-
@sabas_thess said in Mazda 3 2019:
Δεν πιστεύω στις εύκολες/γρήγορες λύσεις. Αν δεν ιδρώσει ο κ@λος σου δεν γίνεται δουλειά..
Εύκολη δεν ειναι γιατί ειναι ακριβή, 3 κατοστάρικα το μηνα για πολλά χρόνια
Άλλο θέμα αυτο -
@ilias-a said in Mazda 3 2019:
Κοβεις φαι χανεις κιλα και προσεχεις να μην τα ξαναπαρεις, ξανατρως φαι ξαναμαζευεις τα κιλα.
Εχω 2 περιπτωσεις απο τον κυκλο μου που μετα απο γαστρικο δαχτυλιδι παρουσιασαν επιπλοκες και δυστυχως τελικα οι κοπελες δεν τα καταφεραν, εφυγαν απο τη ζωη, το δυστυχημα ηταν οτι δεν ηταν παχυσαρκες για 15 η μια και 20 κιλα η αλλη τις εβαλαν στο χειρουργειο οι "αετοι και η μοδα της εποχης".1ον) αναφέρεσαι στο γαστρικό δακτυλίδι το οποίο έχει ουσιαστικά καταργηθεί ενώ εγώ αναφέρθηκα στο γαστρικό μανίκι. Το μανίκι είναι κάτι μόνιμο χωρίς προσαρμοστική μέθοδο όπως το δακτυλίδι και αν γίνει σωστά σου αλλάζει τη ζωή. Και να θες δεν μπορείς να φας ποσότητα. Άρα έχει Αχίλλειο πτέρνα τα γλυκά για ευνόητους λόγους.
2ον) οι ιατροί που δέχθηκαν να κάνουν έστω και δακτυλίδι σε άτομα για 15 και 20 κιλά είναι εγκληματίες του κέρδους. Οι εγχειρίσεις αυτές γίνονται βάση BMI (δείκτη μάζας σώματος). Υπάρχει το sleeve που έχω κάνει εγώ αλλά και το γαστρικό bypass που κάνει αυτό ακριβώς που καταλαβαίνετε αλλά αφορά τρομερή παχυσαρκία. Σκεφτείτε ότι στα 200 κιλά 183cm.εγω ήμουν καθαρή περίπτωση sleeve.
3ον) όπως προείπα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Αν δεν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σαφώς και μπορείς να ξαναπάρεις κιλά με το sleeve. Είναι ένα γενναίο χαστούκι στα μούτρα και μια πολύ δυνατή ώθηση προς τον σωστό δρόμο. Όλα αυτά επαφιονται και στον χαρακτήρα του κάθε ενός, καλώς ή κακώς....
-
@ilias-a said in Mazda 3 2019:
Κοβεις φαι χανεις κιλα και προσεχεις να μην τα ξαναπαρεις, ξανατρως φαι ξαναμαζευεις τα κιλα.
Εχω 2 περιπτωσεις απο τον κυκλο μου που μετα απο γαστρικο δαχτυλιδι παρουσιασαν επιπλοκες και δυστυχως τελικα οι κοπελες δεν τα καταφεραν, εφυγαν απο τη ζωη, το δυστυχημα ηταν οτι δεν ηταν παχυσαρκες για 15 η μια και 20 κιλα η αλλη τις εβαλαν στο χειρουργειο οι "αετοι και η μοδα της εποχης".1ον) αναφέρεσαι στο γαστρικό δακτυλίδι το οποίο έχει ουσιαστικά καταργηθεί ενώ εγώ αναφέρθηκα στο γαστρικό μανίκι. Το μανίκι είναι κάτι μόνιμο χωρίς προσαρμοστική μέθοδο όπως το δακτυλίδι και αν γίνει σωστά σου αλλάζει τη ζωή. Και να θες δεν μπορείς να φας ποσότητα. Άρα έχει Αχίλλειο πτέρνα τα γλυκά για ευνόητους λόγους.
2ον) οι ιατροί που δέχθηκαν να κάνουν έστω και δακτυλίδι σε άτομα για 15 και 20 κιλά είναι εγκληματίες του κέρδους. Οι εγχειρίσεις αυτές γίνονται βάση BMI (δείκτη μάζας σώματος). Υπάρχει το sleeve που έχω κάνει εγώ αλλά και το γαστρικό bypass που κάνει αυτό ακριβώς που καταλαβαίνετε αλλά αφορά τρομερή παχυσαρκία. Σκεφτείτε ότι στα 200 κιλά 183cm.εγω ήμουν καθαρή περίπτωση sleeve.
3ον) όπως προείπα δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις. Αν δεν έχεις τα μυαλά στο κεφάλι σαφώς και μπορείς να ξαναπάρεις κιλά με το sleeve. Είναι ένα γενναίο χαστούκι στα μούτρα και μια πολύ δυνατή ώθηση προς τον σωστό δρόμο. Όλα αυτά επαφιονται και στον χαρακτήρα του κάθε ενός, καλώς ή κακώς....
Συγχωρησε με ειναι θεμα το οποιο δεν με απασχολησε ποτε και δεν εχω μεγαλυτερη πληροφορηση, τα παραπανισια κιλα μου παντα με μειωση τροφης τα εχανα.
-
Η ozempic αρχικά και η mounjzaro στη συνέχεια θα σώσουν εκατομμύρια ανθρώπους από καρδιαγγειακά, πρόωρους θανάτους, ορθοπεδικής φύσεως προβλήματα κτλ. Ο κίνδυνος από όλα αυτά είναι ΠΟΛΥ υψηλότερος από τις μέχρι τώρα γνωστές παρενέργειες και τη συχνότητα με την οποία αυτές εμφανίζονται. Αν οι τιμές τους πέσουν θα σώσουν οικονομικά και τα συστήματα υγείας που υποφέρουν.
Το σύγχρονο πρόβλημα είναι η έλλειψη χρόνου και χρήματος. Ο πλούσιος θα τρώει π.χ. σολωμό με βραστά λαχανικά ή ρύζι και ο φτωχός μακαρόνιαμε κιμά από πάνω αλλά το πιάτο θα πλημμυρίσει από το μακαρονι όχι από τον κιμά...... Κάπως έτσι είναι η κατάσταση......
Τεσπά όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά σε αυτό που έχω πρόβλημα κατανόησης είναι ότι τρως το Χ κακό διατροφικό γεύμα, πίνεις αναψυκτικά με ζάχαρη ενώ υπάρχουν τα χωρίς,μετά βαράς και ένα Ψ γλυκό......Ε γ@@@@το δεν υπάρχει αίσθημα 3/3 .
Με εκνευρίζουν οι άνθρωποι που πίνουν κανονική κόλα γιατί και καλά καταλαβαίνουν τη γεύση σε σχέση με τη zero ή στον καφέ θέλουν ζάχαρη αντί για ασπαρτάμη. Σε όλους αυτούς όσες φορές σερβιρα ή παρήγγειλα καφέ τους έπαιρνα με γλυκαντικό,δεν κατάλαβαν ποτέ τίποτα,το αντίθετο.
Η stevia είναι σιχαμενη, χάρη σ' αυτήν επιβιώνει η ζάχαρη και τόσος κόσμος έχει κακή άποψη για τα γλυκαντικά. -
Ωστόσο ο Σολωμός παίζει να είναι το χειρότερο ψαρικό σε περιεκτικότητα βαρέων μετάλλων. Για μια φορά το χρόνο είναι.
Τεσπά εγώ πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου. 1000 φορές γαστρικό μανίκι και δουλειά στο γυμναστήριο παρά οποιοδήποτε φάρμακο.
-
@sabas_thess said in Παχυσαρκια στην Ελλαδα:
Ωστόσο ο Σολωμός παίζει να είναι το χειρότερο ψαρικό σε περιεκτικότητα βαρέων μετάλλων. Για μια φορά το χρόνο είναι.
Τεσπά εγώ πιστεύω στη δύναμη του ανθρώπου. 1000 φορές γαστρικό μανίκι και δουλειά στο γυμναστήριο παρά οποιοδήποτε φάρμακο.
Γιατί προτιμάς μια επεμβατική μέθοδο σε σχέση με φαρμακευτική αγωγή; Το γυμναστήριο είναι ωφέλιμο οποία οδό και να ακολουθήσει κάποιος. Περισσότερο για τον ψυχολογικό παράγοντα όμως παρά για την απώλεια βάρους. Οι θερμίδες που καταναλώνονται είναι λίγες συνήθως
-
Συνδυάζεις σωστή διατροφή και πίστεψέ με έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα. Πχ με το γυμναστήριο ΔΕΝ θα κρεμάσεις. Επίσης προτιμώ την επεμβατική μέθοδο στην κλινική παχυσαρκία γιατί είναι μόνιμη οριστική και δεν σου αφήνει περιθώρια πισωγυρίσματος. Αυτό βέβαια το εφαρμόζω σε κάθε έκφανση της ζωής μου. Απεχθάνομαι τις ημίσιες λύσεις....
-
Από 19 χρονών φοιτητής πάιζω στα 77 με 79 κιλά. Είμαι 47.
1.75 ύψος. Δεν έχω στερηθεί τίποτα διατροφικά, ό,τι γουστάρω θα το χτυπήσω. Με μέτρο όμως όχι κάθε μέρα.
Τώρα το καλοκαίρι τρέχω 6 μέρες / βδομάδα από 6,5 χλμ κάθε πρωί.
Μόλις δροσίσει θα αρχίσω τα 8άρια και 10άρια.
Με άσκηση και περιορισμο της ποσοτητας φαγητού σιγουρα θα χασει καποιος. Θελει θέληση, σαν το τσιγαρο ειναι. -
Δεν μπορώ να καταλάβω αν το πρόβλημα του βάρους είναι θέμα οργανισμού γιατί το να χάσεις κιλά είναι πανεύκολο. Μειώνεις τις τροφές και αυξάνεις τις δραστηριότητες όπως περπάτημα. Βρίσκομαι στην επαρχία φαγητό φθηνότερο και καλύτερο από Αθήνα και περπατώ 10 χμ την μέρα, ζάχαρη εννοείται δεν βάζω όσο μπορώ πέρα από κάποιο γλυκό παστρι μια φορά τις 5 μέρες. Έχω χάσει μερικά περιττά κιλά που είχα σε 5 μέρες. Αν πηγαίνα και γυμναστήριο θα ήταν ακόμα καλύτερα.
-
Η κλινική παχυσαρκία είναι μια από τις σοβαρότερες παθήσεις της εποχής της αφθονίας και της καθιστικής εργασίας. Δεν μπορώ να σας βάλω μέσα στο mindset. Απλά χάνεις κάθε μέτρο. Είστε απλά τυχεροί (ή αρκούντως δυνατοί) όσοι δεν περάσατε τη φάση αυτή.
-
Συνδυάζεις σωστή διατροφή και πίστεψέ με έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στο σώμα. Πχ με το γυμναστήριο ΔΕΝ θα κρεμάσεις. Επίσης προτιμώ την επεμβατική μέθοδο στην κλινική παχυσαρκία γιατί είναι μόνιμη οριστική και δεν σου αφήνει περιθώρια πισωγυρίσματος. Αυτό βέβαια το εφαρμόζω σε κάθε έκφανση της ζωής μου. Απεχθάνομαι τις ημίσιες λύσεις....
Σίγουρα μια επεμβατική μέθοδος είναι μεγαλύτερο «σοκ» (το λέω με την καλή εννοια) και μπορεί να σε ωθήσει άμεσα προς τη σωστή κατεύθυνση. Πάντως μην τη θεωρείς «οριστική» λύση, διότι το στομάχι, αν το πιέσεις θα βρει τρόπο να μεγαλώσει. Πιο πολύ για να το έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το λέω.
Καλά εκανες που προχώρησες στην επέμβαση και χαίρομαι που έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα!καλή σου συνέχεια!!
-
Έπαιζα πάντα κάτω 10 κιλά από το ύψος μου. Ότι και αν έτρωγα που έτρωγα σαν ζώο ότι και αν έβρισκα. Έκανα και γυμναστική μια περίοδο της ζωής μου
Φέτος έκανα κοιλιά, πρώτη φορά και μου κακό φάνηκε.
Γενικότερα το πάχος είναι ορμονικό και θέμα μεταβολισμού. Πρέπει να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό του οργανισμού. Να μάθει να καίει και όχι να αποθηκεύει ενέργεια. -
για να κάψεις πρέπει να κανείς κάτι, αν κάθεσαι θα κάψεις λίγο.
-
Αυτό. Ο οργανισμός από όσο έχω καταλάβει μαθαίνει σε μοτίβα. Εάν κάθεσαι και μια στο τόσο γυμνάζεσαι ή περπατάς δεν θα αυξηθεί ο μεταβολισμός σου
-
Εννοείται οποίος χρειάζεται βοήθεια πληροφορία για το οτιδήποτε σχετικό ας μου στείλει pm
-
@w202-amg said in Παχυσαρκια στην Ελλαδα:
μέχρι τώρα γνωστές παρενέργειες και τη συχνότητα με την οποία αυτές εμφανίζονται.
Μπορείς να αναφέρεις ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;
Άρα munjaro γιατί όπως λέει και ο γάτος είναι πιστοποιημένα.
Τα χάπια έχουν περίπου 60 ευρώ το μήνα το οποίο δεν είναι ακριβό, αλλά θέλει συνεχώς να μην χάνεις τα διαστήματα που τα παίρνεις και είναι πιο δύσκολο για κάποιον που είναι όλη μέρα στη δουλειά.
Οι ενέσεις 200-300 ευρώ το μήνα νομίζω και είναι πολύ πιο δραστικές.
Η διατήρηση μετά αν είναι επιτυχής η απώλεια βάρους είναι άλλο θέμα.
Εγώ θέλω δυστυχώς 20-25 κιλά να πέσω για να έρθω στα κυβικά του @sabas_thess , δυστυχώς δεν έχω χρόνο για άθληση, ούτε καν για περπάτημα, από το 2019 και μετά παίρνω συνεχώς 4-5 κιλά το χρόνο τα οποία κεφαλαιοποιουνται, είναι αδύνατον να τα απόσβεσω πλέον στα 44 μου με φυσιολογικές μεθόδους.
-
@Vagkirk γαστρικό μανίκι φίλε. Το κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις για μια ζωή. Δύο συγγενείς μου το έκαναν επίσης χωρίς να έχουν καμία σχέση με γυμναστική. Σώθηκαν.
-
This post is deleted! -
@Vagkirk γαστρικό μανίκι φίλε. Το κάνεις μια φορά και ξεμπερδεύεις για μια ζωή. Δύο συγγενείς μου το έκαναν επίσης χωρίς να έχουν καμία σχέση με γυμναστική. Σώθηκαν.
Συγχαρητήρια που τα κατάφερες.
Πόσο ήσουν πριν το μανίκι?
Πόσο είσαι τώρα?
Πόσος καιρός μεσολάβησε? -
Απριλίο του 2012 έκανα μανίκι στα 200. Καλοκαίρι του 2013 ήμουν ένα κτήνος 117 κιλών (το χαμηλότερο που έφτασα). Σήμερα παντρεμένος με παιδί και παρατημένο γυμναστήριο προ COVID είμαι στα 134 με άριστες βιοχημικές εξετάσεις και αντίστοιχη γενική υγεία.
Να σημειώσω ότι σε όλη αυτή τη διαδικασία για να είμαι ειλικρινής έτρωγα τα πάντα, δεν έκανα κανενός είδους "διατροφή". Η διαφορά έγινε από την ΠΟΛΥ μειωμένη ποσότητα και την εντατική προπόνηση.
Παχυσαρκια στην Ελλαδα