-
Να χαμογελάς γιατί στο τζάμι θα καθρεφτίζεσαι.
-
-
Storm κάνε αυτό που σου είπε ο tgd με φωτογραφία του ρολογιού και της ένδειξης στον ΔΕΔΔΗΕ, συμβαίνει συχνά και σου στέλνουν νέο λογαριασμό μέσα σε 10 ημέρες το πολύ. https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/
-
Το επιχείρησα χθες το απόγευμα να βγάλω φωτογραφία. Και φυσικά στις φωτογραφίες δεν φαίνεται τίποτα. Εκεί που έχουν βάλει τα ρολόγια, χωρίς φωτισμό, δεν βγαίνει φωτογραφία.
Και με ηλιοφάνεια κάτω από την πυλωτή είναι σκοτάδι. Λάμπες δεν έχει κοντά, οπότε μπούρδες... -
Φακό δεν έχεις; το κινητό σου δεν έχει φλας;
-
Και με φακό καλό και με φλας αλλά το αποτέλεσμα μαύρο χάλι.
Και μέσα στο σκοτάδι τι φωτογραφία να βγει; -
-
-
Αυτά είναι. Δουλειά δεν είχα, δουλειά βρήκα...
Μου αρέσει που δεν άναβα και το αερόθερμο για να κάνω οικονομία...
-Όλο γκρίνια. Όλο γκρίνια είσαι ρε φιλαράκο. Μας τα έχεις κάνει καρπούζια. Έλεος δηλαδή. Ορίστε τι κατάλαβες; Πέρασε αμέσως ο καταμετρητής έστειλε την σωστή καταμέτρηση, βγήκε το πόρισμα, δικαιώθηκες, σου κόβει η ΔΕΗ 850euro και σου δίνει δώρο και δύο βδομάδες επιπλέον για εξόφληση.
Όλο γκρίνια είσαι. Πάρτο αλλιώς, γιατί θα κλατάρεις καμιά μέρα από το άγχος.-Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα...
-
-
Εννοείται μπάχαλο και χαμός....και ποιος ασχολείται με τιμολόγια και ΔΕΗ και ρευμα. απλά κάνουν ό,τι θέλουν και όταν έρχεται ο λογαριασμός πληρώνουμε ότι γράφει. Είπαμε, από τύχη ζούμε...καμία ελπίδα σωτηρίας σε αυτή τη χώρα. όποιος πιστέυει κάτι άλλο, απλά έχει αυταπάτες!
-
Η ΔΕΗ κατέβασε τα σταθερά της (μπλε) από τα 17 στα 12,5 ευρωλεπτα/kwh περίπου:
-
Θα μας κουφανουν εντελώς λέμε.
https://www.protothema.gr/greece/article/1495637/pos-i-megali-paragogi-energeias-apo-ape-mas-apeilise-me-blak-aout-to-pasha/ -
@spi_duster said in Περί ΔΕΗ:
Θα μας κουφανουν εντελώς λέμε.
https://www.protothema.gr/greece/article/1495637/pos-i-megali-paragogi-energeias-apo-ape-mas-apeilise-me-blak-aout-to-pasha/το εχω ακουσει και αλλη φορα αυτο και θα ηθελα καποια στιγμη καποιος που γνωριζει να μας το εξηγησει.
-
Τι να εξηγήσει? Τα ανεξήγητα? Αν είναι αλήθεια, απλά θα πρέπει να περιοριστούν οι εισαγωγές ρεύματος με βάση τις νέες ανάγκες και φυσικά θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογη τιμών προς τα κάτω. Θεωρητικά αυτό θα πρεπε να είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τους κυβερνώντες και διοικούντες τη ΔΕΗ και τα ιδιωτικα παραμαγαζα.
-
@spi_duster said in Περί ΔΕΗ:
Τι να εξηγήσει? Τα ανεξήγητα? Αν είναι αλήθεια, απλά θα πρέπει να περιοριστούν οι εισαγωγές ρεύματος με βάση τις νέες ανάγκες και φυσικά θα πρέπει να υπάρξει αναπροσαρμογη τιμών προς τα κάτω. Θεωρητικά αυτό θα πρεπε να είναι ευχάριστος πονοκέφαλος για τους κυβερνώντες και διοικούντες τη ΔΕΗ και τα ιδιωτικα παραμαγαζα.
δεν ειναι ανεξηγητο, απλα δεν το καταλαβαινουμε με την απλη λογικη μας. Το εχω ακουσει το ιδιο θεμα και απο εκτος ελλαδας, μαλιστα σε αλλες χωρες πριμοδοτουν (τιμη kwh <0 ) καποιες ωρες, "παρακαλωντας" σε να καταναλωσεις ρευμα.
-
Δηλαδή ευνοούν την κατανάλωση με φθηνό ρεύμα.
-
Όχι, σε πληρώνουν να καταναλώσεις. Το έγραφε ένας που μένει Ολλανδία. Φούλαρε το Tesla του και τον πλήρωσαν 20κάτι ευρώ. Έβαλε και πλυντήριο και φούρνο. Dettol, καλά τα θυμάμαι;
-
Αυτά είναι.....
-
Όχι, σε πληρώνουν να καταναλώσεις. Το έγραφε ένας που μένει Ολλανδία. Φούλαρε το Tesla του και τον πλήρωσαν 20κάτι ευρώ. Έβαλε και πλυντήριο και φούρνο. Dettol, καλά τα θυμάμαι;
Σφεντόνα δηλαδή. Συνεπώς κάτι που υπάρχει σε περίσσεια ευνοούν να το καταναλώσεις. Εγώ πάντως θα ήμουν ευχαριστημένος και με έκπτωση. Η ουσία είναι πως στους μεγάλους παραγωγούς κλείνουν τιμές για κάθε μέρα και αυτό εκκινεί από την μεγάλη ζήτηση. Εφόσον η ζήτηση είναι μεγάλη τα κερδισμένα από την μειωμένη εισαγωγή κάθε ημέρας θα μπορούσαν να αντιστοιχούν στη συνολική έκπτωση αυτής της μέρας.
Περί ΔΕΗ