-
Αυτό. Σαν όχημα καλο είναι. Αυτά τα φώτα.... πως θα βγεις την γειτονιά με τέτοια φώτα.... γιατί ρε φιατ;;;
Μπορείς να αφαιρέσεις την βλεφαρίδα;;;
-
@criuser said in FIAT FORUM:
Πρέπει να πουλάμε και στις γυναίκες...
Αν έχουν φράγκα το ύψιλον, ή το ντιες 3.
Αγοράκια και τετρακίνητοι το αβέντζερ...
Εξυπνοι αγοραστές τα 3 και 3 αιρκρος και φροντέρα...
Απ' όλα έχει ο μπαξές...
"Αρσενικά" πραγματικά ( λέμε και καμιά χαζομάρα...) τη τζούνιορ ....
-
@lap said in FIAT FORUM:
Αυτό. Σαν όχημα καλο είναι. Αυτά τα φώτα.... πως θα βγεις την γειτονιά με τέτοια φώτα.... γιατί ρε φιατ;;;
Μπορείς να αφαιρέσεις την βλεφαρίδα;;;
Θα το πάρεις σε μαύρο.
-
Μετά από δύο οδικά ταξίδια στη γειτονική Τουρκία τους τελευταίους μήνες με έκπληξη μπορώ να πω ότι τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν περισσότερο από όλα είναι τα Fiat, σε ΙΧ και ταξί.
Τα Toyota νομίζω μας τα στέλνουν όλα στην Ελλάδα, γιατί δεν τα προτιμούν.
Δεύτερα τα Hyundai που δεν τα φτιάχνουν στην Τουρκία αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με αρκετές πωλήσεις τα Renault και τα Honda Civic.
Πιστεύω ότι οι πωλήσεις της Fiat στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ μικρές, δεν ξέρω τι φταίει..
-
@fhcc said in FIAT FORUM:
Μετά από δύο οδικά ταξίδια στη γειτονική Τουρκία τους τελευταίους μήνες με έκπληξη μπορώ να πω ότι τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν περισσότερο από όλα είναι τα Fiat, σε ΙΧ και ταξί.
Τα Toyota νομίζω μας τα στέλνουν όλα στην Ελλάδα, γιατί δεν τα προτιμούν.
Δεύτερα τα Hyundai που δεν τα φτιάχνουν στην Τουρκία αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Με αρκετές πωλήσεις τα Renault και τα Honda Civic.
Πιστεύω ότι οι πωλήσεις της Fiat στην Ελλάδα είναι πάρα πολύ μικρές, δεν ξέρω τι φταίει..
Κοιτα τις τιμες των γνησιων ανταλλακτικων φιατ απο το επισημο δυκτιο τους στην Ελλαδα, ξεπερνουν ακομα και τους Ιαπωνες.
Κοιτα την αντιμετωπιση σε προβληματα εντος εγγυησης απο το ιδιο δυκτιο και θα καταλαβεις το λογο.
Το 2022 παντα 8 μηνων αυτοκινητο εβγαλε σοβαρο προβλημα στο σαζμαν (μηχανικο κιβωτιο) 6.5 μηνες περιμενε να σταλει ανταλλακτικο για να γινει λειτουργικο και ασφαλη το αυτοκινητο της η πελατισσα. -
Κυρίως φτάιει το ότι δεν έχει μοντέλα, στην Τουρκία έχει αρκετά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (και εγώ το είχα παρατηρήσει με τα Φιατ στην Πόλη). Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το Πάντα και το 500ακι - τι να πουλήσουν? Ίσως τώρα με το νέο ειδαγωγέα (που δεν ειναι και τόσο νέος πια) να αλλάξει κάτι. Επίσης τα περισσότερα Φιατ που είδες είναι το Egea που το κατασκευάζουν εκεί και είναι πάρα πολύ φτηνό.
-
@fanis75 said in FIAT FORUM:
Κυρίως φτάιει το ότι δεν έχει μοντέλα, στην Τουρκία έχει αρκετά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα (και εγώ το είχα παρατηρήσει με τα Φιατ στην Πόλη). Στην Ελλάδα υπάρχει μόνο το Πάντα και το 500ακι - τι να πουλήσουν? Ίσως τώρα με το νέο ειδαγωγέα (που δεν ειναι και τόσο νέος πια) να αλλάξει κάτι. Επίσης τα περισσότερα Φιατ που είδες είναι το Egea που το κατασκευάζουν εκεί και είναι πάρα πολύ φτηνό.
panda, 500, 500X εξαιρετικο στην κατηγορια του, 500L, tipo, fiorino, scudo, doblo, ducato, ποσα να εχει ακομα βρε Φανη?
-
Multipla έχει; Δεν έχει!!!
-
-
@ilias-a said in FIAT FORUM:
panda, 500, 500X εξαιρετικο στην κατηγορια του, 500L, tipo, fiorino, scudo, doblo, ducato, ποσα να εχει ακομα βρε Φανη?
Στο site της μόνο αυτά τα τρία έχει.
-
@a-d-p said in FIAT FORUM:
Στο site της μόνο αυτά τα τρία έχει.
Για την τελευταια 10ετια λεω.
-
Για τα παλιότερα fiat βρίσκεις τα πάντα από ανταλλακτικά είτε ορίτζιναλ είτε ιμιτασιόν σε φοβερές τιμές
-
@ilias-a said in FIAT FORUM:
Μα τιποτα απο αυτα δεν εχει Ελλαδα. Απο επιβατικα μονο 500 και Παντα πωλουνται στην Ελλαδα. Τουλαχιστον αυτα αναφερει η επίσημη ιστοσελίδα. Ειδικα το Egea που ειναι το 90% των φιατ στην Τουρκια, στην Ελλαδα δεν υπαρχει.
FIAT FORUM