-
εμένα απο το άρθρο που βάλατε μου εμεινε η ... explorer
και το ford καλό δεν λέω... -
@fanis75 Συμφωνώ κι επαυξάνω, σήμερα είδα από κοντά το VW ID7, το οποίο κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι μακράν το πιο εντυπωσιακό της σειράς ΙD. Η τιμή των 60.000 όμως ηχεί σαν ανέκδοτο.
-
Για δείξε μας και εσύ το id7 που σου άρεσε...τι χρώμα μάτια είχε;
-
@lap said in Ford Explorer:
Για δείξε μας και εσύ το id7 που σου άρεσε...τι χρώμα μάτια είχε;
-
Απορώ τι νόημα έχει να πάρει κάποιος rebadged Volkswagen...
-
@kostis20 said in Ford Explorer:
Κανένα. όπως και κανένα να πάρει και τα ίδια τα Volkswagen τα ηλεκτρικα όσο είναι χειρότερα από Tesla και ακριβότερα.
Παρόλα αυτά κάποιοι τα προτιμούν !!!!
Βασικά για να δώσω κάποια δικαιολογία . Αν ψάχνεις για ηλεκτρικό και δεν θες τις μεγάλες διαστάσεις των Tesla μπορεί και να υπάρχει δικαιολογία να πάρεις κάτι άλλο .
-
Η VW πάντως εχει ρίξει τη παραγωγή ηλεκτρικών στο ελάχιστο.Το ίδιο και η MB.
-
@cirus said in Ford Explorer:
Κανένα. όπως και κανένα να πάρει και τα ίδια τα Volkswagen τα ηλεκτρικα όσο είναι χειρότερα από Tesla και ακριβότερα.
Βασικά για να δώσω κάποια δικαιολογία . Αν ψάχνεις για ηλεκτρικό και δεν θες τις μεγάλες διαστάσεις των Tesla μπορεί και να υπάρχει δικαιολογία να πάρεις κάτι άλλο .
Δεν βλέπω να τα προτιμά κανείς ιδιαίτερα. Πλέον στο δρόμο βλεπει κανεις πολλα Tesla ακόμα και επαρχία. Εξάλλου, όσα αθροιστικά πωλούν οι Γερμανοί κατασκευαστές παγκοσμίως τόσα πουλά η Tesla μόνη.
-
@delorean said in Ford Explorer:
@cirus said in Ford Explorer:
Δεν βλέπω να τα προτιμά κανείς ιδιαίτερα. Πλέον στο δρόμο βλεπει κανεις πολλα Tesla ακόμα και επαρχία. Εξάλλου, όσα αθροιστικά πωλούν οι Γερμανοί κατασκευαστές παγκοσμίως τόσα πουλά η Tesla μόνη.
ναι καλά εντάξει θα ήταν και οξυμορο να πουλανε πολύ οταν υπάρχει καλύτερο αυτοκινητο στα ίδια ή και λιγότερα χρήματα.
υπάρχουν και τρελοι αλλα είναι μειοψηφία.
Ο ΜΟΝΟΣ σοβαρός λόγος να πάρεις VW ηλεκτρικο ειναι να είσαι κάτοικος Αστυπάλαιας. Εκεί ναι και γω αυτό θα έπαιρνα
-
Ρε σεις, μη γράφετε πολλά, για να μην αλλάξει σελίδα το θέμα. Θέλουμε να τη βρίσκουμε εύκολα.
-
Οποιος ενδιαφέρεται να το δει από κοντά, μπορεί τις επόμενες ημέρες.
Απλά έμαθα λεπτομέρειες, μην πάει κανείς τσάμπα (εγώ π.χ αποφάσισα να μην πάω):
- Τα αυτοκίνητα που θα έχουν είναι προ-παραγωγής
- Δεν έχει σωστή μπαταρία και το test drive θα είναι 5' και μαξ 120χαω
- To κανονικό αυτοκίνητο θα είναι καλύτερο ποιοτικά και με κάποιες διαφορές
Κυρίως ειναι event για να το δουν όσοι το έχουν ήδη παραγγείλει (ναι υπάρχουν!) και να πάρει μια 1η γεύση ο κόσμος, αλλά δεν ειναι το τελικό αυτοκίνητο.
Παρακάτω ειναι το πλάν με τις ημερομηνίες που θα υπάρχει το αυτοκίνητο σε κάθε εξουσιοδοτημένο έμπορο:
-
Για μένα ένα id4 είναι με άλλη εμφάνιση, κανένα ενδιαφέρον . Σε αυτή την τιμή υπάρχουν καλύτερα ηλεκτρικά (όχι 1 και 2)
Η mach έχει και κάποια ατού αυτό όχι
Ειδικά τα συρόμενα touch είναι αθλια
-
Συμφωνώ! αλλά οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο που ενδιαφέρεται. Προφανώς σε τιμές Τέσλα και παραπάνω, για εμένα δεν έχει εμπορικό ενδιαφέρον.
-
Είναι όμορφο όμως.
-
@criuser said in Ford Explorer:
Είναι όμορφο όμως.
Θέλω να το δω από κοντά, γιατί από τις φωτογραφίες δεν μου αρέσει, το βρίσκω ατσούμπαλο πολύ.
Ford Explorer