-
@bassstarlet said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ωχ ωχ
Πάντως θυμάσαστε, που χρόνια πριν είχε ανακοινωθεί πως θα επέβλεπαν τους δρόμους σε πολιτικά αυτοκίνητα;
Μπούρδες..Τα δικα τους γιατι δεν ειχαν λεφτα για υπηρεσιακά μηχανακια
-
Η ομάδα ΔΙΑΣ λέει δεν θέλει να κόβει κλήσεις τροχαίας, γιατί δεν είναι η δουλειά της. Άσε που πρέπει να κουβαλάνε ειδικό μπλοκάκι για τις κλήσεις! Γιατί αυτό το μπλοκάκι να είναι διαφορετικό από το μπλοκάκι της ηχορύπανσης;
Στην εποχή του κινητού μερικές φωτογραφίες στα κεντρικά μέσω του ELAS-APP και η κλήση θα στέλνονταν στο σπίτι, χωρίς γράψιμο και μπλοκάκι. -
Να αγιάσει το στόμα σου! Θεωρώ ότι δε γράφουν όσο θα έπρεπε γιατί είναι ολόκληρη μανούρα. Αν γινόταν ηλεκτρονικά, μέσω εφαρμογής στο κινητό (και δεδομένου του έρωτα του μέσου μπάτσου για το κινητό του), οι κλήσεις θα δεκαπλασιάζονταν.
-
Οι ΔΙΑΣ εχουν δικαιωμα να ψαξουν εσωτερικα ενα αμαξι ?
Και 2ον επιτραπηκαν τα τατουαζ στην αστυνομια? Ενας ΔΙΑΣ σημερα τιγκα στα tattoos . Αηδια -
Γιατί να μην έχουν δικαίωμα;
Και τα τατουάζ είναι ένα κακό και στα σώματα στρατού.
Μπαίνουν καθαροί, και μετά αρχίζουν τις ηλιθιότητες με αυτόν τον εμετό. -
Γιατί να μην έχουν δικαίωμα;
Ξερω γω..... Μπορουν να ψαχνουν αμαξια ετσι χωρις λογο?
Οσο για τα ταττου , επιτρεπεται να κανουν μετα ?
-
Τι εννοείς «χωρίς λόγο»;
Πάντα υπάρχει λόγος όταν σε σταματάνε.
Το δικό μου το έχουν ανοίξει αρκετές φορές, απλά γιατί με σταματάνε λόγω μουσικής.
Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ για κάτι, ώστε να με έχουν στο μάτι! -
Τι εννοείς «χωρίς λόγο»;
Το δικό μου το έχουν ανοίξει αρκετές φορές, απλά γιατί με σταματάνε λόγω μουσικής.
Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ για κάτι, ώστε να με έχουν στο μάτι!Δεν ειπα γιατι να μη σε σταματησουν . Ειπα γιατι ψαχνουν αμαξια. Εσενα σου εχουν ψαξει το αμαξι πολλες φορες λογω μουσικης? Και τι περιμενουν να βρουν? Πιστευαν οτι θα ειχες ναρκωτικα και θα προκαλουσες ετσι με τη μουσικη?
-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Τι εννοείς «χωρίς λόγο»;
Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ για κάτι, ώστε να με έχουν στο μάτι!Δεν ειπα γιατι να μη σε σταματησουν . Ειπα γιατι ψαχνουν αμαξια. Εσενα σου εχουν ψαξει το αμαξι πολλες φορες λογω μουσικης? Και τι περιμενουν να βρουν? Πιστευαν οτι θα ειχες ναρκωτικα και θα προκαλουσες ετσι με τη μουσικη?
Γνώριζα κάποιον ο οποίος άκουγε κοντά στα 100db μέσα στο αμαξι. Σήμερα είναι με ακουστικά. Μιλαμε για αυτοτιμωρια.
-
100db πιάνεις και με το μαμά σύστημα, άντε και με έναν ενισχυτάκο 100βατ.
Από τα 140db+ μιλάμε σοβαρά.Το ψάξιμο προφανώς, γίνεται για σπάσιμο του τσαμπουκά.
-
100db στο 1 μέτρο, όπου η θέση ακρόασης είναι λιγότερο από 1 μετρο, η στάθμη του παραγόμενου ήχου και η πίεση αυτού στα αισθητήρια είναι καταστροφική με μόνιμες αλλοιώσεις αυτών.
-
Δεν ειπα γιατι να μη σε σταματησουν . Ειπα γιατι ψαχνουν αμαξια.
Νομίζω ότι δεν μπορούν να ψάξουν αμάξι χωρίς εισαγγελέα, εκτός αν τους το επιτρέψεις. Μπορείς πάντα να τους αρνηθείς και να περιμένεις μέχρι να βρεθεί και να έρθει εισαγγελέας.
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δεν ειπα γιατι να μη σε σταματησουν . Ειπα γιατι ψαχνουν αμαξια.
Νομίζω ότι δεν μπορούν να ψάξουν αμάξι χωρίς εισαγγελέα, εκτός αν τους το επιτρέψεις. Μπορείς πάντα να τους αρνηθείς και να περιμένεις μέχρι να βρεθεί και να έρθει εισαγγελέας.
μονο αν εχεις το αυτοκινητο σαν στεγη δεν μπορουν να το ψαξουν χωρις ενταλμα ή εισαγγελεα.
-
@ilias-a said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
μονο αν εχεις το αυτοκινητο σαν στεγη δεν μπορουν να το ψαξουν χωρις ενταλμα ή εισαγγελεα.
Ναι αυτο ισχυει τελικα. Μπορουν να το ψαξουν (εκτος αν το εχεις σαν στεγη)
-
@otokomae said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
100db στο 1 μέτρο, όπου η θέση ακρόασης είναι λιγότερο από 1 μετρο, η στάθμη του παραγόμενου ήχου και η πίεση αυτού στα αισθητήρια είναι καταστροφική με μόνιμες αλλοιώσεις αυτών.
Σε πόση ώρα ακρόασης;
Και σε ποιά συχνότητα; -
Είσαι τυχερός που τα βλέπεις γραμμένα και έτσι απαντάς..χαχαχαχα
Τι μουσική παίζει το κινητό clubάκι σου; Σπας που σπας τα νεύρα τουλάχιστον να γουστάρουμε ....
-
Αυτό το «Καλαμπάκι» πριν το (διορθώσεις) ήταν το κλου.
Είμαστε off-topic όμως. -
Τ9 γαρ. Δεν έχει περασμένη τη λέξη.
Για πες, τι παίζεις;
-
Αυτό το «Καλαμπάκι» πριν το (διορθώσεις) ήταν το κλου.
Είμαστε off-topic όμως.Καλαμπάκι Δράμας
-
Ποιος πρέπει να υποχωρήσει, κάνει στην άκρη, όταν συναντηθούν δύο οχήματα πρόσωπο με πρόσωπο σε δρόμο διπλής κυκλοφορίας ο οποίος είναι πήχτρα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεξιά και αριστερά?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.