-
Αν κάνει misfire σε κάποιον κύλινδρο. Θα το δείξει το διαγνωστικό. Δεν χρειάζονται πειράματα. Οπότε επικεντρώνεστε εκεί για μπουζί, πολλαπλασιαστή, μπεκ και το λύνετε το θέμα άμεσα.
-
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Όσον αφορά τις μπουζοπιπες στο γκόλφ καινούργιες κολλούσαν λες και έβαλες κόλλα. Έχω γ@@@σει τις δύο με πένσες κτλ. Μπας και βγουν. Τεσπά με διάφορα υλικά και περιποίηση ζουν ακόμα ενώ προκαλούσαν όπως σε σένα misfires . Είναι σχετικό και με τις εργασίες που έγιναν.
Όσον αφορά το πόλο δεν ξέρω αν έχουμε ίδιο σασμάν με το γκολφ αλλά μου τυχαίνει κ μένα.... Δν Μ απασχολεί 120€ πήρα μεταχειρισμένο σασμάνΆμα έχεις το 1.4 με τα 75 άλογα λογικά έχουμε το ίδιο σασμάν...
Σήμερα πήγα πάλι να παρκάρω(εκτός πόλης)...βάζω όπισθεν,κάνω πίσω,βάζω 1η για να το "κλείσω" προς τα μέσα,να το το γκρρρρ,παρόλο που πάταγα τέρμα το πεντάλ.
Ελπίζω να μην μείνω κάποια στιγμή χωρίς 1η και δεν μπορώ να ξεκινήσω
Στο μεταξύ διάβασα πριν λίγο το manual και λέει σε ένα σημείο..."Όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία,να πιέζετε εντελώς τον συμπλέκτη και να περιμένετε λίγο πριν κινήσετε τον λεβιέ,ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία θορύβου."
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές,ειδικά στην αλλαγή από όπισθεν σε 1η,την βάζω κατευθείαν χωρίς να περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα...θυμάμαι κιολας ότι παλιότερα,κάποιες φορές που χρειάστηκα ταξί,όταν έμπαινα σε Οκτάβια,ο οδηγός πάταγε το πενταλ και περίμενε 1 δευτερόλεπτο για να βάλει 1η...μήπως εγώ δεν κάνω κάτι καλά,δηλαδή είναι ιδιαιτερότητα του αμαξιού και μερικές φορές που βιάζομαι,παρόλο που πατάω τέρμα το πεντάλ,το ότι κινώ το λεβιέ αμέσως είναι δικό μου λάθος ή έχει πρόβλημα το αμάξι?
Και αν,χτύπα ξύλο,δημιουργηθεί πρόβλημα,πως θα το καταλάβω?9η φορά σήμερα....
Οι άλλες 4 ταχύτητες και η όπισθεν μπαίνουν αμέσως,χωρίς δισταγμούς και θορύβους,το πεντάλ και ο λεβιές είναι ΟΚ. -
@nolimit14 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Όσον αφορά τις μπουζοπιπες στο γκόλφ καινούργιες κολλούσαν λες και έβαλες κόλλα. Έχω γ@@@σει τις δύο με πένσες κτλ. Μπας και βγουν. Τεσπά με διάφορα υλικά και περιποίηση ζουν ακόμα ενώ προκαλούσαν όπως σε σένα misfires . Είναι σχετικό και με τις εργασίες που έγιναν.
Όσον αφορά το πόλο δεν ξέρω αν έχουμε ίδιο σασμάν με το γκολφ αλλά μου τυχαίνει κ μένα.... Δν Μ απασχολεί 120€ πήρα μεταχειρισμένο σασμάνΆμα έχεις το 1.4 με τα 75 άλογα λογικά έχουμε το ίδιο σασμάν...
Σήμερα πήγα πάλι να παρκάρω(εκτός πόλης)...βάζω όπισθεν,κάνω πίσω,βάζω 1η για να το "κλείσω" προς τα μέσα,να το το γκρρρρ,παρόλο που πάταγα τέρμα το πεντάλ.
Ελπίζω να μην μείνω κάποια στιγμή χωρίς 1η και δεν μπορώ να ξεκινήσω
Στο μεταξύ διάβασα πριν λίγο το manual και λέει σε ένα σημείο..."Όταν ο κινητήρας είναι σε λειτουργία,να πιέζετε εντελώς τον συμπλέκτη και να περιμένετε λίγο πριν κινήσετε τον λεβιέ,ώστε να αποφεύγεται η δημιουργία θορύβου."
Η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές,ειδικά στην αλλαγή από όπισθεν σε 1η,την βάζω κατευθείαν χωρίς να περιμένω 1-2 δευτερόλεπτα...θυμάμαι κιολας ότι παλιότερα,κάποιες φορές που χρειάστηκα ταξί,όταν έμπαινα σε Οκτάβια,ο οδηγός πάταγε το πενταλ και περίμενε 1 δευτερόλεπτο για να βάλει 1η...μήπως εγώ δεν κάνω κάτι καλά,δηλαδή είναι ιδιαιτερότητα του αμαξιού και μερικές φορές που βιάζομαι,παρόλο που πατάω τέρμα το πεντάλ,το ότι κινώ το λεβιέ αμέσως είναι δικό μου λάθος ή έχει πρόβλημα το αμάξι?
Και αν,χτύπα ξύλο,δημιουργηθεί πρόβλημα,πως θα το καταλάβω?9η φορά σήμερα....
Οι άλλες 4 ταχύτητες και η όπισθεν μπαίνουν αμέσως,χωρίς δισταγμούς και θορύβους,το πεντάλ και ο λεβιές είναι ΟΚ.Εγώ συχνά γρρρρ δν έχω αλλά να μην θέλει ο λεβιές να μπει στην 1η μόνιμα. Με αυτόματα σασμάν μεγάλωσα οπότε μια μέρα μου λέει ένας πρώτα Δευτέρα το λεβιέ μετά 1η..... Σωθηκα
-
Kαι συνεχιζει το σιριαλ.
Το πηγα πριν καμια ωρα στο μαστορα με σχεδον ανεπαισθητα ρεταρισματα στο ρελαντι και μονο. Υποψιν check engine δεν ειχε αναψει ποτε απ'οταν ξεκινησε το προβλημα.
Μου λεει οτι ισως ειναι καποιο μπεκ (κατι που θεωρω απιθανο γιατι παραειναι διαβολικη συμπτωση τοσο καιρο τα μπεκ να ηταν ενταξει αφου δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και μετα το σερβις να χαλασε) ωστοσο μου λεει για αρχη θα βαλω τα μπουζι που ειχες ηδη (δεν τα'χε πεταξει ακομα) να δουμε αν το κανει και βλεπουμε.
Τα εβαλε λοιπον και το ρεταρισμα εγινε πολυ χειροτερο σε σημειο κιολας ν'αναψει check engine. Eκει του το αφησα να το ελεγξει πληρως κι εφυγα και περιμενω ενημερωση.Τι μπορει να'γινε ρε παιδια και με τα παλια μπουζι το προβλημα να εγινε ακομα πιο τραγικο ενω μεχρι την παρασκευη λειτουργουσαν ολα ρολοι? Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να'χει συμβει, μην πληρωνω κερατιατικα απο μλκιες του μαστορα? Γιατι ομολογω οτι κατι παρομοιο δεν μου'χει ξανασυμβει!
-
@driver-m said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Kαι συνεχιζει το σιριαλ.
Το πηγα πριν καμια ωρα στο μαστορα με σχεδον ανεπαισθητα ρεταρισματα στο ρελαντι και μονο. Υποψιν check engine δεν ειχε αναψει ποτε απ'οταν ξεκινησε το προβλημα.
Μου λεει οτι ισως ειναι καποιο μπεκ (κατι που θεωρω απιθανο γιατι παραειναι διαβολικη συμπτωση τοσο καιρο τα μπεκ να ηταν ενταξει αφου δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και μετα το σερβις να χαλασε) ωστοσο μου λεει για αρχη θα βαλω τα μπουζι που ειχες ηδη (δεν τα'χε πεταξει ακομα) να δουμε αν το κανει και βλεπουμε.
Τα εβαλε λοιπον και το ρεταρισμα εγινε πολυ χειροτερο σε σημειο κιολας ν'αναψει check engine. Eκει του το αφησα να το ελεγξει πληρως κι εφυγα και περιμενω ενημερωση.Τι μπορει να'γινε ρε παιδια και με τα παλια μπουζι το προβλημα να εγινε ακομα πιο τραγικο ενω μεχρι την παρασκευη λειτουργουσαν ολα ρολοι? Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να'χει συμβει, μην πληρωνω κερατιατικα απο μλκιες του μαστορα? Γιατι ομολογω οτι κατι παρομοιο δεν μου'χει ξανασυμβει!
Κατι με τους πολλαπλασιαστες θεωρω . Καποιος ειναι ετοιμος να χαλασει ή δεν παταει καλα . Κατι τετοιο. Παντως κατι πολυ σοβαρο δεν ειναι
-
@alexandros-k said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Kαι συνεχιζει το σιριαλ.
Κατι με τους πολλαπλασιαστες θεωρω . Καποιος ειναι ετοιμος να χαλασει ή δεν παταει καλα . Κατι τετοιο. Παντως κατι πολυ σοβαρο δεν ειναι
Πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει πολλαπλασιαστη (εναν εχει), να ξαναχαλασε παλι? Και να συνεπεσε με την αλλαγη μπουζι? Για να δουμε, ελπιζω να βρεθει αμεσα το προβλημα και χωρις μεγαλο κοστος. Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
-
@alexandros-k said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Kαι συνεχιζει το σιριαλ.
Πριν 2 χρονια ειχα αλλαξει πολλαπλασιαστη (εναν εχει), να ξαναχαλασε παλι? Και να συνεπεσε με την αλλαγη μπουζι? Για να δουμε, ελπιζω να βρεθει αμεσα το προβλημα και χωρις μεγαλο κοστος. Μολις εχω νεοτερα θα ενημερωσω.
Σε ίδιο αμάξι φίλου κάπως έτσι ξεκίνησαν τα συμπτώματα από αισθητήρα στρόφαλου. Μετά από λίγο δεν έπαιρνε μπρος καθόλου.
-
Το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο? Αν όχι θέλει ψάξιμο και δοκιμές. Άσε το μηχανικό να το ελέγξει με την ησυχία του. Κι ανάλογα τι θα σου πει βλέπεις τι θα κάνεις.
-
@andya3 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Το διαγνωστικό δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο? Αν όχι θέλει ψάξιμο και δοκιμές. Άσε το μηχανικό να το ελέγξει με την ησυχία του. Κι ανάλογα τι θα σου πει βλέπεις τι θα κάνεις.
To διαγνωστικο εδειξε αστοχια δευτερου κυλινδρου απ'ο,τι μου πε ο μαστορας πριν λιγο που πηγα να το παρω.
Αυτο που εγινε τελικα ηταν να μπουν 4 καινουρια μπουζι bosch και το προβλημα εξαφανιστηκε. Αρα η λογικη λεει οτι η αστοχια ηταν στα eyquem που ειχα παρει εγω, τα οποια παντως ειναι καταλληλα για το αμαξι μου και το επιβεβαιωσε κι ο μαστορας μου.
Τωρα γιατι αφου ηταν θεμα μπουζι, μολις μπηκαν τα παλια το αμαξι χειροτερεψε φοβερα, ενω οσο τα φορουσα πανω ηταν μια χαρα, δεν το ξερω αλλα δεν θελω και ν'ασχοληθω περαιτερω, απλα εχασα 25 ευρω για τα μπουζι που εβαλε ο μαστορας και λιγη ταλαιπωρια.
Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν παντως!Σκεφτομαι εντωμεταξυ να παω πισω τα eyquem απο εκει που τα πηρα και να ζητησω τα λεφτα μου, δεν ξερω βεβαια αν θα βρω ακρη γιατι χρησιμοποιηθηκαν.
Δεν ξερω αν του'χει ξανατυχει κανενος προβληματικο αναλωσιμο και να το επεστρεψε και να πηρε τα λεφτα του, αλλα μια δοκιμη θα την κανω κι ο,τι γινει. -
διάβαζα το πρόβλημα του φίλου και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία γιατί βλέπω πως το κάνουν πολλοί.
ποιος ο λόγος να πέρνεις τα ανταλλακτικά μόνος σου ? ok να είναι καποιο πολύ εξειδικευμένο ανταλλακτικό αλλά αν ειναι ο οικονομικός γλυτώνεις όντως τόσα πολλά σε ένα τυπικό λιπαντικό service?
δηλαδή αξίζει όλο αυτό το ρίσκο? πόσα μπορεί να γλυτώνει κανείς για ένα τυπικό λιπαντικό service? δεν ρωτάω ειρωνικά, όντως με ενδιαφέρει να μάθω γιατί κάποτε είχα μπει και εγω στον πειρασμό αλλά για αυτον ακριβώς τον λόγο το απέφυγα....αν είχε γίνει στον μηχανικό θα του έλεγα οτι δεν με νοιάζει αφαίρεσέ μου το κόστος των ανταλλακτικών απο τα νεα... -
@gv2000 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
διάβαζα το πρόβλημα του φίλου και μου δημιουργήθηκε η εξής απορία γιατί βλέπω πως το κάνουν πολλοί.
ποιος ο λόγος να πέρνεις τα ανταλλακτικά μόνος σου ? ok να είναι καποιο πολύ εξειδικευμένο ανταλλακτικό αλλά αν ειναι ο οικονομικός γλυτώνεις όντως τόσα πολλά σε ένα τυπικό λιπαντικό service?
δηλαδή αξίζει όλο αυτό το ρίσκο? πόσα μπορεί να γλυτώνει κανείς για ένα τυπικό λιπαντικό service? δεν ρωτάω ειρωνικά, όντως με ενδιαφέρει να μάθω γιατί κάποτε είχα μπει και εγω στον πειρασμό αλλά για αυτον ακριβώς τον λόγο το απέφυγα....αν είχε γίνει στον μηχανικό θα του έλεγα οτι δεν με νοιάζει αφαίρεσέ μου το κόστος των ανταλλακτικών απο τα νεα...Δικιο εχεις απ'τη μια, απ'την αλλη αγοραζω παντα απ'τα πιο ποιοτικα ανταλλακτικα (πχ φιλτρα mann κλπ) ενω κατα κανονα τα συνεργεια εχουν πιο μετριες ποιοτητες και σε πιο ακριβες τιμες.
Ασε που καμια φορα αλλα σου λενε οτι σου'βαλαν κι αλλα σου εβαλαν τελικα (οπως σε καποιο αλλο συνεργειο παλαιοτερα που μου'χε βαλει υποτιθεται αυθεντικα μπουζι κι οταν τα αλλαξα σε καμια τριετια ηταν κατι BEO καπως ετσι που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους).
Γι'αυτο εγω προσωπικα προτιμω να παιρνω μονος μου τα ανταλλακτικα, για να ξερω τι βαζω πρωτα και κυρια και να διαλεγω τα πιο ποιοτικα και κατα δευτερον γιατι τα βρισκω συνηθως και τουλαχιστον κατα 15-20% φτηνοτερα απ'οτι στα συνεργεια..
Αν φυσικα παω για εκτακτη βλαβη οπως παλαιοτερα ειχα παθει με τον πολλαπλασιαστη ή τον μαπ σενσορ, εκει αφηνω το μαστορα να διαλεξει για να παρει και την ευθυνη αν κατι παει στραβα.Τωρα επεσα στην περιπτωση κατι με τα μπουζι να μην πηγε καλα, δεν μου'χει ξανατυχει κατι αντιστοιχο ποτε.
-
To διαγνωστικο εδειξε αστοχια δευτερου κυλινδρου απ'ο,τι μου πε ο μαστορας πριν λιγο που πηγα να το παρω.
Αυτο που εγινε τελικα ηταν να μπουν 4 καινουρια μπουζι bosch και το προβλημα εξαφανιστηκε. Αρα η λογικη λεει οτι η αστοχια ηταν στα eyquem που ειχα παρει εγω, τα οποια παντως ειναι καταλληλα για το αμαξι μου και το επιβεβαιωσε κι ο μαστορας μου.
Τωρα γιατι αφου ηταν θεμα μπουζι, μολις μπηκαν τα παλια το αμαξι χειροτερεψε φοβερα, ενω οσο τα φορουσα πανω ηταν μια χαρα, δεν το ξερω αλλα δεν θελω και ν'ασχοληθω περαιτερω, απλα εχασα 25 ευρω για τα μπουζι που εβαλε ο μαστορας και λιγη ταλαιπωρια.
Ευχαριστω πολυ οσους ασχοληθηκαν παντως!Σκεφτομαι εντωμεταξυ να παω πισω τα eyquem απο εκει που τα πηρα και να ζητησω τα λεφτα μου, δεν ξερω βεβαια αν θα βρω ακρη γιατι χρησιμοποιηθηκαν.
Δεν ξερω αν του'χει ξανατυχει κανενος προβληματικο αναλωσιμο και να το επεστρεψε και να πηρε τα λεφτα του, αλλα μια δοκιμη θα την κανω κι ο,τι γινει.Τέλος καλό όλα καλά.
Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για ανταλλακτικά. Μόνο αλλαγή με άλλα. Κι αυτό πάλι σχετικό είναι. Θα αποδεχτεί ο έμπορος ότι ήταν ελλατωματικά? Τρέχα γύρευε.
Αν έχεις όρεξη να κάνεις το crash test με τα μπουζί, γράψε μας το αποτέλεσμα, θα είναι εδιαφέρον. -
Δεν ξερω αν του'χει ξανατυχει κανενος προβληματικο αναλωσιμο και να το επεστρεψε και να πηρε τα λεφτα του, αλλα μια δοκιμη θα την κανω κι ο,τι γινει.Τέλος καλό όλα καλά.
Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται για ανταλλακτικά. Μόνο αλλαγή με άλλα. Κι αυτό πάλι σχετικό είναι. Θα αποδεχτεί ο έμπορος ότι ήταν ελλατωματικά? Τρέχα γύρευε.
Αν έχεις όρεξη να κάνεις το crash test με τα μπουζί, γράψε μας το αποτέλεσμα, θα είναι εδιαφέρον.Ας μου δωσουν πιστωτικο δεν εχω προβλημα. Κανονικα για κατα πασα πιθανοτητα προβληματικα ανταλλακτικα πρεπει να υπαρχει καποια εγγυηση, αλλωστε εχει 10 μερες περιθωριο για επιστροφη των ανταλλακτικων το συγκεκριμενο καταστημα (ισως το μεγαλυτερο on line στη χωρα μας).
Μου εγραψε και χαρτι με τη σφραγιδα του ο μηχανικος οτι τα μπουζι ειχαν αστοχια, για να αποδειξω κατα καποιο τροπο οτι υπηρξε θεμα αν και νομιζω αυτονοητο ειναι οτι δεν θα υπηρχε αλλος λογος να επιστρεψω τα μπουζι συγκεκριμενα 3 μερες απ'οταν τα πηρα, ενω τα εβαλα στο αμαξι μου εκτος απ'το να'ναι προβληματικα. Εννοειται πως θα ενημερωσω παντως. -
Αν πληρώσεις ανταλλακτικά από συνεργείο και ψάξεις τα ίδια στο νετ οδεύεις για εγκεφαλικό.
Αρχικά έχουμε το autodoc που είναι το πιο φθηνό. Μετά τα εγχώρια σάιτ που είναι σαφώς πιο ακριβά αλλά και σάιτ που αφορούν τα συνεργεία και τα οποία ΔΕΝ ψωνίζουν σε πιο φθηνές τιμές από ότι ο κάθε ιδιώτης στο autodoc.
Στα παραπάνω να προστεθεί και η τάση χρεώνω 2-3 φορές πάνω γιατι δεν ξέρει ο πελάτης από αυτοκίνητα.
Πριν χρόνια είχα πληρώσει παγούρι νερού NO NAME!!!!!! 70€ ... autodoc 18€ febi bilstein..... Ήταν η τελευταία φορά......
Όσον αφορά την συμβατότητα υπάρχει ο αριθμός πλαισίου, εκεί δεν γίνονται λάθη! -
Αν έχεις όρεξη να κάνεις το crash test με τα μπουζί, γράψε μας το αποτέλεσμα, θα είναι εδιαφέρον.Aς αναφερω τι εχει συμβει προς το παρον με τα οπως φανηκε ελαττωματικα μπουζι.
Τα πηγα απο εκει που τα αγορασα, με χαρτι κι απ'τον μηχανικο μου οτι προκαλουσαν ρεταρισματα στο αυτοκινητο μου, κι αφου μου ζητησαν και την αδεια κυκλοφοριας για να διαπιστωσουν αρχικα οτι ειναι συμβατα με το αμαξι μου, τα παρελαβαν, μου εδωσαν ενα χαρτι παραλαβης και μου ειπαν οτι θα τα παραδωσουν για ελεγχο και μετα θα μου επιστραφει πιστωτικο για αγορες απ'το καταστημα αν διαπιστωθει προβλημα. Σε 2-3 βδομαδες θα μ'ενημερωσουν μου ειπαν.
Δεν ασχοληθηκα ουτε πιεσα τρελα γιατι μιλαμε για 25 ευρω, αν ηταν κατι πολυ ακριβοτερο σιγουρα θα απαιτουσα πιο αμεση λυση. Παντως ετσι ειχε η κατασταση.Ομως δυστυχως εχω ενα ακομα θεμα, ευτυχως οχι τοσο σοβαρο σαν τα ρεταρισματα.
Ο αισθητηρας εξωτερικης θερμοκρασιας του αυτοκινητου, που βρισκεται στον καθρεφτη του συνοδηγου, δειχνει εδω και 2-3 χρονια ο,τι να'ναι με αποτελεσμα συχνα να εχει 30 βαθμους εξω κι αυτoς να δειχνει πχ -20. Δεν θα μ'ενδιεφερε και πολυ ομως οταν δειχνει κατω απο 3 βαθμους ο κλιματισμος δε λειτουργει με αποτελεσμα το καλοκαιρι η κατασταση να ειναι ανυποφορη.
Υποψιν πολλες φορες φτιαχνει απο μονος του αλλα οταν ανοιξει η πορτα του συνοδηγου (το τονιζω αυτο) παντα χαλαει εκ νεου.Επειδη τις προαλλες βρηκα ψιλοσπασμενο τον καθρεφτη του συνοδηγου λογω καποιου ασυνειδητου, αποφασισα να παρω εναν καινουριο που να εχει κι αυτος αισθητηρα ωστε να λυσω και το προβλημα με τη θερμοκρασια αφου πιστευα οτι φταιει ο αισθητηρας που οπως ειπα ειναι ενσωματωμενος στον καθρεφτη
Ο καθρεφτης αλλαχτηκε ομως το προβλημα παρεμεινε!Και ρωταω τωρα, τι μπορει να φταιει?
Διαβασα σε φορουμς του εξωτερικου οτι το προβλημα ειναι ενα καλωδιο που περνα απ'την πορτα του συνοδηγου προς το αμαξωμα κι αυτο με τον καιρο χαλαει κι εχει αρκετη λογικη να ειναι αυτο το θεμα γιατι οπως ειπα, οταν ανοιγοκλεινω την πορτα αυτη ο αισθητηρας παντα τα παιζει.
Αν υποθεσουμε οτι ειναι αυτο ομως, πως φτιαχνεται?Θα το παω μεσα στη βδομαδα στον ηλεκτρολογο να το δει και θα του πω κιολας ολα τα παραπανω, απλα αν καποιος εχει καποια εκπειρια ή αποψη επι του θεματος, καλοδεχουμενες.
-
@driver-m λογικά στη φύσα της καλωδίωσης της πόρτας πιάνουν άλατα οι επαφές... άνοιξε τη και ρίξε καθαριστικό σπρέι επαφών και τρίψιμο με οδοντόβουρτσα.
Σε Volvo είχα το ίδιο πρόβλημα καί αμέσως έφτιαξε έτσι.
-
@georgekn said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@driver-m λογικά στη φύσα της καλωδίωσης της πόρτας πιάνουν άλατα οι επαφές... άνοιξε τη και ρίξε καθαριστικό σπρέι επαφών και τρίψιμο με οδοντόβουρτσα.
Ωραιος! Στον ηλεκτρολογο θα πω να το κανει, δε γνωριζω εγω απο τετοια και φοβαμαι μη χαλασω τιποτα.
Δε βρισκω και κανα βιντεο στο youtube με diy σχετικο. -
Ωραιος! Στον ηλεκτρολογο θα πω να το κανει, δε γνωριζω εγω απο τετοια και φοβαμαι μη χαλασω τιποτα.
Δε βρισκω και κανα βιντεο στο youtube με diy σχετικο.Εύκολη δουλειά είναι... αλλά αν δεν νιώθεις σίγουρος ότι μπορείς... κάντο στον ηλεκτρολόγο.
Πάρε μια ιδέα εδώ.
-
Δε βρισκω και κανα βιντεο στο youtube με diy σχετικο.Εύκολη δουλειά είναι... αλλά αν δεν νιώθεις σίγουρος ότι μπορείς... κάντο στον ηλεκτρολόγο.
Πάρε μια ιδέα εδώ.
Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αυτο ειναι το προβλημα και θα το πω και στον ηλεκτρολογο να κανει τη διαδικασια αυτη.
-
Σ'ευχαριστω παρα πολυ. Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι αυτο ειναι το προβλημα και θα το πω και στον ηλεκτρολογο να κανει τη διαδικασια αυτη.
Παρακαλώ! για αυτό είμαστε εδώ για ανταλλαγή γνώσεων απόψεων και εμπειριών... άντε καί λίγο φαγωμάρα
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........