-
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Νέος ΚΟΚ: Τι πρόστιμα θα πληρώνουν από 13 Σεπτεμβρίου οι παραβάτες οδηγοί
Το παραβίαση Στοπ χωρίς ατύχημα πως ορίζεται?
Έπεσε στα φρενάρισμα ο άλλος και δεν χτυπήσαμε και ήταν και μπάτσος εκεί και το είδε και με έγραψε?
Ακριβώς
, έτσι έγινε προχθές με έναν και το περιπολικό μας. Και άρχισε να φωνάζει κ τον έγραψαν κ για ζώνη....η βλακεία είναι ανίκητη. Προφανώς δεν γουσταρε τις μπατσις
-
Τελικά αυτό το παραβίαση ορίων ταχύτητας πλέον τι παίζει;
Υπάρχει κάποια εμπειρία;
Θα υπάρχει το περιθώριο "χάριτος" των 10χλμ ή 700€ στο κεφάλι κατευθείαν;
-
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τελικά αυτό το παραβίαση ορίων ταχύτητας πλέον τι παίζει;
Υπάρχει κάποια εμπειρία;
Θα υπάρχει το περιθώριο "χάριτος" των 10χλμ ή 700€ στο κεφάλι κατευθείαν;
Δεν νομίζω να σε γράψουν με 125 σε όριο 120 γιατί έχουν και τα όργανα ποσοστό ακρίβειας. Αλλα νομίζεις θα δυσκολευτούν να βρουν 20 άτομα στην εθνική με 130+?
-
Να επενδύσετε σε καλές κουκούλες τύποι.
Χονδρές, θερμομονωτικές, αδιάβροχες.
Ακίνητα θα τα έχουμε. -
Αυτή είναι η ποινή για όσους κρύβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους – Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
-
-
Αυτή είναι η ποινή για όσους κρύβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους – Τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ
1 στα 5 μηχανάκια δηλαδη!
-
@eltonjohn said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ελπίζω να τον χώσουν μέσα για τα καλά και ο πατέρας του να πληρώσει ένα γερό πρόστιμο.
Βέβαια δεν έχω πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη, αλλα η ελπίζα χάνεται τελευταία. Στο διαολο με τα κωλόπαιδα....στον καιάδα και τέλος κανονικά.
-
Φανη πιστευεις στην Ελληνικη δικαιοσυνη?
Νομιζω βαρια βαρια ενα προστιμο οπως και στην αλλη με την πορσε. -
Σε τετοιες περιπτωσεις οι συναδελφοι του δε θα επρεπε να μπορουν να κανουν χρηση οπλου?
-
Ερώτηση δεν υπήρχε και πριν ποινή για τη συγκεκριμένη παράβαση;
Μακάρι , να θυμηθούν να εφαρμόσουν τις ποινές για το θέμα , όλο και πιο συχνά παρατηρώ τέτοιες "μαγκιές" τελευταία, και το μάτι μου πέφτει σε τετράτροχα , όχι δίκυκλα. -
@civil357 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ερώτηση δεν υπήρχε και πριν ποινή για τη συγκεκριμένη παράβαση;
Μακάρι , να θυμηθούν να εφαρμόσουν τις ποινές για το θέμα , όλο και πιο συχνά παρατηρώ τέτοιες "μαγκιές" τελευταία, και το μάτι μου πέφτει σε τετράτροχα , όχι δίκυκλα.Υπήρχε στο άρθρο 90 Παρ. 4, αλλά ήταν 150€ το πρόστιμο
-
ή τις παραποιούν με οποιαδήποτε μορφή, όπως με τεμαχισμό, αλλαγή σχήματος ή γράμματος ή με κάμψη της πινακίδας
Που δεν είναι και τόσο παράξενο αφού υπάρχουν κάποια αυτοκίνητα στα οποία δεν χωράνε οι ελληνικές πινακίδες (πχ ιταλικά μπροστά ή γιαπωνέζικα πίσω). Και σχεδόν καμιά μηχανή δεν χωρούσε τις πρώτες τεράστιες πινακίδες που είχε κυκλοφορήσει το υπουργείο.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.