-
@alex1982 said in TOYOTA FORUM:
Η αντιπροσωπεία είναι στην Ελευσίνα
@alex1982 said in TOYOTA FORUM:
Η αντιπροσωπεία είναι στην Ελευσίνα
Και του φίλου μου με το CHR εκεί είναι..
-
Σε όσες Τογιότα (4 τον αριθμό) είχα ρωτήσει μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι εαν ακυρώσω η προκαταβολή επιστρέφεται. Μάλλον αυτός στην Ελευσίνα δεν το κάνει...τι να πω. Μέχρι Ελευσίνα δεν έφτασα, κινήθηκα εντός ορίων μου.
-
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Σε όσες Τογιότα (4 τον αριθμό) είχα ρωτήσει μου είχαν πει ξεκάθαρα ότι εαν ακυρώσω η προκαταβολή επιστρέφεται. Μάλλον αυτός στην Ελευσίνα δεν το κάνει...τι να πω. Μέχρι Ελευσίνα δεν έφτασα, κινήθηκα εντός ορίων μου.
Και σε εμένα, απλα παιδια να έχουμε και λιγο τακτ. Δεν πας και λες, φιλε ακυρο το βρηκα αλλού. Ας πεις για τα ματια του κοσμου οτι κατι έτυχε και δεν θα προχωρήσω σε αγορα προς το παρόν.
-
Και όπως είδη είπα, μπορεί τελικά να είναι πολλές οι ακυρώσεις και έχουν πρόβλημα, οπότε πάνε με το γράμμα του νόμου. Ας συμβιβαστώ λοιπόν και με το yaris 1.5.
-
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση στο forum μιας και έχει μέσα πολύ ψαγμένα άτομα.
Με budget 17500 τι είναι καλύτερο να πάρει κάποιος με ένα παιδί 4 ετών:
- Yaris active με 125 hp
- Corolla sedan με τον ίδιο κινητήρα.
Το αυτοκίνητο ειναι το μοναδικο στην οικογενεια και προορίζεται για κίνηση σε επαρχία και στις γύρω πόλεις κάνοντας 15000 κμ το χρόνο. Μια με δύο φορές το χρόνο ταξίδι Αθήνα.
Φοβάμαι το corolla sedan γιατι είναι μεγάλο και ισως αργό με μεγαλύτερη κατανάλωση.
Εσείς τι λέτε; -
@babisfl said in TOYOTA FORUM:
- Yaris active με 125 hp
Το αυτοκίνητο ειναι το μοναδικο στην οικογενεια και προορίζεται για κίνηση σε επαρχία και στις γύρω πόλεις κάνοντας 15000 κμ το χρόνο. Μια με δύο φορές το χρόνο ταξίδι Αθήνα.
Φοβάμαι το corolla sedan γιατι είναι μεγάλο και ισως αργό με μεγαλύτερη κατανάλωση.
Εσείς τι λέτε;Επειδή είσαι επαρχία το sedan corolla .
Στους ανοικτούς δρόμους με 80-120 τα αεροδυναμικά σεντάν δεν καίνε πολύ εχουν καλλίτερη κύλιση και τα εκτιμούν στην επαρχία ( ακόμα ) , "μετράς" είναι πιο αντρικά, σκούρο χρώμα θα το πάρεις ...εντάξει;
Τα yaris είναι για τις θυγατέρες ... -
Σεντάν. Αντρικο, σωστό αυτοκίνητο.
-
- Yaris active με 125 hp
Εσείς τι λέτε;Corolla για να είσαι πιο άνετος στο ταξίδι με το παιδί γενικά.
-
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το corolla sedan ως οικογενειακό αυτοκίνητο για 3 άτομα. Βλέπω ότι σε πωλήσεις το hatchback καταλαμβάνει ίσως Κ 90% παρά τους αισθητά μικρότερους παντού χώρους. Πέρα απ το αυξημένο μήκος που αποτρέπει πολλούς από το sedan υπάρχουν άλλοι λόγοι; Τιμές παραπλήσιες. Επίσης μία ενδεχομένως αφελής ερώτηση δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ sedan, τα πίσω καθίσματα πέφτουν;
-
@super-t said in TOYOTA FORUM:
- Yaris active με 125 hp
Εσείς τι λέτε;Corolla για να είσαι πιο άνετος στο ταξίδι με το παιδί γενικά.
Corolla για να χωράτε και τώρα και όταν έρθει και το δεύτερο...
-
@nicolas1988 said in TOYOTA FORUM:
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για το corolla sedan ως οικογενειακό αυτοκίνητο για 3 άτομα. Βλέπω ότι σε πωλήσεις το hatchback καταλαμβάνει ίσως Κ 90% παρά τους αισθητά μικρότερους παντού χώρους. Πέρα απ το αυξημένο μήκος που αποτρέπει πολλούς από το sedan υπάρχουν άλλοι λόγοι; Τιμές παραπλήσιες. Επίσης μία ενδεχομένως αφελής ερώτηση δεδομένου ότι δεν είχα ποτέ sedan, τα πίσω καθίσματα πέφτουν;
To sedan κατασκευαζεται Τουρκια. Το μεγαλυτερο μείον του
-
@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
@nicolas1988 said in TOYOTA FORUM:
To sedan κατασκευαζεται Τουρκια. Το μεγαλυτερο μείον του
Και ένα τεράστιο εύρος προϊόντων που χρησιμοποιούμε καθημερινά..
-
Το οποίο δεν σημαίνει ότι είναι ποιοτικά τα προϊόντα αυτά. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Και ούτε ένα brandname εξασφαλίζει ποιότητα αν τα υλικά ή η συναρμολόγηση πάσχουν. Ο κάθε κατασκευαστής προϊόντων είναι υπεύθυνος για να "επιτηρεί" τις γραμμές παραγωγής και να ορίζει στάνταρ ποιότητας (αν το θέλει και αν το "κυνηγά" το θέμα).
Στην Τουρκία αν κρίνω από αρκετές συσκευές που αγόρασα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τις ποιότητες. Για αυτοκίνητα δεν ξέρω, αλλά Τούρκικο αυτοκίνητο θα απέφευγα να αγοράσω. Δεν με πείθουν οι Τούρκοι από την εποχή των κασετών Racks...
-
Τα λάστιχα της Pirelli για την Formula 1 φτιάχνονται στο εργοστάσιο της εταιρείας στην Τουρκία πάντως. Της Formula 1!!!
-
Και τα Bridgestone που φοράει το κορολα.
-
Και τα δικά μου (εργοστασιακά) Bridgestone...που είναι κούτσουρα όμως. Άθλια ελαστικά.
-
Εκεί που ήθελα να καταλήξω είναι ότι δεν μετράει το που φτιάχνεται κάτι. Αυτό που μετράει είναι οι προδιαγραφές που έχει.
-
Μόνο εγώ θεώρησα ότι η αναφορά στην χώρα κατασκευής δεν γίνεται για την ποιότητα του αμαξιού;
-
Εγω πάντως ενα C-HR με τον καινούργιο 1,8/υβριδικό σύστημα με τα 140 άλογα ,αν λεω αν το προσφέρουν κάποτε με γυάλινη πανοραμική οροφή ,το αγοράζω ας το έφτιαξε και ο Μπαχτσελί με τα χεράκια του ...
-
Δεν έχω λόγια. Δείτε τις επιδόσεις του. Δεν περιγράφω άλλο.
Κάνει το dacia spring μια λογική επιλογή
Οι καλύτερες δοκιμές στο youtube αν και τα μισά καταλαβαίνω από τυχαίες λέξεις και την γλώσσα του σώματος.
Ούνα φάτσα Ούνα ράτσα δεν λένε. Υπάρχει μια κατανόηση του τι λέει.
TOYOTA FORUM