-
@storm said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Το ενδιαφέρον είναι να δημοσιοποιηθεί ο αριθμός των ιδιωτικών υπαλλήλων που θα πάρουν τελικά κάποια αύξηση.
Θεωρητικά όλοι οι εργαζόμενοι που έχουν βασικό , αλλά όχι άμεσα αλλά μακροπρόθεσμα .
Η επιβράβευση της τριετίας θα φανεί σε βάθος χρόνου , όσο δουλεύεις με ένσημα θα μαζεύεις τριετίες , στις ηλικίες 25 -35 που έχουν χεσμένη την σύνταξη αφού δεν βγάζουν ούτε τον μισό μηνά και δουλεύουν μαύρα ίσως τους προσελκύσει .
Στις ηλικίες 35-45 που έχουν σίγουρα τριετίες η μή αναγνώριση της 12ετίας είναι έγκλημα , στην ουσία θα φτάσουν 50+ για να δούνε αύξηση !
Το θέμα είναι ότι έτσι δεν στηρίζεις τον εργαζόμενο σε μια περίοδο διαρκών ανατιμήσεων
-
Έγραφα την άποψή μου και μετά που την διάβασα σκέφτηκα ότι θα στραβώσουν κάποια μέλη, οπότε καλύτερα να περιοριστώ σε γενικολογίες.
Ο βασικός μισθός, λοιπόν, στην σημερινή Ελλάδα είναι ακραία χαμηλός.
Αυτά. -
Εγώ που είμαι στην ίδια εταιρεία από το 2004 και αυτή τη στιγμή δεν παίρνω το βασικό δεν θα έχω αλλαγή προς το καλύτερο να υποθέσω?
-
Έγραφα την άποψή μου και μετά που την διάβασα σκέφτηκα ότι θα στραβώσουν κάποια μέλη
Και τι σε νοιάζει?? Ας στραβώσουν....λογαριασμό θα δώσεις, γράψε ό,τι θες!
-
@megane98hp said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Εγώ που είμαι στην ίδια εταιρεία από το 2004 και αυτή τη στιγμή δεν παίρνω το βασικό δεν θα έχω αλλαγή προς το καλύτερο να υποθέσω?
Πρέπει να δεις αναλυτικά την μισθοδοσία σου.
Μπορεί να είσαι δηλωμένος με τον βασικό + επίδομα ελευθεριωτητας.Αν παίρνεις πάνω από τον βασικό δεν γνωρίζω αν αναγνωριζονται οι τριετιες.
Στην ουσία είναι η μισθολογικη αναγνώριση ότι έχεις κάποιο επίπεδο εμπειρίας στον εργασιακό μεσαίωνα.
-
@yem said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Αν παίρνεις πάνω από τον βασικό δεν γνωρίζω αν αναγνωριζονται οι τριετιες.
Το νομοσχέδιο λένε θα είναι για τον βασικό μονάχα
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Κι εγώ αυτό έχω καταλάβει αν και έτσι που τα γράφουν αφήνουν να εννοηθεί ότι και οι υπόλοιποι στον Ι.Τ θα ωφεληθούν.
-
@lap said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Αυτό ακριβώς. Οπότε αμέσως-αμέσως όσοι είχαν κάποιες αυξήσεις ή είχαν καλούς μισθούς πριν το 2012 τότε το μέτρο δεν τους αφορά.
-
@fanis75 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Έγραφα την άποψή μου και μετά που την διάβασα σκέφτηκα ότι θα στραβώσουν κάποια μέλη
Και τι σε νοιάζει?? Ας στραβώσουν....λογαριασμό θα δώσεις, γράψε ό,τι θες!
Βαριέμαι να εξηγώ... Για αυτό λίγα και καλά...
Άσε που είμαι ακόμη σε άδεια και θα είμαι για πολύ ακόμη, οπότε κάθομαι και κάνω άλλα ποιο ενδιαφέροντα πράγματα.
Π.χ. σήμερα κατέβασα κουρτίνες για να βάλω αύριο πλυντήριο...Είμαι ο Storm Panagiotaras ένας εργένης, ένας εργαζόμενος, μπάρμπας και καλοφαγάς...
-
σήμερα κατέβασα κουρτίνες για να βάλω αύριο πλυντήριο...
Εννοείται βάζεις τις κουρτίνες διπλωμενες μέσα στο πλυντήριο και τις κρέμας κατευθείαν χωρίς να τις στεγνώσεις στα σχοινιά.
Και μόσχο μυρίζει το σπίτι μαλακτικό και γλιτώνεις και το σίδερο -
Δεν ενδείκνυται αυτό στις κουρτίνες γιατί όταν είναι βρεγμένες τραβάνε όλη την σκόνη από το περιβάλλον και αναπτύσσουν βακτήρια. Πρέπει να είναι στεγνές όταν κρεμιούνται. Φυσικά οι κουρτίνες επιλέγονται με κριτήριο να μην χρειάζονται σιδέρωμα.
Άρα θα τις βάλω στο στεγνωτήριο και σε 15 λεπτά θα είναι έτοιμες για κρέμασμα...
-
Πάντως μη βάλεις ενισχυτικά πλύσης με καπάκι στον κάδο διότι είναι ελαφρύ ύφασμα και μπερδεύει το πλυντήριο, δεν θα μπορεί να στυψει σωστά
-
Όχι φυσικά ενισχυτικά πλύσης.
Υγρό απορρυπαντικό Neomat με άρωμα σάπιο μούσμουλο... -
Επάγγελμα οικοκυρικά.
-
-
-
-
Η νυχου της γειτονιάς μου έπιασε δουλίτσα, πήρε και δεύτερη κοπέλα, και άνοιξε και μασατζιδικο παραδίπλα. Υπάλληλος ποτέ δε θα βγάλεις καλά χρήματα. Εξαιρούνται τα εμφυτεύματα (φυτευτοι)...
-
@johnny-0 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Η νυχου της γειτονιάς μου έπιασε δουλίτσα, πήρε και δεύτερη κοπέλα, και άνοιξε και μασατζιδικο παραδίπλα. Υπάλληλος ποτέ δε θα βγάλεις καλά χρήματα. Εξαιρούνται τα εμφυτεύματα (φυτευτοι)...
Ε καλά! Μιλάς για το τοπ μαύρο χρήμα.
40ευρα για πλάκα με κόστος πενηνταλεπτου.Οκ το μασατζιδικο είναι περίεργη κατάσταση αλλά το νυχαδικο... easyyyyy money
-
Κομμώτριες νυχουδες εάν έχουν πιάσει καλη πελατεία είναι για της φυλακής τα σίδερα.
Πόσες φορές συμφωνούν για το κράτος που δεν κάνει το ένα και το άλλο και όταν πληρωνω είμαι η 2-3η απόδειξη. Αλλά ζητά και το ΦΠΑ. Δηλαδή σε κλέβει μέσα στην μούρη σου, κλέβει και το κράτος.
Ρε ηλεκτρονικό χρήμα, 8% ΦΠΑ και τέλος.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....