-
ok! Είσαι κατατοπιστικός. Ευχαριστώ!
ειμαστε στο ιδιο καζανι αν και εσυ βραζεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια...ακομη μια που εχεις ενα 3 μηνο μπροστα.
εμενα ληγει τον αλλο μηνα, ηταν 10 ημερα και 7 νυκτερινο λεπτα η σταθερη χρεωση.
σε οποιαδηποτε περιπτωση και στο open που ειναι φθηνοτερο μιλαμε για διπλασιασμο της τιμης τουλαχιστον. μετα την επιδοτηση.
η οποια μπορει να σταματησει οποιαδηποτε στιγμη.
το καλοκαιρι που ειχα κανει το εξοχικο το εκλεισα με 24 λεπτα.
τωρα ειναι 50 = 5 φορες πανω το προηγουμενο κοστος που ειχα.
το open το υπολογιζω με τα κλιμακωτα στις καταναλωσεις μου στα 20-25 λεπτα. -
-
ω τότε θα δείτε μεγάλη διαφορά στους λογαριασμούς εσείς οι τρείς.
Αλλα σκεφτείτε πως γλιτώσατε και αρκετα μέχρι σήμερα. -
-
Με το σχοινί κορδόνι του "ΕΝΑΝΤΙ" και τις τιμές να ανεβοκατεβαίνουν κάθε μήνα, θα μας εξηγήσει ο Τσέο τι θα γίνει ή να ρωτήσουμε τον Φωτόπουλο;
-
@piliourits said in Περί ΔΕΗ:
Αλλα σκεφτείτε πως γλιτώσατε και αρκετα μέχρι σήμερα.Δηλαδή επιδοτώ εγώ απ τη τσέπη μου το ρεύμα που φορτίζει ο γάτος το φεβ!??!!1!?
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΠ!!1!
#kardoula
-
θα συγκρατηθούν τον Οκτώβριο στα επίπεδα των 14 έως και 17 λεπτών/KWh. Πάνω από 19 λεπτά και έως 31,2 λεπτά ανά κιλοβατώρα θα κυμανθούν οι χρεώσεις για τη δεύτερη κλίμακα καταναλώσεων (501 έως 1.000 KWh/μήνα) και αρκετά υψηλότερα οι καταναλώσεις άνω των 1.000 KWh
δηλαδη μια οικογενεια με παιδια θα ειναι πανω απο 19 λεπτα σιγουρα και ισως τον πιει με 31.2 δηλαδης απο 90% εως 321% αυξησαρα
οκ, οι ελευθερες θα τη βγαλουν φθηνα με μολις 40 εως 70 τα εκατο αυξηση απο περσι.... -
Αργκ...Φωτόπουλος....ουργκ...γενοπ...αρφ...λιγνίτης...γκρρ...δημόσιο.
Νταχτσει;
"Δε με νοιάζει τι θα γίνει
θέλει ο CEO Lamborghini
Εχει τον τρόπο να στα πάρει
να σου στραγγιξει το 🤫" -
@johanndelta said in Περί ΔΕΗ:
Αργκ...Φωτόπουλος....ουργκ...γενοπ...αρφ...λιγνίτης...γκρρ...δημόσιο.
Νταχτσει;
ντακς, αλλα εισαι αδικος. πραγματι οι συνθηκες ειναι αλλες τωρα με τον βλαντο
και πραγματι τυποι φωτοπουλος στάιλ ζημια εκαναν στο λαικο κινημα με τις δημοσιες συμπεριφορες τους και εδωσαν πατηματα στα γκολντεν να γεμισουν τσεπες καθως προβληθηκαν σαν προσωποποιημενα προβληματα των οργανισμων τους -
Δεν κατάλαβες...τα παβλοφικα των ΝΔουλων κράζω. Εγώ όπως και εσύ είμαστε τελικοί χρήστες και κοιτάμε πώς θα την βγάλουμε. Τίποτε άλλο. Και ξέρουμε ότι η επιβάρυνση θα ήταν λιγότερη με μια κρατική εταιρεία ενέργειας* αφου οι επιδοτήσεις -δικα μας λεφτά και αυτα- θα ήταν μικρότερες. Τεσπά, χαζοί οι Ευρωπαίοι που τώρα κρατικοποιουν εταιρείες. Wait, αυτούς δεν υποτίθεται πως αντιγράφουμε;
*Και βέβαια αν το κτήριο και οι συνθηκες το επιτρέπουν τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στην ταράτσα. Ακριβό, αλλά αποδοτικό.
-
@johanndelta said in Περί ΔΕΗ:
Δεν κατάλαβες...τα παβλοφικα των ΝΔουλων κράζω. Εγώ όπως και εσύ είμαστε τελικοί χρήστες και κοιτάμε πώς θα την βγάλουμε. Τίποτε άλλο.
οκ, τους νουδαιοι, (μου αρεσε, θυμιζει εβραιοι και φερνει συνειρμους) θα τους χρεωνουν 130 γιουρα με διπλη εκτονωση τη κιλαβατωρα και θα κατηγορανε τους αλλοι. δεν φταινε ομως, ετσι τους λενε.
-
ειμαστε στο ιδιο καζανι αν και εσυ βραζεις σε χαμηλοτερη θερμοκρασια...ακομη μια που εχεις ενα 3 μηνο μπροστα.
Νομίζω ότι εσείς (εννοώ τα περισσότερα μέλη του φόρουμ) που έχετε οικογένειες, παιδιά, επιχειρήσεις, θεωρώ ότι καίγεστε περισσότερο για τις τιμές ρεύματος και τις καταναλώσεις.
Εγώ με τα ενεργειακά και όλα αυτά δεν ασχολούμαι καθόλου.
Για την επιστολή ρώτησα γιατί δεν εμπιστεύομαι την ΔΕΗ και τα τερτίπια της. Όπως δεν εμπιστεύομαι και άλλους παρόμοιους οργανισμούς π.χ. COSMOTE, WIND, VODAFONE, ΕΥΔΑΠ, Τράπεζες κλπ...κλπ...
-
θα συγκρατηθούν τον Οκτώβριο στα επίπεδα των 14 έως και 17 λεπτών/KWh. Πάνω από 19 λεπτά και έως 31,2 λεπτά ανά κιλοβατώρα θα κυμανθούν οι χρεώσεις για τη δεύτερη κλίμακα καταναλώσεων (501 έως 1.000 KWh/μήνα) και αρκετά υψηλότερα οι καταναλώσεις άνω των 1.000 KWh
δηλαδη μια οικογενεια με παιδια θα ειναι πανω απο 19 λεπτα σιγουρα και ισως τον πιει με 31.2 δηλαδης απο 90% εως 321% αυξησαρα
οκ, οι ελευθερες θα τη βγαλουν φθηνα με μολις 40 εως 70 τα εκατο αυξηση απο περσι....Μιζοτακη γ@..........!!!!!!!!
Μόνο το ψυγείο και μια λάμπα είναι υπεραρκετά για να στα πάρει το σίχαμα. -
@piliourits said in Περί ΔΕΗ:
Αλλα σκεφτείτε πως γλιτώσατε και αρκετα μέχρι σήμερα.Δηλαδή επιδοτώ εγώ απ τη τσέπη μου το ρεύμα που φορτίζει ο γάτος το φεβ!??!!1!?
ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΠ!!1!
Έτσι όπως τα έχουν κάνει. Ναι.... Όταν δίνεις σε όλους ανεξαιρέτως φτάνεις σε σημείο οι φτωχοί να πληρώσουν τους πλούσιους επειδή οι φτωχοί πολύ απλά είναι οι περισσότεροι.
Δεν θέλει πολύ σκέψη.Τα έσοδα από άλλους έμμεσους φόρους αλλά ακόμα και από τους ίδιους τους λογαριασμούς του ρεύματος χρηματοδοτούν έναν φαύλο κύκλο.
-
Όπως δεν εμπιστεύομαι και άλλους παρόμοιους οργανισμούς π.χ. COSMOTE, WIND, VODAFONE, ΕΥΔΑΠ, Τράπεζες κλπ...κλπ...
ΕΥΔΑΠ είπες;
Άσε να μη μιλήσω για ΕΥΔΑΠ για εδώ και 3 εβδομάδες βλάβη με νερά μπροστά από το πάρκινγκ και μετά από 11(!) τηλ. ακόμη τους περιμένω...
Άσε, γιατί θα αρχίσω πάλι τα καντήλια και τα αντιΑΓΠ σύνδρομά μου... -
Σίγουρα ΑΓΠ θα είναι οι τύποι διότι για να μην έρχονται θα είναι συνταξιούχοι. Πάρε τηλ σε κανένα Καπί. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν και άλλες κυβερνήσεις.
-
Σίγουρα ΑΓΠ θα είναι οι τύποι διότι για να μην έρχονται θα είναι συνταξιούχοι. Πάρε τηλ σε κανένα Καπί. Στο ενδιάμεσο υπήρξαν και άλλες κυβερνήσεις.
Βιάζεσαι Lap.
Ήρθαν πριν 15 μέρες να δουν τη βλάβη δύο γριζομάλληδες τύποι (αν όχι 60,σίγουρα εκεί κοντά 57-58),με βαριεστημένο ύφος -σα να τους χάλασα το ταβλάκι και το ουζάκι-,με φωνή βραχνή από τσιγάρα κι αφού είδαν,έσκαψαν 10 λεπτά αφήνωντας λάσπες και μπάζα κι είπαν θα έρθουμε άλλη μέρα να το φτιάξουμε... -
Έχω την αίσθηση πως εδώ και χρόνια τα αναθέτουν σε εργολάβους. Δεν έχουν τέτοια τμήματα τέτοιοι οργανισμοί.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά συνήθως έτσι είναι. Οταν έρθουν ξανά ρώτα τους τι σύμβαση έχουν με την ΕΥΔΑΠ. -
@panormus772 said in Περί ΔΕΗ:
Βιάζεσαι Lap.
Ήρθαν πριν 15 μέρες να δουν τη βλάβη δύο γριζομάλληδες τύποι (αν όχι 60,σίγουρα εκεί κοντά 57-58),με βαριεστημένο ύφος -σα να τους χάλασα το ταβλάκι και το ουζάκι-,με φωνή βραχνή από τσιγάρα κι αφού είδαν,έσκαψαν 10 λεπτά αφήνωντας λάσπες και μπάζα κι είπαν θα έρθουμε άλλη μέρα να το φτιάξουμε...Υπομονή, σε λίγο καιρό θα έρχονται 65άρηδες δυο χρόνια πριν τη σύνταξη, και θα τις ξεπετάνε τις δουλειές αυτές με τον γκασμά τσακ πατ!
-
Έχω την αίσθηση πως εδώ και χρόνια τα αναθέτουν σε εργολάβους. Δεν έχουν τέτοια τμήματα τέτοιοι οργανισμοί.
Δεν είμαι σίγουρος αλλά συνήθως έτσι είναι. Οταν έρθουν ξανά ρώτα τους τι σύμβαση έχουν με την ΕΥΔΑΠ.Ήταν ΕΥΔΑΠ
Μετά από κανένα 2ωρο ήρθαν εργολάβοι για να επισκευάσουν το δρόμο μπροστά από το παρκινγκ,αλλά έφυγαν άπρακτοι γιατί δεν τους είχαν στο μεταξύ ενημερώσει ότι δεν είχαν τελειώσει.
Κι όταν τους ρώτησα "καλά,δε συννενοείστε στην υπηρεσία;", μου απάντησαν δεν είμαστε εμείς της ΕΥΔΑΠ
Περί ΔΕΗ