-
Πριν καμια ώρα περίπου στην μεγαλη ευθεία στην έξοδο της Μεγαλόπολης προς Καλαμάτα, ερχόμουν... αρκετά βιαστικά,- είχα αργήσει δυστυχώς πάνω από μία ώρα για ένα ραντεβού - δεν κατάφερα να σταματήσω σε σήμα της αστυνομίας, είχα από δεξιά 3 - 4 αυτοκίνητα και ένα μεγάλο βυτιοφόρο και δεν μπορούσα να δω καλά τι υπήρχε κάτω από την γέφυρα από μακριά μακρυά.
Όταν έφτασα πολυ κοντά είδα τον αστυνομικό να ωρυεται κουνοντας χέρια πόδια αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω, θα έπρεπε να φτάσω ένα χλμ για να σταματήσω με ασφάλεια.Τωρα τι; Δεν μου είπαν κάτι στα επόμενα 2 διόδια, τι μπορεί να γίνει;
-
Καλή τύχη...
-
Βρες χαρτιά για το επειγον να είναι έτοιμα αν σε έχουν κρατησει καμερες κλπ και αν σε βρουν για το μη σταματημα θα πεις οτι δεν ειδες κανένα και τιποτα.. αλλωστε στην αριστερή δεν ήσουν;
-
Ναι στην αριστερή ήμουν και πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω έγκαιρα, όταν είδα το σήμα δίπλα μου είχα περάσει σχεδόν 50 μέτρα αυτόν που κινούνταν δεξιά μου και ταυτόχρονα μέχρι να αφήσω το γκάζι προσπερνούσα και άλλον δεξιά μου.
Πηρα απόδειξη από τον γιατρό που πήγα, να του ζητήσω να γράψει και κάτι αν χρειαστεί;
-
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ναι στην αριστερή ήμουν και πραγματικά δεν υπήρχε περίπτωση να σταματήσω έγκαιρα, όταν είδα το σήμα δίπλα μου είχα περάσει σχεδόν 50 μέτρα αυτόν που κινούνταν δεξιά μου και ταυτόχρονα μέχρι να αφήσω το γκάζι προσπερνούσα και άλλον δεξιά μου.
Πηρα απόδειξη από τον γιατρό που πήγα, να του ζητήσω να γράψει και κάτι αν χρειαστεί;
Εφ'όσον είναι ηλεκτρονική απόδειξη με ημερομηνία και ώρα, πιστεύω πως είναι αποδεκτή.Αν μπορεί να σου δώσει και μια γνωμάτευση τύπου:
"Σήμερα ο ασθενής "vagkirk" προσήλθε στο ιατρείο με αναφερόμενη συμπτωματολογία κ.τ.λ." -
@panormus772 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@vagkirk said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Εφ'όσον είναι ηλεκτρονική απόδειξη με ημερομηνία και ώρα, πιστεύω πως είναι αποδεκτή.Αν μπορεί να σου δώσει και μια γνωμάτευση τύπου:
"Σήμερα ο ασθενής "vagkirk" προσήλθε στο ιατρείο με αναφερόμενη συμπτωματολογία κ.τ.λ."Ετσι καλυτερα!
-
Ναι είναι μηχανογραφημένη, αναφέρει και την ώρα και βλέπω τώρα έχει και τον καινούργιο κωδικό MΑΡΚ στο κάτω μέρος που σημαίνει πως έχει ανέβει ηλεκτρονικά στο Mydata.
-
Σε αντίστοιχο με 200+ έκανα λίγα μέτρα με όπισθεν στη ΛΕΑ για να μπω στο parking, έχω γύρει στο τιμόνι αλλα Καιλας έτοιμος για σύλληψη, έρχεται ο Τροχαίας.....
-Πιάνει 250 αυτό!! Μην το σβήνετε να κρυώσει το turbo!
-Πολλά, εεε?
-238 μόνο!!
-Συλλαμβάνομαι?
-Είδες ότι φρεναροντας δεν πρόλαβες να μπεις στο parking!
-Σε τιμά ότι σταμάτησες!Μετά από ένα λεπτο περνάει ένα Golf με 150 δεν σταμάτησε και φωνάζει ο άλλος....
-Φύγαμε δεν σταμάτησε!Με άφησαν τους πέτυχα στα διόδια όλο το παρεακι.
Από τότε δεν έχω ξεπεράσει ποτέ τα 150χλμ. Έχω αλλάξει τρόπο οδήγησης. -
Καλησπέρες!
Μια ερώτηση κ οποίος ξέρει κ μπορεί ας δώσει τα φώτα του.
Χθες βράδυ κατηφορίζω σε κεντρικό δρόμο της πόλης.Στα 50 με 100 μέτρα βλέπω δύο τύπους με φωσφορίζε γιλεκο κ φακό στο χέρι,μπλόκο της τροχαίας προφανώς.Καθοτι έχω κατεβάσει το κατιτις μου λέω να μην μπλέξω.Αναβω το φλας μου κ χώνομαι στο στενό με νορμάλ ταχύτητα.
Την γλυτώσαμε λέω αλλά εκ των υστέρων αρχησε να με αγχωνει μήπως κ έχω πρόβλημα επειδή δεν σταμάτησα.
Για την ιστορία πάντως,δεν πρόλαβαν να μου κάνουν σινιαλο να σταματήσω αν κ φαινόταν ότι για εκεί το πήγαιναν,ούτε με ακολούθησε κάποιος ενώ το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μπόρεσαν να διακρίνουν πινακίδες,κάμερες κυκλοφορίας εννοειται δεν υπάρχουν στο σημείο.
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!! -
@ignis147 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καλησπέρες!
Χθες βράδυ κατηφορίζω σε κεντρικό δρόμο της πόλης.Στα 50 με 100 μέτρα βλέπω δύο τύπους με φωσφορίζε γιλεκο κ φακό στο χέρι,μπλόκο της τροχαίας προφανώς.Καθοτι έχω κατεβάσει το κατιτις μου λέω να μην μπλέξω.Αναβω το φλας μου κ χώνομαι στο στενό με νορμάλ ταχύτητα.
Την γλυτώσαμε λέω αλλά εκ των υστέρων αρχησε να με αγχωνει μήπως κ έχω πρόβλημα επειδή δεν σταμάτησα.
Για την ιστορία πάντως,δεν πρόλαβαν να μου κάνουν σινιαλο να σταματήσω αν κ φαινόταν ότι για εκεί το πήγαιναν,ούτε με ακολούθησε κάποιος ενώ το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μπόρεσαν να διακρίνουν πινακίδες,κάμερες κυκλοφορίας εννοειται δεν υπάρχουν στο σημείο.
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!!Οκ θα είσαι να μην ανησυχείς.. Κόψε όμως τα ξύδια μαζί με την οδήγηση, χρόνια τώρα ξέρεις τι παίζει.
Οι χειρότεροι είναι οι χεράδες -τζών ξύδιας- της φακής που έχουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω του νόμου.. μέχρι να τους τύχει κάτι και να πάρουν καμιά οικογένεια στον λαιμό τους δυστυχώς.
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Αν η στροφή δεν σε παίρνει δεν έχεις άλλη επιλογή. Αυτό ισχύει ακόμα και μέσα στις πόλεις χάρη στα παρκαρισμένα στις γωνίες.
Και αν η γιαγιά μου είχε εσωτερική σκάλα, θα ήταν μεζονέτα.
-
@mastoras78 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καλησπέρες!
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!!Οκ θα είσαι να μην ανησυχείς.. Κόψε όμως τα ξύδια μαζί με την οδήγηση, χρόνια τώρα ξέρεις τι παίζει.
Οι χειρότεροι είναι οι χεράδες -τζών ξύδιας- της φακής που έχουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω του νόμου.. μέχρι να τους τύχει κάτι και να πάρουν καμιά οικογένεια στον λαιμό τους δυστυχώς.
Εννοείται έχεις δίκιο.
Δεν επρόκειτο για μεθυσι όμως,
οριακά αν θα έπιανα το όριο.
Απλά προτίμησα να μην το ρισκάρω αφού βρέθηκε μπροστά μου το στενάκι για να στρίψω.Για χεριες κ γκάζια ούτε λόγος έτσι κ αλλιώς. -
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!!Γενικά καλό είναι να μη δείχνουμε το δάχτυλο γιατί όλοι έχουμε κάνει τα λάθη μας πίσω από το τιμόνι.
Προφανώς από τη στιγμή που δε σε σταμάτησαν, δεν θα γίνει κάτι. Εκτός αν έστριψες με χειρόφρενο ανάποδα σε στενό -
Σωστά @antonakis.. Επειδή έχουμε κάνει και εμείς ανευθυνότητες στην ζωή μας για αυτό τα λέμε
-
Ακριβώς.Να μην είστε ανεύθυνοι, αλλιώς να μην ξαναποστάρετε στο φόρουμ.
Μόνο να διαβάζετε.
Την είχα κάνει από μπλόκο, το 2007, αλλά τα «έκανα πάνω μου» όταν συνηδειτοποίησα τη μαλακία, αφού πήγα στο ΑΤ να ρωτήσω αν με ψάχνουν!χαχαχα!! -
@pgp737ng said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το σωτήριο έτος 1984-85 έκλεψα το αυτοκίνητο του φανερό και πέρασα από την πλατεία του Παπαγου, με κυνηγησανε, και με χασανε, ξαναπέρασα, με ματαξανακυνηγησανε, και με ματαξαναχασανε!
Όταν γύρισα αργότερα σπίτι μου, την είχαν στήσει καραούλι κατω από το σπίτι.
Εκείνο το βράδυ την έβγαλα μέχρι νωρίς το χάραμα στον Ημηττο εκεί που κάνανε σαλίγκαρο και δοκιμαστικά τα άρματα μάχης, ανάμεσα στο σημερινό νεκροταφείο Παπαγου και τον οικισμό!το 85-86 με πιασανε στη πατρα στις πορειες για το οικιστικο.
με δερνανε ενα 12ωρο.
μετα ενα μηνα ηρθαν στο σπιτι.
γιατι εσπασα λεει μια τσελιγκα.
με δερνανε ενα 12ωρο.
ενα δυο χρονια αργοτερα ηρθαν παλι απο το σπιτι.
με δερνανε ενα 12ωρο.
ετσι, γιατι λεει ηξερα εγω.
το 1990 με πηρανε στην ασφαλεια, θυμαμαι στην ερμου? στη πατρα.
τοτε με ρωταει ο ασφαλιτης, τσατσαρωνης το ονομα, ακομη το θυμαμαι, το ονομα σου αρχιζει απο κ ή απο γκ? απο κ λεω. ε, μου απανταει γραψε λαθος, ενας που αρχιζε απο γκ τον εδωσε η πρωην γυναικα του οτι εσπασε ενα αμαξι της και σε μπλεξαμε... να πας στο καλο... -
Θα ήσουνα τύπος εκτός συστήματος...
Ηθελες και πορείες...
Αυγά δεν είχες να κάτσεις;
Είσαι και από τα δυτικά προάστια! Ας γινόσουνα τουλάχιστον ψυκτικός... -
Καλησπέρες!
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!!Από 0.25 έως 0.40 μέτρηση δύο φορές στον ίδιο χρόνο πας για αφαίρεση και ξανά εξετάσεις. Την επόμενη φορά δίπλωμα τέλος. Αυτή τη φορά τη γλύτωσες. Προσοχή ποτέ δεν ξέρεις αν ξεπέρασες το όριο καθώς είναι συνάρτηση πολλών παραγόντων.
-
@manast said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Θα ήσουνα τύπος εκτός συστήματος...
Ηθελες και πορείες...
Αυγά δεν είχες να κάτσεις;
Είσαι και από τα δυτικά προάστια! Ας γινόσουνα τουλάχιστον ψυκτικός...σε καποιο αλλο νημα γραφει ο φιβερτζι για καποιο γνωστο λαμογιο που με τη σημαια τοτες του κκε καταφερε να κανει καριερα, ακομη και μετα τη διαγραφη του. στη τριτοβαθμια...
ηταν της σχολης μας, υποτιθεται της τοτε καλυτερης σχολης σε μοναδες στη χωρα ετουτη, πανω ακομη και απο τα τερατα της ιατρικης, παροτι ηταν στη πατρα... ο φιβερ ειναι επιστημων, εγω μπηκα τυχαια.
ο μαγκιτης βγηκε ως εκπροσωπος λεει της φαπα στην αρχη και μετα το γυρισε σε πανσπουδαστικη. που λες εγω ημουνε λεει απο πλουσια οικογενεια... λεμε τωρα... δηλαδη γονεις εκπαιδευτικοι του δημοσιου. οποτε περναγανε τα ορια για τη φοιτητικη εστια και ουτε καν κουπονια δεν επαιρνα. και ας ειχα ταυτοχρονα την αδερφη μου επισης φοιτητρια σε επαρχια, στα γιαννενα, και οι δικοι μου κανανε το σκατο παξιμαδι για να μας σπουδασουν. επεφτε πολυ πεινα, εχω περασει ενα μηνα με πτιμπερ και ενα κιλο μουσταρδα, εκανα και ψευτοδουλιτσες, εβρισκα και χρεπια φτηνα να εχω και ροδα αν και σε ενα ζασταβα 750 δεν καταφερα ποτες να βαλω μιζα και ηταν αμαξι με το πρωτο σταρτ στοπ εβερ. μονο που εγω σπρωχνωντας ημουνα το σταρτ.
τοτε στη πατρα υπηρχαν καμποσα κλειστα ξενοδοχεια, ειχε πεσει μια μεγαλη κριση οταν ο αγπ τα πηδηξε ολα τα πρωτα χρονια και κλεισανε. ακομη ας πουμε ειναι κλειστο το μορεας στα πελεκανεικα. το θεμα ηταν η διεκδικηση να ανοιξει τουλαχιστον το γκαλαξυ και να στεγασει φοιτητες με πληρωμη του πανεπιστημιου μια και η εστια ειχε γεμισει και τα ενοικια στη πατρα ειχαν ξεφυγει. εχω περασει πολλα χρονια σε ημιυπογεια και κατι γκρεμισμενες καλυβες εκει στη γερμανου και στη μισκο... μας οργανωσε λοιπον ο μαγκας για να κατεβουμε να φωναξουμε. πανω στις φωνες και στη ντουντουκοβαβουρα, πλακωσανε τα ματ. του πασοκ ε? και αρχισαν οι σφαλιαρες. ποτες δεν με ελεγες μεγαλοσωμο, εχω φτασει μεχρι χοντρος αλλα το πηρα και αυτο πισω. ε, ειχα απο την αλλη και δυνατη φωνη και αγνοια κινδυνου, τα δυτικα προαστια που λεγαμε ειχαν κανει τη βασικη εκπαιδευση = πολυ πλακωμα που τις περισσοτερες σε πλακωνουν. ηρθαν πανω μου λοιπον, πηγα πανω τους και εγω και με αρχισανε στις γρηγορες. πανω που με πηρανε τα αιματα, οχι και πολυ ειναι η αληθεια, εγω τα απλωσα να βλεπουν κατι συναγωνιστριες μηπως και τσιμπησουν ενα τριο που τον επαιζα καιρο, κοβω με το ματι στον καραβιτη = το καλυτερο τοτες καφεζαχαροπλαστειο της πατρας, σχεδον απεναντι απο το γκαλαξι και σιγουρα με τον ακριβοτερο καφε, τον μορτη να εχει αραξει με φραπεδουμπα σε εκεινα τα ποτηρια με το μεταλλο-θηκη γυρω γυρω, να εχει αφησει τη ντουντουκα και να τρωει μια παστα ποντικακι. εμενα μετα με δειρανε κι αλλο και με πηρανε στην ασφαλεια. λιγο αργοτερα ξεγραφτηκα καθως τις ιδεες τις πιστευω, τους αρχηγους οχι. βεβαια ο ασφαλιτης τσατσαρωνης ουτε και αυτος με ξεχασε και με ξαναεδειρε μερικες φορες, ουτε και εγω τον ξεχναω ομως, σκεψου δεν ψωνιζω 'μανα' γιατι μοιαζει το ονομα -
Ήρθε ειδοποίηση για μια κλήση 40 ευρώ τα οποία έχουν πάει στο ΑΦΜ γνωστού. Η κλήση είναι πριν σχεδόν 2 χρόνια από το λιμενικό Ηγουμενίτσας.
Το παράδοξο της ιστορίας είναι ότι ο γνωστός μου έχει ένα πράσινο HILUX και η κλήση λέει για ένα μαύρο τζιπ. Εκτός των άλλων το HILUX δεν έχει φύγει ποτέ από την Κρήτη.
-Έχει γίνει τυπογραφικό λάθος στη κλήση?- Κλεμμένη/ παραποιημένη πινακίδα?
Τι παίζει ρε παιδιά?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.