-
@fanis75 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Τώρα για τα 200 τμ των Αμερικάνων και όσα λέτε εσύ και ο Φάνης, θα σου πω, για ένα φίλο μου βιομήχανο, συνειδητοποιημένο όμως. Εφτιαξε ένα σπίτι έτσι 300-400 τμ σε κτήμα στα Μεσόγεια, γύρω στα 5 στρ. Εβαλε και πισίνα και γήπεδο μπάσκετ και τένις αν θυμάμαι καλά.
Ηξερε όμως ότι ήθελε και 4 άτομα προσωπικό, το οποίο θα του κόστιζε πάνω από 60000 τον χρόνο.Οσοι λοιπόν δεν είστε σε αυτό το επίπεδο, μαζευτείτε.
Δεν λέω για τέτοιο. Εσύ μιλάς για άλλες καταστάσεις. Και εμένα ο κουμπάρος μου έχει 510τμ (170τμ ο όροφος) με πισίνα κλπ. Και δεν έχει προσωπικό, αλλά έχει αρκετά έξοδα. Και είχα και πελάτες σαν τον βιομήχανο που περιγράφεις...δεν είμαστε σε αυτό το βεληνεκές. Μιλάω για λογικά πράγματα (που στην Αμερική τα έχει ο μέσος υπάλληλος με το στέησον με τις ξυλινες επενδύσεις εξωτερικά!!).
Όμως τα 200τμ δεν είναι τίποτα. Έχει ο ξαδερφός μου σε πολυκατοικία στη Ν. Σμύρνη. Έχει ένα άνετο υπνοδωμάτιο με walk-in ντουλάπα (όπως πρέπει να είναι οι ντουλάπες για να ντύνεσαι σαν άνθρωπος) και δικό του μπάνιο. Έχει 2 ακόμα υπνοδωμάτια με ένα κοινό μπάνιο, ένα WC, μια κουζίνα που χωράνε να φάνε 4 άνθρωποι και ένα άνετο σαλόνι/τραπεζαρία. Σιγά το φοβερό...και φυσικά δεν έχει προσωπικό.
Και εγώ έχω φτιάξει και έχω πουλήσει τέτοιο σπίτι.
Αλλά αυτός που το πήρε, είχε τότε 6ψήφιο καθαρό μισθό και 10μετρο φουσκωτό και 3500 κυβικά.
Τώρα έχει σύνταξη 1800 και πρέπει να βρούμε άλλον να το αγοράσει, γιατί έχει 500 ευρώ κοινόχρηστα τον χειμώνα, με την θέρμανση. -
@mastoras78 said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@lapin said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Περί ορέξεως...
Τις γυναίκες σας τις ρωτήσατε εσείς που θέλετε μονοκατοικία; Οι περισσότερες ούτε να τις ακούσουν θέλουν. Σου λένε, πολυκατοικία και σε ψηλό όροφο...!Εμένα το ανάποδο!! Μόνο ισόγειο και κατά προτίμηση μονοκατοικία...αχαχα!! Εμένα μου αρέσουν τα αψηλά, αλλά δεν τα θέλει με τίποτα!
Εσύ είσαι άσχετος
Τη σύζυγό να ακούς!
Καμία ωραία μάρκα παντόφλα να αγοράζεις όμως...
-
lake bluff σικαγο, απο τις πολυ κυριλε περιοχες με σελεμπριτις και μιλφατα με μουρη πληρωμενη μυρια, 600τμ αριστης κατασκευης σε 3 περιπου στρεμματα, με ιδιωτικο γηπεδο τενις/μινι ποδοσφαιρο, εξωτερικο δεντροσπιτο/ξενωνα, πισινα και τεραστιο παρκιν, 1.2 μυρια.
εδω πρεπει να γινεις συμβουλος του koulis για να παρεις. ή να εχεις βοσκοτοπια στην ιθακη. -
Εντάξει να βάλω και εγώ για όποιον ενδιαφέρεται μία μονοκατοικία που είδα στην ΧΕ ότι πουλιέται, για να έλθετε λίγο στα ίσια σας...
-
Έφαγε άκυρο μόνο που είδα τα σκατοξύλινα πατώματα. Σιγά μην αγόραζα αυτό το πράγμα.
-
Μη ξεχνάμε και τα εισοδήματα του εξωτερικού όταν κοιτάμε τις ονομαστικές τιμες. Όταν ο βασικός τους είναι 1500-1700 ευρώ! Ένας μέσος υπάλληλος μια εταιρίας στα 2500-3000 ευρώ. *2 Αν εργάζεται και η σύζυγός πάμε στα 6000 ευρώ το μήνα και στα 1500 ευρώ/τ.μ σε αυτές τις χώρες.
Μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα και μια χαρά αγοράζεις σπίτι 200 τμ και ζεις νορμαλ.
Έχω κάποιες απορίες.
Σε αυτές τις ιδιωτικές γειτονιές είναι φθηνότερο το κόστος σπιτιών; Λογικά ναι διότι είναι τζάμπα σχεδόν η γη και υπάρχει οικονομία κλίμακας.
Βλέπω κάποιες στο youtube και σε κάποιες σειρές και ταινίες και είναι απίστευτα όμορφες και καθαρές. Χαίρεσαι να βγεις για βόλτα στην γειτονιά.
Αυτές λοιπόν γιατί δεν τις φτιαχνουμε και εδώ; Υπάρχουν άπειρες εκτάσεις. Γιατί λοιπόν δεν φτιάχνουν τέτοιες μεγάλες γειτονιές;Στις μεζονέτες δεν θα έπρεπε να υπάρχει και ανσασερ γιατί με τα χρόνια κουράζουν τα σκαλιά; Όταν φτιάχνετε μεζονέτες βάζετε ανσασερ; Κοστίζουν πολύ;
-
Ρε συ γύρε, μας λες ότι λέμε μπούρδες (αναφέρεσαι σε μας τους μηχανικούς ή/και κατασκευαστές) ενώ μας έχεις φλομώσει στη μπουρδολογία! Αντί για τη λογοδιάρροια σου, καλό θα ήταν να άκουγες και λίγο κάποιους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει και το έχουν δουλέψει το πράγμα.
Δεν θα κάτσω να κάνω την ανθολογία των μπουρδών που έχεις αναφέρει, αλλά θα σου πω ότι είσαι μακριά νυχτωμένος, με αφορμή το τελευταίο σου ποστ. Σε ποια δυτική πρωτεύουσα αγοράζεις νεόδμητο με 1.500 Ευρώ/τ.μ.; Ονειροπολείς; Έχεις την αίσθηση ότι ένας μέσος ευρωπαίος υπάλληλος μπορεί να αγοράσει σπίτι 200 τ.μ.; Ένα τριαράκι των 70-80 τ.μ. στην καλύτερη. Είσαι μακριά νυχτωμένος, σου λέω. Άσε που εμείς οι Έλληνες έχουμε ίσως το μεγαλύετρο ποσοστό ιδιόκτητης κατοικίας στην ΕΕ. Στην Ευρώπη σχεδόν όλοι οι μέσοι υπάλληλοι ζουν σε νοικιαζόμενα διαμερίσματα εντός των πόλεων.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν, γιατί έχω επισκέψεις.
-
Τι να σου πω, στα προάστια όλοι αγοράζουν 200 τμ.
Στις πόλεις σαφέστατα θα είναι μικρά και ακριβά.
Έχω παράδειγμα, πλέον έγιναν δύο τα φιλικά ζευγάρια που αγόρασαν σπίτι σε προάστια στο εξωτερικό, πριν τα 40.
Το ένα 150 τμ το 170 τμ νομίζω. Μονοκατοικίες.Εμείς εδώ ακούμε για 80 τμ με ίδιο κόστος
-
Πέστα του βρε Χάρη.
Λαπ τα 1500, ήταν το κόστος του ξύλινου σπιτιού ΜΟΝΟ.
Ηθελες οικόπεδο, άδεια, μεταφορά, τοποθέτηση και διάφορα άλλα, που θα πήγαινες χαλαρά τα 4000.
Και οι φίλοι σου που αγόρασαν 150 και 170, πόσο τα αγόρασαν ?
Κοντά στο μύριο ?
-
Δεν ρώτησα να σου πω τη αλήθεια. Και τα δύο ζευγάρια με δάνειο. Είχαν προκαταβολή μετά από 10-15 έτη στο εξωτερικο και πειραν δάνειο.
Οι μισθοί είναι τρελοί συγκριτικά με εμάς. Για πλακα φτάνουν τα 4-5000 ευρώ. Με μπόνους αν διαιρέσεις αγγίζουν τα 7000 ευρώ.
Άλλες οικονομίες ,άλλοι μισθοί.
Είναι σαν αυτές τις γειτονιές που βλέπεις στις σειρές. Δεν είναι έτσι τυχαία ένα διαμέρισμα. Είναι κάπου στα 30-40 λεπτά μακριά από τις δουλειές τους αλλά έχουν χωρο και φύση.
Πάντως δεν θυμάμαι να λένε πως ήταν πολύ ακριβά. Ήθελε μια οργάνωση στη ζωή σου και σιγά σιγά το αγοράζεις. Έτσι μου είπαν χοντρικά καιντα δύο ζευγάρια ετσι λέω και εγώ.
Όταν το πρωτοεμαθα και εγώ σοκαριστικα. Πως γίνεται να αγοράζετε έλεγα; Πως τα καταφέρατε; Δεν το πίστευα.
Μου είπαν πως τα προάστια είναι για νέους σαν εμάς. Οι πλούσιοι ζουν στο κέντρο.Αλλα ακόμα και αυτά τα προάστια δίνουν μια άλφα ποιότητα ζωής συγκριτικά με τις πολυκατοικίες μας εδώ στην Ελλάδα.
Από την άλλη διαβάζω διεθνή νέα και αναφέρουν πως οι νέοι δεν μπορούν να ζήσουν από το υψηλό κόστος ενοικίων. Δεν ξέρω τι γίνεται, ίσως τα κέντρα των πόλεων γίνονται απλησίαστα.
-
Εμενα κάποτε στην περιοχή αυτή, όταν πήγαινα Μόναχο, γιατί είχε ένα νοβοτέλ που με βόλευε, με εύκολο πάρκινγκ και καλή τιμή και εύκολη πρόσβαση στον Α8 για επιστροφή .
Δείτε τιμές.
Μιλάμε για προάστιο, 8-10 χλμ από το κέντρο της πόλης, σε περιοχή με κατοικίες και κτίρια εταιρειών, χωρίς κάτι ιδιαίτερο.Τα 5ψήφια ανά τμ, κυκλοφορούν χαλαρά, όταν εδώ τέτοια νούμερα είναι στον Λαιμό.
-
Τζίζας, αφήστε ήσυχη την αμερική και τα σπίτια της. Εκεί, στα προάστεια των πόλεων η γη είναι άφθονη και τζάμπα, το δε κόστος για μια ξύλινη μεζονέτα χωρίς θεμέλια, είναι 1.200 $ το τετραγωνικό!
Κάτι άλλο, επειδήΣ ρωτήσανε αν είναι καλύτερη η γραφιτούχα από την απλή πολυστερίνη. Η απάντηση είναι ναι, αλλά όχι. Έχει καλύτερο συντελεστή μόνωσης, αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτός χειροτερεύει περισσότερο από όσο χειροτερεύει η απλή, με αποτέλεσμα οι τελικές διαφορές να είναι πολύ μικρές. Μιλάω πάντα για ίδια πάχη.
Γιατί η μόνη σωστή απάντηση στην ερώτηση 7εκ γραφιτούχα βς 10εκ. απλή πολυστερίνη είναι: 10εκ απλή. -
Το ερώτημα μου είναι γιατί δεν φτιαχνουμε τέτοιες γειτονιές και εδώ. Γιατί δεν δίνεται άδεια να φτιαχτούν σπίτια ελαφρυας κατασκευής ( πλέον από όσο βλέπω και στα Βαλκάνια φτιάχνονται συνεχώς σπίτια ελαφρυας κατασκευής από μεταλλικό σκελετό όχι ξύλινο) μεγάλης κλίμακας να πέσει το κόστος.
Από όσο διαβάζω και αντισεισμικα είναι και ενεργειακής κλάσης Α+ και μεγάλα, και κατασκευάζονται γρήγορα με μικρό κόστος εργατικών ενώ σε μεγάλη κλίμακα πραγματικά είναι πολύ φθηνά.
Σε πολλές χώρες τις Ευρώπης έχει έρθει αυτό το στυλ γειτονιάς και δόμησης.
Έχουμε κολλήσει σε δόμηση του στυλ όπου βρεθεί κτήματακι σηκώνεται μια πολυκατοικία με άθλια διαμερίσματα μέσα με χαλια διαρρύθμιση και υψηλότατο κόστος.
-
@gatoz said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
και 120τμ μια χαρα ειναι
Μπααα! Απλά εκεί φτάνουμε οικονομικά...είναι όμως μεγάλος συμβιβασμός. Δεν χωράς, πως να το κάνουμε!?!?
3 υπονοδωμάτια *
18τμ = 54τμ10τμ = 35 (το κύριως λίγο μεγαλύτερο)
2 μπάνια *7τμ = 21= x 5 ή 6 (με ντουζιέρες) = 12
WC 3tm
Κουζίνα30τμμόνο για μαγείρεμα 9-10τμ
Σαλονοτραπεζαρία άνετη50τμ40τμ
Τραπεζαρία 40τμ
Ντουλάπες όπου 6τμ
βάλε και καμιά σκάλα-διάδρομο...
Να τα200120 για πλάκα. Μετά παιζεις λίγο με τις διαστάσεις. Αλλά τα180-200120-130 τμ τα θές. Εαν είναι μονοκατοικία, βάλε και αποθήκη, γκαράζ, πλυσταριό κλπ. περνάς τα250150 για πλάκα, (αν σου φτάνουν τα λεφτά, κι έχεις και κανα βοηθητικό χώρο, δωμάτιο επισκέπτη κλπ).Ελληνικοποίησα λίγο τα νούμερα, που πάλι μια χαρά σπίτι βγάζουν για να ζεις ανθρώπινα και να έχει και αξία σαν επένδυση και -εκτός Αθηνών- με εφικτό κεφάλαιο (το κακό πως δύσκολα έχεις καλή δουλειά να βγάζεις χρήματα στην Επαρχία αν δεν είσαι ΔΥ).
Για προάστια Σικάγου που έγραψε ο κατ, ο φίλος μου στην Αραπιά, είχε αγοράσει σε έκταση λιγότερο από έικρ (το υπολόγιζα γύρω στα 3μιση στρέμματα) σπίτι γύρω 350τμ όλα (μαζί με τα γκαράζ κι είχε κατοικήσιμο υπόγειο που έμεναν τα πεθερικά γιατί ξόδεψαν το 401K σε μεζονέτα σε guarded community και χρεωκόπησαν μετά τη σύνταξη) με περίπου 400.000$. Μου έδειξε τα 7-8 διαθέσιμα σχέδια που είχε ο εργολάβος να διαλέξεις, και ποια γύρω οικόπεδα ήταν διαθέσιμα ακόμη... (όταν σαν ειδικευμένος "βιομηχανικός εργάτης" σε διυλιστήριο και η γυναίκα του "travelling agent" δουλειά γραφείου, εβγαζαν 100-120 το χρόνο. Από 7ετία Navy πλήρωμα αεροπλανοφόρου στα νιάτα του, για χρόνια γκρουπιέρης και μετά στη Πετροχημική βιομηχανία... Και πήγε Αραβία να το ξεχρεώσει... και προηγούμενη χρεωκοπημένη του τουριστική επιχείρηση στη Καραϊβικη... κάποια στιγμή το πούλησαν και πήγαν Τέξας... όλα αυτά που δεν μπορείς να κάνεις στην Ελλάδα-Ευρώπη)
-
@dstou said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Τζίζας, αφήστε ήσυχη την αμερική και τα σπίτια της. Εκεί, στα προάστεια των πόλεων η γη είναι άφθονη και τζάμπα, το δε κόστος για μια ξύλινη μεζονέτα χωρίς θεμέλια, είναι 1.200 $ το τετραγωνικό!
Γενικά δεν έχει κανένα νόημα η σύγκριση τιμών μεταξύ Ευρώπης και Αμερικής, είτε αφορά σπίτια είτε αυτοκίνητα είτε καταναλωτικά αγαθά. Άλλος πλανήτης οι ΗΠΑ.
Στην Ευρώπη πάντως τα κέντρα των πόλεων είναι ως επί το πλείστον εκτός δυνατοτήτων αγοράς του μέσου εργαζομένου, εκτός αν βολευτεί σε φιδότρυπες.
-
Μου φαίνεται μόνο οι δικοί μας μηχανικοί ξέρουν την μοναδική αλήθεια περί σπιτιών.
Στο εξωτερικό και στην Ευρώπη, και πλέον και στα Βαλκάνια τα τελευταία έτη, όλοι είναι άσχετοι.Πάντα έτσι ήταν οι μηχανικοί από τα φοιτητικά τους χρόνια. Ξερολες ισχυρογνώμονες.
Τους θυμάμαι στα φοιτητικά τα στέκια. Όλοι ίδια πάστα. -
Στην Ευρώπη ο κόσμος συγκατοικεί.
Στο Παρίσι, ξάδερφος με 3 παιδιά μένει σε 85 τμ για να είναι σε καλή περιοχή, με ασφάλεια.Λαπ αυτά τα μεταλλικά και τα ξύλινα, είναι φτηνά έξω, γιατί έχουν φτηνό μέταλλο και φτηνό ξύλο.
Εμείς έχουμε φτηνή πέτρα για μπετό, γαρμπίλια, σοβάδες, και φτηνό κοκκινόχωμα για τούβλα.
-
@criuser said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Λαπ αυτά τα μεταλλικά και τα ξύλινα, είναι φτηνά έξω, γιατί έχουν φτηνό μέταλλο και φτηνό ξύλο.
Εμείς έχουμε φτηνή πέτρα για μπετό, γαρμπίλια, σοβάδες, και φτηνό κοκκινόχωμα για τούβλα.
και εχουμε και εργολαβους που μονο αυτα ξερουν να δουλευουν. και να μας δουλευουν με ημιυπαιθριους, μαυρο χρημα και παρανομιες....
-
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Είναι κάπου στα 30-40 λεπτά μακριά από τις δουλειές τους αλλά έχουν χωρο και φύση.
Μου είπαν πως τα προάστια είναι για νέους σαν εμάς. Οι πλούσιοι ζουν στο κέντρο.
Αλλα ακόμα και αυτά τα προάστια δίνουν μια άλφα ποιότητα ζωής συγκριτικά με τις πολυκατοικίες μας εδώ στην Ελλάδα.Υπάρχει άλλη μια μεγάλη διαφορά με την Ευρώπη: ΜΜΜ και αποστάσεις. Στην Ελλάδα δεν διανοείται ένας να δουλεύει Αθήνα και να μένει στον Βόλο για παράδειγμα. Στην Γαλλία γίνεται (είχα συνάδελφο) και να μετακινείται καθημερινά 320χλμ με το TGV, 1.15' ταξίδι. Έφευγε στις 8:00 από το σπίτι του και 9:20 ήταν γραφείο. Έφευγε 18:00 από το γραφείο και 19:30 έτρωγε με την οικογένειά του. Κόστος? €500/μήνα με την μηνιαία κάρτα (ενώ κανονικά ήταν €50 το εισητήριο αλέ ρε τουρ). Στην Ελλάδα ούτε καν μέχρι την Χαλκίδα δεν μπορείς να πάς!!
Οπότε αντί να αγοράσει μια τρύπα στο Παρίσι με €500.000, αγόρασε μια φοβερή μονοκατοικία στην επαρχία!! Στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό, οπότε οι επαρχιακές πόλεις μένουν ανεκεμετάλλευτες και στοιβαζόμαστε όλοι στην Αθήνα.
Επίσης στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο να θές 1 ώρα να πάς στην δουλειά σου, αλλά λόγω απόστασης (όχι λόγω Κηφισίας)...εδώ δεν το έχουμε συνηθίσει. Ειχα συνάδελφο στην τράπεζα που μένει Χαλκίδα και κάθε μέρα έρχεται με το αυτοκίνητο...τον κοίταγαν σαν περίεργο όλοι, άσχετα εαν ήθελε πιο λίγη ώρα από τον άλλο που ερχόταν από Γλυφάδα.
-
@lap said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Είναι κάπου στα 30-40 λεπτά μακριά από τις δουλειές τους αλλά έχουν χωρο και φύση.
Μου είπαν πως τα προάστια είναι για νέους σαν εμάς. Οι πλούσιοι ζουν στο κέντρο.
Αλλα ακόμα και αυτά τα προάστια δίνουν μια άλφα ποιότητα ζωής συγκριτικά με τις πολυκατοικίες μας εδώ στην Ελλάδα.Υπάρχει άλλη μια μεγάλη διαφορά με την Ευρώπη: ΜΜΜ και αποστάσεις. Στην Ελλάδα δεν διανοείται ένας να δουλεύει Αθήνα και να μένει στον Βόλο για παράδειγμα. Στην Γαλλία γίνεται (είχα συνάδελφο) και να μετακινείται καθημερινά 320χλμ με το TGV, 1.15' ταξίδι. Έφευγε στις 8:00 από το σπίτι του και 9:20 ήταν γραφείο. Έφευγε 18:00 από το γραφείο και 19:30 έτρωγε με την οικογένειά του. Κόστος? €500/μήνα με την μηνιαία κάρτα (ενώ κανονικά ήταν €50 το εισητήριο αλέ ρε τουρ). Στην Ελλάδα ούτε καν μέχρι την Χαλκίδα δεν μπορείς να πάς!!
Οπότε αντί να αγοράσει μια τρύπα στο Παρίσι με €500.000, αγόρασε μια φοβερή μονοκατοικία στην επαρχία!! Στην Ελλάδα δεν γίνεται αυτό, οπότε οι επαρχιακές πόλεις μένουν ανεκεμετάλλευτες και στοιβαζόμαστε όλοι στην Αθήνα.
Επίσης στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο να θές 1 ώρα να πάς στην δουλειά σου, αλλά λόγω απόστασης (όχι λόγω Κηφισίας)...εδώ δεν το έχουμε συνηθίσει. Ειχα συνάδελφο στην τράπεζα που μένει Χαλκίδα και κάθε μέρα έρχεται με το αυτοκίνητο...τον κοίταγαν σαν περίεργο όλοι, άσχετα εαν ήθελε πιο λίγη ώρα από τον άλλο που ερχόταν από Γλυφάδα.
δικαιο μεγαλο...
στο πανακριβο ντυσελντορφ για να πας απο τη κολωνια θες 25' με το τραινο.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!