-
26/2/2020 ξεκίνησε η πανδημία στην χώρα Ελλάδα.
Σήμερα, σχεδόν δύο χρονιά μετά, 1/1/2022, η πανδημία καλά κρατεί.Και τα ερωτήματα ακόμη αναπάντητα.
Τελικά όποιος κολλάει ακολουθεί κάποια διαδικασία; Πάει στη εργασία του κανονικά; Δεν πάει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιολογηθεί η απουσία;
Εγώ ακόμη ψάχνω να βρω απαντήσεις και μάλλον με τις απορίες θα μείνω.
-
Για σοβαρευτειτε λιγο. Αυτα τα ντουβαρια εχουν πλεον τοση απηχηση οση και η Λουκα ή ο Σορρας, στην κοινωνια. Τον Ηλιοπουλο περιμεναν για να δουν τι θα κανουν οι κυβερνωντες. Οσο για το ΕΣΥ σε πεισμα των ανοητων οχι μονο δεν κατερρευσε μα συνεχιζει να αγωνιζεται. Σε αλλες εποχες εφτασε να μην εχει ουτε γαζες. Εμβολια υπαρχουν, φαρμακα υπαρχουν ενω απο πρωτο χερι ξερω πως και οι γιατροι νοσηλευτες μια χαρα προσαρμοστηκαν στις αναγκες του σημερα.
Πεθαινει κοσμος και βασανιζεται κοσμος καθημερινα μα στο 90% των περιπτωσεων ειναι ανεμβολιαστοι αυτοι που την πατανε. Στο δικο μου περιβαλλον μονο τετοιες περιπτωσεις ξερω.
Αν δεν υπηρχαν τοσοι ανοητοι το συστημα θα λειτουργουσε ακομη καλυτερα. Ομως καποιοι ενθαρρυναν ολη αυτη την ηλιθιοτητα για να εχουν κερδος σε προσωπικο και πολιτικο επιπεδο. Τους ξερουμε πια και τους εχουμε βαλει εκει που τους πρεπει. Αδιαφορω αν θα συνεχισει η χωρα με την ΝΔ. Με ενδιαφερει οποιος παρει την εξουσια να τα παει καλυτερα. Ποιοι ειναι για τα μπαζα το ξερουμε. Επιστροφη στο 3% ειναι το μονο που τους αρμωζει. Ευτυχως οι συνθηκες βοηθουν ωστε να γινει συντομα αυτο. -
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
26/2/2020 ξεκίνησε η πανδημία στην χώρα Ελλάδα.
Σήμερα, σχεδόν δύο χρονιά μετά, 1/1/2022, η πανδημία καλά κρατεί.Και τα ερωτήματα ακόμη αναπάντητα.
Τελικά όποιος κολλάει ακολουθεί κάποια διαδικασία; Πάει στη εργασία του κανονικά; Δεν πάει; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιολογηθεί η απουσία;
Εγώ ακόμη ψάχνω να βρω απαντήσεις και μάλλον με τις απορίες θα μείνω.
Μακαρι να μη χρειαστει να το μαθεις. Εχω συναδελφους που εχουν μηνα διασωληνομενοι. Ανεμβολιαστοι φυσικα. Το θεμα δεν ειναι πότε αλλα αν και πως θα επιστρεψουν.
-
@getzman said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Το θέμα είναι αν θα καταρρεύσει το ΕΣΥ και για πόσο, κι αν εκτός απ' το να πλουτίζει απ τα τεστ, θα συμμετέχει καθόλου κι ο ιδιωτικός τομέας
ποιος σε εμποδίζει?
Έξυπνο φίλε, καλό!
Φαντάζομαι στο ρεβεγιόν ήσουν η ψυχή της παρέαςΚαι πνευματώδες και μόκο ο αντίπαλος, τί να απαντήσω εγώ τώρα... θα μείνω πετσοκομμένος.
-
Μια χαρά σοβαροι είμαστε. Αυτοί δεν είναι σοβαροί. Το ΕΣΥ στο σημειο που το έφεραν οι "σοβαροί" εαν σημειωθει νέα αύξηση εισαγωγών, καταρρέει. Τόσο απλά.
Τώρα αυτές οι εξυπνάδες του "τους βάλαμε εκεί που πρέπει και ξανα στο 3%" δείχνουν άρνηση της πραγματικότητας η οποία μέσα σε αυτή τη χρονιά θα συντριβεί πανηγυρικά. Ίσα ίσα που αυτή η στάση επιταχύνει και σιγουρευει την αλλαγή.
Ποτέ και πουθενά σε καμία χώρα με κΥνοβολευτικη δημοκρατία δεν υπάρχουν τέτοιες διαφορές.
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Και πνευματώδες και μόκο ο αντίπαλος, τί να απαντήσω εγώ τώρα... θα μείνω πετσοκομμένος.
ως συνηθως <<απαντησες>>
οπως μονο ενας αριστερος ξερει
ουδεμια εκπληξις -
Τα πιασαρικα και οι εξυπναδες ειναι γνωστο απο που προερχονται. Αυτη η χρονιά θα ειναι επισης δυσκολη μα και αναπτυξιακη. Καποιοι συνεχιστε να ψαχνετε για βαρβαρους ενω ο κοσμος αλλαζει. Το προβλημα ειναι απο το 23 και μετα κι εκει θα χρειαστουν ανθρωποι με γκατς και οχι Πολακηδες και Τσιπροηλιοπουλοι. Μακαρι ο Ανδρουλακης να το αντιληφθει και να δωσει ξανα προοπτικη στον προοδευτικο χωρο. Αυτο το χωρο που τα τελευταια 40 χρονια τον καπηλευτικαν λαμογια κηφηνες και βολεψακηδες με τις ευλογιες φυσικα και των Γερμανοβρυξελιωτων.
-
Εννοείται ότι το '23 έχουμε ξανά θέμα. Τώρα τα ρέστα στο προϊόν Ανδρουλάκης, καταλαβαίνουμε. Πάντως υπάρχει και πιο αξιόπιστη τακτική, γνωστή: Καμμένη γη το '22 ώστε να σκάσει η βόμβα το '23 "στα σωστά χέρια". Δουleftε το, προλαβαίνετε. Τυπική συμπεριφορά πατριωτών και κυρίως μη υποκριτών.
-
Προσωπικά δεν γουστάρω καθόλου να έρθει ξανά ο Τσίπρας στα πράγματα.
Καλύτερα να είναι στην εξουσία, αν μπορεί κι αυτοδύναμος ο παλιός καλός εχθρός του λαού, που έρχεται ντόμπρα και στα ίσια χωρίς να κρύβεται, με χουντικούς υπουργούς και επικαιροποιημένα τύπου"Don't Look Up" συνθήματα, εκατοντάδες χιλιάδες "Συμβούλων" στο μισθολόγιο, τεμενάδες στο παπαδαριό και το Τραμπικό ακροατήριο να το γλεντάει που τους γλεντάνε, παρά ένας ύπουλος αριβίστας που ξεφτελίζει κάθε ένοια και ιδέα, εξυπηρετώντας τους ίδιους σκοπούς με λίγο ηπιότερο αλλά βασικά το ίδιο αποτέλεσμα. Κι όλοι αυτοί οι Φώφηδες, Ποτάμηδες, Ανδρουλάκηδες και λοιποί Χατζηαβάτηδες που "έχουν στόματα να θρέψουν" και κάνουν τον τελάλη, λυπάμαι που βρίσκουν και τρυπώνουν.Αλλά και έχω βαρεθεί να ακούω τους Νεοδημοκράτες να πανηγυρίζουν τη Ρώμη που καίγεται, από διαφορετικό εσωκομματικό στασίδι κάθε φορά, μια το Σαξές Στόρυ του Σαμαρά, μια του άριστου των αρίστων καραγκαντέμη Μητσοτάκη, κι όποιου άλλου Νέρωνα αναλάβει στη συνέχεια τ' αποκαϊδια, που κάνουν ρεντίκολα σαν τον Τσίπρα να φαίνονται συγκριτικά ίδιοι και καλύτεροι...
Σε λίγο ανανμένεται πανηγυρισμός για το ποσοστό "φυσικά εμβολιασμένων" που θα φτάσει το 99% του πληθυσμού, και θα μας πλασαριστεί απ το Σκάι ως Σχέδιο Μητσοτάκη για να ανοίξει η επόμενη τουριστική σαιζόν, και δεν πειράζει αν φτάσουν 50 χιλιάδες οι νεκροί, γιατί "Τί θέλετε, να πάμε σε Μνημόνια;!"
Και "ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΘ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ", είναι θέμα τιμής πλέον για κάθε συνειδητοποιημένο Δεξιό...
-
Βρε συ Πηλιου μπας και εισαι οντως αριστερος? Απο φιλους μου αριστερους στον Τσιπρα και την Παρεα του οσα χωνουν αυτοι δε τα χωνει ουτε ο πορδοσαλτε.
Που και που πετας και κατι καλο. Συνεχισε ετσι. Στο ευχομαι ειλικρινα. Αλλωστε δεν εχουμε τπτ να μοιρασουμε.
Εγω το ομολογω. Εχω σε τοση υποληψη τον Τσιπρα, οση του εχει κι ο Κουτσουμπας. Ο Μητσοτακης παιζει να τον συμπαθει κιολας. Τοσα καλα του κανει εβρι ντει σαν αξιωματικη αντιπολιτευση. -
Lap, η συχνουρία δεν έχει επισήμως στοιχειοθετηθεί ως σύμπτωμα covid.Εκτός αν είναι συνλοίμωξη ως ουρολοίμωξη.
Υ.Γ. (για offtopic) Γόνιμη γη με την είσοδο στην ΕΟΚ και με παραγωγή,παρέδωσε ο δεξιός "παππούς"Κ.Καραμανλής στον πολιτικό απατεώνα,τυχάρπαστο,τυχοδιώκτη ΑΓΠ κι αυτός με τους αυλικούς του και πρασινοφρουρούς του,σε 10 χρόνια συνεχούς καθεστωτικής διακυβέρνησης φρόντισε να τη ρημάξει και να την παραδώσει καμμένη οικονομικά και κοινωνικά,για τις επόμενες δεκαετίες. Ξέρουν κι οι "σοσιαλιστές" μια χαρά να παραδίδουν κι αυτοί καυτές πατάτες και καμμένες γαίες και στους υπόλοιπους...
-
@spi_duster said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Βρε συ Πηλιου μπας και εισαι οντως αριστερος? Απο φιλους μου αριστερους στον Τσιπρα και την Παρεα του οσα χωνουν αυτοι δε τα χωνει ουτε ο πορδοσαλτε.
Που και που πετας και κατι καλο. Συνεχισε ετσι. Στο ευχομαι ειλικρινα. Αλλωστε δεν εχουμε τπτ να μοιρασουμε.
Εγω το ομολογω. Εχω σε τοση υποληψη τον Τσιπρα, οση του εχει κι ο Κουτσουμπας. Ο Μητσοτακης παιζει να τον συμπαθει κιολας. Τοσα καλα του κανει εβρι ντει σαν αξιωματικη αντιπολιτευση.Ξερώ κι εγώ;
Στο τέλος όσοι δεν είμαστε ορκισμένοι Νεοδημοκράτες θα βρεθούμε σε τέτοιο αδιέξοδο, που βάση του μη χείρον βέλτιστόν που ασπάζεστε κι εσείς, θα πρέπει να ψηφίσουμε αυτούς που ονειρεύονται αναβίωση της ΕΣΣΔ, μια και η Κούβα θα χει γεμίσει χρησιμοποιημένα προφυλακτικά πεταμένα δω και κει και δεν θα υπάρχει εναλλακτική... -
@spi_duster said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Βρε συ Πηλιου μπας και εισαι οντως αριστερος?
-
@panormus772 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Υ.Γ. (για offtopic) Γόνιμη γη με την είσοδο στην ΕΟΚ και με παραγωγή,παρέδωσε ο δεξιός "παππούς"Κ.Καραμανλής στον πολιτικό απατεώνα,τυχάρπαστο,τυχοδιώκτη ΑΓΠ κι αυτός με τους αυλικούς του και πρασινοφρουρούς του,σε 10 χρόνια συνεχούς καθεστωτικής διακυβέρνησης φρόντισε να τη ρημάξει και να την παραδώσει καμμένη οικονομικά και κοινωνικά,για τις επόμενες δεκαετίες. Ξέρουν κι οι "σοσιαλιστές" μια χαρά να παραδίδουν κι αυτοί καυτές πατάτες και καμμένες γαίες και στους υπόλοιπους...
Ετσι ακριβώς.
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ νδ και πασοκ στην καταστροφή της χώρας.
Το πασοκ είχε το νόου χάου...
Μαζί με την κονόμα βέβαια , γιατί ξεχνάμε τους ωραίους Μπρούμελ και Γιάννους και όλους τους άλλους...
-
Μετά από 26 χρόνια εργασίας και ασφάλισης ως ιδιωτικού υπαλλήλου, σήμερα, ναι σήμερα, κατάφερα και εγώ να έχω "οικογενειακό γιατρό".
Η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ πρώτη φορά μου επέτρεψε να επιλέξω γιατρό που θα με παρακολουθεί. Βασικά ένα γιατρό μου έβγαλε να επιλέξω και αμέσως έκανα κλικ...
Και όχι μόνο μου επέτρεψε να επιλέξω τον γιατρό, αλλά μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και ο άνθρωπος με κατεύθυνε για όλα τα διαδικαστικά.
Απίστευτο και όμως αληθινό.
-
@gatoz και λοιπά Αφεντικά,
εργαζόμενο 3πλοεμβολιασμένο ο οποίος βγάζει θετικό rapid από φαρμακείο τον καταχωρείτε ως ασθενή ή θέλετε και PCR, το οποίο η υφυπουργός είπε ότι για τους εμβολιασμένους δεν χρειάζεται; -
@famas said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@gatoz και λοιπά Αφεντικά,
εργαζόμενο 3πλοεμβολιασμένο ο οποίος βγάζει θετικό rapid από φαρμακείο τον καταχωρείτε ως ασθενή ή θέλετε και PCR, το οποίο η υφυπουργός είπε ότι για τους εμβολιασμένους δεν χρειάζεται;ειμαι ψιλοεξαιρεση καθοτι λογω επαγγελματος δεν υπαρχει πριπτωση να μου ερθει καποιος απο φαρμακειο, θα πανε ολοι για pcr, τα καλυπτει η εταιρεια.
βασικα στα φαρμακεια βγαζουν οτι ναναι. και φταινε αυτοι που τους δωσανε το δικαιωμα ιατρικων πραξεων. στα περισσοτερα υπαρχει μαλιστα και διαπραγματευση με τον ασθενη τι αποτλεσμα θελει. ολα για το ταληρακι οι φαρμακοτριφτες και για τους ψηφοι οι υπουργαρες.
α, και το ματαξαναλεω, δεν εχω προκαταληψη για τους φαρμακοποιους, ειναι ενα εξαιρετικα πολυτιμο και σεβαστο επαγγελμα και επιστημη. οταν δεν χρησιμοποιειται για μικρολαμογιες και κονομα. οπως ολα. και ο γιος μου ειναι φαρμακοποιος. -
Αναμνηστικη δοση σημερα. Παμε για την τέταρτη τωρα. Με τοσους οπαδους της κοιλης γης και του τσιπακίου στο εμβολιο, μη σου πω και πέμπτη. Οχι η Ο αλλα η Ω θα μας ερθει. Βεβαια με καμια 50000 ΜΕΘ δε θα χουμε προβλημα.
-
Αναμνηστική και εγώ χθες το απόγευμα , πήρα ένα ντεπονακι προληπτικά, όλα καλά.
Σήμερα όμως το απόγευμα γύρισα κατάκοπος απ'την δουλειά δεν είχα φάει ούτε είχα πιει αρκετό νερό , με κουδούνισε άσχημα. Ένιωσα κόπωση και κομαρες. Ντεπονακι και ξανά περδικι! -
εγω εκανα βλακεια ητανε να παω σημερα για την τριτη δόση και...το ξεχασα!!!
μη βαρατε
θα τους παρω αυριο τηλεφωνο μηπως με δεχτουνε
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες