-
Προσπαθείς, αλλά δεν τα καταφέρνεις, καθώς διαστρεβλώνεις τα επιχειρήματα μου κατά το δοκούν...
Όπως είδες, δεν πήγα να συγκρίνω Swatch με Omega, γιατί η ποιοτική διαφορά είναι τεράστια. Τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα ήταν προσεκτικά επιλεγμένα. Ένα τζιν των 150 Ευρώ σε σχέση με ένα των 20, ποιοτικά ίσως έχουν ένα 5% διαφορά. Το ίδιο κι ένα Edifice των 200 Ευρώ σε σχέση με ένα Casio των 50 Ευρώ. Ε λοιπόν, ένα Audi με ένα αντίστοιχο VW, σου λέω ότι συνολικά έχουν ποσοστιαία παραπάνω διαφορά (άντε την ίδια επειδή είσαι κολλημένος), ενώ τιμολογιακά πολύ λιγότερη.Υ.Γ.: Καμιά ιδιαίτερη αγάπη δεν έχω στην Audi. Ένα Audi είχα στη ζωή μου για 3 μόλις χρόνια κι αυτό από γκέλα. Γενικά δεν κουβαλάω αυτοκινητιστικά συμπλέγματα, γι' αυτό και έχω αλλάξει καμιά 10αριά μάρκες αυτοκινήτου στη ζωή μου. Μπορείς εσύ να το πεις αυτό;
-
@harisma23 said in AUDI FORUM:
Προσπαθείς, αλλά δεν τα καταφέρνεις, καθώς διαστρεβλώνεις τα επιχειρήματα μου κατά το δοκούν...
Όπως είδες, δεν πήγα να συγκρίνω Swatch με Omega, γιατί η ποιοτική διαφορά είναι τεράστια. Τα παραδείγματα που χρησιμοποίησα ήταν προσεκτικά επιλεγμένα. Ένα τζιν των 150 Ευρώ σε σχέση με ένα των 20, ποιοτικά ίσως έχουν ένα 5% διαφορά. Το ίδιο κι ένα Edifice των 200 Ευρώ σε σχέση με ένα Casio των 50 Ευρώ. Ε λοιπόν, ένα Audi με ένα αντίστοιχο VW, σου λέω ότι συνολικά έχουν ποσοστιαία παραπάνω διαφορά (άντε την ίδια επειδή είσαι κολλημένος), ενώ τιμολογιακά πολύ λιγότερη.Υ.Γ.: Καμιά ιδιαίτερη αγάπη δεν έχω στην Audi. Ένα Audi είχα στη ζωή μου για 3 μόλις χρόνια κι αυτό από γκέλα. Γενικά δεν κουβαλάω αυτοκινητιστικά συμπλέγματα, γι' αυτό και έχω αλλάξει τουλάχιστον 10 μάρκες αυτοκινήτου στη ζωή μου. Μπορείς εσύ να το πεις αυτό;
ειναι προφανης η αγαπη σου για τα αούντι, ισως με ενα τετοιο διαχειριστηκες το στομα της πεθερας σου μεχρι να σε καταλαβει.
μεροληπτεις και δεν πιανεται η γνωμη σου. -
Να, πετάχτηκε και ο αγαπητικός του Φάνη, σαν σφηνόπ... να μας την πει!
-
Μπορείς εσύ να το πεις αυτό;-
Να συγκρίνεις του ιδίου Ομίλου. Π.χ. Rolex με Tudor....50% διαφορά στην τιμή και περίπου 30% σε ποιότητα. VW με Audi είναι ολόϊδια....!
-
Τι να πω? Εγώ κολλημένος?!?! Ποτέ...αχαχα!! Μόνο με BMW και φυσικά αντι-VAG που κατέστρεψε την αυτοκίνηση...μίασμα!!
-
-
Το πρόβλημα δεν ειναι να αγοράσει κανείς "σήμα" και overpriced προϊόν. Το θέμα είναι να έχει την ευφυϊά να το αντιλαμβάνεται και να το αναγνωρίζει ως τέτοιο.
Προφανώς και όταν κάποιος κάνει μία τέτοια επιλογή τη θεωρεί την καλύτερη και θα τη στηρίξει μέχρι τέλους αλλά σπάνια θα είναι σε θέση να την αξιολογήσει αντικειμενικά. Γενικώς όπου υπάρχουν φανατικοί, fanboys και αποθεωτικά σχόλια οι πιθανότητες να μην πρόκειται για κοτσάνες είναι ελάχιστες.
-
#Suzuki_mono
-
@lap said in AUDI FORUM:
#Suzuki_mono
Για να τα γεμίσεις με ωραίο κρητικό λαδάκι παραγωγής μου, καλά είναι.
(= τενεκέδες )
--> παράδειγμα υπερβολής και 99% κοτσάνα
-
@stefan147 said in AUDI FORUM:
@lap said in AUDI FORUM:
#Suzuki_mono
Για να γεμίσεις με ωραίο κρητικό λαδάκι παραγωγής μου, καλά είναι.
(= τενεκέδες )
ελα τωρα.... δεν ειναι καλο το κρητικο λαδακι.... εχω 100 ριζες στους αρμενους.,,, πολυ, αλλα μαπα...
χαχαχ -
@fanis75 said in AUDI FORUM:
-
Να συγκρίνεις του ιδίου Ομίλου. Π.χ. Rolex με Tudor....50% διαφορά στην τιμή και περίπου 30% σε ποιότητα. VW με Audi είναι ολόϊδια....!
-
Τι να πω? Εγώ κολλημένος?!?! Ποτέ...αχαχα!! Μόνο με BMW και φυσικά αντι-VAG που κατέστρεψε την αυτοκίνηση...μίασμα!!
Είσαι τόσο υπεράνω (ως μεγαλοαστός, τραπεζικός και στελεχάρα) που δεν ξέρεις ότι η Edifice είναι η "καλή" μάρκα της Casio; Από Omega και πάνω μόνο γνωρίζεις;
Τεσπα, το επιχείρημα μου ισχύει 100%. Βεβαίως και τα Audi ΔΕΝ είναι ίδια αυτοκίνητα με τα VW και βεβαίως και έχουν ποιοτικές διαφορές, ακόμη κι αν ενίοτε μηχανολογικά είναι ίδια. Γιατί ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το μηχανολογικό του κομμάτι, αλλά και το NVH, η απτή ποιότητα και το design του, ανάμεσα στα άλλα.
-
-
@fanis75 Άρα όποιος οδηγεί Toyota οδηγεί Lexus. Και όποιος οδηγεί Dacia οδηγεί εκτός από Renault και Mercedes μιας και αυτοκίνητο είναι μόνο ο κινητήρας ούτε η ποιότητα κατασκευής ούτε καμία άλλη λεπτομέρεια.
Το άλλο φοβερό και τρομερό είναι η ιστορία με τα άλογα. Premium Audi, BMW, Mercedes πρέπει ντε και καλά να αγοράζει κανείς μόνο από 150 άλογα και πάνω αλλιώς είναι κορόιδο ενώ mainstream hatchback με 1000αρι και 110 άλογα είναι μια χαρά.
Το ενδεχόμενο δηλαδή απλά κάποιος να θέλει ένα καλύτερο σαλόνι και νορμάλ επιδόσεις το ειρωνευόμαστε. Βέβαια είμαστε στη χώρα που η Toyota και αυτοκίνητα χωρίς κινητήρα να βγάζει θα σαρώνει σε πωλήσεις για την αξιοπιστία αν και το τελευταίο από το 2000 και μετά έχει πάψει να ισχύει.
Σόρρυ κιόλας που τόλμησα ο άσχετος να βάλω στο ίδιο επίπεδο την Audi με Merc και BMW θα πέσει ban να υποθέσω που λέω τη γνώμη μου. -
@green-power said in AUDI FORUM:
@fanis75 Άρα όποιος οδηγεί Toyota οδηγεί Lexus. Και όποιος οδηγεί Dacia οδηγεί εκτός από Renault και Mercedes μιας και αυτοκίνητο είναι μόνο ο κινητήρας ούτε η ποιότητα κατασκευής ούτε καμία άλλη λεπτομέρεια.
Το άλλο φοβερό και τρομερό είναι η ιστορία με τα άλογα. Premium Audi, BMW, Mercedes πρέπει ντε και καλά να αγοράζει κανείς μόνο από 150 άλογα και πάνω αλλιώς είναι κορόιδο ενώ mainstream hatchback με 1000αρι και 110 άλογα είναι μια χαρά.
Το ενδεχόμενο δηλαδή απλά κάποιος να θέλει ένα καλύτερο σαλόνι και νορμάλ επιδόσεις το ειρωνευόμαστε. Βέβαια είμαστε στη χώρα που η Toyota και αυτοκίνητα χωρίς κινητήρα να βγάζει θα σαρώνει σε πωλήσεις για την αξιοπιστία αν και το τελευταίο από το 2000 και μετά έχει πάψει να ισχύει.
Σόρρυ κιόλας που τόλμησα ο άσχετος να βάλω στο ίδιο επίπεδο την Audi με Merc και BMW θα πέσει ban να υποθέσω που λέω τη γνώμη μου.συνηθως βεβαια αυτος που παιρνει ψωφιο πριμιο το παιρνει και χωρις εξοπλισμο, οποτε ακυρωνει το σαλονι κλπ που λες. οποτε μενει ο βασικος λογος που ειναι ο τακης ο γειτονας, να του μπουμε στο ματι.
και ποιος ειπε οτι η τουοτα βγαζει αμαξια? ή η αούντι? ηλεκτρικες σκουπες και γκολφ με σηματακι κάλβιν κλάιν.ΑρΕς
χαχαχ -
@gatoz για πες μας τότε ποιος βγάζει αμάξια να μάθουμε και εμείς.
Αυτές οι απόψεις για ψωφάλογα είναι που έχουν οδηγήσει σε αύξηση των τροχαίων. 130 ps tiguan έχουμε στην οικογένεια και πάει μια χαρά και σε προσπεράσεις και σε όλα. Δεν το ξέραμε να ρωτήσουμε τους ειδικούς και να πετάξουμε 2 χιλιάρικα έξτρα και μια 300αρα σε τέλη κυκλοφορίας για να το παίζουμε γνώστες της αυτοκίνησης. Ή να πάρουμε κανένα ateca μιας και τα vw είναι rebadged seat.
Τώρα αλήθεια που θα πέσουν τα όρια κυκλοφορίας 30 χλμ στην πόλη και 100 στον αυτοκινητόδρομο να σας δω που θα τρέχετε.
-
#suzuki_mono
-
@green-power said in AUDI FORUM:
@gatoz για πες μας τότε ποιος βγάζει αμάξια να μάθουμε και εμείς
Honda και Mazda κατασκευάζουν αυτοκίνητα.
-
Είσαι τόσο υπεράνω (ως μεγαλοαστός, τραπεζικός και στελεχάρα) που δεν ξέρεις ότι η Edifice είναι η "καλή" μάρκα της Casio; Από Omega και πάνω μόνο γνωρίζεις;
Τεσπα, το επιχείρημα μου ισχύει 100%. Βεβαίως και τα Audi ΔΕΝ είναι ίδια αυτοκίνητα με τα VW και βεβαίως και έχουν ποιοτικές διαφορές, ακόμη κι αν ενίοτε μηχανολογικά είναι ίδια. Γιατί ένα αυτοκίνητο δεν είναι μόνο το μηχανολογικό του κομμάτι, αλλά και το NVH, η απτή ποιότητα και το design του, ανάμεσα στα άλλα.
Ούτε καν Omega...Rolex και πάνω! Ϊδια είναι τα άουδι....τέλος...αχαχαχα!!
-
Κόβεται σιγά σιγά και το αυτοκίνητο...
Πολύ vag παίζει πάντως στη φωτό. Κορόιδα και αυτοί.
-
Είπε ο Χάρης ότι σε nvh τα audi είναι ανώτερα.
Σε noise τουλάχιστον έχουμε σύμφωνα με το adac
Passat TDI 2.0 150 με 6αρι σαζμαν, 18 άρα ζάντα στα 130 χλμ/ώρα 65,4 db σε δόκιμη του 2014
A4 TDI 2.0 150 με 6αρι σαζμαν ,17 άρα ζάντα στα 130 χλμ/ώρα 66,9 db σε δόκιμη του 2016Άντε γειά!
ΧαχαχαΚαλά πήγε και αυτό!
Περιμένω αφορισμούς με δεκάδες λέξεις και υποτιμητικά σχόλια.
-
Τα έχουμε ξανασυζητήσει περί VW, Audi κλπ, απλώς οι γνωστοί για την αντιπάθεια τους στα vag, επαναφέρουν το θέμα σε κάθε ευκαιρία.
Τα αυτοκίνητα είναι συγγενικά, αλλά δεν είναι ίδια. Χρησιμοποιούν κοινά μηχανικά μέρη και πλατφόρμες, αλλά τα σχεδιάζουν διαφορετικοί μηχανικοί, τα φτιάχνουν διαφορετικά εργοστάσια και οι προδιαγραφές ποιότητάς τους είναι διαφορετικές και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό.
Και τιμολογιακά το vag είναι πολύ τίμιο. Αντίστοιχα μοντέλα vw-audi δεν έχουν υπερβολική διαφορά τιμής. Για προ φόρων μιλάμε, γιατί το Ελληνικό φορολογικό σύστημα εκτινάσσει την τιμή των audi.Ατάκες που δίνουν και ποσοστά ομοιότητας (90-95%) μου φαίνονται αστείες, που το ξέρετε ρε παιδιά?
Εξίσου αστεία μου φαίνονται και τα απαξιωτικά σχόλια του τύπου ίδια είναι, όπως και οι διθύραμβοι για τα audi, ότι είναι πολύ ανώτερα από τα vw.
Είναι ξαδερφάκια, έχουν ομοιότητες και διαφορές και μια διαφορά τιμής που ο καθένας αποφασίζει κατά την κρίση του αν αξίζει να τη δώσεις. -
Δες πιο πάνω λίγο..
Έλα πείτε την αλήθεια. Κανείς δεν έχει δουλειά σήμερα.
Στα απλα audi καμία διαφορά δεν έχουν. Μόνο το σήμα.Στα μεγάλα οκ εκεί είναι αλλα αυτοκίνητα. Αμαξαρα το a6-a8
-
Άσχετο τώρα. Ερώτημα προς fanis75, gatoz κλπ. Γιατί κάθε φορά που γίνεται κάποια συζήτηση για κάποιο vag πετάγεστε με απαξιωτικά σχόλια?
Από τη μία είναι δικαίωμά σας, ελεύθερα γράφει ο καθένας ότι θέλει. Από την άλλη όμως το κάνετε συνέχεια. Κι εγώ έχω συγκεκριμένη αρνητική άποψη για την Toyota ή κάποια Γαλλικά, αλλά δεν μπαίνω κάθε φορά στις συζητήσεις στα αντίστοιχα νήματα να βγάζω φτυάρι.Θα έλεγα ότι η στάση που κρατάτε δείχνει εμπάθεια και ότι επιχειρείτε να προκαλέσετε τους ιδιοκτήτες και τους συμπαθούντες τα vag.
Φτιάξτε ένα τυποποιημένο κείμενο, να το βάζετε με copy-paste σε κάθε συζήτηση vag να σας φεύγει κι εσάς ο καημός, να το προσπερνάμε κι εμείς, για να μη διαλύετε και αποπροσανατολίζετε και την κουβέντα...
Νομίζω έχουμε σοβαρότερα θέματα να συζητήσουμε στα νήματα του vag...
AUDI FORUM