-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
πρώτο service στο swift 1.2
-Λάδια και Φ. Λαδιού
-Κάρτα καυσαερίων
-Διάφοροι έλεγχοι
Σύνολο με κάποια έκπτωση απ' ότι μου είπαν..... 113€
Πολλά μου φάνηκαν αλλά δεν έχω άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι στην εγγύηση και δεν μπορώ να πάω εκτός suzuki.
Υπάρχουν άλλα 2 αυτοκίνητα στην οικογένεια και για τα παραπάνω το κόστος δεν έχει ξεπεράσει τα 60€ σε φίλο μηχανικό που έχει συνεργείοΜπορουσες αν εισαι σε μεγαλη πολη να ρωτησεις και αλλες αντιπροσωπειες το κοστος
-
Τι εννοεις δεν μπορεις να πας εκτος suzuki,μπορεις σε συνεργειο εξουσιοδοτημενο της suzuki,ολο και κατι θα γλιτωσεις και κανενα θεμα με εγγυηση,αλλωστε υπαρχει ευρωπαικη οδηγια για αυτο.
-
Ο χρήστης kostas.s έγραψε:
πρώτο service στο swift 1.2
-Λάδια και Φ. Λαδιού
-Κάρτα καυσαερίων
-Διάφοροι έλεγχοι
Σύνολο με κάποια έκπτωση απ' ότι μου είπαν..... 113€
Πολλά μου φάνηκαν αλλά δεν έχω άλλη επιλογή λόγω του ότι είμαι στην εγγύηση και δεν μπορώ να πάω εκτός suzuki.
Υπάρχουν άλλα 2 αυτοκίνητα στην οικογένεια και για τα παραπάνω το κόστος δεν έχει ξεπεράσει τα 60€ σε φίλο μηχανικό που έχει συνεργείοΕχει ακόμα η suzuki υποχρεωτική αλλαγή λαδιών κάθε 7500χλμ;;
-
@Nikos Golf :απ' ότι ξέρω όλοι πάνω κάτω τα ίδια παίρνουν, επέλεξα αυτό λόγω του ότι έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια.
@Ken11 : αυτά με την Ευρωπαϊκή οδηγία τα ξέρω, αλλά εδώ είναι Ελλάντα και αν μπλέξεις με σοβαρή βλάβη π.χ. μονάδα abs (συχνή βλάβη σε παλιότερα swift) τότε άντε να βγάλεις άκρη ........
@elvet : η suzuki έχει την αλλαγή λαδιών κάθε 15000km ή στον 1 χρόνο, ότι έρθει πρώτο στα καινούργια μοντελα
-
Καλα ναι δεν εχεις αδικο,ο καθενας εδω ερμηνευει τα πραγματα κατα το δοκουν,το δικο μου πλανο ηταν τα 3 πρωτα σερβις να τα κανω αντιπροσωπεια και ας πληρωσω το κατι παραπανω,μολις ομως μου ειπαν τιμες κατι 180-220 ευρω για μεσαιο και μεγαλο σερβις,δεν θα τους τιμησω και θα παω σε καποιον γνωστο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.
Πλεον οι κατασκευαστες εχουν επιμηκυνει τα ετησια σερβις,αλλος στα 15.000,αλλος στα 20.000 χιλιομετρα,σε βενζινη δυσκολα τα πιανει καποιος οποτε εως 10.000 συμπληρωνεις χρονο ως συνηθως.
-
και εγώ κάπως έτσι είμαι, με το ζόρι έκανα σε 1 χρόνο 8000κμ λόγω του ότι κυκλοφορώ με μοτοσυκλέτα τις περισσότερες ημέρες.
-
Audi A3 1.4 tsi 125.000km
-Σετ δισκοπλατω
-Λαδια
-Φιλτρο λαδιου365e με αποδειξη σε εξουσιοδοτημενο εκτος Αθηνων.
-
Καλή τιμή πιστεύω Χρήστο, ειδικά για Audi.
Ενδεικτικά, για Mini R50 η αλλαγή δίσκο-πλατό (με την έκπτωση του Value Service και επιπλέον έκπτωση στην εργασία) μου κόστισε πριν 1.5 χρόνο €550!!!
-
Το ανταλλακτικό πόσο έκανε για το mini?
Γιατί λόγω χωροταξίας είναι πολλά τα εργατικά.
Και το δικό μου ετοιμάζεται....Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το ανταλλακτικό πόσο έκανε για το mini?
Γιατί λόγω χωροταξίας είναι πολλά τα εργατικά.
Και το δικό μου ετοιμάζεται....Όντως τα εργατικά είναι πολλά, αλλά και το ανταλλακτικό είναι αρκετά ακριβό. Δεν θυμάμαι ακριβώς τις τιμές γιατί είναι 'πακέτο' value service, αλλά περίπου μισό-μισό είναι το κόστος εργασία και ανταλλακτικά.
-
Εγώ για δίσκο valeo που ρώτησα μου είπαν 90 ευρώ.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλή τιμή πιστεύω Χρήστο, ειδικά για Audi.Κι εγω ετσι πιστευω. Παιζει το ρολο της και η επαρχια στη τιμη.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εγω ετσι πιστευω. Παιζει το ρολο της και η επαρχια στη τιμη.[/quote]
Σαφώς και θα έλεγα αρκετά μεγάλο ρόλο. Ο πατέρας μου έμεινε με μια BMW 116 κοντά στην Λάρισα από συμπλέκτη. €475 η διαφημιζόμενη τιμή του Value Service, €400 με την έκπτωση ο Σπανός (αλλά έπρεπε να πληρώσει την μεταφορά για Αθήνα) , €350 πλήρωσε στο εξουσιοδοτημένο της Λάρισας μαζί με την μεταφορά του αυτοκινήτου. -
Το ανταλλακτικα (δισκοπλατω) εκανε 215e.
-
Μιας και μιλαμε για τιμη εργοτοωρας εχω ακουσει οτι στο εξωτερικο πχ(γερμανια) χρεωνεται πολυ η εργασια ακομη και για μικροτερες εργασιες ισχυει?ας μας πει καποιος που εχει εμπερεια.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Κι εγω ετσι πιστευω. Παιζει το ρολο της και η επαρχια στη τιμη.
DPF για PSA μοτέρ σε επίσημη αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη 900€ καινούργιο, στην επαρχία επίσης επίσημη 600€. Αν είναι να σε σκίζουν τόσο στις μεγάλες πόλεις καλύτερα πλέον να πηγαίνεις επαρχία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Κι εγω ετσι πιστευω. Παιζει το ρολο της και η επαρχια στη τιμη.
DPF για PSA μοτέρ σε επίσημη αντιπροσωπία στη Θεσσαλονίκη 900€ καινούργιο, στην επαρχία επίσης επίσημη 600€. Αν είναι να σε σκίζουν τόσο στις μεγάλες πόλεις καλύτερα πλέον να πηγαίνεις επαρχία.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποιος θα αλλάξει dpf με τέτοιο κοστος?
-
Που να δεις και σε opel antara 1700 πριν 7 μηνες.
-
Honda Accord 2003 -> Χιλιόμετρα 370.000χλμ, 1ο χέρι
Αλλαγή Αναρτήσεων(KYB Excel G) ->250
Λάδια 10-40, φίλτρο λαδιου,βενζίνης -> 45ευρώ (Του αέρα είναι ελέυθερο και το πλένω)
Μπαλάκια ψαλιδιών ->45ευρώ
Συντήρηση Υγραερίου Αλλαγή φίλτρων(γνησια)+ έλεγχος 25 ευρώ -
1ο service 15000χλμ σε αντιπροσωπεία VW , τι service δηλαδή απλά αλλαγή 5lt λάδια-φίλτρο ->150€ Παλιότερα που θυμάμαι για το golf με 4lt ζητούσαν κανένα 170αρι !
Τουλάχιστον έκαναν αρκετά καλό έλεγχο το αυτοκίνητο.
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?