-
Πάντως και το 81-83 που έγινε του διορισμού το κάγκελο είναι 40 έτη. Δηλαδή είναι 5 έτη συνταξιούχοι αν τους έπαιρναν στα 18. Αν μπήκαν σε μεγαλύτερη ηλικία είναι εδώ και δεκαετίες
-
Πάντως και το 81-83 που έγινε του διορισμού το κάγκελο είναι 40 έτη. Δηλαδή είναι 5 έτη συνταξιούχοι αν τους έπαιρναν στα 18. Αν μπήκαν σε μεγαλύτερη ηλικία είναι εδώ και δεκαετίες
Ο μεγάλος μέχρι το 1996 "μεγαλουργούσε" (και φυσικά κι ο Σημίταρος σ'αυτά τα θέματα τον "ορθόδοξο" δρόμο ακολούθησε)
-
@panormus772 said in Περί ΔΕΗ:
Έχω την αίσθηση πως εδώ και χρόνια τα αναθέτουν σε εργολάβους. Δεν έχουν τέτοια τμήματα τέτοιοι οργανισμοί.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά συνήθως έτσι είναι. Οταν έρθουν ξανά ρώτα τους τι σύμβαση έχουν με την ΕΥΔΑΠ.Ήταν ΕΥΔΑΠ
Μετά από κανένα 2ωρο ήρθαν εργολάβοι για να επισκευάσουν το δρόμο μπροστά από το παρκινγκ,αλλά έφυγαν άπρακτοι γιατί δεν τους είχαν στο μεταξύ ενημερώσει ότι δεν είχαν τελειώσει.
Κι όταν τους ρώτησα "καλά,δε συννενοείστε στην υπηρεσία;", μου απάντησαν δεν είμαστε εμείς της ΕΥΔΑΠΣε άλλους οργανισμούς είναι εργολάβοι. Όταν έρχονται λένε πως είναι από τον οργανισμό αλλά δεν είναι στον οργανόγραμμα τους. Είναι ετήσιες συμβάσεις αυτές.
Τέσπα δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις. -
Ο μεγάλος μέχρι το 1996 "μεγαλουργούσε" (και φυσικά κι ο Σημίταρος σ'αυτά τα θέματα τον "ορθόδοξο" δρόμο ακολούθησε)
Άρα να ευχόμαστε να έρχονται υπάλληλοι διορισμένοι από τη ΝΔ. Πες το ντε.
-
Έχω την αίσθηση πως εδώ και χρόνια τα αναθέτουν σε εργολάβους. Δεν έχουν τέτοια τμήματα τέτοιοι οργανισμοί.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά συνήθως έτσι είναι. Οταν έρθουν ξανά ρώτα τους τι σύμβαση έχουν με την ΕΥΔΑΠ.Ήταν ΕΥΔΑΠ
Μετά από κανένα 2ωρο ήρθαν εργολάβοι για να επισκευάσουν το δρόμο μπροστά από το παρκινγκ,αλλά έφυγαν άπρακτοι γιατί δεν τους είχαν στο μεταξύ ενημερώσει ότι δεν είχαν τελειώσει.
Κι όταν τους ρώτησα "καλά,δε συννενοείστε στην υπηρεσία;", μου απάντησαν δεν είμαστε εμείς της ΕΥΔΑΠΣε άλλους οργανισμούς είναι εργολάβοι. Όταν έρχονται λένε πως είναι από τον οργανισμό αλλά δεν είναι στον οργανόγραμμα τους. Είναι ετήσιες συμβάσεις αυτές.
Τέσπα δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.Αν ξαναεμφανιστούν μέσα στο 2022...
-
Πράσινο,ροζ και μπλε πασοκ εδώ και 45χρόνια.Τα λέει ο γάτος,αλλά δεν τον ακούτε.
-
Πράσινο,ροζ και μπλε πασοκ εδώ και 45χρόνια.Τα λέει ο γάτος,αλλά δεν τον ακούτε.
Αυτός και αν δεν είναι ΠΑΣΟΚ. Ο ορισμός του ΠΑΣΟΚ είναι.
Το ΠΑΣΟΚ είναι παντού. Όταν το καταλάβετε θα ηρεμήσετε. Και οι Ευρωπαίοι ΠΑΣΟΚ ειναι. Λένε λένε και στο τέλος πολιτικές πασοκ ακολουθούν με μικρές εσανς διαφορετικών προσεγγίσεων. -
-
Λένε ανακάλυψαν και άλλο πλανήτη σαν την γη. Η απόσταση απ' το άστρο του καθώς και το μέγεθος του άστρου δημιουργεί θερμοκρασίες για την ανάπτυξη ζωής και κυρίως πολύ πράσινου.
Ίσως ζουν και εξωγήινοι. Μικρά πράσινα πασοκακια. -
Πάντως για παν ενδεχόμενο εγώ συμπλήρωσα τα ονόματα κάποιων συμφορουμητων στους εθελοντές για να στείλουμε ως ανθρωπότητα.
Να τους ρίξουν με αλεξίπτωτο σε έναν πλανήτη γεμάτο πασοκακια -
Όπως δεν εμπιστεύομαι και άλλους παρόμοιους οργανισμούς π.χ. COSMOTE, WIND, VODAFONE, ΕΥΔΑΠ, Τράπεζες κλπ...κλπ...
ΕΥΔΑΠ είπες;
Άσε να μη μιλήσω για ΕΥΔΑΠ για εδώ και 3 εβδομάδες βλάβη με νερά μπροστά από το πάρκινγκ και μετά από 11(!) τηλ. ακόμη τους περιμένω...
Άσε, γιατί θα αρχίσω πάλι τα καντήλια και τα αντιΑΓΠ σύνδρομά μου...Αυτά είναι φίλε μου. Αν μπλέξεις, μετά ψάχνεις να βρεις τρόπο για να ξεμπλέξεις.
Τρέχουν τα νερά στους δρόμους από σπασμένους σωλήνες του αρχαίου δικτύου ύδρευσης, οικοδομικά τετράγωνα μένουν χωρίς νερό και μετά περιμένουν από τους πολίτες να κάνουν οικονομία στη χρήση νερού, γιατί νερό δεν υπάρχει.
-
To πασοκ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό, αλλά και πεινασμένο, να μην ξεχνιόμαστε...
-
-
-
-
Χαχαχα. Βρε τι παθαμε...? Οποιου δε του αρεσει η ΔΕΗ να παει σε αλλο παροχο.
Αυτη που μνημονευεται ηταν μια ΔΕΗ που ειχε αδερφη την Ολυμπιακη, ξαδερφη την Λαρκο και μπαρμπα τον ΟΤΕ. Πατερα τον ΟΣΕ και μανα την Αγροτικη.
Ολα τα υπολοιπα ζωντανα για τα φεσια τους δουλευαν. Οι θιασωτες των αντι να σκυλιαζουν με τις αναγκαστικες ιδιωτικοποιησεις να κοιταξουν να δουν ποια τσογλανια τις οδηγησαν στην απαξιωση. Ουτε θα ξαναμπω σε τουτο το νημα. Λιγο θελουν μερικοι να ανοιξουν θεμα για τον ΟΤΕ και καθε αλλη πρωην κρατικη εταιρια που απαξιωθηκε απο σοσιαλ(η)στ(ρ)ικες πολιτικες και αριστεριζοντες πολιτικους που φυτρωσαν εκει που ... ο Μαρξ. -
Ποια μήλα με πορτοκάλια...εδώ μιλάμε για ένα υπέροχο smoothΔΥ όπου φτου κακα για να μην ομολογηθει η απόλυτη και συντριπτική ηττα της ιδιωτικοποίησης της ενέργειας. Παρόλη τη λυσσαλέα προσπάθεια να αποδοθεί το έγκλημα στον πόλεμο, η ζημιά είχε ήδη φανεί και πριν από αυτόν. Άλλωστε αν δεν ήταν τόση ποιος ο λόγος για το παpower pass. Επιδοτησουλες και άγιος ο θεός.
Αλλά ο "λεβέντης" που τον πήγαινε τρεις και μια να το μολογησει στην περσινή ΔΕΘ και οι περισσότερο/λιγότερο υποστηρικτές του θα πρέπει να μας πουν τώρα για τα τσογλανια της ΕΥΔΑΠ και των αστικών συγκοινωνιών. Ειδικά για τις γραμμές 2 και 3 του μετρό που όλοι ξέρουμε πόσο "κακή" λειτουργία έχουν.
Αλλά δώστου κλασσικη συκοφάντηση των εργαζομένων, λες και ξαναγυρίσαμε στο 2009. Άλλοι πάντως ξαναγυρνουν αρον-αρον στις εθνικοποιήσεις, επειδή όταν τα πράγματα δυσκολεύουν ο καθένας κοιτάει την πάρτη του και γράφει εκεί που δεν πιάνει μελάνι τους ευρωκαταναγκασμους.Αλλά...παμε θόρυβο σαν τενεκέδες ερντογανωτοι. Εδώ δεν όρμησαν το '15 και θα ορμήσουν τώρα, ειδικά μετά το διαφαινόμενο δίδαγμα της Ουκρανίας, ήτοι όσο ισχυρός και αν είσαι δεν μπορείς να κάνεις μια χαψια κανένα εφόσον είναι οργανωμένος δίχως τεράστιες θυσίες.
-
Δηλ. πρέπει να λέω κι ευχαριστώ στην ΕΥΔΑΠ που μου έχει αχρηστεύσει το πάρκινγκ εδώ και 3 εβδομάδες και δεν δείχνουν να φιλοτιμούνται να διορθώσουν καταχωρημένη βλάβη ούτε μετά από τόσα τηλ. στο παρακαλετό;
Μάλλον πρέπει να γίνει μεγάλη ζημιά,να ανοίξει κανένας λάκκος στο δρόμο από τα νερά ή απ'τα μπάζα που άφησαν να τσακιστεί κανένας,μπας και ξεκουνηθούν.. Τι να πω..
Αν το διορθώσουν και μου ελευθερώσουν το γκαράζ πριν το 2023 είναι υποχρέωση μου,εγώ ένας ποταπός,να τους πάω γλυκά και να τους ζητήσω και συγγνώμη.Να τους δείξω την ευγνωμοσύνη μου,πως αλλιώς να εξιλεωθώ.. -
Ιδιωτικά όλα ρε!
Μην ξεχνάμε, είναι αδικαιολόγητα φθηνό το νερό που τρέχει και κάνει τη ζημιά. -
Γιατρέ μου απλά τα πράγματα, μπορείς να φας το τυράκι (διαφημίσεις τύπου "νέα δεδομένα στο νερό, ο κόσμος του νερού αλλάζει", όμορφες κοπελίτσες και αγοράκια στα γραφεία, ενδεχομένως καλύτερους χρόνους ανταπόκρισης σε προβλήματα όπως το δικό σου) αλλά ΝΑ μια φάκα, δλδ 2-3-15 φορές πάνω το νερό και ποιος ξέρει ποια θα είναι η ποιότητα του. Και αν η Βουλγαρία και το τι έγινε στο ρεύμα της ενοχλεί, υπάρχουν το Παρίσι και το Λονδίνο ως λαμπρά παραδείγματα της ιδιωτικοποίησης του νερού.
Και αφού λοιπόν δεν μας αρκεί η ξεφτίλα της ΝΔουλας να διαβάζουμε άρθρα για το πόσο καίνε οι συσκευές μας στο standby γιατί όχι λοιπόν να μην καθόμαστε έτσι κάτω από τις βρύσες μην τυχόν και χαθεί καμία σταγόνα...
Βέβαια ψιλά γράμματα αυτά για όσους τα καταφέρνουν. Ως γνήσιοι συνεχιστές της αριστοκρατιας του 17ου αιωνα θα παρφουμαριζονται και η μποχα θα κρύβεται κάτω από τα ακριβά αρώματα...Υπερβολές ε; Πάντως στο ρεύμα έπεσα 1.000.000% μέσα και τα έλεγα πριν τις εκλογές, τα γραπτά μένουν.
Περί ΔΕΗ