@mastoras78 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@ignis147 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καλησπέρες!
Μια ερώτηση κ οποίος ξέρει κ μπορεί ας δώσει τα φώτα του.
Χθες βράδυ κατηφορίζω σε κεντρικό δρόμο της πόλης.Στα 50 με 100 μέτρα βλέπω δύο τύπους με φωσφορίζε γιλεκο κ φακό στο χέρι,μπλόκο της τροχαίας προφανώς.Καθοτι έχω κατεβάσει το κατιτις μου λέω να μην μπλέξω.Αναβω το φλας μου κ χώνομαι στο στενό με νορμάλ ταχύτητα.
Την γλυτώσαμε λέω αλλά εκ των υστέρων αρχησε να με αγχωνει μήπως κ έχω πρόβλημα επειδή δεν σταμάτησα.
Για την ιστορία πάντως,δεν πρόλαβαν να μου κάνουν σινιαλο να σταματήσω αν κ φαινόταν ότι για εκεί το πήγαιναν,ούτε με ακολούθησε κάποιος ενώ το θεωρώ αρκετά δύσκολο να μπόρεσαν να διακρίνουν πινακίδες,κάμερες κυκλοφορίας εννοειται δεν υπάρχουν στο σημείο.
Οποίος ξέρει η του έχει τύχει κάτι παρόμοιο ας απαντήσει,please!!!Οκ θα είσαι να μην ανησυχείς.. Κόψε όμως τα ξύδια μαζί με την οδήγηση, χρόνια τώρα ξέρεις τι παίζει.
Οι χειρότεροι είναι οι χεράδες -τζών ξύδιας- της φακής που έχουν την εντύπωση ότι είναι υπεράνω του νόμου.. μέχρι να τους τύχει κάτι και να πάρουν καμιά οικογένεια στον λαιμό τους δυστυχώς.
Εννοείται έχεις δίκιο.
Δεν επρόκειτο για μεθυσι όμως,
οριακά αν θα έπιανα το όριο.
Απλά προτίμησα να μην το ρισκάρω αφού βρέθηκε μπροστά μου το στενάκι για να στρίψω.Για χεριες κ γκάζια ούτε λόγος έτσι κ αλλιώς.