-
Κανονίστε όλοι σας, να με κάνετε χειρότερα.
Όχι η γυναίκα αντέχει, εγώ δεν αντέχω.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ηρθε και η στιγμή που και τα παλικάρια κάνουν σαν μικρά παιδιά. Μετά 3 έτη πανδημίας που δεν αρρώστησα ούτε μια στιγμή, τώρα έχω 39+πυρετό, τρέμω, πονάνε όλα τα ρευματοειδή μου. Η γυναίκα με κόλλησε, διότι και αυτή τα ίδια είχε πριν λίγες μέρες αν και φοράει πάντα μάσκα σε κλειστούς χώρους
Ούτε τηλεργασια ούτε τίποτα. Ξεκούραση.
Με έπιασε τα ξημερώματα καθώς διάβαζα χαλαρα, άρχισε να τρέμει το σαγόνι μου, και πάει στα διαλα αν διάβαζα ρομαντικό μυθιστόρημα. Δείκτες, έτσι διάφορους δείκτες και στατιστικά έβλεπα. Δεν έδωσα σημασία.
Σε δύο ώρες όταν κοιμήθηκα έγινε χαμός. 39+ πυρετό, τρέμουλο, τα πόδια να κουνιούνται σαν άλογο που κάνει ιππασία σε αγώνες. Ξύπνησα και έκανα σαν μικρό παιδί. Τι τραβάνε οι γυναίκες δίπλα μας;
Πήρα παναντολ, έφτιαξα...κάπως... και μπόρεσα και κοιμήθηκα. Τώρα έχω κάτι Κολντ Εντ φλου. Τα πείρα και αυτά.
Τι άλλο ενδείκνυται;
Περαστικά! Φέτος δεν νομίζω να γλιτώσει κανένας από αυτού του είδους την ίωση, εγώ από τις μέρες με τα χιόνια το πέρασα κι ακόμη δεν έχει καθαρίσει.
Έχε το νου σου γιατί κάνει βρογχίτιδα που θέλει αντιβίωση και έχει πολύ βήχα.
-
Τι άλλο ενδείκνυται;
Επίσκεψη σε αντιπροσωπείες πεζό και τσιτροέν!
-
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ηρθε και η στιγμή που και τα παλικάρια κάνουν σαν μικρά παιδιά. Μετά 3 έτη πανδημίας που δεν αρρώστησα ούτε μια στιγμή, τώρα έχω 39+πυρετό, τρέμω, πονάνε όλα τα ρευματοειδή μου. Η γυναίκα με κόλλησε, διότι και αυτή τα ίδια είχε πριν λίγες μέρες αν και φοράει πάντα μάσκα σε κλειστούς χώρους
Με έπιασε τα ξημερώματα καθώς διάβαζα χαλαρα, άρχισε να τρέμει το σαγόνι μου, και πάει στα διαλα αν διάβαζα ρομαντικό μυθιστόρημα. Δείκτες, έτσι διάφορους δείκτες και στατιστικά έβλεπα. Δεν έδωσα σημασία.
Σε δύο ώρες όταν κοιμήθηκα έγινε χαμός. 39+ πυρετό, τρέμουλο, τα πόδια να κουνιούνται σαν άλογο που κάνει ιππασία σε αγώνες. Ξύπνησα και έκανα σαν μικρό παιδί. Τι τραβάνε οι γυναίκες δίπλα μας;
Πήρα παναντολ, έφτιαξα...κάπως... και μπόρεσα και κοιμήθηκα. Τώρα έχω κάτι Κολντ Εντ φλου. Τα πείρα και αυτά.
Τι άλλο ενδείκνυται;
Περαστικά! Φέτος δεν νομίζω να γλιτώσει κανένας από αυτού του είδους την ίωση, εγώ από τις μέρες με τα χιόνια το πέρασα κι ακόμη δεν έχει καθαρίσει.
τι ιωση ειναι αυτη? κοβιντ?
-
Δεν έχουμε και τα τεστς για νά δω. Τελείωσαν.
Πάντως μου έκανε εντύπωση πως σε δύο ώρες σαν κύμα με έκανε τόσο χάλια. Δεν σε προετοίμαζε. Πριν δύο ώρες από την εμφάνηση των συμπτωμάτων ήμουν μια χαρά και σε δύο ώρες μέσα στον ύπνο μου, με διπλωσε.
Τώρα νιώθω καλύτερα με τα κολτ Εντ φλου. Ζεματαω αλλά δεν τρέμω, ούτε έχω συνάχι
-
Περαστικά...
-
@wantone said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@piliourits said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τι άλλο ενδείκνυται;
τι ιωση ειναι αυτη? κοβιντ?
όχι, βγαίνουν αρνητικοί όσοι έχουν ασθενήσει, αλλά είναι πολύ βαρύτερα τα συμπτώματα στο αναπνευστικό από κόβιντ (που αρκετοί δεν έχουν συμπτώματα) και κρατάει πολλές μέρες.
-
Καλά βλέπω τηλεόραση. Τι κιτς που είναι οι ελληνικές εκπομπές. Βλαχομπαροκ τύποι και κυροες, λένε κρύα αστεία και νομίζουν διασκεδάζουν τον κόσμο. Θα βάλω λέω ερτ3 να δω κάτι ποιοτικό. Έπεσα σε ντοκυμαντέρ για τα σφαγεία ζώων και τις αντιδράσεις ή όχι. Έχει και τις δύο πλευρές. Τα πουλάνε ακριβώς όπως πωλούσαν τους σκλάβους. Με τον ίδιο τρόπο!
Θίγει πρακτικά θέματα, και των δύο πλευρών. Ωραίο είναι.
-
Σωστό και λάθος... κάποιοι βγαίνουν θετικοί πάντως. Πάντως όσοι ξέρω που κόλλησαν 2η φορά κόβιντ από τα παιδιά τους... τους πήγε ζόρικα.
-
Παυσίπονα κι αντιπυρετικά,ότι κάνεις και τώρα Lap κι αναμένεις να κάνει τον κύκλο της η ίωση.Μιλάς και με παθολόγο,αν βλέπεις πως τα συμπτώματα γίνονται εντονότερα..
Περαστικά.
-
@antonakis said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τι άλλο ενδείκνυται;
Επίσκεψη σε αντιπροσωπείες πεζό και τσιτροέν!
Αν βρεις το 3008 με τα 27900 να μας πεις μόνο.
(περαστικά) -
Δεν τα έμαθες; Ο κόσμος πανηγυρίζει! Χτυπάνε καμπάνες στα χωριά!
Βγήκαν οι ανακοινώσεις για τα κέρδη των μετόχων του ομίλου. Δίνουν μερίσματα. Λέω να περάσω να το γιορτάσουμε μαζί με άλλους πελάτες της εταιρίας. -
Περαστικά λάπη, άραξε φόρουμ μέχρι να περάσει. Δοκίμασε να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ post/day και να ανεβάσεις το μέσο όρο
-
Μεγάλο θέμα θίγεις. Όπως έχω πει αυτά τα σοσιαλ γίνονται εθιστικά. Πόσο μάλλον όταν όλοι δουλεύουν, είσαι άρρωστος και δεν έχεις καμία παρέα
Θα έρθει η μέρα που θα κάνω αποχή. -
Εεε είχες κάνει.. Δεν άντεξες
-
Να ρωτήσω, νιώθω στον ισοφαγο κάψιμο. Το νιώθατε και εσείς;
-
Παλινδρόμηση από τα πιτόγυρα με το διπλό τζατζίκι θα έχεις…
Εγώ δεν μπορούσα ούτε το σάλιο μου να καταπιώ για 3 μέρες από το κάψιμο και τον πόνο.
-
Να ρωτήσω, νιώθω στον ισοφαγο κάψιμο. Το νιώθατε και εσείς;
Έκανες τεστ;
νομίζω τελικά πως η τελευταία έκδοση κόβιντ έχει αυτά τα συμπτώματα. Εγώ δεν είχα κάνει τεστ, (γιατί είχε προηγηθεί αρνητικό μερες πριν αρρωστήσω) νόμιζα ότι ήταν κρίση παλινδρόμησης το κάψιμο λόγω φαρμάκων που πήρα για άλλη μόλυνση, τελικά ήταν οξεία βρογχίτιδα όταν μετά από μέρες πήγα στο γιατρό. Τώρα η σύζυγος έχει τα ίδια συμπτώματα και μάλλον βγαίνει θετική στο τεστ, θα το επαναλάβω...Να μη σου βάζω ιδέες, αλλά κάνε ένα τεστ, να ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις.
-
Στον covid δεν είχα τίποτε στο λαιμό, μόνο μια μέρα πυρετό και κόπωση μερικές μέρες. Πέρασα μόλις μια ίωση που κράτησε 15 μέρες, με πολλή καταρροή, και έντονο πονόλαιμο στην αρχή. Ψέκαζα το λαιμό με ένα σκεύασμα που μου πρότεινε γιατρός και ανακούφιζε πολύ, και έπινα και τσάι του βουνού. Πήγε να το γυρίσει σε πνευμονία, αλλά τη γλίτωσα.
-
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες