-
Κάποιος ρώτησε για το eDCT και εαν έχει θέματα και είχα προβλέψει ότι εννοείται ότι θα έχει προβλήματα, εξ'ορισμού το καταλαβαίνει κάποιος.
Και να που έπεσα μέσα: https://www.capital.fr/auto/stellantis-les-pannes-se-multiplient-sur-les-modeles-hybrides-quasi-neufs-1503857
"Stellantis is experiencing reliability issues with the e-DCS6 gearbox fitted to some 48V hybrid models. Several owners have had to replace this transmission, sometimes right after purchase."
-
Να έχεις ένα καλό κιβώτιο και να πας στο ρίσκο του DCT δεν το καταλαβαίνω.
Εκτός και αν όλο αυτό έγινε για την ενσωμάτωση του ηλεκτροκινητήρα ο οποίος πιθανόν δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στο EAT8.
Δεν ξέρω. Μπορεί απλά και να ήταν καμιά βλακεία ή τσιπιά της Peugeot και να της ήρθε φθηνότερα η υλοποίηση του DCT από αυτή που θα έπρεπε να κάνει στο EAT.
Από την άλλη όμως δεν καταλαβαίνω γιατί στα PHEV δεν κράτησε το EAT μιας και εκεί δεν χρειάζεται ενσωμάτωση του ηλεκτροκινητήρα στο κιβώτιο.
Μπορεί βέβαια και όλα αυτά να είναι άσχετα. Υποθέσεις κάνω. -
@katafractos17 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Εκτός και αν όλο αυτό έγινε για την ενσωμάτωση του ηλεκτροκινητήρα ο οποίος πιθανόν δεν μπορούσε να ενσωματωθεί στο EAT8.
Δεν ξέρω. Μπορεί απλά και να ήταν καμιά βλακεία ή τσιπιά της Peugeot και να της ήρθε φθηνότερα η υλοποίηση του DCT από αυτή που θα έπρεπε να κάνει στο EAT.
Από την άλλη όμως δεν καταλαβαίνω γιατί στα PHEV δεν κράτησε το EAT μιας και εκεί δεν χρειάζεται ενσωμάτωση του ηλεκτροκινητήρα στο κιβώτιο.
Μπορεί βέβαια και όλα αυτά να είναι άσχετα. Υποθέσεις κάνω.Πολύ πιθανό να ισχύει αυτό.
-
Αναγκαστικά, για να ενσωματωθεί ο ηλεκτροκινητήρας στο κιβώτιο. Γιατί προφανώς δεν ήθελε η Stellantis να ασχοληθεί με τον υβριδισμό και έψαχνε έτοιμη λύση. Και η έτοιμες λύσεις ειναι με διπλοσύμπεκτα, δεν υπάρχουν άλλες.
-
@vagkirk said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@cirus said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Επιγραμματικά. Το 3008 είναι πανέμορφο μέσα έξω. Αν ήθελα αμάξι στο μέγεθος θα το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για αυτό είναι πολύ ωραίο.
Ποιο 3008 βρε @cirus ;
Το 136 άλογα με 1650 κιλά 40000€ ;
Το ηλεκτρικό των 200 αλόγων 2 τόνους πόσο θα είναι, με 60000€ ;;;
Phev ποιο με 180 άλογα και 50000+ €Δεν ξέρω ρωτάω, ας μου πει κάποιος - ίσως να έχω λάθος στις τιμές - που τοποθετείται αυτή την στιγμή το 3008 και σε σχέση με ποιο ανταγωνιστικό μοντέλο της κατηγορίας.
Δεν είπα ότι είναι γρήγορο , όμορφο είπα είναι και ότι μαρεσει πολύ μέσα έξω. Ε στην pegeuot πληρώνεις λίγο παραπάνω δεν είναι καινούργιο αυτό. Δεν είναι φτηνή . Μιλάω πάντα για αυτό με τα 136 άλογα .
Ηλεκτρικό με τίποτα.
Το phev για leasing είναι μόνο τίποτα άλλο. -
Γράφουν πως έρχεται Ελλάδα και η geely. Αλλη και αυτη, δεν την ξέρω. Σχεδόν 3 εκ αυτοκίνητα/ετος πουλά!
Εδώ το b suv στα 1.5
@cirus καγκουρικο όπως σου αρεσει
@A-d-P αεραγωγοί πίσω τσεκ, υποβραχιόνιο τσεκ, δερμάτινα τσεκ.
Οι τιμες Γερμανία ξεκινούν από τα 18800. Πες αυτό το Φούλ έξτρα και αυτόματο να κοστιζει προσεγγιστικά 24-25.
-
Δεν την ξέρεις ? Είναι η ιδιοκτήτρια της Βόλβο.
-
Α, αυτή είναι! Δεν την θυμόμουν.
-
Αυτό έτσι όπως είναι απλη έκδοση στην Γερμανία 16-17000 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο
Απλο, μεγάλο επιπέδου d seg, οικογενειακό αυτοκινητο. Και ως sedan αυτομάτως είναι πολύ ομορφότερο από τα περισσότερα αυτοκίνητα στον δρόμο.
Υ.γ πίσω αεραγωγοί από την βασικη έκδοση, τσεκ
Το εσωτερικό του αντιγραφή από το Honda civic.
-
Επιγραμματικά. Το 3008 είναι πανέμορφο μέσα έξω. Αν ήθελα αμάξι στο μέγεθος θα το σκεφτόμουν μόνο και μόνο για αυτό είναι πολύ ωραίο.
Ποιο 3008 βρε @cirus ;
Phev ποιο με 180 άλογα και 50000+ €Δεν ξέρω ρωτάω, ας μου πει κάποιος - ίσως να έχω λάθος στις τιμές - που τοποθετείται αυτή την στιγμή το 3008 και σε σχέση με ποιο ανταγωνιστικό μοντέλο της κατηγορίας.
Δυστυχώς και άλλοι κατασκευαστές βγάζουν C SUV σε τέτοιες ιπποδυνάμεις και κοντά σε αυτά τα κιλά.
Το κανει η VAG με Tiguan, Karoq, κτλ, η BMW με τη X1, Η Mercedes με την GLA, η Volvo με το XC40, η Nissan με το Qashqai, η Toyota με το Corolla Cross και δεν ξέρω και πόσοι ακόμη κατασκευαστές.
Απλά όλοι οι παραπάνω δίνουν και επιλογές κινητήρων με ισχυρότερες ιπποδυνάμεις ενώ η Peugeot όχι. Οπότε έχει μια σχετικά υψηλή τιμή για μία μόνο επιλογή.
Προφανώς λοιπόν όλοι αυτοί οι κινητήρες έχουν το κοινό τους, το οποίο ή δεν ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη ιπποδύναμη ή δεν μπορεί να να πάει παραπάνω σε χρήματα ή για διάφορους άλλους λόγους δεν το πείραζει να επιλέξει κινητήρες σε αυτή την ιπποδύναμη. -
Δεν έχει κινητήρα και θέλει μετά από 5 χρόνια να πουλάει μόνο ηλεκτρικά, οπότε δίνει εκεί την εξέλιξη.
-
Πιθανόν.
-
@lap said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Γράφουν πως έρχεται Ελλάδα και η geely. Αλλη και αυτη, δεν την ξέρω. Σχεδόν 3 εκ αυτοκίνητα/ετος πουλά!
Εδώ το b suv στα 1.5
@cirus καγκουρικο όπως σου αρεσει
@A-d-P αεραγωγοί πίσω τσεκ, υποβραχιόνιο τσεκ, δερμάτινα τσεκ.
Οι τιμες Γερμανία ξεκινούν από τα 18800. Πες αυτό το Φούλ έξτρα και αυτόματο να κοστιζει προσεγγιστικά 24-25.
Λίγα είναι, αν δεν κάνει τουλάχιστον 30-35 δεν δίνει λεφτά η σύζυγος, επίσης δεν ψωνίζει από τις εκπτώσεις .
ΥΓ. της άρεσαν τα BYD και το μεγάλο, αλλά και το atto -
Αυτό έτσι όπως είναι απλη έκδοση στην Γερμανία 16-17000 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο
Απλο, μεγάλο επιπέδου d seg, οικογενειακό αυτοκινητο. Και ως sedan αυτομάτως είναι πολύ ομορφότερο από τα περισσότερα αυτοκίνητα στον δρόμο.
Και το εξωτερικό αντιγραφή kia sephia
-
@a-d-p said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Και το εξωτερικό αντιγραφή kia sephia
Πολυ ασχημο αυτοκινητο.
-
Γιατί ρε παιδιά σας αρέσουν τα περίπτερα suv και όχι ένα όμορφο sedan με απλές γραμμες;;
Ποιο suv θα βαζατε διπλα του στα λεφτά αυτά και θα ήταν ομορφότερο;;;;
-
Ποιο 3008 βρε @cirus ;
Δυστυχώς και άλλοι κατασκευαστές βγάζουν C SUV σε τέτοιες ιπποδυνάμεις και κοντά σε αυτά τα κιλά.
Το κανει η VAG με Tiguan, Karoq, κτλ, η BMW με τη X1, Η Mercedes με την GLA, η Volvo με το XC40, η Nissan με το Qashqai, η Toyota με το Corolla Cross και δεν ξέρω και πόσοι ακόμη κατασκευαστές.
Απλά όλοι οι παραπάνω δίνουν και επιλογές κινητήρων με ισχυρότερες ιπποδυνάμεις ενώ η Peugeot όχι. Οπότε έχει μια σχετικά υψηλή τιμή για μία μόνο επιλογή.
Προφανώς λοιπόν όλοι αυτοί οι κινητήρες έχουν το κοινό τους, το οποίο ή δεν ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη ιπποδύναμη ή δεν μπορεί να να πάει παραπάνω σε χρήματα ή για διάφορους άλλους λόγους δεν το πείραζει να επιλέξει κινητήρες σε αυτή την ιπποδύναμη.Κινητήρες έχει , απλά ανεβαίνει απότομα η τιμή του . Και οι δύο μπριζάτες εκδόσεις , υποθέτω , μία χαρά ικανοποιητικότατα θα κινούν το 3008.
Τελικά τετρακίνητο με 360 άλογα , μπριζάτο 3008 θα βγεί ή ήταν παραφιλολογία;
-
Γιατί ρε παιδιά σας αρέσουν τα περίπτερα suv και όχι ένα όμορφο sedan με απλές γραμμες;;
Σε αυτη τη φωτογραφια ειναι οκ. Αν το δεις απο μπροστα ομως στη φωτογραφια που ειχε απο το Youtube ειναι παντοφλα.
-
το mazda 3 sedan το επαιρνα χτες
-
This post is deleted!
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα