-
Τι κατανάλωση βλέπετε σε ecoboost 1.0 125;; Εμένα δείχνει 7,1l/100km σε συνολικά 2.500km. Στο ταξίδι είναι αρκετά οικονομικό αλλά σαν πολλά δεν είναι;;; Κανένας να έχει κάνει αρκετά km;;;
-
Γεια σας,
δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο αυτοκινητα. Επισης δεν εχω καταληξει ακομα αν προτιμω suv η ενα μικρομεσσαιας κατηγοριας.
Οδηγησα ενα focus diesel και μου αρεσε χωρις να το περιμενω τοσο.
Ποια η γνωμη σας για το συγγεκριμενο; Ειναι αξιοπιστα γενικα;
Εχουν μεταπωλητικη αξια αυτα;Καθημερινα δεν το χρησιμοποιω πολυ το αυτοκινητο αλλα μελλοντικα θα ηθελα να μπορω να κανω μεγαλες αποστασεις χωρις να το σκεφτομαι.
Ευχαριστω.
-
Ποιο αμαξι εχει μεταπωλητικη αξια σημερα? Απλα μερικα φευγουν πιο γρηγορα
Στάλθηκε απο s4 με tapa
-
Ο χρήστης nbc77 έγραψε:
Τι κατανάλωση βλέπετε σε ecoboost 1.0 125;; Εμένα δείχνει 7,1l/100km σε συνολικά 2.500km. Στο ταξίδι είναι αρκετά οικονομικό αλλά σαν πολλά δεν είναι;;; Κανένας να έχει κάνει αρκετά km;;;Έχεις λίγα χιλιόμετρα ακόμη. Πιθανών και βαρύ πόδι. Εμένα ποτέ δεν μου έχει γράψει >7.
έχω 11000χμ και κατανάλωση 5,9. Αρχικά ήμουν 6,3 αλλά έπεσε με τον καιρό. Έχω γράψει και λιγότερο και δεν το πάω αργα. -
Μετά τα 10.000χλμ θα δεις τις κανονικές τιμές...όσο θα μαθαίνεις το αμάξι και όσο θα στρώνει θα πέφτει η κατανάλωση...
-
-
Για πόλη είσαι μια χαρά. Στο Φόκους 1,6 με το ζόρι έπεφτα κάτω από 9,3 και στο Μοντέο 9.
-
Στις ποσες στροφες αλλαζετε ταχυτητα στον 1.0 για καλυτερη καταναλωση?
-
Καλησπέρα,
εχω αγορασει το νεο ford focus diesel των 95 αλογων.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα με το αυτοκινητο απλα σκεφτομαι να αλλάξω καποια πραγματακια.
1)Σκεφτομαι να του βαλω ζαντες αλουμινιου(φοραει 16''σιδερενιες) 17-18 ιντσες .και θα ηθελα να ξερω αν θα εχει αλλαγη στις επιδοσεις δεδομενου οτι ειναι diesel ( δεν καιει πολυ οποτε ποσο να αυξηθει ) και δεδομενου της μεγαλης ροπης αν θα αλλαξει σημαντικα η επιταχυνση,καθως και η ανεση,οδηγικη εμπειρια καθως μεγαλωνουν οι ζαντες ?
2)Πισω εχει ταπουρα και θα ηθελα να βαλω δισκοφρενα . Αξιζει την αλλαγη ... δεν οδηγαων σαν τρελος απλα νιωθω οτι ειναι αρκετα βαρη οχημα
3)Αλλαξη αναρτησεων για καλυτερα κρατηματα. Η οδηγηση θα γινει πολυ σκληρη ?
4)Αυξηση της ιπποδυναμης.Ακουσα επειδη οι diesel κινητηρες ειναι καινουριοι οι αναβαθμισεις ειναι ακομα ανασφαλείς
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
για το 1 , αποψη μου ειναι να μην βαλεις μεγαλυτερες ζαντες. βαλε ιδιες αλλα αλουμινιου. η ανεση μειωνεται πολυ και δεν κερδιζεις τιποτα περα απο εμφανιση και ελαχιστο ισως κρατημα. (τι να το κανεις με τα 95 αλογα?)
για το 2 δεν ξερω.για το 3. 95 αλογα.... ναι μεγαλες ζαντες και σκληρη αναρτηση και ελληνικοι δρομοι ειναι κακος συνδιασμος. εμενα εχει την σπορ αναρτηση με τις 17αρες και κλαιω το νεφρο μου αν πεσει σε λακουβα και επισης ειναι μετριοκακη η ανεση
το 4 γινεται πολυ ευκολα με προγραμμα . ψαξε για ecu tuning με 400 ευρω. αποψη μου ειναι να βαλεις 16αρες, προγραμμα ισως και αναρτησεις μονο αν ειναι πολυ πολυ μαλακες.
-
Γιατί δεν πήρες από την αρχή την έκδοση με τα 120?
-
Ελαα ντε... πηγαινε + 2000 γιατι ειχε και κατι εξτρα.Και απο οτι βλεπω αν αποφασισω να το κανω μονος μου βγαινει πολυ πιο φθηνα.Απλα δεν ξερω αν αξιζει να χασω την εγγυηση και να χαλασαει κι ολας το προγραμμα
-
Λες να αξίζει να χάσεις την εγγύηση για 10-15ps ?
-
Ποιος σου είπε ότι με τα 1-2-3-4 που θες να αλλάξεις θα σου φύγουν λιγότερα από 2Κ€; Για να μην μιλήσουμε για τον πονοκέφαλο του τι θα βάλει επάνω ο κάθε μάστορας. Δώστο καλύτερα ανταλλαγή για την επόμενη έκδοση.
Αν σώνει και ντε θέλεις να αλλάξεις κάτι βάλε μια 4άδα αλουμινίου μαξ +1 ίντσα απ αυτές που φοράς. -
-
17 και 18 ίντσες σε αργό αυτοκίνητο 95 ίππων; Έχεις κάποιον ιδιαίτερο λόγο που θέλεις να το ψοφήσεις ακόμα περισσότερο και να χαλάσεις εντελώς την άνεση της ανάρτησης; Για να μη μιλήσουμε για το κόστος των ελαστικών. Αν θες αλουμινίου, βάλε 16άρες με ίδιες διαστάσεις ελαστικών που φοράς τώρα.
-
Δεν μπορείς να βάλεις δίσκους αν δεν αλλάξεις και τον άξονα. Μεγάλη και ακριβή μετατροπή και δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Μια χαρά φρενάρει κι έτσι.
-
Δεν σε ικανοποιεί η μαμά ανάρτηση δηλαδή;
-
Αν θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου μη σκέφτεσαι τέτοια. Ίσως στο μέλλον βγουν προγράμματα από μεγάλους βελτιωτικούς οίκους αλλά και ακριβά θα είναι και με αμφίβολα αποτελέσματα.
-
-
Τρομερό ¨λαθος¨ της εταιρίας να προσφέρει ένα τέτοιο αμάξι με διάφορες στην ενεργητική ασφάλεια για μια διαφορά 15 ίππων
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης timos_korres έγραψε:
Καλησπέρα,εχω αγορασει το νεο ford focus diesel των 95 αλογων.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα με το αυτοκινητο απλα σκεφτομαι να αλλάξω καποια πραγματακια.
1)Σκεφτομαι να του βαλω ζαντες αλουμινιου(φοραει 16''σιδερενιες) 17-18 ιντσες .και θα ηθελα να ξερω αν θα εχει αλλαγη στις επιδοσεις δεδομενου οτι ειναι diesel ( δεν καιει πολυ οποτε ποσο να αυξηθει ) και δεδομενου της μεγαλης ροπης αν θα αλλαξει σημαντικα η επιταχυνση,καθως και η ανεση,οδηγικη εμπειρια καθως μεγαλωνουν οι ζαντες ?
Oτι σου ειπαν οι υπολοιποι2)Πισω εχει ταπουρα και θα ηθελα να βαλω δισκοφρενα . Αξιζει την αλλαγη ... δεν οδηγαων σαν τρελος απλα νιωθω οτι ειναι αρκετα βαρη οχημα
Επισης
Αν το κρατησεις.....βαζεις αντστεπτικες eibach h&r με ιδια ανεση αλλα ελάχιστες κλισεεις
4)Αυξηση της ιπποδυναμης.Ακουσα επειδη οι diesel κινητηρες ειναι καινουριοι οι αναβαθμισεις ειναι ακομα ανασφαλείς
Ντιζελμ πηρες για οικονομια όχι για επιδοσεις....τα νεα αυτοκίνητα είναι σε αρκετα πραγματα οριακα.....ασε αλλους να ανακαλυψουν το ποσο!Χιλιες φορες να βελτιωσεις το αμαξι στις στροφες και να το κανεις τρενο παρα με τα ιδια λεφτα να παρεις 20 αλογα .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Καλησπέρα,εχω αγορασει το νεο ford focus diesel των 95 αλογων.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα με το αυτοκινητο απλα σκεφτομαι να αλλάξω καποια πραγματακια.
σκεψου να μην εισουν και ευχαριστημενος
στα υπολοιπα οτι σου σου ειπαν και οι αλλοι. -
2)Πισω εχει ταπουρα και θα ηθελα να βαλω δισκοφρενα . Αξιζει την αλλαγη ... δεν οδηγαων σαν τρελος απλα νιωθω οτι ειναι αρκετα βαρη οχημα
Εχεις καταλαβει οτι αγορασες ενα αυτοκινητο το οποιο δε σε καλυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ ?!?!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καλησπέρα,
εχω αγορασει το νεο ford focus diesel των 95 αλογων.Ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα με το αυτοκινητο απλα σκεφτομαι να αλλάξω καποια πραγματακια.
Εχεις καταλαβει οτι αγορασες ενα αυτοκινητο το οποιο δε σε καλυπτει ΠΟΥΘΕΝΑ ?!?!
Ε μην είσαι υπερβολικός, μάλλον θα το πήρε στο χρώμα που του άρεσε, μιας και δεν είπε οτι θέλει να το βάψει κιόλας.
FORD FORUM