-
@gatoz said in MAZDA FORUM:
@andya3 said in MAZDA FORUM:
Από τη συζήτηση ατμοσφαιρικά-turbo φτάσαμε πάλι να συζητάμε για τα vag? Άρα καλώς αναφέρομαι σε εμμονές, όσο κι αν δεν το αποδέχεστε...
μηπως, λεω μηπως, εχει περασει απο το μυαλο σου οτι την εμμονη την εχεις τελικα εσυ?
εκτος βεβαια αν αλλοι πανε αναποδα...Αν θεωρείς ότι τα μέλη του forum που προτιμούν π.χ. τα mazda, ή τα ατμοσφαιρικά, είναι "όλοι", τότε ναι, εγώ τις έχω τις εμμονές.
Είναι έτσι όμως, ή απλώς κάποιοι έχουν χαθεί στο μικρόκοσμό τους και γενικεύουν με βάση τις δικές τους προτιμήσεις? Ρητορική ερώτηση φυσικά... -
Εμενα μ αρεσουν ολα. Και ατμο και τουρμπο . Και τα 2 που εχω παντως , τουρμπο ειναι
-
Και εγώ δεν εχω πρόβλημα. Αλλά καταντάει λίγο κουραστικο να ανακυκλώνονται οι ίδιες συζητήσεις στο forum της Mazda ανα τακτά διαστήματα χωρίς μάλιστα να υπάρχει και η αντίστοιχη εμπειρία από τα αυτοκίνητα της.
-
Η καταστροφική εμμονή της μάζντα με τον περιστροφικό κινητήρα δεν φαίνεται στο rx8, εκεί απλά εκτονώθηκε και κατά τα φαινόμενα τελείωσε.
Αντίθετα γιγαντώθηκε στις αρχές των σέβεντις, όταν ροταροποίησε ΟΛΗ τη γκάμα της ανεξαιρέτως, ακόμη και τα φορτηγά! Για να καταλήξει μέσα σε δύο χρονάκια να χαροπαλεύει στα αζήτητα, και να εξαγορατεί κατά 30% από την φορντ προκειμένου να μην κλείσει, επαναφέροντας άρον άρον τους παλινδρομικούς κινητήρες που είχε πετάξει στον κάλαθο, και περιορίζοντας σταδιακά τα ρόταρυ σε ζμπόρ μοντέλα μικρής σχετικά παραγωγής.
Έκτοτε το κάζο του ρόταρυ έγινε μέχρι και πανεπιστημιακό μάθημα. -
@babisstinson said in MAZDA FORUM:
. Σε άλλες ηπείρους που δεν έχουν την ΕΕ και τις νόρμες της θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ωραία αυτοκίνητα..
Quoted for emphasis.
-
This post is deleted! -
Ανανέωση για το Mazda 2...
-
@georgekn said in MAZDA FORUM:
Ακομα δεν το πηραμε, ανανεωνεται?!?!
Ακυρωση τωρα !!! -
Αν του βάλουν acc το σκέφτομαι
-
-
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
@georgekn said in MAZDA FORUM:
Ακομα δεν το πηραμε, ανανεωνεται?!?!
Ακυρωση τωρα !!!Τι θα γίνει με εσένα;
Όλο με παλιά αυτοκίνητα θα είσαι;
Αν θες σε απαλλάσσω από το Μήτσο. -
@teo-mak said in MAZDA FORUM:
Τι θα γίνει με εσένα;
Όλο με παλιά αυτοκίνητα θα είσαι;
Αν θες σε απαλλάσσω από το Μήτσο.Εισαι ψυχάρα
-
Με πηραν τηλ απο την Mazda . Το αμαξι ηρθε Αμβερσα , ΑΛΛΑ΄ δεν εχει το mild hybrid
Ειναι δηλαδη το απλό , χωρις "υβριδικο" συστημαΜου λεει δεν ξερω γιατι , αλλά μονο τετοια εφεραν .
Κλινω 99% προς το να μην το παρω .Λεει Σεπτεμβριο θα φερουν MHEV . Αν και δεν τους εμπιστευομαι πλεον
-
Με πηραν τηλ απο την Mazda . Το αμαξι ηρθε Αμβερσα , ΑΛΛΑ΄ δεν εχει το mild hybrid
Ειναι δηλαδη το απλό , χωρις "υβριδικο" συστημαΜου λεει δεν ξερω γιατι , αλλά μονο τετοια εφεραν .
Κλινω 99% προς το να μην το παρω .Λεει Σεπτεμβριο θα φερουν MHEV . Αν και δεν τους εμπιστευομαι πλεον
Σπάσιμο...και τι θα κάνεις; Σου δίνει έκπτωση;
-
Ρωτησα απλα αν η τιμη ειναι ιδια και μου λεει ΝΑΙ
Και να μου κοψει 100-200€ , δεν το θελω , ξενερωσαΔεν ξερω τι θα κανω . Λεω να περιμενω. Αν μου φερουν αυτο που παραγγειλα εχει καλως, αλλιως παιρνω την προκαταβολη πισω και χαιρετε . Τι αλλο να κανω ?
-
Πάρτο μωρέ. Σιγά, το όφελος είναι μονάχα στο μποτιλιάρισμα και στην κίνηση μέσα στην πόλη στα στενά. Εάν δεν έχεις τέτοια δεν σε νοιάζει.
Δηλαδή τι άλλο θα έπαιρνες αν το ακυρώσεις;
-
Για μένα αν η επιλογή του ήταν επειδή είναι μούφα , να το ακυρώσεις, ή να ζητήσεις 4ψήφια έκπτωση.
-
Μουφα έκπτωση θα του δώσουν.
-
Σπάσιμο μεγάλο.
Να περιμένεις και να σου φέρνουν άλλο προϊόν.
Εγώ θα προσπερνούσα. -
Ρωτησα απλα αν η τιμη ειναι ιδια και μου λεει ΝΑΙ
Και να μου κοψει 100-200€ , δεν το θελω , ξενερωσαΔεν ξερω τι θα κανω . Λεω να περιμενω. Αν μου φερουν αυτο που παραγγειλα εχει καλως, αλλιως παιρνω την προκαταβολη πισω και χαιρετε . Τι αλλο να κανω ?
Κανονικά θα τους έλεγες "αντίο, θα σας δω στο πλοίο", αλλά η κατάσταση δεν ευνοεί τον πελάτη αυτή τη στιγμή..αν είναι όμως 500€, είναι οκ έκπτωση πιστεύω.. αλλιώς περίμενε αυτό που πραγματικά θέλεις ή κάνε μια ψακτικη για κάνα ετοιμοπαραδοτο, ίσως και κάνα Hyundai; Εντάξει, καταλαβαίνω ότι τα Mazda έχουν καθολική αποδοχή εδώ μέσα, αλλά τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι καλά αυτά τα χρόνια..
Τι άλλες διαφορές έχει το απλό από το mild; Τέλη κυκλοφορίας, και κατανάλωση, ΚΑΙ επιδόσεις;
MAZDA FORUM