολίαστοι με rapid ή pcr.
Ο καθένας βγάζει τα απωθημένα του, σου αρέσει η φάτσα μου σε αφήνω να μπεις, δεν σου αρέσει μου το απαγορεύει η αστυνομία.
Rapid σε καμιά περίπτωση, εκτός αν βρω δωρεάν. -
Έλα εδώ σε έχω...
-
Το 2020 έγινε το λοκντάουν στην Γιουχάν. Για να συγκρίνουμε με την Ελλάδα, (βάση πληθυσμού και έκτασης), ήταν σαν να έγινε λοκντάουν στην Καβάλα για λίγες εβδομάδες. Τώρα που το λοκντάουν είναι στην Σαγκάη, αναλογικά, για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, είναι σαν να έκλεισε η Πάτρα. Αν υπολογίσουμε τις ελευθερίες που έχουμε (μάλλον είχαμε), στην Ελλάδα σε σχέση με τους Κινέζους και τον τρόπο ζωής μας, οι Κινέζοι την βγάλανε κοτσάνι σε σχέση μ' εμάς. Υπολογίζοντας τους μήνες του λοκντάουν στην Ελλάδα, τις στερήσεις των ατομικών μας ελευθεριών, τους θανάτους και την οικονομική κατάσταση που έχουμε φτάσει, πρέπει να είμαστε παράδειγμα προς αποφυγήν. Βλέποντας και το αύριο (πιο αύριο, έφτασε ήδη), που έρχεται, μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει: Δεν έπινε, δεν κάπνιζε, πρόσεχε την διατροφή του , δεν ξενοπ@δ@@σε, πέθανε υγιέστατος.
-
Συγχαίρουν τον Μητσοτάκη προσωπικά όλα τα διεθνή μέσα για τη διαχείριση της πανδημίας, δεν το έχετε μάθει;
-
Υπάρχει κάποιος ηγέτης στον κόσμο που να τον συγχαίρουν για την διαχείριση της πανδημίας;
-
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Υπάρχει κάποιος ηγέτης στον κόσμο που να τον συγχαίρουν για την διαχείριση της πανδημίας;
Ναι, ο Μητσοτάκης.
-
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ναι, ο Μητσοτάκης.
Ε, μάλλον είναι και ο μοναδικός.
-
.
.
.
Τα έλεγε ο Πρωθυπουργός ότι βαδίζουμε το τελευταίο μίλι της πανδημίας,
και κάποια ζώα δεν τον πιστεύανε!Τώρα θα τον πιστέψουν,
και τα ζώα!Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.
-
Ραντεβού τον Σεπτέμβρη.
Είναι γνωστό ότι ο κορωνοϊός κάνει διακοπές Μάιο με Σεπτέμβριο και δεν κολλάμε...αχαχα!!
Απλά τραγικοί...αλλά αναμενόμενο!
-
Ναι τραγικοί. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα η μη χρήση μάσκας και να μπουζουριάζει η αστυνομία τους παραβάτες για να είναι καλός ο Μητσοτάκης και να του δώσουν εύσημα οι Αντιμητσοτακούλιδες.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ναι τραγικοί. Κανονικά θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα η μη χρήση μάσκας και να μπουζουριάζει η αστυνομία τους παραβάτες για να είναι καλός ο Μητσοτάκης και να του δώσουν εύσημα οι Αντιμητσοτακούλιδες.
Θα έπρεπε να τηρούνται τα μέτρα και την τουριστική περίοδο και όχι να αναστέλλονται για 4 μήνες. ή έχουμε κορόνα ή όχι...δεν γίνεται να μην έχουμε για 4 μήνες και μετά να ξαναέχουμε...είναι παράλογο και τραγικό. Προσωπικά είμαι υπερ όλων να έιναι ελεύθερα και ό,τι γίνει.
-
Άλλωστε το θέμα της πανδημίας το χει πάρει στις στιβαρές πλάτες του ο Μητσοτάκης, βεβαιώνοντας μας πως ακολουθεί πιστά τις οδηγίες απ τις συνεδριάσεις των ειδικών.
Αφού οι ειδικοί αποφάσισαν πως με την θεία κοινωνία και την πίνα κολάντα δεν κολλάει, τί να κάνει ο Μητσοτάκης, να στυλώσει τα ποδάρια και να πάει κόντρα στην Επιστήμη ;!
Ό,τι πούνε οι ειδήμονες!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες