-
Καλά παιδιά, εγώ ντρέπομαι που το γράφω αυτό, αλλά τις φωτιζόμενες πινακίδες στα τούνελ που γράφουν 80 νόμιζα ότι... αφορούν μόνο τα φορτηγά στην δεξιά λωρίδα.
Νόμιζα πως το όριο είναι αυτό της τελευταίας πινακίδας πριν το τούνελ που συνήθως είναι πάντα 100 ή 110.
Και στο Google maps που βασιζομαι για τα όρια στα τούνελ ποτέ δεν μου έχει δείξει 80.
-
Λεφτά… υπάρχουν!
-
Θα ρίξουν έριξαν την ταχύτητα από 100 στα 80 και στα υπόλοιπα τούνελ της Εγνατίας......
Εγώ πάω στα τούνελ 110 ,δεν νομίζω ότι έχει κάμερες ,άλλοι πάνε 120-130χαω. Κάτω από 100 δεν πάνε. -
@w202-amg said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Θα ρίξουν έριξαν την ταχύτητα από 100 στα 80 και στα υπόλοιπα τούνελ της Εγνατίας......
Εγώ πάω στα τούνελ 110 ,δεν νομίζω ότι έχει κάμερες ,άλλοι πάνε 120-130χαω. Κάτω από 100 δεν πάνε.Τις εξοδους να πρασεχεις, εκει συνηθως βαζουν.
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@w202-amg said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εγώ πάω στα τούνελ 110 ,δεν νομίζω ότι έχει κάμερες ,άλλοι πάνε 120-130χαω. Κάτω από 100 δεν πάνε.Τις εξοδους να πρασεχεις, εκει συνηθως βαζουν.
Κινητές? Σταθερή για Γιάννενα έχει μία σε έξοδο.
-
Σταθερες ειχα εντοπισει σε διαφορα κομματια του εθνικου δυκτιου.
-
Όλα σχεδόν τα τούνελ έχουν όριο 80. Και 50 αν είναι διπλής κατεύθυνσης. Εξαιρέσεις με όριο 100 στην Στυλίδα, κάποια στο Αθήνα-Πάτρα και -το απαράδεκτο για μένα- στην κακοφωτισμένη Αττική Οδό.
-
Πάντως το "100" της Στυλίδας εύκολα μπορεί να ισχύσει και σε άλλα τούνελ. Τι έχει καλύτερο; Ουσιαστικά τον φωτισμό. Ένα ασβέστωμα για άσπρο εσωτερικό και πιο ομοίομορφος φωτισμός (φωτιστικά με χαμηλότερη ένταση το καθένα, αλλά πιο κοντά μεταξύ τους) εκαι η κίνηση στο τούνελ θα γίνει πολύ ευκολότερη.
Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού έχουν κάμερες ΟΛΑ τα τούνελ, γιατί δεν μαζεύουν όσους κυκλοφορούν με σβηστά φώτα; -
«Αθήνα χωρίς αυτοκίνητο»: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί;
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/athina-choris-aytokinito-poioi-dromoi-tha-einai-kleistoi/
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πάντως το "100" της Στυλίδας εύκολα μπορεί να ισχύσει και σε άλλα τούνελ. Τι έχει καλύτερο; Ουσιαστικά τον φωτισμό. Ένα ασβέστωμα για άσπρο εσωτερικό και πιο ομοίομορφος φωτισμός (φωτιστικά με χαμηλότερη ένταση το καθένα, αλλά πιο κοντά μεταξύ τους) εκαι η κίνηση στο τούνελ θα γίνει πολύ ευκολότερη.
Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού έχουν κάμερες ΟΛΑ τα τούνελ, γιατί δεν μαζεύουν όσους κυκλοφορούν με σβηστά φώτα;Αυτό ακριβώς. Σβηστά φώτα και μεγάλη ταχύτητα στα τούνελ θέλουν σφάξιμο στο δίπλωμα.
-
@criuser said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Και τώρα που το σκέφτομαι, αφού έχουν κάμερες ΟΛΑ τα τούνελ, γιατί δεν μαζεύουν όσους κυκλοφορούν με σβηστά φώτα;Αυτό ακριβώς. Σβηστά φώτα και μεγάλη ταχύτητα στα τούνελ θέλουν σφάξιμο στο δίπλωμα.
Σφάξιμο μόνο;
Μη σου πω κι ευλογιά των αιγοπροβάτων. -
Στη σύλληψη ενός άνδρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το απόγευμα της Τρίτης στο Αίγιο, μετά από καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας φέρεται να ανήρτησε βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο οδηγούσε αυτοκίνητο κρατώντας στην αγκαλιά του το 5χρονο παιδί τους θέτοντάς σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του.
link text
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.