-
Το DS4 είναι αμάξι από το μέλλον...
Τώρα κάτι γάτες με πέταλα σου προτείνουν δίλιτρα για να σε κάνουν πελάτη στην εφορία...
-
@lofos said in AUDI FORUM:
Πριμιουμ η όχι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου αρέσει σχεδιαστικά και ναι έχω φάει κόλλημα από μικρός με την μάρκα αυτή. 100.000χλμ θα εχω κανει σε 15 χρόνια μετά την αγορά. Τι στο καλό, θα εχω θέμα με τον dsg στα πρώτα 100.000;
Γλυκοκοιτάζω και το ds4 που είναι πανέμορφο αλλά δεν γνωρίζω και πολλά για τους κινητήρες του. Αντέχουν; Ασε που ανέβηκε 5.000 εδώ κι έναν χρόνο… 39.500 πλέον η καλή έκδοση (πριν έναν χρόνο είχε 34.000 αν δε κάνω σοβαρό λάθος)
Άλλοι έχουν πάει 100.000 χωρίς θέμα, εμένα μου έβγαλε στα 40 , 52 και 56 (περίπου) 3 φορές δλδ
-
Το αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει είναι το Α3 σε αυτόματο 1500.
Εαν είσαι ΟΚ με τα σέρβις, τις βλάβες και την αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας με γειά να ευχηθώ!!
-
@cirus said in AUDI FORUM:
@spi_duster said in AUDI FORUM:
Φυσικα και ειναι πριμιο ενα αουντι και οχι απλα του συρμου. Σιγα μη το βαλουμε ισα και ομοια με ενα τουοτα,φορδ,χιουνταϊ.
σε καμια περιπτωση ιδιο με toyota, ford hyundai είναι πιο πάνω ξεκάθαρα
σε καμία περιπτωση ίδιο με Merc, BMW, Volvo είναι πιο κάτω ξεκάθαρα
Ε όχι ρε Κύρο, πιο premium τα Volvo από τα Audi! Είπαμε να είμαστε αντί- VAG αλλά όχι κι έτσι. Κατά καιρούς μάλιστα η Audi είχε κάποια μοντέλα με πιο προσεγμένα υλικά και φινίρισμα από τα αντίστοιχα BMW και Mercedes. Στο τελευταίο Α3 βέβαια έχει κάνει κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα.
-
H Μazda μοιάζει να εχει φοβερή ποιότητα. Αυτό φαίνεται ακόμα και στο εσωτερικό ενός Mazda 2...
-
Τα αυτοκίνητα VAG, ας πούμε τα "μεσαία" σε κόστος VW έχουν πολύ ωραία ποιότητα εσωτερικά στην καμπίνα και εξωτερικά, και τα Audi βέβαια. Το θέμα είναι τι γίνεται με αυτά που δεν φαίνονται...
-
@tsofras said in AUDI FORUM:
Πριμιουμ η όχι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου αρέσει σχεδιαστικά και ναι έχω φάει κόλλημα από μικρός με την μάρκα αυτή. 100.000χλμ θα εχω κανει σε 15 χρόνια μετά την αγορά. Τι στο καλό, θα εχω θέμα με τον dsg στα πρώτα 100.000;
Γλυκοκοιτάζω και το ds4 που είναι πανέμορφο αλλά δεν γνωρίζω και πολλά για τους κινητήρες του. Αντέχουν; Ασε που ανέβηκε 5.000 εδώ κι έναν χρόνο… 39.500 πλέον η καλή έκδοση (πριν έναν χρόνο είχε 34.000 αν δε κάνω σοβαρό λάθος)
Άλλοι έχουν πάει 100.000 χωρίς θέμα, εμένα μου έβγαλε στα 40 , 52 και 56 (περίπου) 3 φορές δλδ
Πόσο σου κόστισε;
-
@gtsartsal said in AUDI FORUM:
Πόσο σου κόστισε;
750e ανακατασκευής mechatronic τις 2 φορές , την τρίτη ήταν μέσα στην εγγύηση ενός έτους όποτε δεν πλήρωσα.
Μετά πήγαινε και για δισκάκια και το έδωσα να ηρεμήσω μην μείνω σε κανα κατσαβραχο -
Κοινώς μακριά από DSG.....
-
@gtsartsal said in AUDI FORUM:
Πόσο σου κόστισε;
750e ανακατασκευής mechatronic τις 2 φορές , την τρίτη ήταν μέσα στην εγγύηση ενός έτους όποτε δεν πλήρωσα.
Μετά πήγαινε και για δισκάκια και το έδωσα να ηρεμήσω μην μείνω σε κανα κατσαβραχοΑν δεν κάνω λάθος, γκρουπ vag δεν έχεις και τώρα;
Λογικά στα υπόλοιπα είσαι ευχαριστημένος.Και για να είμαστε ον τοπικ, μια χαρά μου φαίνεται το α3.
Με τα γνωστά καλά και κακά του γκρουπ. -
@andya3 said in AUDI FORUM:
Παιδιά, πριμιουμ υπόσταση της μάρκας είπα, δεν είπα πως είναι πριμιουμ το εσωτερικό. Α3 θέλω να πάρω και προφανώς καταλαβαίνω πως δεν έχει τα πριμιουμ στοιχεία του Α6 αλλά και πάλι, σαν συναρμολόγηση κτλ φαντάζομαι πως κάτι θα έχει πάρει από τα μεγάλα του αδέρφια.
Χατιρια δεν χαλάμε όπως είπα. Πριμιουμ θες πριμιουμ είναι
Εγω premium μόνο σε τιμή τα βρίσκω. Καλό αμάξι ομως το Α3. Ενα golf με αλλο σήμα το βρίσκω με ίσως λίχο μόνωση παραπάνω και ακριβότερη τιμή
μόλις βαλεις ενα δυο εξτρα πάει στο θεο η τιμή!!!
Σύρε άρχισες το γνωστό ψαλτήρι? χα, χα.
Είπαμε το α3 είναι το golf με καλό κοστούμι. Άμα θες να ντυθείς κυριλέ όμως θα το πληρώσεις το κοστουμάκι, δε θα στο δώσουν τζαμπέ...κανενα απολυτως ψαλτήρι το Α3 είναι καλό αμάξι και όμορφο. premium δεν είναι. δεν έχω δικαίωμα να το πω?
Δεν σημαίνει ότι επειδη δεν συμπαθώ το VAG δεν λέω ότι δεν φτιαχνει και καλά αυτοκίνητα. Το golf είναι ειναι ενα καλό αμάξι, εε το Α3 εννοούσα. Αλλο όμως το καλά αλλό το premium. Και λέω για πολοστή φορά ότι προσωπικά τα πριμιουμ τα έχω χεσμένα, ποτέ δεν με ενδιεφερε να έχω ενα , σε άλλα πράγματα δίνω βάση εγώ. Αλλά το Α3 είναι ενα golf με πριμιουμ τιμή. (ειπα πιο πριν ότι παλιά δεν ήταν έτσι.) εχουμε παλιο Α4 και Α3 και εβγαζαν οτι ηταν κοντα στα επίπεδα των αλλων γερμανων. τα σημερινα δεν το βγαζουν αυτο
-
@harisma23 said in AUDI FORUM:
Φυσικα και ειναι πριμιο ενα αουντι και οχι απλα του συρμου. Σιγα μη το βαλουμε ισα και ομοια με ενα τουοτα,φορδ,χιουνταϊ.
σε καμια περιπτωση ιδιο με toyota, ford hyundai είναι πιο πάνω ξεκάθαρα
σε καμία περιπτωση ίδιο με Merc, BMW, Volvo είναι πιο κάτω ξεκάθαρα
Ε όχι ρε Κύρο, πιο premium τα Volvo από τα Audi! Είπαμε να είμαστε αντί- VAG αλλά όχι κι έτσι. Κατά καιρούς μάλιστα η Audi είχε κάποια μοντέλα με πιο προσεγμένα υλικά και φινίρισμα από τα αντίστοιχα BMW και Mercedes. Στο τελευταίο Α3 βέβαια έχει κάνει κάποιες εκπτώσεις στην ποιότητα.
κάποτε στο τέξας ναι. Τα audi ήταν πιο προσεγμένα και τα volvo ούτε ακουμπουσαν
τωρα πια εχουν κάνει μεγαλες εκπτώσεις στην audi φιλε. Πήγαινε να δεις τα καινούργια volvo από κοντα και αμα κάνω λάθος πες οτι θες. Εμενα πια αυτο μου βγάζουν. Προτιμω την Audi πολύ περισσότερο από την Volvo που βγαζει αδιαφορα αμαξια τελείως. Η Audi εξάλου έχει S και RS σειρές εκπληκτικές και έχει και αγωνιστική ιστορία. Η volvo ΜΟΝΟ βαρετα αμάξια, τιποτα άλλο. Αλλά μην αφηνουμε τις προτιμήσεις μας να μπαινουν στην μέση. Εχουν αλλάξει οι ρόλοι στην premium κατηγορία νομιζω!!!
-
εχουμε παλιο Α4 και Α3 και εβγαζαν οτι ηταν κοντα στα επίπεδα των αλλων γερμανων. τα σημερινα δεν το βγαζουν αυτο
Ρε συ, σου βγαίνει το αντι-VAG ένστικτο.
Προ 10ετίας και το Α3 και το Α4 ήταν ανώτερα σε φινίρισμα των άλλων Γερμανών (και όχι "κοντά στα επίπεδα" τους).
Δες π.χ. Α3 8Ρ (το προπροηγούμενο) και σύγκρινε το φινίρισμα και τα υλικά του με άσσο ή Α της ίδιας εποχής. Πολύ καλύτερο το Α3! -
Πες τα βρε Χάρη! Προσωπικά λατρεύω να βλέπω Α5
-
Εμένα μου αρέσει τρελά το RS6! Τρομερά επιθετικό design στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός station. Τέρας!
-
εχουμε παλιο Α4 και Α3 και εβγαζαν οτι ηταν κοντα στα επίπεδα των αλλων γερμανων. τα σημερινα δεν το βγαζουν αυτο
Ρε συ, σου βγαίνει το αντι-VAG ένστικτο.
Προ 10ετίας και το Α3 και το Α4 ήταν ανώτερα σε φινίρισμα των άλλων Γερμανών (και όχι "κοντά στα επίπεδα" τους).
Δες π.χ. Α3 8Ρ (το προπροηγούμενο) και σύγκρινε το φινίρισμα και τα υλικά του με άσσο ή Α της ίδιας εποχής. Πολύ καλύτερο το Α3!Πάντως και εμείς που οικογενειακά είχαμε το a3 FSI, ποιοτικά ήταν πολύ ωραίο. Τώρα μετά από τόσα χρόνια δεν έχω άποψη.
-
Εμένα μου αρέσει τρελά το RS6! Τρομερά επιθετικό design στις λεπτομέρειες, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα ενός station. Τέρας!
καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!!!! σε ποιον δεν αρέσει αυτό????
Και μενα μαρεσει ψηλή ξανθια με στρογγυλο κωλ0 και μεγαλα μπαλκόνια!!!!
και η μερέντα!!! υπάρχει κανένας να μην του αρέσουν αυτά???
-
ρε σεις και μενα μαρέσουν τα audi αλλά ΔΕΝ λέω τι μαρέσει και τι οχι!!!!!!
χανετε το νοημα.
Ειτε σας αρεσουν είτε όχι η ποιοτητα εχει πέσει. Το Volvo μεσα είναι πολύ πιο πολυτελες πριμιουμι. τι να κάνουμε τώρα δηλαδή.
τεσπα οτι αποψη εχετε δεκτη αλλά δεν βγαινει το αντιVAGικό μου αντικειμενικά το λέω.
τα παλιότερα Audi (παλι τα ειχα κάτω από BMW Merc) ήταν πολύ ποιοτικότερα. Τωρα από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την άποψη του. εμένα αυτή είναι
-
Τιμολογιακά είναι αδύνατο να έχουν ανέβει τα Γκολφ και Λεον πιο πάνω από το Α3.
Απ'οτι είδα (και σε αγγελία στο καρ) το Α3 σκέτο είναι στα 31κ.
Τα αντίστοιχα Γκολφ και Λεον στα χρήματα αυτά θα έχουν σίγουρα παραπάνω εξοπλισμό.
Τώρα αυτά που διακρίνω εγω από φωτογραφίες, μιας και δεν έχω δει απο κοντα κάποιο, είναι:
Το Α3 έχει καλύτερο σχεδιασμό μέσα, έχει κουμπιά κανονικά στο τιμόνι και έχει κουμπιά κλιματισμού.
Το Γκολφ έχει touch κουμπιά στο τιμόνι (deal braker) και αρκετή πλαστικουρα στην 2η οθόνη.
Το Λεον έχει το ταμπλετ με τα γνωστά θέματα και δεν έχει κουμπια κλιματισμού.
Για μένα αυτές είναι οι διαφορές των 3 οχημάτων.
Τώρα αν έχει λίγη καλύτερη συναρμογή το ένα από το άλλο η κάνα πλαστικουλι πιο γυαλιστερό οκ...
Για το dsg αν δε μένεις στου Ζωγράφου ίσως και να αντέξει παραπάνω, ξέρεις ότι κάποτε θα χαλάσει και κρατάς χρήμα για επισκευή.
Χειροκίνητο ΔΕΝ παίρνεις το απαγορεύει ο Φάνης.
-
καλά ρε φίλε πλάκα μας κάνεις!!!! σε ποιον δεν αρέσει αυτό????
Και μενα μαρεσει ψηλή ξανθια με στρογγυλο κωλ0 και μεγαλα μπαλκόνια!!!!
και η μερέντα!!! υπάρχει κανένας να μην του αρέσουν αυτά???
νουτέλααααα
AUDI FORUM