-
@harisma23 said in TOYOTA FORUM:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, μαθήματα αντικειμενικότητας
από το Φάνη σε συζήτηση περί VAG.
Σουρεάλ!Πάντα ειμαι αντικειμενικός!! Για αυτο τα γραφω ολα να ακουσω αντίλογο εαν κάτι δεν ισχύει. Αλλά προφανώς συμφωνείς μαζι μου αφου δεν εχεις να πεις κάτι!! Και πως να μην συμφωνησεις αφου εισαι λογικος και ξερεις την αλήθεια.
-
@groover1972 said in TOYOTA FORUM:
@vagkirk said in TOYOTA FORUM:
Το ότι παίρνει... όρθιο ποδήλατο με τα καθίσματα ριγμένα εντελώς επίπεδα είναι απίστευτο.
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά και το CMAX του 2003 το έκανε αυτό. Όπως και το κιβώτιο ταχυτήτων στο ταμπλό. Αλλά γενικά έχει πολύ καλο σχεδιασμό το Toyota. Ιδίως στις μικρές λεπτομέρειες. Έχει και ιονιστη στην οροφή.
Περισσότερες πληροφορίες εδώ....
https://cartalk.gr/toyota-sienta-polymorfiko-tetrakinito-yaris-epta-kathismata/ -
Μιλάμε για ΤΟ εργαλείο. Και αυτόματο, και υβριδικό, και τετρακίνητο, και σχετικά μικρό (4,3μ) και 7θεσιο και φορτηγό.
Οκ αν πήγαινα για καφέ δεν θα το παρκαρα μπροστά για μόστρα αλλά κάπου μακρύτερα, ίσως έφερνα μαζί μου το τραπέζι με τις καρέκλες, και θερμός ποτήρι με δικό μου οικολογικό μπαμπού καλαμάκι.Ε;;; Πιο toyota driver δεν γίνεται....
Υ.γ Ίσως έφερναν και σπιτικό καφέ.
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
Μιλάμε για ΤΟ εργαλείο. Και αυτόματο, και υβριδικό, και τετρακίνητο, και σχετικά μικρό (4,3μ) και 7θεσιο και φορτηγό.
Οκ αν πήγαινα για καφέ δεν θα το παρκαρα μπροστά για μόστρα αλλά κάπου μακρύτερα, ίσως έφερνα μαζί μου το τραπέζι με τις καρέκλες, και θερμός ποτήρι με δικό μου οικολογικό μπαμπού καλαμάκι.Ε;;; Πιο toyota driver δεν γίνεται....
Υ.γ Ίσως έφερναν και σπιτικό καφέ.
πρεπει να μεταμφιεστείς μην σε δει κανας γνωστός να οδηγάς αυτή την πολυχρηστικη μεν, αηδία δε
ΥΓ εντυπωσιακό πολύ σε πρακτικότητα όμως το ομολογώ
-
Οκ μπορεί να είναι καπως αλλά είναι στα πλαίσια ενός μεγάλο kei car.
Και εδώ ένα αυθεντικό keicar.
Δες εδω, ίδιο μήκος με το ford ka. Βάλτο στο 4:00 λεπτό και δες το σημαίνει πρακτικότητα σε μήκος όσο ένα ford ka ή peugeot 108.
Δες με τα πίσω συρόμενα καθίσματα πόσο άνετα κάθονται οι ενήλικες.Τέτοια μικρά υβριδικά έπρεπε να γεμίσουμε.
-
Οκ μπορεί να είναι καπως αλλά είναι στα πλαίσια ενός μεγάλο kei car.
Και εδώ ένα αυθεντικό keicar.
Δες εδω, ίδιο μήκος με το ford ka. Βάλτο στο 4:00 λεπτό και δες το σημαίνει πρακτικότητα σε μήκος όσο ένα ford ka ή peugeot 108.
Δες με τα πίσω συρόμενα καθίσματα πόσο άνετα κάθονται οι ενήλικες.Τέτοια μικρά υβριδικά έπρεπε να γεμίσουμε.
lap κανένας ούτε εγω γινεται να διαφωνήσουμε ότι είναι σουπερ πρακτικά τα κουτια με ρόδες.
όμως.....
προτιμώ το design από κάτι πρακτικό.
αν επαιρνα φρυγανιέρα δεν θα με ένοιαζε αλλά στα δικά μου μάτια ενα αυτοκίνητο δεν είναι φρυγανιέρα.
Αν ήταν όμως ναι τέτοιο θα έπαιρνα.
-
Γιατί είπε κανείς ότι φτιάχνεις φρυγανιές με ένα kei car;
Σε ένα kei car χώρα ψηλός οδηγός μπροστά και κάθονται άνετα σε σταυροπόδι οι πίσω. Στο ka για παράδειγμα θα κάτσουν μπροστά δύο ψηλοι και οι πίσω θα πάρουν κάποιο ΜΜΜ.
Όλα κουτιά είναι. Το να πιέζεις την μια πλευρά τους και να την κάνεις πιο τσαλακωμενη δεν σημαίνει πως δεν είναι ένα κουτί με τσαλακωμενη πλευρά στο όνομα του design
-
Γιατί είπε κανείς ότι φτιάχνεις φρυγανιές με ένα kei car;
Σε ένα kei car χώρα ψηλός οδηγός μπροστά και κάθονται άνετα σε σταυροπόδι οι πίσω. Στο ka για παράδειγμα θα κάτσουν μπροστά δύο ψηλοι και οι πίσω θα πάρουν κάποιο ΜΜΜ.
Όλα κουτιά είναι. Το να πιέζεις την μια πλευρά τους και να την κάνεις πιο τσαλακωμενη δεν σημαίνει πως δεν είναι ένα κουτί με τσαλακωμενη πλευρά στο όνομα του design
οκ πες την φρυγανιέρα όπως θες. εμενα εξακολουθει να μην μου αρέσει
ενω το κουτί με τσαλακωμένη πλευρά (ka) με αρέσει
γούστα.
-
Να θυμίσω το 1008 15 χρόνια πριν ?
Δεν περπάτησε, παρ΄ ότι άνετο με χώρους.
-
20000 ευρώ κόστιζε, ενώ σε φάρδος ήταν μεγάλο.
Τα kei cars είναι φθηνά, σχετικά, και έχουν τεράστιους χώρους, μεγαλύτερους και από το 1008 ενώ σε μήκος είναι 3,40μ.
Το τελευταίο kei car στην Ελλάδα ήταν το daihatsu cuore.
-
@criuser said in TOYOTA FORUM:
Να θυμίσω το 1008 15 χρόνια πριν ?
Δεν περπάτησε, παρ΄ ότι άνετο με χώρους.
ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ. γιαυτο! αλλιώς θα ετρεχε δεν θα περπατούσε απλά
-
1007 ήταν και δεν θυμάμαι να ήταν τόσο ακριβό.
-
1007
ηταν σε σχέση με όλα της κατηγορίας λόγω των συρόμενων πορτών.
ανέβαζε πολύ το κόστος.
-
Οι χώροι του ήταν μεγαλύτερης κατηγορίας, άρα η σύγκριση δεν είναι σωστή,
Και το 3 Πικάσο ήταν πιο ακριβό από το 3, αλλά είχε το κοινό του.
-
την σύγκριση δεν την κάνω εγώ. Την έκαναν οι υποψήφιοι αγοραστές όμως που ήταν απροθυμοι να πληρώσουν τόσο τις συρόμενες πόρτες που βοηθούσαν να είναι τόσο πρακτικο
και για αυτό πάτωσε.
Ηταν πολύ αξιόλογο.
Το πικάσο είχε περίπου ίδιες τιμές με τον ανταγωνισμό και πήγε καλά και αυτό και ο ανταγωνισμός (πχ zafira)
-
Από τα kei cars όχι δεν ήταν μεγαλύτεροι, από τα υπόλοιπα μικρά ναι ήταν.
-
Όλα τα υβριδικά Toyota έχουν τo e-CVT στην καρδιά του υβριδικού συστήματος , παρακάτω ο καθηγητής από το πανεπιστήμιο της Ούτα τα εξηγεί πολύ ωραία MG1 MG2 ο αριθμός των γραναζιών και τα 9 σενάρια λειτουργίας , κάψιμο...
@andya3 οι Γερμανοί μηχανικοί άνετα μπορούν να φτιάξουν κάτι τέτοιο το πρόβλημα είναι οι λογιστές ..ΝEIN αυτό δεν χαλάει ΝEIN απορρίπτεται!
@lap αν σε μαλώσει η γυναίκα γιατί 39 λεπτά δεν θα της μιλάς δεν θα φταίω εγω -
Χαχα τα έχω δει όλα τα βιντεάκια του... Έχει ενδιαφέρον το σύστημα της gm που μοιάζει αρκετά με το e cvt της toyota.
Ένα ακόμα που δείχνει την διαφορά του διλιτρου e cvt και του έξτρα γραναζιουΤα βάζω στην τηλεόραση τα βράδια και τα βλέπω....χαχαχα
-
Φωτογραφία από την αυλή της δουλειάς με αυτοκίνητα συναδέλφων
Το μπορντω corolla του 1997 , 560.000 - ένας κινητήρας - ένα κιβώτιο απο τις 250.000 με αεριο. Άψογο
Το γιαρις 2003 295.000 Άψογο
Το corolla του 2005 , το δικό μου, 190.000χλμ ΆψογοΤο auris 2009 150.000 , ο γνωστός κινητήρας καίει λάδια.
-
@gtsartsal said in TOYOTA FORUM:
Φωτογραφία από την αυλή της δουλειάς με αυτοκίνητα συναδέλφων
Το μπορντω corolla του 1997 , 560.000 - ένας κινητήρας - ένα κιβώτιο απο τις 250.000 με αεριο. Άψογο
Το γιαρις 2003 295.000 Άψογο
Το corolla του 2005 , το δικό μου, 190.000χλμ ΆψογοΤο auris 2007 150.000 , ο γνωστός κινητήρας καίει λάδια.
Μια πινακίδα Service Toyota σας λείπει χαχαχα
TOYOTA FORUM