-
@w202-amg said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα? Δηλαδή επειδή δεν υπάρχει καθολική προστασία ας την εκμηδενίσουμε χώρις τη ζώνη?
Άντε ας δώσω δύο ακόμη επιχειρήματαμε τη ζώνη υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για ανοιχτό φέρετρο στην κηδεία
όταν οδηγάς γρήγορα και δεν φοράς ζώνη , απλά νομίζεις ότι οδηγάς γρήγορα και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Επιχειρήματα χάλια αλλά επιχειρήματα στο ίδιο μήκος κύματος.Προσωπικα μιλαω τωρα, αν ειναι να πεθανω ας πεθανω, τι με νοιαζει αν η κασα μου θα ειναι ανοικτη η κλειστη?
Σου ξαναλεω θεωρω την ζωνη ενα πολυ αποτελεσματικο μεσο προστασιας (σε προτυπες συγκρουσεις) αλλα σε ολους τους κανονες υπαρχουν εξαιρεσεις.
Το να νομιζεις οτι επειδη φορας ζωνη εισαι αθανατος και να πηγαινεις ταπα, ε τι να σου κανει η ζωνη. Αν δεις σοβαρες συγκρουσεις (μη προτυπες και πολυπλοκες) με παλαιοτερα αυτοκινητα, οσοι ζουν ειναι σχεδον παντα επειδη ΔΕΝ φορουσαν ζωνη.
Αν απαντησω για εμενα φοραω στο 95% των χιλιομετρων, π.χ. παντα σε αστικες διαδρομες, διοτι εκει οντως ξερω οτι ο κλωβος θα αντεξει και μπορω να αξιοποιησω την προαστασια της.
Παντα οταν παω για λιγο πιο σπορτ οδηγηση διοτι θελω συγκρατηση στο καθισμα ωστε να μπορω να οδηγησω.
Υπαρχουν ομως καποιες περιπτωσεις που αποδεχομαι το ρισκο ετσι γιατι θελω να ειμαι ελευθερος και ατελης ανθρωπος, τι να κανουμε.
Νομιζω οτι μπορεις να φανταστεις ποιες περιπτωσεις ειναι αυτες και αν αναλογιστεις σε αναλογες περιπτωσεις και εσυ μπορει να εκανες το ιδιο. Ειπαμε δεν ειμαι καθωσπρεπιστης, ειμαι ενας προσεχτικος οδηγος που εχω ομως ανθρωπινες ατελειες, αλλωστε θα ηθελες εναν τελειο ανθρωπο σε ολα????
-
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
adp τι βαζεις λαικ πιανεται το πατινι για μηχανη ;
Ρε πάνε φύτεψε κάνα καρότο
, που ρουφιανευεις και τα λαικ.Λαικ βάζω και από στοιχειώδη ευγένεια, που κάθισε ο άλλος και μου απάντησε, όχι σαν μερικούς και μερικές, που για να κάνουν λαικ, πρέπει να συμφωνήσουν κομματικά, αθλητικά και να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
adp τι βαζεις λαικ πιανεται το πατινι για μηχανη ;
Ρε πάνε φύτεψε κάνα καρότο
, που ρουφιανευεις και τα λαικ.Λαικ βάζω και από στοιχειώδη ευγένεια, που κάθισε ο άλλος και μου απάντησε, όχι σαν μερικούς και μερικές, που για να κάνουν λαικ, πρέπει να συμφωνήσουν κομματικά, αθλητικά και να ευθυγραμμιστούν οι πλανήτες
Περα απο την πλακα εσυ δεξιος εισαι απλα δεν το εχεις παρει χαμπαρι.

-
Λαικ βάζω και από στοιχειώδη ευγένεια
Ορθος και με αρχες, το εκτιμω θετικα!
-
@omikrositalofilos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τώρα αυτό είναι επιχείρημα? Δηλαδή επειδή δεν υπάρχει καθολική προστασία ας την εκμηδενίσουμε χώρις τη ζώνη?
Άντε ας δώσω δύο ακόμη επιχειρήματαμε τη ζώνη υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για ανοιχτό φέρετρο στην κηδεία
όταν οδηγάς γρήγορα και δεν φοράς ζώνη , απλά νομίζεις ότι οδηγάς γρήγορα και κοροϊδεύεις τον εαυτό σου.
Επιχειρήματα χάλια αλλά επιχειρήματα στο ίδιο μήκος κύματος.Προσωπικα μιλαω τωρα, αν ειναι να πεθανω ας πεθανω, τι με νοιαζει αν η κασα μου θα ειναι ανοικτη η κλειστη?
Σου ξαναλεω θεωρω την ζωνη ενα πολυ αποτελεσματικο μεσο προστασιας (σε προτυπες συγκρουσεις) αλλα σε ολους τους κανονες υπαρχουν εξαιρεσεις.
Το να νομιζεις οτι επειδη φορας ζωνη εισαι αθανατος και να πηγαινεις ταπα, ε τι να σου κανει η ζωνη. Αν δεις σοβαρες συγκρουσεις (μη προτυπες και πολυπλοκες) με παλαιοτερα αυτοκινητα, οσοι ζουν ειναι σχεδον παντα επειδη ΔΕΝ φορουσαν ζωνη.
Αν απαντησω για εμενα φοραω στο 95% των χιλιομετρων, π.χ. παντα σε αστικες διαδρομες, διοτι εκει οντως ξερω οτι ο κλωβος θα αντεξει και μπορω να αξιοποιησω την προαστασια της.
Παντα οταν παω για λιγο πιο σπορτ οδηγηση διοτι θελω συγκρατηση στο καθισμα ωστε να μπορω να οδηγησω.
Υπαρχουν ομως καποιες περιπτωσεις που αποδεχομαι το ρισκο ετσι γιατι θελω να ειμαι ελευθερος και ατελης ανθρωπος, τι να κανουμε.
Νομιζω οτι μπορεις να φανταστεις ποιες περιπτωσεις ειναι αυτες και αν αναλογιστεις σε αναλογες περιπτωσεις και εσυ μπορει να εκανες το ιδιο. Ειπαμε δεν ειμαι καθωσπρεπιστης, ειμαι ενας προσεχτικος οδηγος που εχω ομως ανθρωπινες ατελειες, αλλωστε θα ηθελες εναν τελειο ανθρωπο σε ολα????
Ρε συ εσένα και μένακαι τον άλλον αν πεθάνουμε δεν μας νοιάζει, αλλά πίσω υπάρχει οικογένεια γονείς κτλ. Οι γονείς είναι το χειρότερο να χάσουν παιδί και πόσο μάλλον ο τρόπος.
Εγώ αυτό που βλέπω είναι πως αν δεν σου έρθει μέρος του αυτοκινήτου πάνω σου ,με τη ζώνη ζεις, χωρίς τη ζώνη πας εσύ πάνω στο αυτοκίνητο. Επίσης μην πίστευε τους μύθους " έτρεχε με 150-180 και έπεσε πάνω κοκ." Τα 150 μέχρι να σκάσεις κάπου συχνά έχουν γίνει πολύ λιγότερα, σπάνια πέφτεις και σταματάς με ατόφια την ταχύτητα που πήγαινες.
Η μόνη σύγκρουση που η ζώνη ή μη δεν θα σου κάνει σχεδόν τίποτα είναι με πάνω από 40-50χαω να πέσεις στο πλάι πάνω σε κολόνα,Ε εντάξει έπαιξες τζόκερ. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις έστω και ότι πέθανες το φέρετρο θα είναι ανοιχτό να σε χαιρετήσουν όπως πρέπει.
Με όσα βλέπω στο δρόμο καθημερινά αναγκαστικά να αφήσω τη w202 και να πάρω άλλο αμάξι για την παθητική ασφάλεια. Τώρα αν εγώ δεν φοράω ζώνη ποιο το νόημα όλου αυτού? Ας καθόμουν με την w202 που γουστάρω κάτι τις παραπάνω το στρίψιμο της και στην πρώτη χοντρή μλκια του απέναντι σε πεθάνω like a man.....
Τόση ώρα ξέχασαμε το πιο σημαντικό,τα αυτοκίνητα γεμάτα αερόσακους...... Χωρίς ζώνη σου αρκεί να πέσεις σε λάθος timing στον αερόσακο, παπαλα έτσι απλά. -
Με όσα βλέπω στο δρόμο καθημερινά αναγκαστικά να αφήσω τη w202 και να πάρω άλλο αμάξι για την παθητική ασφάλεια. Τώρα αν εγώ δεν φοράω ζώνη ποιο το νόημα όλου αυτού? Ας καθόμουν με την w202 που γουστάρω κάτι τις παραπάνω το στρίψιμο της και στην πρώτη χοντρή μλκια του απέναντι σε πεθάνω like a man.....
Ζησε ομως και την ζωη σου φιλε μου καλε, ζησε την, καποιες φορες being afraid of death is better than being afraid of living. Το w202 θα το οδηγουσα κι εγω για να βολταρω και δε μπορω να εγγυηθω τι θα εκανα ως προς την ζωνη. Μπορω ομως να σου εγγυηθω οτι στις καθημερινες μου μετακινησεις θα ειχα την ιδια αντιληψη με εσενα.
Ειπαμε ειμαστε ανθρωποι και ειμαστε ατελεις, η ζωη θελει αλατι κλπ κλπ
Τόση ώρα ξέχασαμε το πιο σημαντικό,τα αυτοκίνητα γεμάτα αερόσακους...... Χωρίς ζώνη σου αρκεί να πέσεις σε λάθος timing στον αερόσακο, παπαλα έτσι απλά.
Ναι γιατι αν οδηγεις σαν κατι κοριτσακια αγκαλια με το τιμονι αλλαζει κατι αν φορας ζωνη ξερω γω. Η ζωνη θελει και αποσταση να σε επιβραδυνει και να περιορισει το ευρος κινησης σου ωστε να συνεργαστει αποτελεσματικα με τον αεροσακο.
Δηλαδη εγω που ειμαι 190 σχεδον (188cm) και οδηγω τερμα πισω και αρκετα ξαπλωτος γιατι δεν χωραω πρακτικα σε κανενα απο τα δυο αμαξια μου τι να πω? Που ο αυχενας μου οριακα καλυπετεται απο το προσκεφαλο ενω τουλαχιστον το μισο (στο brera) αν οχι ολο το κεφαλι μου ειναι στον αερα (skoda). ΑΝ με χτυπησουν απο πισω χαιρετα μου τον πλατανο την συκια γενικα ολα τα δεντρα.

-
Μα δεν μου προσφέρει κάτι η απουσία ζώνης στην οδήγηση,το αντίθετο. ΑΝ μπορούσα θα ήθελα πολύ πιο σφιχτό "δέσιμο" . Στη w202 κάποια στιγμή θα βάλω καθίσματα - ζώνες αφού θα είναι για το σκ βόλτα.
Να ξέρεις πάντως την ζώνη για ακροβατικά μέσα στο αμάξι την λύνω

Δεν ρυθμίζει το προσκέφαλο? Ρυθμισε το σωστά. -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Οδηγάω αυτόματα αν με πιάνεις,η ζώνη δεν εμποδίζει πουθενά. Το χειροκίνητο είναι το πρόβλημα!!!
-
This post is deleted! -
Οδηγάω αυτόματα αν με πιάνεις,η ζώνη δεν εμποδίζει πουθενά. Το χειροκίνητο είναι το πρόβλημα!!!
Παντα μπορεις να αλλαζεις ταχυτητες με το αριστερο και ας αφησεις για 0.5sec το τιμονι, το δεξι συνηθως ειναι απασχολημενο μη διαθεσιμο σε τετοιες περιπτωσεις
Χαλάει το στυλ έτσι

-
Χαλάει το στυλ έτσι
Χαχαχα στιγμιαια
, το αριστερο χαλαει το στυλ το δεξι το vibe i will take left all the way.Αν τωρα χρειαζεσαι και τα 2 χερια μαλλον ειναι ωρα να βρεις καπου να σταματησεις
-
Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι ο AdP απλα ανοιγοκλεινει το θεμα για να κοψουμε ρυθμο
-
Ειμαι σχεδον πεπεισμενος οτι ο AdP απλα ανοιγοκλεινει το θεμα για να κοψουμε ρυθμο
Να μην μας στείλει για ...καφέ εννοείς.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Γράφω προς τον φίλο μικρό ιταλόφιλο.
Τα παλαιότερα αυτοκίνητα ,όσο και να σου φαίνεται περίεργο, είχαν πολύ πιο συμπαγές σκάφος , σήμερα η φιλοσοφία είναι το να συμμετέχει το σκάφος στο θέμα της σύγκρουσης σαν να είναι φυσαρμόνικα απορροφώντας τον κραδασμό, είναι γεμάτα πλαστικά στα φτερά ,κ.λπ.., γιαυτό σε πολλά αυτοκίνητα πέφτει κάτω και το μοτέρ σε σύγκρουση, αφήνοντας το σκάφος να σουρώσει λειτουργώντας ως ανάρτηση...!!!
Παλιά ήταν σαν τανκ, μόνο βαριά λαμαρίνα...!!!
Οπότε καταλαβαίνεις το τι σημαίνει να μην φοράς ζώνη σε ένα παλιό σκάφος...!!!
Άλλο να σπάσεις την κλείδα, ή κανένα πλευρό και άλλο να σε βρούνε 100 μέτρα μακριά λόγω της αδράνειας επάνω σε κανένα πεύκο, όπως και έχουν γίνει πολλά...!!!
Επίσης ας ξέρουμε όλοι ,ότι τα 5 αστέρια που είναι η καλύτερη επίδοση στα κρας τεστ, δίνονται σε δοκιμές που γίνονται με ανώτατη ταχύτητα τα 55 χλμ., διότι πάνω από αυτά σε μία μετωπική δεν αντέχει τίποτε, θεωρούν ότι δεν ζει ούτε ζάντα...!!!
Ακόμα ,ειδικά για σένα θα γράψω κάτι που σχολίασες για το κράνος, το πως θα φορέσει ένας ντελιβεράς το κράνος όταν έχει 50 βαθμούς θερμοκρασία...!!!
Σε συγχωρώ, διότι με αυτό που γράφεις, ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ, όσους αγαπάνε τις μοτό και πέρασαν πάνω σε αυτές κάποιες ώρες ,μέρες κ.λπ....
ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΚΕΨΗ...!!! Συγχωρεμένος και ασχολίαστο...!!!
Για μένα που είμαι πάνω από 50 χρόνια στις μηχανές, ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το σχόλιο σου, είναι σχόλιο του 1970, ούτε καν του 80...!!!
Δεν μπορώ ούτε απλά να θυμώσω...!!!
Αλλά επειδή είσαι ευγενικό παιδί, συγχωρεμένος.............. -
@nickthetrib said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@famas said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μπορεις να υποβαλεις στη τροχαια αιτηση για διακανονισμο για το χρηματικο προστιμο, ωστε να το πληρωνεις σε δοσεις;
Η τροχαία και γενικά η αστυνομία δεν έχει σχέση με την πληρωμή. Τα λεφτά τα παίρνει ο δήμος, όπου βεβαιώθηκε η παράβαση, εκτός από τα ανασφαλιστα που πηγαίνουν κατευθείαν εφορία.
Μερικοί δήμοι, ίσως, κάνουν δόσεις.Εγώ διάβασα ότι πλέον δεν πάνε στους δήμους αλλά σε μία επιτροπή στην Αθήνα, η οποία τα διαχειρίζεται και τα μοιράζει ανάλογα με τις ανάγκες σε διάφορα δημόσια ιδρύματα, κυρίως ορφανοτροφεία, μέρη που στεγάζονται παιδιά και μεγάλοι που είναι άποροι, κ.λπ...
Τουλάχιστον έτσι λένε...!!!Δεν ξέρω για τις κλίσεις που βεβαιώνει η τροχαία, αλλά οι κλίσεις που βεβαιώνει η οποία δημοτική αστυνομία σίγουρα περνάνε από το δήμο πρώτα!
Εσύ σε τι έχεις "κλίση" τύπε;
-
Τα παλαιότερα αυτοκίνητα ,όσο και να σου φαίνεται περίεργο, είχαν πολύ πιο συμπαγές σκάφος , σήμερα η φιλοσοφία είναι το να συμμετέχει το σκάφος στο θέμα της σύγκρουσης σαν να είναι φυσαρμόνικα απορροφώντας τον κραδασμό, είναι γεμάτα πλαστικά στα φτερά ,κ.λπ.., γιαυτό σε πολλά αυτοκίνητα πέφτει κάτω και το μοτέρ σε σύγκρουση, αφήνοντας το σκάφος να σουρώσει λειτουργώντας ως ανάρτηση...!!!
Παλιά ήταν σαν τανκ, μόνο βαριά λαμαρίνα...!!!
Οπότε καταλαβαίνεις το τι σημαίνει να μην φοράς ζώνη σε ένα παλιό σκάφος...!!!
Άλλο να σπάσεις την κλείδα, ή κανένα πλευρό και άλλο να σε βρούνε 100 μέτρα μακριά λόγω της αδράνειας επάνω σε κανένα πεύκο, όπως και έχουν γίνει πολλά...!!!1-1 τα παλαιοτερα αυτοκινητα βασικα δεν ειχαν εξελιγμενες ζωνες ελεγχομενης παραμορφωσης, οποτε η παραμορφωση μπορουσε να συμβει οπουδηποτε, και κυριως συνεβαινει στην περιοχη μεταξυ πρωτης και δευτερης κολωνας. Τα συγχρονα οχηματα εχουν ζωνες ελεγχομενης παραμορφωσης και ειναι πολυ πιο ακαμπτα (λιγοτερο ενδοτικα) απο τα παλαιοτερα και πολυ πιο ανθεκτικα απλως σε συγκεκριμενα σημεια, αλλα σημεια (βλ. ραμφη) εχουν σχεδιαστει να ενδιδουν σε μια συγκρουση ωστε να απορροφουν την ενεργεια (τεχνικα αδοκιμος ορος). Με λιγα λογια εχουν πολυ πιο ανθεκτικες καμπινες (κλωβους ασφαλειας) και πολυ πιο μαλακα ραμφη και δοκους ατυχηματος. Αυτο δυστυχως οτι τα παλαιοτερα ειναι λιγοτερο ενδοτικα ειναι μυθος ή μαλλον ειναι η μιση αληθεια. Απλως δεν μπορουν να οδηγησουν τις φορτισεις σε καταλληλα σημεια για να εγγυηθουν την "ελεγχομενη παραμορφωση"
Επίσης ας ξέρουμε όλοι ,ότι τα 5 αστέρια που είναι η καλύτερη επίδοση στα κρας τεστ, δίνονται σε δοκιμές που γίνονται με ανώτατη ταχύτητα τα 55 χλμ.
Ενημερωτικα οι προτυπες συγκρουσεις του euroNCAP ειναι
64km/h για μερικη παραμορφωσιμου εμποδιου
50km/h για πληρης μετωπικη απαραμορφωτου εμποδιου
60km/h για πλευρικη
και 32km/h για κολωναΕπειδή το τεχνικό κομμάτι είναι το στοιχείο μου, θα σας φέρω ένα παράδειγμα με το δικό μου αυτοκίνητο.
Το Skoda (η Skodaάρα, όπως τη λέω) είναι ένα όχημα κατασκευής του ’99, με αυτοφερόμενο πλαίσιο, εξέλιξη του Favorit, του οποίου η ανάπτυξη ξεκίνησε το ’82.
Το αμάξι έχει ζώνες ελεγχόμενης παραμόρφωσης και δοκό ατυχήματος. Ωστόσο, έχει σχεδιαστεί, μελετηθεί και αναπτυχθεί ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει σε συγκρούσεις πλήρους επικάλυψης.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα φορτία μοιράζονται και στα δύο ράμφη.
Σε μια σύγκρουση μερικής επικάλυψης, όμως, γίνεται τηγανίτα!Ο λόγος είναι διττός:
Η δοκός ατυχήματος δεν έχει την απαραίτητη ακαμψία ώστε να μεταφέρει ουσιώδη φορτία στο απέναντι ράμφος.
Ο κλωβός ασφαλείας δεν έχει αρκετή ακαμψία ώστε να υποστηρίξει όλα τα φορτία που θα μεταφερθούν από το κύριο μονοπάτι φόρτισης (δηλαδή το ράμφος που θα δεχτεί τη σύγκρουση).
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά:
Το ίδιο το ράμφος μπορεί να παραμορφωθεί όπως «περιμένει» η Skoda, αλλά το τμήμα σύνδεσής του με το υπόλοιπο αμάξωμα δεν μπορεί να μείνει ακλόνητο — με αποτέλεσμα να υποχωρεί.
Συνεπώς, η πρωτεύουσα κολόνα κινείται προς τα πίσω, παρασύροντας μαζί της το ταμπλό και την κολόνα του τιμονιού.
Πρακτικά: you are cooked.Ο κινητήρας του δε, έχει σχεδιαστεί να υποβαθμίζεται κάτω από το αμάξωμα (όπως στα νεότερα μοντέλα), αφού η αρχιτεκτονική αυτή προέρχεται από το Favorit του 1982.
Η ασυμμετρία των φορτίων, όμως, οδηγεί σε αστοχία μίας μόνο από τις δύο βάσεις στήριξης.Η κολόνα του τιμονιού έχει σχεδιαστεί να απορροφά μετατόπιση της κρεμαγιέρας έως 20 cm, αλλά αν το ίδιο το εμπρόσθιο τοίχωμα υποχωρήσει κατά 20 cm, δεν έχει καμία αξία — αφού όλο το ταμπλό θα έρθει καταπάνω σου.
Επιπλέον, ο εμπρόσθιος ανεμοθώρακας δεν είναι δομικό στοιχείο, αλλά στερεώνεται με τσιμούχα, γεγονός που ενισχύει τα λεγόμενά μου.
Απλώς δεν περίμεναν ασύμμετρες φορτίσεις και δεν σχεδίασαν για αυτές.Ο αερόσακος είναι παλαιού τύπου, με υψηλότερη πίεση ενεργοποίησης σε σχέση με τους σύγχρονους, ώστε να αντισταθμίσει τα πιο αργά ηλεκτρονικά της εποχής.
Οι προεντατήρες είναι πυρομηχανικοί, τύπου αδρανειακής μπίλιας.
Σε μερικής επικάλυψης σύγκρουση, δεν γνωρίζεις καν αν θα υπάρξει επαρκής ακαμψία στο αμάξωμα ώστε να επιτευχθεί ρυθμός επιβράδυνσης ικανός να τους ενεργοποιήσει εγκαίρως.Σκέψου ότι τότε δεν ήταν καν σίγουροι αν η ακαμψία του αμαξώματος επαρκούσε για να ενεργοποιήσει τους ίδιους τους αερόσακους.
Για αυτό όλα τα αυτοκίνητα με αερόσακους φέρουν εμπρός θολομπάρα, ως μια έσχατη προσπάθεια, τουλάχιστον σε μερικής επικάλυψης συγκρούσεις, να ενεργοποιηθούν.Μπορώ να γράφω για μέρες, αλλά πίστεψέ με — θεωρώ ότι κατανοώ τη δυναμική των συγκρούσεων αρκετά καλά.
Το ποιες αποφάσεις λαμβάνω με αυτή τη γνώση, όπως καταλαβαίνεις, εξαρτάται και από άλλους παράγοντες — όχι μόνο από το αν θα κρατήσει ο κλωβός.
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:Αλλά επειδή είσαι ευγενικό παιδί
Ειμαι καλο παιδι (τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω) αλλα δεν μπορω να κατανοησω γιατι κατι που θεωρω δυσκολη εργασια δεν επιβαρυνεται απο υψηλη θερμοκρασια περιβαλλοντος και πως η αναφορα μου σε αυτο αποτελει μεταφορικη προσβολη των οδηγων μηχανων. Δε το ρωταω ειρωνικα, πραγματικα θελω να μαθω που λανθανει η σκεψη μου
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.