-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Προμήθεια το λένε!
Το μυαλό σου στις μίζες
Λάθος.
Η προμήθεια, είναι επίσημη και φορολογείται.
Η μίζα είναι ανεπίσημη και την δίνει η θεία από την Νιγηρία που ψηφίζει πάντα πασοκ...
-
Μάλλον πολλοί πολιτικοί που πολλαπλασιάζουν τα ακίνητα τους μέσα σε 2-3 έτη, έχουν καταγωγή από τη Νιγηρία
-
Πουλήσαμε μετοχές stellantis και αγοράσαμε πακετακι από TOYOTA;
Θα του δώσω εγώ φιντμπακ του Κρουζερ από Μάρτη και θα αναθεωρήσει, έτσι κι αλλιώς, από κρος σε κρος θα πάει, αλλά θέλει να βάλει και κάνα δεκαχίλιαρο απ τη τσέπη του
Κάντε κράτηση το Σιτροεν (του Κρουζερ, το δικό μου αργεί ακόμα) οι ενδιαφερόμενοι, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας... -
Οχι το αιρκρος πετρέλαιο θα παραμείνει, γιατί κινούμεθα τζάμπα και άνετα...
Το 4 που θα γίνει 20 τον Ιούνιο, ίσως αλλαχθεί με κάτι νεότερο, αλλά είναι άγνωστο ακόμα το αν και πότε...
-
-
https://www.drive.com.au/news/engines-revealed-for-next-toyota-rav4-exclusive/
Το άρθρο λέει για hammerhead μουσούδα, βελτιωμένα hev και phev.
Αν καταφέρουν και χωρέσουν έναν δυνατό κινητήρα πίσω, μαζί με βελτίωση της απόδοσης κ του μεγέθους της μπαταρίας μπορεί σε ένα αρκετά αισιόδοξο σενάριο να δούμε τα παρακάτω;
2,5 hev fwd 260hp
2,5 hev awd 300hp
2,5 phev 350hpΑλλιώς μπορεί να έχουμε ακριβώς ό,τι και τώρα με την hamnerhead μουσούδα και υψηλότερη τιμή....
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
@spiros-0 said in TOYOTA FORUM:
ποτε δεν καταλαβα γιατι σταματησε να παραγει το IQ
Γιατι ειχε τεραστιο κοστος παραγωγης και στο τελος πουλαγε με χασουρα. Εαν ηθελε να συνεχισει να πουλάει με κερδος έπρεπε να αυξηθει η τιμη αρκετα και τοτε δεν θα ήταν εμπορικο.
Το αυτοκινητο εχει απίστευτη τεχνολογία καμία σχεση με Σμαρτ. Σκεφτείτε είχε μεγαλύτερο μετατροχιομαπο Γιαρις για καλυτερη ευσταθεια. Ειχε αεροσακο μεχρι και πισω, στην πισω πορτα για συγκρουση απο πισω.
Εξαιρετικό αυτοκινητάκι, με διαφορά το καλύτερο micro car πόλης. Είχα οδηγήσει του φίλου μου του @monman2 και είχα μείνει έκπληκτος από το πόσο σταθερό ήταν.Το μόνον κακό ήταν η θεόμακρες σχέσεις του κιβωτίου του, αλλά μόνον οι γκαζιάρηδες θα το προσέξουν αυτό. Παλαιότερα είχα οδηγήσει και το αυτόματο (CVT) του παλιού συμφορουμίτη SV2.
-
Εγώ το έχω οδηγήσει στα όρια του και η πίσω ανάρτηση έπλεε λίγο αλλά ναι θα μπορούσα να το είχα για καθημερινό αυτοκινητο! Ήταν εξαιρετικό
-
Από καιρό ήθελα να οδηγήσω κάποιο υβριδικό και σήμερα κατόπιν προτροπής πελάτη και φίλου που εργάζεται σε αντιπροσωπεία πήγα και οδήγησα back to back το Yaris cross και την Corolla hatchback. Σύντομες εντυπώσεις…..
Το Yaris cross απορώ ειλικρινά πως πουλάει τόσο. Ο ορισμός του τσίπικου αυτοκινήτου, όλη η κατασκευή βγάζει μια φτήνια. Από αναρτήσεις και τιμόνι κανένα πρόβλημα, ήταν εξαιρετικά αλλά αν και η έκδοση ήταν φορτωμένη με τιμή πάνω από 27 μου έκανε κακή εντύπωση ότι έτριζε παρά τα μόλις 1500 χλμ. Σε λίγο τραχιά άσφαλτο συντόνιζε πολύ η κονσόλα ενώ σε κάθε λακκούβα έτριζε η οθόνη. Παρά τα 116 άλογα τραβούσε καλά.
Η Corolla όμως ήταν εντελώς διαφορετική….ένιωσα ότι ανέβηκα δυο κατηγορίες. Σε όλα της εξαιρετική. Έκανα την ίδια ακριβώς διαδρομή με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες….στην εθνική πήγαινα 115-120 πχ και επιστρέφοντας και τα δυο μου έβγαλαν κατανάλωση 4,2. -
@kkostask said in TOYOTA FORUM:
Από καιρό ήθελα να οδηγήσω κάποιο υβριδικό και σήμερα κατόπιν προτροπής πελάτη και φίλου που εργάζεται σε αντιπροσωπεία πήγα και οδήγησα back to back το Yaris cross και την Corolla hatchback. Σύντομες εντυπώσεις…..
Το Yaris cross απορώ ειλικρινά πως πουλάει τόσο. Ο ορισμός του τσίπικου αυτοκινήτου, όλη η κατασκευή βγάζει μια φτήνια. Από αναρτήσεις και τιμόνι κανένα πρόβλημα, ήταν εξαιρετικά αλλά αν και η έκδοση ήταν φορτωμένη με τιμή πάνω από 27 μου έκανε κακή εντύπωση ότι έτριζε παρά τα μόλις 1500 χλμ. Σε λίγο τραχιά άσφαλτο συντόνιζε πολύ η κονσόλα ενώ σε κάθε λακκούβα έτριζε η οθόνη. Παρά τα 116 άλογα τραβούσε καλά.
Η Corolla όμως ήταν εντελώς διαφορετική….ένιωσα ότι ανέβηκα δυο κατηγορίες. Σε όλα της εξαιρετική. Έκανα την ίδια ακριβώς διαδρομή με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες….στην εθνική πήγαινα 115-120 πχ και επιστρέφοντας και τα δυο μου έβγαλαν κατανάλωση 4,2.Λογικο ειναι το κορολλα να ναι πολυ πολυ καλυτερο..οπως και το lbx με το yc ενω ειναι ουσιαστικα η ιδια πλατφορμα λιγο τροποποιημενη το ενα αμαξι ειναι η μερα με τη νυχτα με το αλλο...ειδικα αν βαλεις κατω και τη τιμη που ξεκιναει το 130αρι yc στα 30χιλ σιγουρα δεν αξιζει..αξιζε σιγουρα καποτε που χε 8-9 χιλιαρικα κατω..
-
Σόρρυ που θα το πω έτσι, ούτε τα 21 τα άξιζε κατά τη γνώμη μου…δείχνει εντελώς πρόχειρο σαν κατασκευή, σαν να κάθεσαι σε καναπέ που τσουλάει…
-
Υπερβολές. Είναι μέτριο αλλά όχι τόσο κακό. Τι παραπάνω έχει ένα 208;;. Τίποτα. Πάνε χτυπά τα πλαστικά του. Κούφια παντού.
-
Υπερβολές. Είναι μέτριο αλλά όχι τόσο κακό. Τι παραπάνω έχει ένα 208;;. Τίποτα. Πάνε χτυπά τα πλαστικά του. Κούφια παντού.
Το 208 μου τρίζει μόνο κάποιες φορές στις πόρτες αλλά έχει 172κ χλμ…καμία σχέση κυριολεκτικά σαν κατασκευές.
-
Όλα αυτά είναι παρόμοια. Δεν έχουν διαφορες σε αυτά τα χρήματα. περίμενε να δεις πόσο θα τριζει και από το ταμπλό. Έχει κάτι μαξιλαράκια γύρω από τους αερογωγους. Αυτά σε λίγο θα ξεραθούν και θα στα πετάει μέσα από αυτούς. Μετά θα τριζει σαν κουδουνιστρα. Δεν είναι να ασχολείσαι. Η λύση είναι όπου μπορείς να ψεκάσεις σιλικόνη. Εμένα που είναι ψεύτικο με τη σιλικόνη δεν τρίζει τίποτα. Χωρίς....πολλά θα τρίζουν.
Με 3,5 ευρώ έχω για κάποια έτη ήσυχο εσωτερικό.
-
Με τόσο ξύλο που έχει φάει, άλλο θα είχε σκορπίσει…κοντεύει και τα 9 χρόνια.
-
Όλα αυτά είναι παρόμοια. Δεν έχουν διαφορες σε αυτά τα χρήματα. περίμενε να δεις πόσο θα τριζει και από το ταμπλό. Έχει κάτι μαξιλαράκια γύρω από τους αερογωγους. Αυτά σε λίγο θα ξεραθούν και θα στα πετάει μέσα από αυτούς. Μετά θα τριζει σαν κουδουνιστρα. Δεν είναι να ασχολείσαι. Η λύση είναι όπου μπορείς να ψεκάσεις σιλικόνη. Εμένα που είναι ψεύτικο με τη σιλικόνη δεν τρίζει τίποτα. Χωρίς....πολλά θα τρίζουν.
Με τη σιλικόνη δεν βρωμάει μετά για μέρες το αυτοκίνητο;
Ποια χρησιμοποιείς; -
Με τόση που έχει ρίξει έχει πάθει ανοσία….
-
-
@gtsartsal said in TOYOTA FORUM:
Με τη σιλικόνη δεν βρωμάει μετά για μέρες το αυτοκίνητο;
Ποια χρησιμοποιείς;Για λίγα λεπτά, μετά χάνεται η μυρωδιά. Πιο πολύ το αέριο μυρίζει που βγαίνει όχι η σιλικόνη. Έχω βάλει αρκετό αλλά είναι σχισμές. Πόσο να πάρει;
Αυτό της WD40. 5-6 έτη αυτό έχω. Δεν τελειώνει.
-
@criuser said in TOYOTA FORUM:
@kkostask said in TOYOTA FORUM:
Με τόση που έχει ρίξει έχει πάθει ανοσία….
Ξέχασες το Ητα
Γελάσαμε
TOYOTA FORUM