-
@otso said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Κατάλαβες γιατί δεν σε αφήνουν να σηκώσεις μόνος σου κατοικία ;
οχι
Για αυτό ακριβώς.
Γιατί δεν έχεις επίγνωση τι καταλαβαίνεις και τι όχι !Εχω κολητο που τελειωσε την École Nationale des Beaux-Arts μετραει ;
Οχι
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Φτιάχνουμε οικοδομή κοντά στην θάλασσα που χρειάστηκε να γίνει στεγανολεκάνη και διάφορα άλλα που δεν είναι του παρόντος και ο κατασκυαστής ξόδεψε 120000 ευρώ πριν ρίξει την θεμελίωση και βέβαια υπάρχει μόνιμο φρεάτιο και αντλία. 2 μάλιστα φρεάτια.
Το ξερω ρε συ απλως αναφερομουνα σε συζητηση παλιοτερη σχετικα με ανακαινισεις παλιων πετρινων .
Αν δεν υπαρχει υψηλος υδροφορος οριζοντας δεν υπαρχει και ανερχομενη υγρασια .αυτα τα σπιτια στην Αμερικη ειναι κοντα σε λιμνες που που και που πλυμμηριζουν τα υπογεια και τους καιει θερμανσεις συστηματα και οτι εχει στο υπογειο πρεπει να το πεταξουν κλπ γιαυτο εχει την αντλια για να βγαλει τα νερα γρηγορα πριν ανεβει η σταθμη τους. κοιτα στο ΥΤ τα βλεπεις αυτα δεν χρειαζεται να βασιζεσαι σε ιστοριες απο φιλους φιλων.
-
Κατάλαβες γιατί δεν σε αφήνουν να σηκώσεις μόνος σου κατοικία ;
οχι
Για αυτό ακριβώς.
Γιατί δεν έχεις επίγνωση τι καταλαβαίνεις και τι όχι !Εχω κολητο που τελειωσε την École Nationale des Beaux-Arts μετραει ;
Mpa einai toy col...
-
Ερώτηση. Γύρισα από διακοπές και στο σπίτι μέσα είχε 13 βαθμούς Κελσίου. Σε εσάς με μόνωση πόσο είχε;
Σιχαίνομαι το κρύο. Απορώ πως ζουν στις βόρειες χώρες. Θα είχα μεταναστέψει στην Ελλάδα αν γεννιόμουν εκεί.
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ερώτηση. Γύρισα από διακοπές και στο σπίτι μέσα είχε 13 βαθμούς Κελσίου. Σε εσάς με μόνωση πόσο είχε;
Σιχαίνομαι το κρύο. Απορώ πως ζουν στις βόρειες χώρες. Θα είχα μεταναστέψει στην Ελλάδα αν γεννιόμουν εκεί.
ετσι ειναι οι κληρονομοι, διακοπαρουν!
-
Σύντροφε κληρονόμε
Τζαμπα σε σπίτια συγγενών. Δεν έχουμε χρήματα για πολυτέλειες.
Τι θερμοκρασία είχατε σπίτι όταν γυρίσατε;
-
Σύντροφε κληρονόμε
Τζαμπα σε σπίτια συγγενών. Δεν έχουμε χρήματα για πολυτέλειες.
Τι θερμοκρασία είχατε σπίτι όταν γυρίσατε;
δεν πηγα διακοπες οποτε δεν γυρισα και το σπιτι ηταν στην ιδια θερμοκρασια αφου ποτε δεν το αφησα.
-
Κατάλαβα σύντροφε. Ήταν ακριβό το τεσλα.
Κουράγιο.
-
Είμαι 2ο όροφο και έτυχε να λείπουν και ο 1ος και ο 3ος.
Σε μία βδομάδα, έπεσε από 22-23 ->14.Ο θερμοστάστης του καλοριφέρ έκλεισε μετά από 3 ώρες, με βοήθεια από τα AC....
To πάτωμα ζέστανε την επόμενη μέρα που γύρισε κι ο από κάτω.(το κρύο μου αρέσει, με κοντομάνικο είμαι σπίτι)
-
Πολυ γενικο αυτο.
Εισαι σε πολυκατοικια? Μονοκατοικια?
Στο ξεροβορι χωρις προστασιες?
1ος? 2ος? 5ος?Εγω σε πολυκατοικια στον 2ο ειχα 17 (θερμοκρασια που ειδα απομακρυσμενα απο το αρκουδι).
Το αναψα κανα 2ωρο πριν φτασω και ο θερμοστατης ελεγε 18.
Ε μετα καλοριφερ να στρωσει χαρακτηρα το σπιτι...@antonakis Σου κραταει τον θερμοστατη σταθερα ανοιχτο για 3 ωρες?
Εγω απ οταναλλαξα τον θερμοστατη με εναν απλο της Μιζενς εχειμια λειτουργια που αναβει για 10 λεπτα , μετα σβηνει και οταν βλεπει οτι δεν ανεβαινει η θερμοκρασια μιας και τα σωματα καινε ξαναναβει για αλλα 5-10 λεπτα. Αυτο το κανει μεχρι που σταθεροποιειται. -
@chrisk6 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@antonakis Σου κραταει τον θερμοστατη σταθερα ανοιχτο για 3 ωρες?
Εγω απ οταναλλαξα τον θερμοστατη με εναν απλο της Μιζενς εχειμια λειτουργια που αναβει για 10 λεπτα , μετα σβηνει και οταν βλεπει οτι δεν ανεβαινει η θερμοκρασια μιας και τα σωματα καινε ξαναναβει για αλλα 5-10 λεπτα. Αυτο το κανει μεχρι που σταθεροποιειται.Σε κρύο σπίτι ναι.
Δεν συμβαίνει καθημερινά, οπότε κλαιν. -
Στις πολυκατοικίες στις πολύ βόρειες χώρες έχουν τηλεθέρμανση που είναι on 24/7 οπότε δεν κάνουν τίποτα. ή καίνε ρεύμα 24/7 σε αντλίες θερμότητας ή ηλεκτρικά καλοριφέρ σε μονοκατοικίες.
-
Πολυκατοικία, στα 3/4 χωρίς μεσοτοιχία αλλά και καμία μόνωση.
Εσείς με μόνωση είδατε τετεοιες θερμοκρασίες;
-
Εσείς με μόνωση είδατε τετεοιες θερμοκρασίες;
Οτι μόνωση έβαλε ο κατασκευαστής το '07 (που αν κρίνω από την γενική ποιότητα κατασκευής...)
Πέρσυ πάντως δεν είχε πέσει κάτω από 16. Οπότε βοήθησε κι ο καιρός. -
Μονωση του 2002...
Δεν εχω βεβαια και τις καλυτερες εντυπωσεις (στο θεμα μονωσεων) για τις πολυκατοικες που εχουν κατασκευαστει αρχες 2000 εως 2007 που εχω μεινει εως σημερα παντως.
Εμας μας σωζει η καλυψη δεξια/αριστερα απο αλλες πολυκατοικιες. Κοβει αρκετα... -
Σε πολυκατοικία του 2007, γωνιακό διαμέρισμα αλλά με καλό προσανατολισμό ( ο ήλιος το χειμώνα χτυπάει μέσα στο σπίτι μέχρι τις 3 το μεσημέρι) με μέτρια μόνωση και συρόμενα κουφώματα που όταν πλησιάζεις κοντά καταλαβαίνεις ότι μπάζει, έφυγα στις 23 -12 και γύρισα 04-01. Ο θερμοστάτης άναψε στους 16 -17.
-
Αν λειπεις κατεβαζεις τον θερμοστατη στο 14 (στον Καναδα που εξω ειναι -5 μεση τιμη). Οποτε καλα εισαι.
-
Κατάλαβα σύντροφε. Ήταν ακριβό το τεσλα.
Κουράγιο.
Σου περασε απο το μυαλο οτι υπαρχει κοσμος που δουλευει και δεν εχει χρονο για διακοπες γιαυτο φτιαχνει και κανενα σπιτι στην ζωη του;
-
Σαν εσένα;
-
Σαν εσένα;
Ακριβως. Εσυ ζησε στην κοσμαρα σου οτι γραφοντες αερολογιες στο ιντερνετ θα βελτιωσεις την ζωη σου.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ