-
@otso said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@jousis said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@gatoz said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
#mono_vitara
...κάποτες θα το επαναλαμβάνεις και εσύ δις ημερησίως...το οφροαντινγ αγαπητε ειναι για κοινωνικους ανθρωπους και εγω δεν ειμαι

@otso σιγα μην βαλουν εκει που δεν φαινεται το εξω χρωμα (ακριβό, πολυπλοκο).
Για μειωση βαρους, να παιρνει καλυτερα τις στροφές.Μου τελειωσε και το wd40 κυριακατικα, αν χρειαστει καπου αλλού σημερα;

στα b.......a ειναι παντα ανοιχτα
Να εξηγησω γιατι . Οταν ειμασταν πιτσιρικαδες τοτε καναμε τσαρκες , ηταν ενα που η τσατσα ελεγε ¨ Η κοπελλα κανει σφηνωτο παξιμαδωτο βιδωτο ¨ πηγαιναμε μονο και μονο να το ακουσουμε και να λυθουμε στα γελια
οποτε συνειρμος . -
#mono_vitara
...κάποτες θα το επαναλαμβάνεις και εσύ δις ημερησίως...το οφροαντινγ αγαπητε ειναι για κοινωνικους ανθρωπους και εγω δεν ειμαι

Για μειωση βαρους, να παιρνει καλυτερα τις στροφές.Μου τελειωσε και το wd40 κυριακατικα, αν χρειαστει καπου αλλού σημερα;

Να εξηγησω γιατι . Οταν ειμασταν πιτσιρικαδες τοτε καναμε τσαρκες , ηταν ενα που η τσατσα ελεγε ¨ Η κοπελλα κανει σφηνωτο παξιμαδωτο βιδωτο ¨ πηγαιναμε μονο και μονο να το ακουσουμε και να λυθουμε στα γελια
οποτε συνειρμος .ηλία τόσο άμεσο λάικ?
σου θύμησε κάτι, έτσι ξεκίνησαν όλα?
αχαχαχαχα -
Στα ιμπιζα αντεχουν τα τριμς 10 βαλε βγαλε.
Σε τουτο ποσα λετε; Θα την βγαλουν την 4ετια αν πρεπει να το λαδωνω καθε 6 μηνες ;
-
#mono_vitara

οποτε συνειρμος .ηλία τόσο άμεσο λάικ?
σου θύμησε κάτι, έτσι ξεκίνησαν όλα?
αχαχαχαχαΝομιζω οτι λιγο-πολυ απο εκει περασαμε ολοι μας.
-
Σοβαρά τώρα όλο αυτό το λευκό που φαίνεται στη φωτογραφία είναι φελιζολ;;;;;
Ούτε καν κάποιο καλό πεπιεσμένο αφρώδες πλαστικό;
Στην αρχή λέω θα είναι μόνο εκείνα τα εξογκώματα.
Τι διάολο;
Έτσι φτιάχνονται τα αυτοκίνητα σήμερα;Επίσης πως σήκωσες την μοκέτα, την ξεκόλλησες;
-
@vagkirk said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Τι διάολο;
Έτσι φτιάχνονται τα αυτοκίνητα σήμερα;Επίσης πως σήκωσες την μοκέτα, την ξεκόλλησες;
Εκει ξεκουραζεται το αριστερο ποδι, δε νομιζω καποιο αλλο υλικο να τα πηγαινε καλυτερα σε θεμα αντοχης, για το τριξιμο δε φταιει το υλικο αλλα η συρναμολογηση.
-
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Τι διάολο;
Εκει ξεκουραζεται το αριστερο ποδι, δε νομιζω καποιο αλλο υλικο να τα πηγαινε καλυτερα σε θεμα αντοχης, για το τριξιμο δε φταιει το υλικο αλλα η συρναμολογηση.
Σωστά αλλά όχι όλο το καλούπι από φελιζολ, αλλά ένα στρώμα 2-3 εκατοστών απο κάτω στο σημείο που πατάει το πόδι.
-
ibiza (mk3) είχε πλαστικό σκληρό καλούπι, πιο στενό βέβαια λόγω συμπλέκτη.
Νομίζω θα ήταν καλύτερη επιλογή γιατί στα λεχτρικά το αριστερό πόδι είναι μόνιμα εκεί.Δυστυχώς δεν ξέρω τι είχε το e208, δεν έτριξε ποτέ. Απο οτι λεει ο γατος το ίδιο.
-
Το καθε "κλεμμενο" γραμμαριο βοηθαει στην αυτονομια ή τους ρυπους.
-
@w202-amg πες μας σε παρακαλώ πως είναι στη Mercedes σου η βάση του footrest, σίγουρα θα το έχεις λύσει για να περάσεις αλλάξεις κάνα καλώδιο.
-
@w202-amg πες μας σε παρακαλώ πως είναι στη Mercedes σου η βάση του footrest, σίγουρα θα το έχεις λύσει για να περάσεις αλλάξεις κάνα καλώδιο.
Διάβαζα διάβαζα διάβαζα και λέω θα πάθω νευρικό κλονισμό......
1ον το φελιζολ.....δεν υπάρχουν λόγια.
2ον η αρμοκολλα !!!!!???(Ελπίζω να κάνω λάθος....)
3ον τα καλώδια ( νταξει έτσι τα έχει και η αουντι σε πανάκριβο αυτοκίνητο...τσαπατσουληδες, μόνο η μερκ κανάλια κτλ.)
4ον η μοκέτα τσιγάροχαρτο? !( Ελπίζω αν τη σήκωνε όλη να μην ήταν αυτή η εικόνα. Δεδομένης της εικόνας βέβαια από πίσω λογικά παντού έτσι είναι.)
Τι αυτοκίνητο είναι?
W202
41762
Mercedes-Benz W202 C200 Front Right Floor Carpet | eBay UK https://share.google/3IxDTOU0KWnTkNAmc
Καθρέφτης
https://rrr.lt/en/used-part/fsg498-2026821128-mercedes-benz-c-w202-other-interior-part?utm_source=google&utm_medium=cpc&campaign_id=23644939351&gad_adgroup_id=194406691175&gad_creative=799781705276&gad_keyword=&gad_network=g&gad_source=1&gad_campaignid=23644939351&gbraid=0AAAAADGoELoSCXDIQ-vAt-qi_M98T-ZI1&gclid=CjwKCAjwtKrUBhAhEiwAr77Zom09qajWlPHkT4Yl6VWNXadsRGpJP4Tp-31NkqhCh1sEs9YlR4kviBoC-nQQAvD_BwEW206
https://rrr.lt/en/used-part/ien14544-16169807a-mercedes-benz-c-w206-front-floor-carpet-liner?utm_source=google&utm_medium=cpc&campaign_id=23644939351&gad_adgroup_id=194406691175&gad_creative=799781705276&gad_keyword=&gad_network=g&gad_source=1&gad_campaignid=23644939351&gbraid=0AAAAADGoELoSCXDIQ-vAt-qi_M98T-ZI1&gclid=CjwKCAjwtKrUBhAhEiwAr77ZogzWm_IOexuOj8MDyrktkfN-utZ1Mr0guv8Dgz3lt1SW_I3Z-JW49BoCX-MQAvD_BwE
Καθρέφτης
A2065249800 Mercedes-Benz C W206 Other interior part, €25.83 | RRR https://share.google/0x6Ssj5yhuYwHk75c4 γενιές μετά....
Edit είδα μόλις και ένα μασούρι καλώδια στο κατώφλι της πόρτας. ΤΙΝΑΥΤΟΡΕ
Otso σιγά μην είναι μερκ ..... Και εξέλιξη να μην είχαν είναι όλα λάθος. -
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Διάβαζα διάβαζα διάβαζα και λέω θα πάθω νευρικό κλονισμό......
1ον το φελιζολ.....δεν υπάρχουν λόγια.
2ον η αρμοκολλα !!!!!???(Ελπίζω να κάνω λάθος....)
3ον τα καλώδια ( νταξει έτσι τα έχει και η αουντι σε πανάκριβο αυτοκίνητο...τσαπατσουληδες, μόνο η μερκ κανάλια κτλ.)
4ον η μοκέτα τσιγάροχαρτο? !( Ελπίζω αν τη σήκωνε όλη να μην ήταν αυτή η εικόνα. Δεδομένης της εικόνας βέβαια από πίσω λογικά παντού έτσι είναι.)
Τι αυτοκίνητο είναι?σχολικο μερσεντες Βιτο
-
Έχει λυθεί όλο το αυτοκίνητο για να περάσω μπάρες στο πάτωμα...
749020924R Renault 5 E-Tech Front floor carpet liner, €290.40 | RRR https://share.google/fHFrhFEPX9TOEtwf5
Αν μιλάμε για αυτό, έτσι ήταν το honda eg4 . -
αναμεσα μοκετα-φελιζολ, πρωτα 40αρι, μετα γρασο λιθιου - δεν θα ακουγεται μετα αν και τα γαλλοχρεπα δημιουργουν θορυβους αποσυνθεσης απο μονα τους
Ελα, δεν σε πρόλαβα, ειχες δικαιο εξαρχής.
Το φελιζολ με την ΠΙΣΩ μοκετα ετριζε σε ενα σημειο χαμηλα και μπερδευτηκα.
Όταν έβγαλα τα τριμ ηταν ξεκαθαρο. Το έφτιαξα (wd40).
Δεν ειναι στερεωμενο τπτ πουθενα. εχει 2 ταινιες felt να να μην τριζει, αλλα μην βαλουν και πολλες, έξοδα.ΕΡΩΤΗΜΑ
Μήπως δημιουργήθηκε επειδή έπλυνα τον θολο με πιεστικο (self wash) ;
Δεν πρεπει να το κανω;
Αν δεν πρεπει, πως θα καθαριζω λασπες/χωματα ;Γενικά θα σου απαντήσω. Τον θόλο με βούρτσα για ζάντες την βουτάς στο σαπουνόνερο και τους κάνεις. Μην περιμένεις να καθαρίσουν με το νερό.
Γιατί εκεί μαζεύεται και βρωμιά που δεν είναι υδατοδιαλυτή. Οπότε όσο θες ρίξε νερό δεν πρόκειται να ξεκολήσει.
Είναι όπως τα λίπη στα πιάτα. Με όσο νερό και αν τα κάνεις δεν φεύγουν.
Οπότε καλό σαπούνισμα στους θόλους με βούρτσα.
Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ νερό με πίεση πουθενά. Δε θα κάνεις αμμοβολή στο αυτοκίνητο. Ειδικά σε πόρτες που έχουν λάστιχα. Τα στρεσάρεις και μπορεί να έχεις θέματα μετά με την ελαστικότητά τους.
Το ίδιο και στους θόλους. Η πίεση δε θα σου διώξει την βρωμιά. Θα σου διώξει ένα μέρος. Την χοντρή βρωμιά. Νερό είναι. Δεν κάνει τπτ.
Το σαμπουάν θα διαλύσει τη βρωμιά. Στο ξαναγράφω η πίεση όπου πάει στρεσάρει βερνίκι, λάστιχα στις πόρτες, πλαστικά. Ξέρω ο κόσμος, οι detailers κλπ.
Αν με την πίεση καθάριζε το αυτοκίνητο, δε θα υπήρχαν δυνατά σαμπουάν.
Από απόσταση όταν δουλεύω με πίεση κάνω το αυτοκίνητο. -
Λοιπόνννν κάπου είχα γράψει για τους EGT αισθητήρες του αουντι και το ενδεχόμενο μειωμένο boost. Παρήγγειλα τελικά πλακέτες από Πολωνία(?) . Παραλίγο χθες το έτερον ήμισυ να τους πετούσε όπως ήταν τυλιγμένοι.... Μαζί και τα 80€ που κόστισαν ...... Αφού γλύτωσαν σήμερα έκατσα να τους βάλω. Άνοιξα τους παλιούς που έχουν κουτάκι κτλ. Άψογη κατασταση της σιλικόνης που έχουν για προστασία! Παράξενο. Δεν ήθελα να διαλύσω τις παλιές πλακέτες αφού επισκευάζονται. Έκοψα τα καλώδια από τους αισθητήρες που έρχονται από τις εξατμίσεις. Παιδευτηκα πολύ με τα καλωδια της πλακέτας αφού ήταν γελοία ποιότητα. Εν τέλει 2 εξόδους για αισθητήρα και 3 για φύσα εγκεφάλου. Το Vcds είναι must. Τα ταίριαξα. Δούλεψε. Καλού κακού δε Τα άφησα παραχωμενα όπως οεμ. Τράβηξα προεκτάσεις και μαζί με μονωτικό και αλουμινοταινια έκανα ένα ωραίο σάντουιτς που δεν φαίνεται.
Το boost πλέον ανέβηκε έως και 1700mbar, όπως στοκ. Στο δρόμο πύραυλος....(Οδηγώ βέβαια εδώ και δίμηνο το w202 οπότε ένας λόγος παραπάνω). -
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Βρε σαραντη, που να βρω τον χωρο να τα κανω ολα αυτα;
Στην Αθήνα μένω, το νερό το έριξα σε ενα απο αυτα τα πλυντηρια που το πλενεις μονος σου. Δεν έχω χώρο και λάστιχο να το πλυνω στο πεζοδρόμιο.
Και δεν το πλενω συχνα, απλα μονο μετα απο οταν το εχω διαλυσει σε χωμα. Θα το πηγαίνω σε βενζινάδικο τουλαχιστον που ξέρουν την δουλειά καλύτερα και το κανουν και με το χέρι πιο πολύ.Αλλά δεν του ξαναβαζω με το πιεστικό στον θολο, ασε το να γεμίσει βρύα και λειχήνες καλυτερα, απο το να τρέχω να λαδώνω (ΑΝ έφταιγε αυτό).
@w202-amg το αφρολεξ ειναι κατω απο αυτην την μοκετα που βρηκες. Απο ότι ειδα ειναι συνηθισμένο σε πολλά νέα φτηνιάρικα αυτοκίνητα (πχ τεσλα).
Τεσπα ολα καλα, κερδισε ο γάτος στην μαντεψιά, θα του στειλω το δωρο του με ενα πεζο 2008 ταξί αύριο. -
ενα πεζο 2008 ταξί αύριο
3008 ειναι το αγαπημενο του .
-
@sarantism said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Βρε σαραντη, που να βρω τον χωρο να τα κανω ολα αυτα;
Στην Αθήνα μένω, το νερό το έριξα σε ενα απο αυτα τα πλυντηρια που το πλενεις μονος σου. Δεν έχω χώρο και λάστιχο να το πλυνω στο πεζοδρόμιο.
Και δεν το πλενω συχνα, απλα μονο μετα απο οταν το εχω διαλυσει σε χωμα. Θα το πηγαίνω σε βενζινάδικο τουλαχιστον που ξέρουν την δουλειά καλύτερα και το κανουν και με το χέρι πιο πολύ.Αλλά δεν του ξαναβαζω με το πιεστικό στον θολο, ασε το να γεμίσει βρύα και λειχήνες καλυτερα, απο το να τρέχω να λαδώνω (ΑΝ έφταιγε αυτό).
@w202-amg το αφρολεξ ειναι κατω απο αυτην την μοκετα που βρηκες. Απο ότι ειδα ειναι συνηθισμένο σε πολλά νέα φτηνιάρικα αυτοκίνητα (πχ τεσλα).
Τεσπα ολα καλα, κερδισε ο γάτος στην μαντεψιά, θα του στειλω το δωρο του με ενα πεζο 2008 ταξί αύριο.Κατανοητό. Για αυτό έγραψα σε απόσταση. Για τον θόλο όσο μπορείς και εκεί σε απόσταση να το κάνεις. Θα πάει το νερό πιστεύω.
-
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........