-
Στους φωτορεαλισμούς που βλέπετε, δίπλα δείχνουν δέντρα και γκαζόν.
Μπορεί όμως να δείτε άλλα από κοντά...
-
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@lapin said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@fanis75 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν αναφέρει διεύθυνση αλλά το στίγμα στο χάρτη το έχει πάνω στην Αγελάου στα 130-140 μέτρα από τη Λ. Μεσογείων προς στα Πευκάκια. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τιμές.
Ναι εκεί το είδα και εγώ. Υποθέτω 4-5.000/τμ.
Έπεσες μέσα. 350.000 τα 75m2.
Χαχαχα
Χτίζονται σπίτια, ανάπτυξη.....για ποιους;
για τους φοροφυγαδες
ή/και για αυτούς που έχουν ήδη τέτοια σπίτια. Και δεν είναι λίγοι.
-
Υπάρχουν πάντως πολύ φθηνότερα σπίτια και καινούργια και σε καλές περιοχές Δεν λέω ακριβές λέω καλές.
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Υπάρχουν πάντως πολύ φθηνότερα σπίτια και καινούργια και σε καλές περιοχές Δεν λέω ακριβές λέω καλές.
Ε΄ άμα βαφτεί η κουζίνα θα είναι σαν ένα που έμενα στο Dubai. Η μόνη διαφορά σε σχέση με την Αθήνα είναι ότι στο Dubai έχει ουρανοξύστες Ferrari και λεφτάδες
-
Τόσο παίζουν οι τιμές στα νεόδηματα εδώ γύρω. Είδα και τις τιμές ενός Green Properties που τελειώνει τώρα λίγο πιο κάτω.
https://greenpropertiesdc.com/property/icon-residence-agia-paraskeui/Αυτό ήταν μεγάλη απάτη, αλλά μην επεκταθώ.
-
@antonakis said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Τόσο παίζουν οι τιμές στα νεόδηματα εδώ γύρω. Είδα και τις τιμές ενός Green Properties που τελειώνει τώρα λίγο πιο κάτω.
https://greenpropertiesdc.com/property/icon-residence-agia-paraskeui/Αυτό ήταν μεγάλη απάτη, αλλά μην επεκταθώ.
Για πες!! Ειναι πολυ κοντά μου και μου αρεσε στα σχέδια…αλλά δεν ειχα τα λεφτά!!
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Οι καλές περιοχές ειναι και ακριβές.
-
Για πες!! Ειναι πολυ κοντά μου και μου αρεσε στα σχέδια…αλλά δεν ειχα τα λεφτά!!
Το είχα δει σε αγγελίες πριν κόψουν καν τα δέντρα στο οικόπεδο. Δεν θυμάμαι ακριβώς, ίσως και προ καραντίνας.
Οι τιμές ήταν άκρως δελεαστικές (275κ για μεζονέτα 75 τετραγωνικά με κήπο πισίνα), τότε τόσο είχαν απλά διαμερίσματα. Δεν είχε διεύθυνση τότε, αλλά τους είχαν ξεφύγει υψομετρικές καμπύλες σε ένα σχέδιο στην αγγελία, οπότε το βρήκα, ψιλοξενερωσα που ήταν στον παράδρομο της Αττικής, όχι ότι είχα και τα λεφτά εύκολα τότε, αλλά φαίνονταν καλή ευκαιρία.
Πέρασε καιρός μέχρι να σκαφτεί το οικόπεδο, όταν χτιζόταν βρήκα μια γνωστή της γυναίκας που είχαν κλείσει μια μεζονέτα στο σύμπλεγμα και ο κατασκευαστής έσπασε το συμβόλαιο βάση κάποιου παράξενου όρου (λογικά επειδή δεν μπορούσε να το δώσει στην αρχική τιμή)... Ούτε που θέλω να ξέρω πόσο πάνε τώρα, πάντως ακόμα μου πετάγονται διαφημίσεις για αυτό. -
Καλά αυτή η ιστορία που περιγράφεις είναι συνηθισμένη την τελευταία διετία και δεν είναι απάτη. Ανεβαίνουν τα υλικά και ανεβαίνει το κόστος κατασκευής, επομένως, θα ανέβουν και οι τιμές. Ο κατασκευαστής είναι επιχειρηματίας και επενδύει για να κερδίσει όχι για να χάσει. Αν η γνωστή σου είχε όντως προλάβει να κάνει συμβόλαιο θα τον είχε δεμένο τον κατασκευαστή. Στην πιάτσα λέει ο άλλος "συμβόλαιο" ακόμα και για τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και εννοεί "σύμβαση παροχής υπηρεσιών". Το συμβόλαιο απαιτεί συμβολαιογραφική πράξη. Στα ιδιωτικά συμφωνητικά έχεις τη δυνατότητα της υπαναχώρησης σύμφωνα με συγκεκριμένους όρους (επιστροφή προκαταβολής, κ.λπ). Στα συμβόλαια η υπαναχώρηση είναι πρακτικά αδύνατη και αν την κάνεις θα σου κάνει ο άλλος αγωγή και θα σε σκίσει. Στις προφορικές συμφωνίες, εννοείται, δεν έχεις καμία εξασφάλιση. Στη φάση του έργου που περιγράφεις θα είχαν, το πιθανότερο, προφορική συμφωνία ή άντε το πολύ ιδιωτικό συμφωνητικό.
Δεν είμαι ούτε κατασκευαστής, ούτε έχω καμία σχέση με τον κλάδο. -
@storm said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Δεν αναφέρει διεύθυνση αλλά το στίγμα στο χάρτη το έχει πάνω στην Αγελάου στα 130-140 μέτρα από τη Λ. Μεσογείων προς στα Πευκάκια. Θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίναμε τιμές.
Ναι εκεί το είδα και εγώ. Υποθέτω 4-5.000/τμ.
Χαχαχα
Χτίζονται σπίτια, ανάπτυξη.....για ποιους;
για τους φοροφυγαδες
ή/και για αυτούς που έχουν ήδη τέτοια σπίτια. Και δεν είναι λίγοι.
Το συγκεκριμένο απευθύνεται σχεδόν αποκλειστικά σε ξένους. Οι τιμές του είναι εκτός αγοράς για την περιοχή, το site είναι μόνο στα αγγλικά, το κατασκευάζει εταιρεία που εξειδικεύεται στην golden visa και και η διαμόρφωση των διαμερισμάτων είναι ιδιαίτερη. Ποιος Έλληνας θα αγόραζε διαμέρισμα 125τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια; Έχει και κάποιες ιδιαίτερες παροχές που δεν τις βρίσκεις εύκολα στην Ελλάδα, π.χ. γυμναστήριο...
-
Ποιος Έλληνας θα αγόραζε διαμέρισμα 125τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια;Εγώ!! Δεν χρειάζομαι παραπάνω και τα θέλω να είναι άνετα!
-
Ποιος Έλληνας θα αγόραζε διαμέρισμα 125τ.μ. με δύο υπνοδωμάτια;Εγώ!! Δεν χρειάζομαι παραπάνω και τα θέλω να είναι άνετα!
Τι να το κάνω το υπνοδωμάτιο που χώρα με το ζόρι ένα διπλό κρεβάτι και δύο κομοδίνα; Γιατί τόσα τα κάνουν όλα πλέον.
-
Τι να το κάνω το υπνοδωμάτιο που χώρα με το ζόρι ένα διπλό κρεβάτι και δύο κομοδίνα; Γιατί τόσα τα κάνουν όλα πλέον.
Συμφωνώ!! Τα κάνουν τόσα ώστε στα κελία των 110-120τμ να βγάζουν 3 υπνοδωμάτια.
-
Καλά εντάξει εγώ έχω δει σπίτι με 115 τμ καθαρά και είχε τρία υπνοδωμάτια και ξεχωριστή κουζίνα και ήταν πάρα πολύ καλο. Τόσο καλό που το έχω στο μυαλό μου σαν πρότυπο σπίτι. Είχε τέλεια διαρρύθμιση. Βασικά είχε τεράστιο χώρο για τραπεζαρία 10 ατόμων, εναν τεράστιο χώρο έτσι άδειο όπου τα παιδιά έπαιζαν και ένα πολύ καλό σαλόνι. Φυσικά μπαλκόνια ωραία φαρδιά να αράζεις το καλοκαίρι
Αν του έβγαζαν δύο δωμάτια θα ήταν όντως τεράστια τα δωμάτια. Από την άλλη μπορείς να έχεις δύο κρεβατοκάμαρες και ένα δωμάτιο γραφειο
Δηλαδή σημαντικό ρόλο παίζει η διαρρύθμιση. Συνήθως όταν η είσοδος είναι στην μια ακρη του σπιτιού όντως το σπίτι βγαίνει πολύ καλό. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις τους χώρους και χωρίζεις χώρους υπνοδωμστιων με κεντρικούς χώρους πολύ ευκολα. Αν την βάλεις στο κέντρο του σπιτιού γινεται μπέρδεμα.
-
Καλά εντάξει εγώ έχω δει σπίτι με 115 τμ καθαρά και είχε τρία υπνοδωμάτια και ξεχωριστή κουζίνα και ήταν πάρα πολύ καλο. Είχα κουζίνα
Έτσι ήταν το προηγούμενο διαμέρισμά μου με μεγάλη κλειστή κουζίνα (χώραγε και τραπέζι 4 ατόμων), τραπεζαρία και σαλόνι. Είχε πάρα πολύ καλή διαρύθμιση (εκτός του τυφλού μπάνιου). Αλλά οι αριθμοί είναι αμίληκτοι! Στα 115τμ είναι συγκεκριμένα τα ΤΜ ανά δωμάτιο, δεν μπορείς π.χ. να έχεις υπνοδωμάτιο 25τμ.
-
Κοίτα τώρα τελευταία υπάρχει άλλη μόδα ιδιαίτερα για τα παιδιά.
Τα δωμάτια είναι 25τμ το πολύ και είναι μόνο για ξεκούραση, τίποτα άλλο.
Και υπάρχει δωμάτιο ως γραφείο για να εργάζεσαι, διαβάζεις κτλ.
Και εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα δωμάτια. Αλλά και αυτό με το γραφείο το βρίσκω λογικό.
Δηλαδή μαθαίνει το παιδί ότι όταν εργάζεται δηλαδή όταν διαβάζει να έχει ειδικό χώρο, οπότε δεν νιώθει χαλαρά με ένα κρεβάτι και παιχνίδια δίπλα σου.
-
Τα δωμάτια είναι 25τμ το πολύ και είναι μόνο για ξεκούραση, τίποτα άλλο.
Μετά σίδερο στη σαλονοκουζινα κλπ
-
Κάπως έτσι. Ένα δωμάτιο μόνο για διάβασμα και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και το άλλο ακομα και με κουκέτα μονάχα για ύπνο και χαλάρωση και με κάποια τηλεόραση ή παιχνιδομηχανή.
Μάλιστα αν δουλεύουν μαζί και οι γονείς μαθαινει το παιδί από μικρό να εργάζονται όλοι μαζί και υπάρχουν ώρες που όλοι δουλεύουν.
-
Η πλάκα είναι πως τα παιδιά διαβάζουν και ο άλλος παιζει βιντεοπαιχνίδια...μουχαχαχαχα
-
Κάπως έτσι. Ένα δωμάτιο μόνο για διάβασμα και ανάπτυξη δεξιοτήτων. Και το άλλο ακομα και με κουκέτα μονάχα για ύπνο και χαλάρωση και με κάποια τηλεόραση ή παιχνιδομηχανή.
Έχεις πάει ήδη στα 4 δωμάτια...
-
Έχεις πάει ήδη στα 4 δωμάτια...
Όχι βρε στα τρία. Το ένα με κουκέτα και το άλλο γραφείο.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!